Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hiç böyle düşünme işi oluruna bırak ben Öyle yapıyorum kötü düşünürsek elimize ne geçecek diye düşünüyorum olumlu düşünelim olumlu olsun bende haziranda tüp bebek yaotiricam

Hiç böyle düşünme işi oluruna bırak ben Öyle yapıyorum kötü düşünürsek elimize ne geçecek diye düşünüyorum olumlu düşünelim olumlu olsun bende haziranda tüp bebek yaotiricam
Elimde olsa keşke. Biz bugün adım atmış olduk. Sağ da 3-4 solda 2-3 gelişme göstericek yumurta var dedi. Folekul de olabilir bilmiyorum tam :) Nasıl bu değerler onu da bilmiyorum açıkçası. Açıklama yapılmadı. Doktor çıkmıştı. Sizce nasıl ?Kan tahlilleri uygun tüp bebek için ve ultrason da uygunmuş. İlaçları aldım az önce. Bir poşet dolusu bedenimde olacak 9 gün sonraya

merhaba
Bende aynı durumdaydım dra her gittiğimde her şey güzel normal hiç sıkıntı yok sadece dedi folik verip gönderiyordu sonra bir düşüğüm oldu o araştırılırken amh ın düşük olduğu ortaya çıktı. Bu drları anlamıyorum yaşı kaç olursa olsun ilk yaptırmaları gereken testin amh ve fsh olduğunu bilmeleri gerek neden umursamıyorlar anlamıyorum. 1 sene git gellerle uğraştım boşu boşuna sonra 3 defa tüp bebek oda negatif çıktı. eşimde sperm testinde sıkıntı görünmüyordu sperm hasar testi yaptırdık %14 hasarlı sperm varmış. bende yumurta az kalitesiz onda sperm hasarlı artık yoruldum bıraktım tedaviyi hepsi ticarete dökmüş işi tekrar tedavi olmam 20 bin tl gerekiyor ilaçlar gonalf 500-600 tl tanesi benim iki defa toplanması gerek oda ekstra maliyet.yani umudum kalmadı hiç.

Maddi manevî o kadar zormuş ki. Dışarıdan her şey çok kolay ve basit geliyordu. Aynen canım sonrası testlerde eşim de de ros değeri diye bir değer yüksek çıktı. Bu da döllenmeye engel bir hususmuş. Klasik testlerde birazcık ileri harekette düşüklük vardı çok önemli değil demişlerdi o zaman. Biz de üstelemedik. Sonrasında işte ayrıntılı testlerde ros diye bir şeyden bahsetti ürolog. Psikolojik olarak yıpranıyorsunuz. Bir de her şeyin normal olduğuna öyle iknasınız ki kabullenmek bile zaman alıyor. Çok üzgünüm inşallah doğal yollardan güzel haberi alırsınız. Bizim de başlayan bu süreçten umarım verim alırız. Sanırım doktorlar fsh 'daki bozulmayı bekliyor çoğunluğu için öyle düşünmeye başladım. Ama fsh da bozulunca her şey çok daha zor oluyor. Neden baştan amh a bakmak dururken bekleniyor anlamıyorum. Üstelik bulunduğum şehirde amh testi yapan yer yok. Basit bir kan tahlili değil mi bu ya. Neden önemsenmiyor. Sadece çocuk da değil. Erken menopoz kadın sağlığı açısından aşırı önemli. Bir çok hastalık getiriyor .

Canım ros testini doktor niye istedi?DNA hasarı yaptırdınız mi?Yoksa durduk yere mi istedi neyden şüphelenip istedi?

Canım ros testini doktor niye istedi?DNA hasarı yaptırdınız mi?Yoksa durduk yere mi istedi neyden şüphelenip istedi?
Bir şeyden şüphe ettiyse de bilmiyorum. Götürdüğümüz testlere burun kıvırdı. Daha ayrıntılı istediğini söyledi. O zamana kadar ileri hızlı harekette yavaşlık vardı. Bunun normal gebelik şansını azaltsa da çok da önemli değil olur dediler. Doktor onlara doğru düzgün bakmadı bile eşim 42 yaşında. Belki yaşdan dolayı olabilir. Oksidan seviyesindeki artışmış ros un yüksek çıkması. Alkol sigara filan da yok ama öyle yüksek çıktı. Streste önemli bir faktörmüş yaş da. Aktioksidan içeren gıdalar önerildi. Bir de vitamin takviyesi. Büyük oranda başarılı sonuç verdi biz de. Ros yüksekliği devam etseydi tüp bebeğe de başlamayacaktı düşene kadar. Dna hasarı yaptırmadık sanırım. Ama doktor cipli yöntem önerdi. DNA hasarı olasılığına karşılıkmış sanırım.

Kızlar bir sorunum var. Kafayı yiycem. Bana yazılan kâğıtta yumurta uyarıcı iğneler için 16:00-20:00 arası yazıyor. Son 3 gün kendinden çatlamayı önleyen ilaç için 9:00-10:00 yazıyor. Hemşire kendinize göre ayarlayabilirsiniz dedi. Neyse akşam iğnelerini hep 22:00 gibi yaptım. Sabah iğnesini ne yapmam gerek diye hastaneyi aradım. Sabah 9 gibi yapabilirsiniz dedi. Dedim ikisi arasındaki zaman dilimi önemli değil mi? Kalkıp diyor ki akşam 5 gibi yapın sabah 9 gibi. Ya dedim işte ben akşamı hep 10 gibi yaptım. Sabahı nasıl ayarlayayım önemli mi? Bundan sonrakilere dikkat edin diyor. Yahu zaten çoğunu yapmışım. Deli olucam doktora direk ulaşmak zulüm. Hemşire laftan anlamıyor ya da bilmiyor. Ne yapmam gerek

Mustafa acceti iyi arastirin oyle gidin.ltfn.

kızlar neden vazgeçtiniz bizide bilgilendirir misiniz ? Bir süredir bende takip ediyorum amh düşüklüğünde çok başarılı görünüyor ama yumurta kalitesi de doktorun elide olan birşey değil diye biliyorum. Nasıl bu kadar başarı elde edebiliyor ne düşünüyordunuz bu konuda ?

Vallah ben gunaha girmek istemiyorum sonucta o hocaya gitmedim ama asiri sekilde doktor dan hoslanmadm faceden takip ediyorum...

Birşeyden rahatsız olmuşsunuz belli. Anlatın ki bizde ölçüp tartalım bizimde umudumuz, paramız boşa gitmesin
Sende takip et ve gor.. belki senin hosuna gidecek ne bileyim.. sonucta facede onu sevenide goruyorum .. gerci bana yapmacik geliyor.. aslinda kimseyi etkilemek istemiyorum.. sadece biyere karar vermeden once cok arastirin. Kadinlar kulubunde bir konu acilmis o doktora dava acmis yanlis amelyat yapmis...

herkese ameliyat dediğini bende duydum. çok uçuk rakamlar resmen faydalanıyorlar bu halimizden. Mecburuz ya ne kadar derlerse kabul edicez düşene birde ben vurayım diyorlar.. Açılan konuya baktım şimdi... Allah bu çaresizliğimizden yararlanan herkesi daha çaresiz bıraksın başkada birşey demiyorum..

O yuzden diyorum canim karismak istemiyorum belki gidecen fayda gorecen.. ozamzn gunaha girerim. Ama ben asla bu adama gitmem... kotu yorum cok fazla...

amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…