Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yumurta toplama günümdü. 2 tanecik yumurta toplanabildi. Bakalm nasip.

İnşallah olur. Bugün yumurta toplama günümdü. Sadece 2 tane yumurta toplanabildi.

Merhaba canlar sizlere haber ve umut vermek istedim. 39 yaşımı 2 hafta geçe oğlumu kucağıma aldım. 2.5 aylık oldu bile. Doğum sırasında buradaki herkese isteyen tüm kadınlara dua ettim. Bir negatif deneme 2 kez düşükle sonuçlanan deneme sonrası 3 kez havuz yapmak için yumurta toplama transfer ve hamilelik. Darısı isteyen herkesin başına.

Allah razı olsun canım amin.. Senin ne kadar lık bebeğin
Bebeğim 26 nisan doğumlu canım su an 6 aylık olmak üzere.nedense mesajın simdi çiktı belki görmüşte olabilirim ama yazmaya fırsatım olmadı kesin kusura bakma
Sanırım ikimizde kucağımıza alalı baya olmuş.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun..
senin bebegin subatta doğdu sanırım.çok şükür bence de. Sevgiler

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bir kez düşük yaptım. Amh 0,02. Beş ay boyunca ilaç kullandım dört yumurtamdan iki tanesi gelişti.Bunlar toplandı fakat ikisi de döllenmedi. Şimdi ise döllenmenin gerçekleşmesi için ca ionofor yöntemi yapılcak. İçinizde bu yöntemi deneyen var mı. Acil cevap lütfen.

Bu yöntemi ilk kez duyuyorum. Neden döllenmemiş? Bir açıklama yaptılar mı? Yaş kaç bu arada

Yaşım 37 yumurta rezervim kötü. Amh:0.02 döllenmeme sebebi de büyük ihtimal yumurta kalitesizliğiyle ilgiliymiş

Ben de ilk defa duydum bu yontemi.nasil birseymis merak ettim.tedaviniz nerede oluyor?

Adana Başken Üni. Has. Döllenemeyen yumurtaya calsiyum vererek aktifleştiriyorlar.doktorum Tayfun Çok

Buldum simdi internetten baktim.benim de amh dusuk 36 yasindayim.ve havuz yontemi uygulaniyor.daha onxe brnim de fillenmdmesi basima geldi ama hic oyke bir yontemdrn bahsedilmedi.benim de aklimda olsun ilerisi icin.

Çok ilginç peki bu yöntem sağlıklımıymış? Kesin dölleniyormuymuş? Maliyetli mi? Eğer yöntem doğruysa diğer tüp bebekçiler biliyor mu? Kafam da bir sürü soru oluştu????

Aynen benim de aklima birsuru soru geldi ayni sekilde

Allah allah çok ilginç.yani bizim şimdi yıllardır döllenmeyen bi dolu yumurtamız çöpe mi gitti.ya bu yöntemle sağlıklı bi çocuk dünyaya getirmek nsl mümkün olur bana gerçekten çok tuhaf geldi.ölüyü diriltmek gibi bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…