merhaba arkadaslar... burada gun yeni basliyor.. umarim yakalayabilmisimdir sizleri burada...
Duscugum annen icin inan cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin Mekani Cennet olsun...
Nazencim Insallah Mart ayinda bebislerimize kavusuruz... Allahim insallah Mart ayi ugurlu gelir bizlere...
brupcum inan bizlerde cok istiyoruz hamis haberi vermek.. nasip kismet.. Insallah Allahimin izniyle olacak... tum olumsuzluklara ragmen icim cok ferah.. zaman zaman gardim dussede hemen toparlaniyorum. kotu dusunmek yok diyorum. devam ediyorum yoluma.. Mart ayinda fsh ime tekrar baktirsam mi acaba? yani sizler tedaviye baslamadan once baktirip oyle mi basliyorsunuz?
Nazenincim.. benim bu gittigim klinik baya iyiymis. okadar diyordu arkadaslar bense eski klinigime yakin bir acu.cu secmistim. keske bastan beri buna gelseymisim diyorum...
ilk dort seans bir cok kagit doldurttular idrar testi yaptilar.. detox programina aldilar.. simdi detox felan bitti. iste bu seanslardan sonra bana verecegi bitkisel karisimlari hazirladilar.. bastan beri her seans oncesi bir form dolduruyorum. iste idrarim nasil, guzel uyudum mu, diskim nasil, agrim var mi, regl in kacinci gunu, vs.. onu doldurduktan sonra.. acu.cu zaten dr. o geliyor benimle kisa bir gorusme yapiyor. regl imin kacinci gunundeysem ona gore igne batiriyor.. daha once gittigim acu.cu geliyor igneleri batiriyor 1,5 saate yakin yatiriyordu.. uyuyup eve gidiyordum, oda bitkisel vermisti ve vitaminler.. simdiki reglimin gunu ne gore iste batiriyor igneleri.. kullagima mutlaka ya iki ya uc tane mutlaka koyuyuro, gobusume ya iki ya 4 tane bazen daha fazla ama regl gunume gore.. eger reglliysem koymuyor igne... bacaklarima eller, el bilegimin yanlarina, ilk senaslarda anlimada batiyordu bir tane.birkeresinde yuzzuk parmagimin yan kismina uc tane takti o cok ilginc gemisti.. ve regl agrimida ignelerle yok etmisti.. igneleri cikartinca agrim yine gelmisti.. insan vucudundan cok iyi anliyor.. 40 dakika suruyor uyku halim.. kesinlikle tavsiye ederim.. o dakikalarda sanki baska bir boyutta ibi oluyorsun.. ben ilk baslarda dalga gecmistim nasil uyucam baska bir yerde diye ama oyle bir uyuyorsun ki.. kendinden geciyorsun.. bazen kafama cok seyler takinca uyuyamiyordum. ama rahatliyorsun.. icerideki hafif muzik felan degisik yani ortam...