Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Macun su an kullanıyorum ben. Ilk temmuz ayında 1 kutu kullanmistim onun taş güzeldi bal oranı fazlaydı sanırım. Simdi ambalaj değiştirmişler daha katı içindeki macun. Şifa niyetine yuttum.
32 yaşında başladık denemeye simdi 35 oldum. Geçen aralık ve bu ağustosta tup bebek tedavilerim oldu ama 1i kimyasal 2.negatifti. her ay adet olmak cok uzup yipratti. Artik vazgecme noktasina cok yakinim. Ama bebek gorunce icim ciz ediyor. Millet istemiyor kurtaj oluyor. Bi yoluna hasret. Sinav gercektende ve nasip

Sende de rezerv azlığımı var.eger öyleyse inan öyle bi an geliyor ki adet olmak cok güzel bir durum oluyo cünkü adet olmak umut demek ya tamamen kesildiğini düşünsene bütün umutlar tükenir o zaman

Çocuğum yok 2 kez normal yoldan gebe kaldım kalp atışları durdu. Sizin hamile kalmadan önce adetleriniz düzenli miydi?

Çocuğum yok 2 kez normal yoldan gebe kaldım kalp atışları durdu. Sizin hamile kalmadan önce adetleriniz düzenli miydi?
Benim cocuk isteyene kadar cok düzenliydi gününü şaşmazdı zaten gec evlendim cocuk istemeye baslayınca arada gecikmeler oldu tedavi sırasında düzenliydi ama bu ay gecikti dr a da gidemedim daha korkuyorum sanırım duyacaklarımdan

Çok teşekkür ederim 26 yaşındayım 10. haftada kalp atışları duruyor. Adetlerim düzensiz, sanırım yumurta kaltesiz
Yaşınız çok genç aslında Benim tanıdığım arkadaş da iki ayda adet gördüğü oluyormuş doktor erken menepoz dedi 27 yaşında tüp bebekle hamile hayırlısı tabi kürtajdan sonra embriyoyu genetiğe gönderseydiniz keşke aklınızda kalmazdı ben gönderdim trizomi13 çıkmıştı

Sende de rezerv azlığımı var.eger öyleyse inan öyle bi an geliyor ki adet olmak cok güzel bir durum oluyo cünkü adet olmak umut demek ya tamamen kesildiğini düşünsene bütün umutlar tükenir o zaman[/
Sende de rezerv azlığımı var.eger öyleyse inan öyle bi an geliyor ki adet olmak cok güzel bir durum oluyo cünkü adet olmak umut demek ya tamamen kesildiğini düşünsene bütün umutlar tükenir o zaman
Evet canim bende rezerv azlığı var. Her ay adet oluyorum cok şükür. Başka bir problem çıkmadı Esimde ve bende. Tek sıkıntı rezerv düşük. AMH yani. Nasip artık ne yapalım. Eski yöntemler de duydum onları da deneyeceğim. Esim ayaklarimdan tutup sallayacak beni.

Aslında evet ne yaparsan yap yaradanın ol demesine baglı yapılacak en güzel sey dua bide

Şimdi dr dan cıktım 2 tane kistim varmış adet gecikmesine neden olan dr a sordum kaliteyi artıracak bir vitamin falan tavsiye edermisiniz diye bunun tedavisi yok dedi yine acı gercekler

Mrb kızlar guavaplus diye bi takviye varmış eren koç asyalı diye bi dr öneriyormuş yumurta kalitesini yüzde üç yüz arttırıyor yazıyo sayfasında bilgisi olan varmı

Mrb kızlar guavaplus diye bi takviye varmış eren koç asyalı diye bi dr öneriyormuş yumurta kalitesini yüzde üç yüz arttırıyor yazıyo sayfasında bilgisi olan varmı
Guava diye meyve duymuştum, yumurtlamayi arttırıyor diye ama vitamin duymadım.clife bitince ona da başlarız.

Şimdi dr dan cıktım 2 tane kistim varmış adet gecikmesine neden olan dr a sordum kaliteyi artıracak bir vitamin falan tavsiye edermisiniz diye bunun tedavisi yok dedi yine acı gercekler
Her ihtimale karşı kullan canım balık yağı diyorlar ya aklında kalmaz

Canim o kistler doğum kontrol hapi ile geçiyor. Bende de olmuştu 2 defa ilki 1 kutuda geçti. Ikincisi 2 kutuda geçti.

Merhaba, Ben öncelikle şunu söylemek istiyorum yaşım 34 amh 00.01 yumurta rezervim çok az ve şuan 7 haftalık hamileyim nasıl mı?

İyi okuyun! Genel olarak araştırıp bulduğum en iyi hastanelerden biri olan bahçecide tedaviye başladım. 4 tüp bebek denemesi sonuç negatif. Başarı seviyesi çok yüksek denilen bu hastanenin kötü ve negatif yönleri ise hastaya sürekli çok zor, şansımız az, zaman alacak, yumurtan az, amh düşük denilerek başarı oranını psikolojik olarak dahada düşürerek bizim kanserli hasta gibi gezmemize sebep olması. Sonrasında sonu gelmeyen denemeler ve her deneme sizden birşeyler götürüyor.

Ve bir gün bir rüya görürüm ve ardından instagramda denk geldiğim enerjisi çok ama çok güzel olan sevgili doktorum Mustafa Acet'i görürüm. Eşimle beraber randevu alıp gideriz ve hastanenin bulunduğu bina ve yazısını gördüğümde işte burası benim rüyamda gördüğüm yer derim. Hocama ilk gün bu rüyayı anlattım ve ben size gönderildim dedim Mustafa hocamın muayenesi sonrası bana spontan hamile kalacağımı gözlerimin içine bakarak heyecanlı ve güven veren bir konuşmasıyla söylediğinde havalara uçtum. Biri var ve işine kendine güveniyor ne yaptığını ne söylediğini iyi biliyordu.

Ekim 2018 laparoskopi ve hissteroskopi ameliyatı oldum ve hemen ardından ilk ilişki sonrası hamile kaldım. Şans mıydı? Hayır. Mustafa Acet 5 çocuğu olan ve Allah çok büyüktür cümlesini kullanan tanığım tek doktor bir aile babasıdır. Önce Rabbime sonra sevgili doktorum Mustafa Acet'e sonsuz teşekkür ederim. Allah'ın hikmetinden sual olmaz.

Arkadaşlar Mustafa Acet hakkında olur olmaz yorumlar yazılıyor. Her hastayı ameliyat ediyor vs... Mustafa Acet ne yaptığını iyi bilen kendine güvenen bir doktor eğer böyle bir karar aldıysa inanın bu sizin için iyi bir sonuç oluşturacaktır. Hocamız hakkında konuşan zor işlere denk geldiklerinde imkansız gözüyle bakarak hastaları kendinden uzaklaştırıp soğutan diğer meslektaşlarının karalamaları ve ağıza alınmayacak çirkin ifadelerinden dolayı onları kınıyorum. Atalarımızın çok doğru söylediği bir söz var ''Meyve veren ağaç taşlanır'' Rabbim tün Anne ve Baba olmak isteyen insanlarımızın yardımcısı olsun. Unutmayın umutlar tükenmez umutlar yeşertilir. İyi düşünün iyi hissedin iyi olsun biz insanlar hep aynı hatayı yapıyoruz. Allahın vermeyeceği hiç birşey yoktur! yeterki istemesini bilmeli. Biz istemesini bilmiyoruz. Şimdi bu yazıyı okuduysan inançlıysan gerçektende bir şeyi çok istiyorsan ellerini aç ve tüm kalbin benliğinle iste sadece iste ve sana kendini iyi hissettirecek insanlarla ol. Çok kıymetli hocamız Mustafa Acet'in söylediği gibi ''SEVİNDİRMEYE DEVAM''

Tebrik ediyorum öncelikle. Amh benimde sizin gibi bende bahçecide üç deneme yaptım ama yumurtam her saferinde belli olğunluğa ğelip durdu büyümesi devam etmedi o yüzden yumurtam toplanmadı bile sizin yumurtalarınız ne durumdaydı yani toplanabiliyo muydu kendiliğinden adet olabiliyo muydunuz ve bansettiğiniz doktor nerde va hangi hastanede

Ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.diğer dr.lar muayenede rahatsızlığınızı yada ameliyata gerek gördüğünüz neyse onu görmediler mi.ameliyat etmek istemediler mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…