Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Tedaviniz hayirli olsun.
Kaçta yaparsanız yapın hergun ayni saatte olmali. gonalf türü ilaçları aksam kullandiriyorlar

Bana da rezervin az olduğu için yüksek demişti 300 doza bir doktor. En son gittigim doktorum da 300 çok yüksek değil
demişti ama ben yüksek olduğunu düşünüyorum buradaki arkadaşlarla yaptığımız konuşmalardan dolayı.
Biz akşam 7-9 arası bir zaman belirledik hep aynı saatte yap demişti. Ben 7.45 de yapıyordum. Hayırlı olsun tedaviniz insallah

Sanirim her doktorun farklı bir düşüncesi var. Birinin dediği diğerini tutmuyor. Tedaviyi başladıktan sonra sorgulayip sürekli acaba demek istemiyorum da. Yoksa takılıp kalacağım. Sürekli evhamlanip duracagim. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Allaha emanetiz hepimiz. Sadece ol demesine muhtaciz. Mucizeler bizi bulur insaallah :)

Merhaba arkadaşlar sebepsiz infertilite nedeniyle haziran sonu tüp bebek tedavisine başlandı.kontrollerde yumurta rezervinin zayıf olduğu ortaya çıktı.beş yumurta toplandı üçü döllendi.2 embriyo transfer edildi.çok şükür önce pozitifi pazartesi günü de keseleri gördük.sırada kalp atışı var haftaya.çok dua ettim umudumu kaybetmemek için güzel haberler almak için.hala da dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyen herkes için.Rabbim sizlere de güzel haberler almak nasip etsin inşallah

Hamile olmana çok sevindim
Bak seninde oldu müjdeler olsun ki sağlıkla bebegini kucağına al.benimde oğlum 3 aylik oldu

Masallah benden önce kucağına almıssın.sağlikla mutlulukla büyüsün bebeklerimiz

Merhaba arkadaşlar. Yumurta rezervinde azalma sebebiyle bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Gonal f kullanıyorum. Az önce kontrolden geldim 3 yumurtam var sadece. Çok moralim bozuldu. 10-15 tane yumurta toplanan duydum. 3 tane yumurta ile umitlenmeli miyim. Cok canım sıkkın. Iyi biseyler duymaya cok ihtiyacim var.

Canım sen yumurta sayısına takılma 1 tane olsun iyi durumda olsun tutunsun öyle düşün. Benim de 4 yumurta oluştu 1 i boş çıktı kalanlardan da sadece 2 si döllendi. 10 15 yumurtası olup hiç döllenmeyenler var. Önemli olan sayısındansa kalitesi bence

Arkadaşım hiç moralini bozma bir tanıdığımın 17 yumurtası toplandı 8i döllenebildi. 5 tanesi gelişti genetiğe gitti ve sadece 1 tanesi transfere uygun geldi. Tutmama şansı %2 dediler ve tutmadı. Başka bir örnek ise 5 yumurtadan 4ü döllendi 2 transfer yapıldı,sonuç ikiside tuttu ve ikiz oldu. Bu işler şans işi, moralini iyi tut, başarılar

En birinci örnek benim 17 yumurta toplandı hiçbiri ikinci günü görmedi. Az olsun sağlam olsun

Sanırım ikimizde kucağımıza alalı baya olmuş.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun..
canım yardm merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama ben aybike.arkadaşların aktivitelerine bakınca yorumun çıkmış.tebrik etmek için geldim.Rabbim hayırlı uğurlu olsun..

35 yaşındayım yaş mutlaka etkendir
Moralinizi bozmayın,benden 4 yumurta toplandı,sadece 2si döllendi. Birinin embriyo kalitesi kötüydü. Ama 2si de transfer edildi. Teki tutunamadi ama diğeri tuttu ve kizim 7 yaşında şuan. Allaha şükür.34 yasindaydim ben de, 3. denememdi. Anliyorum. Derdi yaşayan anlar,ama sadece inanın nelour, ben son denememde hep pozitif düşündüm. Şimdiden hayirli olsun,sağlıkla gelsin nazli bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…