Tedaviniz hayirli olsun.Yardımın için çok teşekkürler. Bu süreçte kendimi yalnız hissetmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir şey daha aklıma takıldı. İlaçlarım:
Gonal f 300 ünite
femara tablet (ağızdan sabah-akşam 1'er tane)
Doktor yüksek dozda başlamayalım. Yumurtalıklarının cevabına bakalım dedi. Bu dozlar normal hastaların dozları mı acaba?
Bir de bu iğnelerin yapılış saati önemli mi? Hemşire akşam 7 den sonra yatana kadar istediğin saatte yapabilirsin dedi. Siz saat kaçta yaptınız? Sanırım akşam yapılması hormonların gece daha iyi çalışmasından dolayı.
Bana da rezervin az olduğu için yüksek demişti 300 doza bir doktor. En son gittigim doktorum da 300 çok yüksek değilYardımın için çok teşekkürler. Bu süreçte kendimi yalnız hissetmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir şey daha aklıma takıldı. İlaçlarım:
Gonal f 300 ünite
femara tablet (ağızdan sabah-akşam 1'er tane)
Doktor yüksek dozda başlamayalım. Yumurtalıklarının cevabına bakalım dedi. Bu dozlar normal hastaların dozları mı acaba?
Bir de bu iğnelerin yapılış saati önemli mi? Hemşire akşam 7 den sonra yatana kadar istediğin saatte yapabilirsin dedi. Siz saat kaçta yaptınız? Sanırım akşam yapılması hormonların gece daha iyi çalışmasından dolayı.
Bana da rezervin az olduğu için yüksek demişti 300 doza bir doktor. En son gittigim doktorum da 300 çok yüksek değil
demişti ama ben yüksek olduğunu düşünüyorum buradaki arkadaşlarla yaptığımız konuşmalardan dolayı.
Biz akşam 7-9 arası bir zaman belirledik hep aynı saatte yap demişti. Ben 7.45 de yapıyordum. Hayırlı olsun tedaviniz insallah
nasıl bir seyYumurtalığa prp uygulaması hakkında bilgisi olan var mı?
kendi kanın ile yumurtalıklara prp enjekte ediliyor galiba? bilgisi olan varsa yada yaptıran varsa diye sordum bende!nasıl bir sey
Hamile olmana çok sevindimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canım Aminn.. Allah ım sizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.. Evet havuz yöntemi uygulandı . Her toplamada opu da 1 yada 2 yumurtam anca çıkıyordu ama çoğu zamanda boş çıkıyordu.. Ben sadece klomen kullandım tedavide bol bol iğne değil.. Bazı aylar aynı ay iki kere opu oluyordum.. Kürleri yapmadım.. Beslenme e dikkat ettim.. Hergün yumurta, ceviz, İncir yedim.. Et, süt, balık yemeye çalıştım mümkün olduğunca...
Masallah benden önce kucağına almıssın.sağlikla mutlulukla büyüsün bebeklerimizBende çok uğraşanlardanım. . Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun bebeğim şimdi kucağında.. Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah.. Zar zor iki embriyo olmuştu ayrı ayrı zamanlarda ve dondurulmuştu.. Çok şükür Rabbime nasip etti.. Hep dua ediyorum, her gün şükrediyorum.. Rabbim kimseyi bu zor durumda bırakmasın.. Çok ağlardım, hayaldi benim için, çok şükür şimdi hayalim kucağımda, oğlum 6 aylık oldu.. O kadar güzel bişey ki Rabbim buradaki arkadaşlarıma ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah..
Canım sen yumurta sayısına takılma 1 tane olsun iyi durumda olsun tutunsun öyle düşün. Benim de 4 yumurta oluştu 1 i boş çıktı kalanlardan da sadece 2 si döllendi. 10 15 yumurtası olup hiç döllenmeyenler var. Önemli olan sayısındansa kalitesi benceMerhaba arkadaşlar. Yumurta rezervinde azalma sebebiyle bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Gonal f kullanıyorum. Az önce kontrolden geldim 3 yumurtam var sadece. Çok moralim bozuldu. 10-15 tane yumurta toplanan duydum. 3 tane yumurta ile umitlenmeli miyim. Cok canım sıkkın. Iyi biseyler duymaya cok ihtiyacim var.
Merhaba arkadaşlar. Yumurta rezervinde azalma sebebiyle bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Gonal f kullanıyorum. Az önce kontrolden geldim 3 yumurtam var sadece. Çok moralim bozuldu. 10-15 tane yumurta toplanan duydum. 3 tane yumurta ile umitlenmeli miyim. Cok canım sıkkın. Iyi biseyler duymaya cok ihtiyacim var.
En birinci örnek benim 17 yumurta toplandı hiçbiri ikinci günü görmedi. Az olsun sağlam olsunMerhaba arkadaşlar. Yumurta rezervinde azalma sebebiyle bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Gonal f kullanıyorum. Az önce kontrolden geldim 3 yumurtam var sadece. Çok moralim bozuldu. 10-15 tane yumurta toplanan duydum. 3 tane yumurta ile umitlenmeli miyim. Cok canım sıkkın. Iyi biseyler duymaya cok ihtiyacim var.
En birinci örnek benim 17 yumurta toplandı hiçbiri ikinci günü görmedi. Az olsun sağlam olsun
Canım yaşın kaç? Acaba bu yumurtaların yeterli gelişim gösterememesi yaşla mı ilgili?Doktor sana ilaç olarak ne önerdi benimde 11 yumurta toplandı 5. güne hiçbiri ulaşmadı
Allah razı olsun canım amin.. Senin ne kadar lık bebeğinMasallah benden önce kucağına almıssın.sağlikla mutlulukla büyüsün bebeklerimiz
Sanırım ikimizde kucağımıza alalı baya olmuş.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun..Hamile olmana çok sevindim
Bak seninde oldu müjdeler olsun ki sağlıkla bebegini kucağına al.benimde oğlum 3 aylik oldu
Canım yaşın kaç? Acaba bu yumurtaların yeterli gelişim gösterememesi yaşla mı ilgili?
canım yardm merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama ben aybike.arkadaşların aktivitelerine bakınca yorumun çıkmış.tebrik etmek için geldim.Rabbim hayırlı uğurlu olsun..Sanırım ikimizde kucağımıza alalı baya olmuş.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun..
Moralinizi bozmayın,benden 4 yumurta toplandı,sadece 2si döllendi. Birinin embriyo kalitesi kötüydü. Ama 2si de transfer edildi. Teki tutunamadi ama diğeri tuttu ve kizim 7 yaşında şuan. Allaha şükür.34 yasindaydim ben de, 3. denememdi. Anliyorum. Derdi yaşayan anlar,ama sadece inanın nelour, ben son denememde hep pozitif düşündüm. Şimdiden hayirli olsun,sağlıkla gelsin nazli bebiş35 yaşındayım yaş mutlaka etkendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?