Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba yumurta toplamada çıkıyordu iki veya bir tane yumurtam ama sonuçlanamıyordu evet adet oluyordum kendiliğimdeb tüp bebek tedavisine başladığımda adet düzenimde bozulmuştu ilaçla adet oluyordum ara ara toplama işlemim oluyordu kalitesiz yumurtalar diyip bir dahaki denemelere kalıyordu tabi süreç yıpratıcıydı ve imkansız gibi bakmalarıda cabası çok şükürki doktorumu buldumda yüzüm güldü mustafa acet doktorum gönül rahatlığıyla diyebilirim ki zor vakaların doktoru emek var özveri var. İstanbul Fulyada hastane Acetto klinik yazarsanız çıkar zaten. Hastanenin numarası 0212 241 11 93

Kızlar yukarıdaki reklam amaçlı bence cok bellli...inanmayın bi de mustafa acet diye bi sayfa açmış aynı şeyleri yazmış öyle bi görmüştüm ayrıntılı bakmadım ama

Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu bir reklam değil tün anne ve baba olmak isteyenlere umut olsun ve mücadeleyi bırakmasınlar diye yazılmış bir yazıdır. Bu sayfaya ilk defa üye oldum ve konu başlığını oluşturarak yazdımki böyle bir doktorumuzda var tüm herkese umut olsun okusunlar diye. Aynı yazıyı bi konuya daha kopyaladım evet daha fazla insanımıza umut olması amacıyla. Her doktor her hastaya iyi gelmeye bilir ama Mustafa bey işini gerçekten iyi bilen ve güven veren bir doktor. Rabbim tüm anne ve baba olmak isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın

valla girip diretk acet şöyle iyi böyle iyi demen bana da biraz garip geldi ayrıca ben bahçecide denemiş ilk demede pozitif sonuç almış bir hastayım ve benim gerek forumda gerek klinikde gördüğüm benim gibi pozitif sonuç alan ve memnun olan çok hastası olan bir merkez. ben bizzat kendi sürecimi orada yaşan biri olarak bu yolda çaba gösteren her anne adayına gönül rahatlığıyla öneririm bahçeciyi. Ama seninde yeni bir üye olarak ilk yazıdığın mesajın bu olması bana bir garip geldi açıkcası

Amin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ben o kadar doktor dolaştım ki anlatmam mümkün değil ameliyatı eski doktoruma sormuştum gerek duymadı umutsuz vakaymışım gibi yüzüme bakması herdfasında psikolojimi bozuyordu ama neyseki Rabbim mustafa doktorumu karşıma çıkardı ve muayane sonrası gerekli gördü saçaklı miyon çıkardı ve bütün yapışık kanalları temizlediğini söyledi ve ameliyat olduktan bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ALLAHIMA şükürler olsun önce ALLAHIMA sonra deneyimli doktorum Mustafa doktoruma şükürler olsun

Prowomen diye bişey varmış duydunmu promolit women varmış yumurta kalitesi için hangisi iyi acaba kullanan varmıdır
Merhaba ben prowomen kullanıyorum 10 gün oldu henüz. Faydasını görürsem paylaşırım. Siz kullanıyormusumız?

Dr bana pregna care diye bir vitamin verdi...içinden hem erkek hem kadına vitamin çıkıyor...multivitamin tarzı bişi
Eşime bayağı faydası oldu gibime geliyor...sperm sonucunu pek beğendi doktor...
Bende kullanıyorum transferimi bugün olduk tek embriyo Akalite idi...
Opu öncesi gelişimi güzel ve hızlı ilerledi son kutu gonal f i vurmaya gerek kalmadı
Memnunum bu vitaminden 2aydır kullanıyoruz ...

Benim de rezerv az.bur tane dondurulmus embriyom var.birkac tane daha olsun istiyorum.ama cok zor olmuyor bir turlu.
Işe yaradı mı acaba canım bu ikisi. Aynı durumdayizda

Merhabalar, benim de rezervim az. iki denemem oldu. ikisi de olumsuz. ruh hali çok önemli sanırım, ilkinde hiç hazır değildim, embriyo oluşmadı bile. ama ikincisinde embriyom oluştu ve gelişimi güzeldi, fakat tutunamadı. iki ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum, bu sürede takviye vitamin kullanacağım, testere dişli aslan pençesini sürekli kullanmamıştım fakat impryl'in ve arı sütünün çok faydasını gördüm. hem bitkisel hem de vitamin takviyesi ile umarım bu sefer başaracağım, inanıyorum. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah, amin.

Biz de tedaviye başladık ben ımpyl eşimede Argifex-m verdi doktorumuz, çok memnun kaldık özellikle eşimde sperm sayısında artış gözlemlendi, inşş gebelik gerçekleşir, herkese Allah nasip etsin

bende çok inanıyorum mustafa acet hocaya birgün paramı biriktirdiğim zaman ilk işim mustafa hocama tedavi olmak. yaş 37 13 yıllık evliyim çok hüsrana uğradık tedavilerde. fsh yüksekliği var bende de .amh test sonuçumda yarın çıkıyor.

Benimde yumurta rezervim düşük 4 kez yumurta toplama işlemi yapıldı
1• de 1 yumurta oluştu 3 günlük transfer edildi tutmadı
2• de 1 yumurta oluştu 5 günlük donduruldu
3• de 1 yumurta oluştu 5 gitmeye çalıştık ama başarısız oldu
4• de 1 yumurta oluştu 5 günlük canlı transfer yapıldı dün sonucumu aldım negatif

Vitamin kür vs uyguladınız mı amh niz kaç acaba

ne kadar zor bir süreç bizler için umut dolu yola çıkıyoruz ama sonuç negatif.rabbim hepimize birgün nasip eder inşallah kucağımıza almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…