Allah allah çok ilginç.yani bizim şimdi yıllardır döllenmeyen bi dolu yumurtamız çöpe mi gitti.ya bu yöntemle sağlıklı bi çocuk dünyaya getirmek nsl mümkün olur bana gerçekten çok tuhaf geldi.ölüyü diriltmek gibi bişey bu
Allah allah çok ilginç.yani bizim şimdi yıllardır döllenmeyen bi dolu yumurtamız çöpe mi gitti.ya bu yöntemle sağlıklı bi çocuk dünyaya getirmek nsl mümkün olur bana gerçekten çok tuhaf geldi.ölüyü diriltmek gibi bişey bu
İnternetten baktım yeni bir şey değil. BelkideAynen benim de aklima birsuru soru geldi ayni sekilde
benim de az yumurtam 4 taneden 2 si döllendi onlarda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa inşallah transfer hazırlığına geçiceex.Havuz yöntemi de mantıklı. Normalde zaten toplanan her yumurta döllenmiyor. Benim yumurtam az olduğu için uygulanacak. 15 tane toplanıp sadece 5 i döllenen var. Sizin yumurta sayınız fazla olduğundan bu yönteme gerek kalmaz bence. Umarım güzel sonuçlar alırsınız. Ama yine de sorun doktorunuza bu yöntemi.
İnternetten baktım yeni bir şey değil. Belkide
benim de az yumurtam 4 taneden 2 si döllendi onlarda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa inşallah transfer hazırlığına geçiceex.
Hayirlisi olsun insallah canimİnternetten baktım yeni bir şey değil. Belkide
benim de az yumurtam 4 taneden 2 si döllendi onlarda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa inşallah transfer hazırlığına geçiceex.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bir kez düşük yaptım. Amh 0,02. Beş ay boyunca ilaç kullandım dört yumurtamdan iki tanesi gelişti.Bunlar toplandı fakat ikisi de döllenmedi. Şimdi ise döllenmenin gerçekleşmesi için ca ionofor yöntemi yapılcak. İçinizde bu yöntemi deneyen var mı. Acil cevap lütfen.
Bilmiyorum inşallah. Benim yumurtam yok denevek kadar az.Aynı anda 4 yumurtam yoktu. Ben de 6 ay tedavi gördüm 2 defa opu oldum. 2 de 1 döllendi. Şimdi asıl korkum çözülürken bi sorun olur Mu?Ne güzel o zaman gerek yok bunu sormanıza. Zaten döllenmiş. Bence büyük ihtimal pozitif çıkar sizin.
Bilmiyorum inşallah. Benim yumurtam yok denevek kadar az.Aynı anda 4 yumurtam yoktu. Ben de 6 ay tedavi gördüm 2 defa opu oldum. 2 de 1 döllendi. Şimdi asıl korkum çözülürken bi sorun olur Mu?
Evet verdi . Astalife ve biesteronPeki kizlar size dojtorunuz vitamin falan herhangi birsey veriyormu yumurtalarin kalitesi icin
Durumumuz benziyormuş. benimde amh 002 Fsh 9 yaş 30
Bende genartta piazza yaptrmıştım. Sizinlide ona benzer birşey sanırım.
Yumurtalar döllenmeye direçli olabiliyormş o sebeple az yumurtası çıkanlara buntarz yöntemler uyguluyorlar. Kalp masajı ile elektro şokla canlandrmak gibi denebilir bir uyarıcı ...
benm oZaman iki yumurtamdan biri döllenmişti ve transfer olmştu ama negatif oldu
Astalife i bilmiyorum da ben de biosteron impryl bir de omepa q10 iciyorumEvet verdi . Astalife ve biesteron
Evet verdi . Astalife ve biesteron
Yaşınız çok genç daha çok zamanınız var. Şuanki durumuz nedir? Transfer olalı ne kadar oldu? Dondurulmuş var mı elinizde?Durumumuz benziyormuş. benimde amh 002 Fsh 9 yaş 30
Bende genartta piazza yaptrmıştım. Sizinlide ona benzer birşey sanırım.
Yumurtalar döllenmeye direçli olabiliyormş o sebeple az yumurtası çıkanlara buntarz yöntemler uyguluyorlar. Kalp masajı ile elektro şokla canlandrmak gibi denebilir bir uyarıcı ...
benm oZaman iki yumurtamdan biri döllenmişti ve transfer olmştu ama negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?