Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Havuz yöntemi de mantıklı. Normalde zaten toplanan her yumurta döllenmiyor. Benim yumurtam az olduğu için uygulanacak. 15 tane toplanıp sadece 5 i döllenen var. Sizin yumurta sayınız fazla olduğundan bu yönteme gerek kalmaz bence. Umarım güzel sonuçlar alırsınız. Ama yine de sorun doktorunuza bu yöntemi.

Yeni bir yontemmis.vallahi benim de kac tane cope gitti o zaman.umarim ise yarayan birseydir de uygulanir boyle sorunlari olanlara

Aynen benim de aklima birsuru soru geldi ayni sekilde
İnternetten baktım yeni bir şey değil. Belkide
benim de az yumurtam 4 taneden 2 si döllendi onlarda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa inşallah transfer hazırlığına geçiceex.

Ben de aynı şeyleri düşündüm. Şöyle oluyor. Her toplanan yumurta döllenemiyor zaten. Ama çok yumurta toplanıyorsa doktorlar bunu doğallığına bırakıyor. Benim gibi bir iki yumurtası çıkan hastalara uyguluyorlar. Bu yöntemde yumurtaya calsiyum vererek onu aktifleştiriyorlar. Sadece bir kıvılcım yani yumurtanın canlanması için. Hatta bunu elektoşok yöntemiyle de yapıyorlar. Ama yine başarı garanti edilmiyor.

Ne güzel o zaman gerek yok bunu sormanıza. Zaten döllenmiş. Bence büyük ihtimal pozitif çıkar sizin.

Durumumuz benziyormuş. benimde amh 002 Fsh 9 yaş 30
Bende genartta piazza yaptrmıştım. Sizinlide ona benzer birşey sanırım.
Yumurtalar döllenmeye direçli olabiliyormş o sebeple az yumurtası çıkanlara buntarz yöntemler uyguluyorlar. Kalp masajı ile elektro şokla canlandrmak gibi denebilir bir uyarıcı ...
benm oZaman iki yumurtamdan biri döllenmişti ve transfer olmştu ama negatif oldu

Ne güzel o zaman gerek yok bunu sormanıza. Zaten döllenmiş. Bence büyük ihtimal pozitif çıkar sizin.
Bilmiyorum inşallah. Benim yumurtam yok denevek kadar az.Aynı anda 4 yumurtam yoktu. Ben de 6 ay tedavi gördüm 2 defa opu oldum. 2 de 1 döllendi. Şimdi asıl korkum çözülürken bi sorun olur Mu?

Peki kizlar size dojtorunuz vitamin falan herhangi birsey veriyormu yumurtalarin kalitesi icin

Benim de en fazla 4 oluştu ikisi toplandı ama hiç döllenmedi. Döllense ona bile sevincez:)

Teşekkür ederim. Aynen sizin yaptırdığınız yöntemin bir önceki aşaması galiba benimki. Ya da burda o yöntem olmadığı için calsiyum yöntemini uyguluyorlardır. Umarım bir dahaki denemeniz güzel sonuç verir

Yaşınız çok genç daha çok zamanınız var. Şuanki durumuz nedir? Transfer olalı ne kadar oldu? Dondurulmuş var mı elinizde?

Aynen ben de biesteron ve multivitamin içiyorum nerdeyse beş aydır. Ayrıca uzun protokol uygulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…