Arkadaşım hiç moralini bozma bir tanıdığımın 17 yumurtası toplandı 8i döllenebildi. 5 tanesi gelişti genetiğe gitti ve sadece 1 tanesi transfere uygun geldi. Tutmama şansı %2 dediler ve tutmadı. Başka bir örnek ise 5 yumurtadan 4ü döllendi 2 transfer yapıldı,sonuç ikiside tuttu ve ikiz oldu. Bu işler şans işi, moralini iyi tut, başarılar
Moralinizi bozmayın,benden 4 yumurta toplandı,sadece 2si döllendi. Birinin embriyo kalitesi kötüydü. Ama 2si de transfer edildi. Teki tutunamadi ama diğeri tuttu ve kizim 7 yaşında şuan. Allaha şükür.34 yasindaydim ben de, 3. denememdi. Anliyorum. Derdi yaşayan anlar,ama sadece inanın nelour, ben son denememde hep pozitif düşündüm. Şimdiden hayirli olsun,sağlıkla gelsin nazli bebiş
Canım sen prp yaptırdın mi?Ben de araştırıyorum da faydası olur mu acabaYumurtalığa prp uygulaması hakkında bilgisi olan var mı?
Bebeğim 26 nisan doğumlu canım su an 6 aylık olmak üzere.nedense mesajın simdi çiktı belki görmüşte olabilirim ama yazmaya fırsatım olmadı kesin kusura bakmaAllah razı olsun canım amin.. Senin ne kadar lık bebeğin
senin bebegin subatta doğdu sanırım.çok şükür bence de. SevgilerSanırım ikimizde kucağımıza alalı baya olmuş.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun..
Bu yöntemi ilk kez duyuyorum. Neden döllenmemiş? Bir açıklama yaptılar mı? Yaş kaç bu aradaMerhaba Arkadaşlar,
Ben de bir kez düşük yaptım. Amh 0,02. Beş ay boyunca ilaç kullandım dört yumurtamdan iki tanesi gelişti.Bunlar toplandı fakat ikisi de döllenmedi. Şimdi ise döllenmenin gerçekleşmesi için ca ionofor yöntemi yapılcak. İçinizde bu yöntemi deneyen var mı. Acil cevap lütfen.
Bu yöntemi ilk kez duyuyorum. Neden döllenmemiş? Bir açıklama yaptılar mı? Yaş kaç bu arada
Kime tedaviye gidiyorsunuz ? Nasıl bir işlem bu? Merak ettimYaşım 37 yumurta rezervim kötü. Amh:0.02 döllenmeme sebebi de büyük ihtimal yumurta kalitesizliğiyle ilgiliymiş
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bir kez düşük yaptım. Amh 0,02. Beş ay boyunca ilaç kullandım dört yumurtamdan iki tanesi gelişti.Bunlar toplandı fakat ikisi de döllenmedi. Şimdi ise döllenmenin gerçekleşmesi için ca ionofor yöntemi yapılcak. İçinizde bu yöntemi deneyen var mı. Acil cevap lütfen.
Kime tedaviye gidiyorsunuz ? Nasıl bir işlem bu? Merak ettim
Kime tedaviye gidiyorsunuz ? Nasıl bir işlem bu? Merak ettim
4 yumurtaKime tedaviye gidiyorsunuz ? Nasıl bir işlem bu? Merak ettim
evet:)Ayni anda sormusuz ayni sorulari
Adana Başken Üni. Has. Döllenemeyen yumurtaya calsiyum vererek aktifleştiriyorlar.doktorum Tayfun Çok
Buldum simdi internetten baktim.benim de amh dusuk 36 yasindayim.ve havuz yontemi uygulaniyor.daha onxe brnim de fillenmdmesi basima geldi ama hic oyke bir yontemdrn bahsedilmedi.benim de aklimda olsun ilerisi icin.
Çok ilginç peki bu yöntem sağlıklımıymış? Kesin dölleniyormuymuş? Maliyetli mi? Eğer yöntem doğruysa diğer tüp bebekçiler biliyor mu? Kafam da bir sürü soru oluştu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?