Dondurulmuş mu yaptırdınız?Ben de 35 yaşındayım. 2 defa tup bebek denedim. Biri araki ayindaydi kimyasal gebelik oldu. Amh 0.79 du
2.si ağustos ayindaydi negatif oldu. Amh 0.36, Fsh 18.
Iki denemenin ikisinde de tup bebek merkezlerine başvurduğum ay tedaviye başlandı ilkinde 4 yumurta toplandı 2si dollendi 3. Gun embriyo transfer edildi.
2. Tedavide 5 yumurta toplandı 2 emriyodan biri kaliteli ikincisi küçük 4. Gun transfer edildi hiç tutmadı.
Adetlerim 25 gün ile 31 gun arasında genelde 28 günde gelir. Cocuk çok istiyorum ama olmuyor. Biraz kilom var 1.64 boy 73 kiloyum. 3. Defa tup bebek denemek istemiyorum cok yıprattı beni.
Ayrıca tup bebek merkezlerine de kızıyorum dayadilar vitamini. Önce bir tahlil yap seni ama. Şu an b12 vitaminim yüksek çıktı. Her yerim ergenlik sivilcesi doldu.
Hayır dondurulmadi. 2. Tedavide 1i kaliteli morula aşamasında dendi. Verdikleri kağıtta grade 2 yazıyordu.Dondurulmuş mu yaptırdınız?
Hiç doğumunuz var mı? Ne kadsrlık evlisiniz?Hayır dondurulmadi. 2. Tedavide 1i kaliteli koruma aşamasında dendi. Verdikleri kağıtta grade 2 yazıyordu.
Ilk tedavide ikisi de sağlıklı demişlerdi. Ama olmadi
8 yıllık evliyim. Doğal yolla 1 gebelik yaşadım 1 cocugum var.Hiç doğumunuz var mı? Ne kadsrlık evlisiniz?
Bende merak ediyorum 0.35 amh im bir kaç ay sonra tüp bebek için gideceğiz ama bir yandanda korkuyorum bir anda kötü olur diyeAmh değeri yılda ne kadar düşüyor yoksa birden bire mi bu değer azalma gösteriyor? mesela 0.97 den 0.20 ye düşmesi için kaç sene ya da ay gerekli, bilen varsa cevaplayabilir mi acaba?
Herkesde aynı mı oluyor bilmiyorum fakat benim çok çabuk düşmüştüAmh değeri yılda ne kadar düşüyor yoksa birden bire mi bu değer azalma gösteriyor? mesela 0.97 den 0.20 ye düşmesi için kaç sene ya da ay gerekli, bilen varsa cevaplayabilir mi acaba?
Benim amh 0.36 fsh 18. Senin fsh kac.Bende merak ediyorum 0.35 amh im bir kaç ay sonra tüp bebek için gideceğiz ama bir yandanda korkuyorum bir anda kötü olur diye
Birden düşmüyor merak etmeyin benim 0.30 lardan 0.29 a dustu bir yilda tabi yasanti da onemli alinan ilaclar stres hepsiBenim amh 0.36 fsh 18. Senin fsh kac.
Yumurtam gozukmuyor demissiniz Cocugunuz oldu muYumurtam geçen ay 1 taneydi şimdi görünmedi.Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.bahçeciyi düşünüyorum ben.gölcükte yaşıyorum. Gidip gelebilir miyim bilmiyorum. Belki de tedavimi kabul etmeyecekler
Doktorların tavsiyesi biosteron Dhea.Dhea kullananlara sormak istiyorum, kullanılan bir türü çeşidi var mı? Puritans pride DHEA 25mg, Swanson Dhea 25, Biosteron Dhea 25mg, bu 3ü aynı şeyler mi acaba? Bu baştakiler markaları galiba?
Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında 3ay günde 1, 75mg puritans pride Dhea kullandım. Etkisi 1,5?ayda çıkıyormuş?
Tüp tedavilerimde önceleri kist olmuyordu ama 2 aydır 2. günümde kist oluyor? Maalesef çökmelerini beklemek durumunda kalıp son 2 ay çöpe gidiyor sanki?
bir doktor biosteron önermiyorum, kist yapar demişti, size söyleyen doktor oldu mu? aslında Forumlarda kist yaptığını yazmışlar, bu şekilde etkilenen var mı merak ettim?
Evet ben de kullandım bende de hiç etki etmedi hatta büyüme hormonu da kullandım o da bi işe yaramadı. Her yerde yazıyorum herkese söylüyorum bende işe yarayan tek şey glütensiz beslenme oldu, yumurta sayım değişmedi hep bir taneydi ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bir yumurta diye üstüne basa basa söyledi. çok şükür şimdi 11 aylık kızım var allahım her isteyene nasip etsin, en sağlıklısından en hayırlısındanDoktorların tavsiyesi biosteron Dhea.
Her doktor tavsiye etmiyor ama yumurta kalitesi için verebildikleri tek şey bu. Kaç kutu bitirdiğimi bile hatırlamıyorum etkisini gördüm mü hayır.
Glutensiz beslenme diyetiniz nasildi?rica etsem yazar misiniz. Fazla kilonun da olumsuz etkisi olduğunu dusiniyorum ben.Evet ben de kullandım bende de hiç etki etmedi hatta büyüme hormonu da kullandım o da bi işe yaramadı. Her yerde yazıyorum herkese söylüyorum bende işe yarayan tek şey glütensiz beslenme oldu, yumurta sayım değişmedi hep bir taneydi ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bir yumurta diye üstüne basa basa söyledi. çok şükür şimdi 11 aylık kızım var allahım her isteyene nasip etsin, en sağlıklısından en hayırlısından
Tabiiki yüzde yüz etkisi var bence. Ben son tedavim olumsuz sonuçlanınca glutensiz beslenmeye başladım yani gluten içeren hiçbir gıdayı tüketmedim ayrıca paketli satılan hiçbir şeyi mutfağıma sokmadım. İnternetten araştırdım ve kendime uygun bi liste belirledim ve harfiyen uyguladım. Mesela sabahları kavrulmamış leblebi ile kahvaltı yaptım, canım çok ekmek istediğinde mısır unu ile ekmek yapıp tükettim. Tatlı ihtiyacımı bazen lor üstü balla bazen de tahin pekmez keçiboynuzu unu karışımı ile giderdim. Yaklaşık iki ay sonra yeni tedaviye başladık, dediğim gibi yumurta sayım hiç artmadı ama yumurta kalitem şimdiye kadarkilerin en iyisiydi. Hamileliğimin ikinci ayına kadar bu şekilde beslendim sonra normal rutinime geri döndüm. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyuGlutensiz beslenme diyetiniz nasildi?rica etsem yazar misiniz. Fazla kilonun da olumsuz etkisi olduğunu dusiniyorum ben.
Aynı şekilde bende büyüme hormonu kullandım ve etkisi olmadı. Tüylenme oldu vücudumda büyüme hotmonundan kaynaklı ama hiçbir faydası olmadı.Evet ben de kullandım bende de hiç etki etmedi hatta büyüme hormonu da kullandım o da bi işe yaramadı. Her yerde yazıyorum herkese söylüyorum bende işe yarayan tek şey glütensiz beslenme oldu, yumurta sayım değişmedi hep bir taneydi ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bir yumurta diye üstüne basa basa söyledi. çok şükür şimdi 11 aylık kızım var allahım her isteyene nasip etsin, en sağlıklısından en hayırlısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?