Merhaba 50-60 günde bir filan görüyorum. Zaten benim anlamadığımda o genel amh 0.02 olan diğer insanlara baktığımda kendiliğinden aylarca adet olamadıklarını okuyorum hatta amh 0.5 olanlar bile aylarca adet olamayabiliyor okuduğum konuştuğum kadarıyla.
Fsh ım 15 ben ona bağlıyorum hala 50-60 günde bir adet olmamı. Ekimde öğrenmiştim bu değerlerimi ekimden beride her ay bir yumurtam oldu. Bende anlamadım kendiliğimden oluşumu. Bu arada biestron benm adetteki kanamama fayda etti. Az olan adetimi çoğalttı önemli ölçüde.
Ben ekimden beri kendi kendime yumurta üretiyoedum ocak başı ilk tüp bebek tedavime yani iğnelere başladım ancak tedavim yarım kaldı iğneler etki etmediği gibi oluşan bir yumurtamda e2 5in altında kaldı yani olan yumurtanında kalitesini düşürdü.
O sebeple ben doğal siklusta tüp bebek yöntemine geçtim. Artık her ay kendi olulturdugum yumurtalar toplanacak şimdi ipnelerden sonra aderimi bekliyorum. Adetin 2. Günü yeniden gidicem doktora.
Benim karnım çok şişmişti iğnelerden ve kasıklarımda batma gibi sancılar oluyo ve kilo da yaptı. Şimdi doğal siklusta tüp bebek yöntemine geçtiğimden iğne ve hormon olmayacak bu sıradada yarın diyet ve spora başlıyorum.