Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende orda ameliyat oldum 2 ay sonra gel tüp deneyelim dedi.fiyatı falan konuştun mu.çok fark ediyor mu.birde doktorun var mı orda??picasso öldürdün beni gülmekten demek koç yumurtası haa alalhım bende başta anlamadım ama yıklıyorum gülmekten şu anda deli diyecekler kız bana
ya kızlar dhea tüylenme yapıyor ilk bir ay degil sonraki aylar uzun uzun sarı kıllar be esmerim hç kıllanma filan bilmezdim ama olsun razıyım tek bebegim gelsin de aldırıyorum şimdi iki haftada bir azaldı nbırakınca merak etmeyin yemin ederim hiç umrumda degil
kızlar ben bugün adet olursam yarın başlıyorum allah nasip ederse kesin olurum inş. yoksa pazartesiye kalır
ben bu sefer özelde yaptırmıyorum zekai tahir burakda ankarada yaptıryorum veren allahım orda veriri alıp gelecegim bebegimi teyzelari
canım bende orda ameliyat oldum 2 ay sonra gel tüp deneyelim dedi.fiyatı falan konuştun mu.çok fark ediyor mu.birde doktorun var mı orda??
hayırlısıyla inşallah canımpicasso öldürdün beni gülmekten demek koç yumurtası haa alalhım bende başta anlamadım ama yıklıyorum gülmekten şu anda deli diyecekler kız bana
ya kızlar dhea tüylenme yapıyor ilk bir ay degil sonraki aylar uzun uzun sarı kıllar be esmerim hç kıllanma filan bilmezdim ama olsun razıyım tek bebegim gelsin de aldırıyorum şimdi iki haftada bir azaldı nbırakınca merak etmeyin yemin ederim hiç umrumda degil
kızlar ben bugün adet olursam yarın başlıyorum allah nasip ederse kesin olurum inş. yoksa pazartesiye kalır
ben bu sefer özelde yaptırmıyorum zekai tahir burakda ankarada yaptıryorum veren allahım orda veriri alıp gelecegim bebegimi teyzelari
aminn inşallah semoşHayırlı kandiller kızlar.bu akşam bol bol dua edelim birbirimiz için.rabbim emeklerimizin karşılığını versin dualarımızı kabul etsin inşşş
allah kabul etsin canımmpicasso , hakkaten bende güldüm allah iyiliği versin koç yumurtası çok iyi olmus:)))), yalnız bak ben tek geçerim mustafa amcayı , adam gerçekten biliyor işi sen dinle onu ve o karışımı al sabah akşam ye,
kızlar birde migroslarda var, bal reyonunda , melisarı çiftliği ürünü, bir tanesi arı sutu bal polen karışımı fiyatı 21 tl, diğeri propolisli arı sutu bal polen o da 29 tl, ufak kavanoz ama bir hafta gidiyor sabhları bir kaşık yiyin hem çok da lezzettli, ben aldım e valla cildi ve hücreleride gençleştiriyor, bağışıklı kuvvetlendiiyor,
ben bu melis arı yı aradım durumumu anlattım rezev ve kalitesi için dedim, onlarda evet biz size özel yaparız dediler ayda yarım kılo bala hazırlarız dediler ama min 4 ,5 ay yenecek dediler, bir tanesinin fiyatına 450 tl verdiler, bende vazgeçtim,
yuh artık yaa inanın çoğuda sömürü, mustafa amca bana çok güzel çaylarda verdi, sarı kantaron hayıt, böğütrlen geçmiş sayfalarda ben cok yazdım bunları, ve benım fsh da düştü biliyorsunuz, ve hiç cıkmayan yumlar çıktı yani, ama min 3 ay da faydası oluyor hakkaten,
devamli yenecek aksatmadan, çayları ile regl olunca kesin sonra gene başlayın gunde 2 defa abartmayın sayısı herseyın faydası zarar,
picasso çok sevindim inankiiii valla bence sende bir anda doğal yoldan kalacaksın gibi geliyor banada:)))))),
semranus canımm bu akşam bende bir yasin okuyum diyorum hepinizin adınıda elbette gönlümden geçireceğim, allah inşallah sesimizi duyar görür bizi![]()
diğer arkadaşlarımında kandillerini kutluorum tez zamanda güzel haberler paylaşalım :),
sevgiler,
haftaya şehir dışında olcam dönünce arayayım mustafa amcayı inşallahhepize inşallah birşeyler bahane olurda yavrularımıza kavuşuruz canım buarada
ewet canım faks..... zaten öyle çok uzun uzun konuşmuyor ben çok soru sormuştum :))
picasso varya esime sordum hakikatten baharatci amcanin dedigi dogruymus :) koc yumurtasi iyi geliyormus birde cok faydasi olan bir deniz urunu varmis midye gibi. ama simdi adi aklimda degil.
ben varya hic birsey kullanmiyorum resmen iki haftadir biraktim.
nazeninicim o bal polen karisimi ni demekki artik migroslarda da satiyorlar vay canina. bu iyi bisimis. burada yok oyle bisey. kendim karistiriyordum. belkide cok karistirdim. bundan sonra cok karistirmicam. dong quai caylari icmeye basliyacagim. yada hapi.
butun arkadaslarimin mubarek regaip kandili mubarek olsun.. Allah bizleride Annelik mertebesine yukseltsin INSALLAH... (Amin)
picasso öldürdün beni gülmekten demek koç yumurtası haa alalhım bende başta anlamadım ama yıklıyorum gülmekten şu anda deli diyecekler kız bana
Hayırlı kandiller kızlar.bu akşam bol bol dua edelim birbirimiz için.rabbim emeklerimizin karşılığını versin dualarımızı kabul etsin inşşş
picasso , hakkaten bende güldüm allah iyiliği versin koç yumurtası çok iyi olmus:)))), yalnız bak ben tek geçerim mustafa amcayı , adam gerçekten biliyor işi sen dinle onu ve o karışımı al sabah akşam ye,
kızlar birde migroslarda var, bal reyonunda , melisarı çiftliği ürünü, bir tanesi arı sutu bal polen karışımı fiyatı 21 tl, diğeri propolisli arı sutu bal polen o da 29 tl, ufak kavanoz ama bir hafta gidiyor sabhları bir kaşık yiyin hem çok da lezzettli, ben aldım e valla cildi ve hücreleride gençleştiriyor, bağışıklı kuvvetlendiiyor,
ben bu melis arı yı aradım durumumu anlattım rezev ve kalitesi için dedim, onlarda evet biz size özel yaparız dediler ayda yarım kılo bala hazırlarız dediler ama min 4 ,5 ay yenecek dediler, bir tanesinin fiyatına 450 tl verdiler, bende vazgeçtim,
yuh artık yaa inanın çoğuda sömürü, mustafa amca bana çok güzel çaylarda verdi, sarı kantaron hayıt, böğütrlen geçmiş sayfalarda ben cok yazdım bunları, ve benım fsh da düştü biliyorsunuz, ve hiç cıkmayan yumlar çıktı yani, ama min 3 ay da faydası oluyor hakkaten,
devamli yenecek aksatmadan, çayları ile regl olunca kesin sonra gene başlayın gunde 2 defa abartmayın sayısı herseyın faydası zarar,
picasso çok sevindim inankiiii valla bence sende bir anda doğal yoldan kalacaksın gibi geliyor banada:)))))),
semranus canımm bu akşam bende bir yasin okuyum diyorum hepinizin adınıda elbette gönlümden geçireceğim, allah inşallah sesimizi duyar görür bizi![]()
diğer arkadaşlarımında kandillerini kutluorum tez zamanda güzel haberler paylaşalım :),
sevgiler,
picasso varya esime sordum hakikatten baharatci amcanin dedigi dogruymus :) koc yumurtasi iyi geliyormus birde cok faydasi olan bir deniz urunu varmis midye gibi. ama simdi adi aklimda degil.
ben varya hic birsey kullanmiyorum resmen iki haftadir biraktim.
nazeninicim o bal polen karisimi ni demekki artik migroslarda da satiyorlar vay canina. bu iyi bisimis. burada yok oyle bisey. kendim karistiriyordum. belkide cok karistirdim. bundan sonra cok karistirmicam. dong quai caylari icmeye basliyacagim. yada hapi.
butun arkadaslarimin mubarek regaip kandili mubarek olsun.. Allah bizleride Annelik mertebesine yukseltsin INSALLAH... (Amin)
hayırlısıyla inşallah canım
aminn inşallah semoş
senin kandilinde mübarek olsun
allah kabul etsin canımm
hayırlı kandiller
haftaya şehir dışında olcam dönünce arayayım mustafa amcayı inşallah
AMİN
canım sonuşta devlet hastanesi fiyat belli 600 yumurta toplama ve yatış parası 300 de aşagı yukarı işte ilaç parası başka yok
dr um yok canım ama tanıdık biri var bakalım belki bana bmurat beyi ayarlar
bende ameliyatımı orda oldum laporoskopi
araştırma hastanesi sonuçta özelde olmadı belki burda olur
sen ankaradamısın da
evet canım ankaradayım şimdilik yakında malatya eylül gibi.ben 2 deneme mide ankara da yaptım.doktorlar gel burda yapalım dedi.ama benim raporsuz olacak sanırım biraz daha yüksek olur.bakacağım artık nerde olursa kısmet??
arkadaslar nasılsınız
herkese hayırlı cumalar bayadır gıremedım internete bılgısayarım bozuldu kardesımınkıyle yazıyorum neyse kızlar ses ın az kaldı sonucuna cok cok dua edelım sonucu guzel olsun ınsallah hepınızı opuyorum bol bol kalıtelı yumoslarınız olsun ınsallah.....
Kizlar 6 Haziran ama 5 Haziran'da yapacagım kanda test . Pazartesi is gunü zor oluyor. Hafif mide bulantım var ya stresten ya Bebisteb diyorum. Çok az kaldı.
Kasıklarımda ara ara Ağrı var okadar. Ne olur dua edin . Yaklaştıkça korkuyorum
Kizlar 6 Haziran ama 5 Haziran'da yapacagım kanda test . Pazartesi is gunü zor oluyor. Hafif mide bulantım var ya stresten ya Bebisteb diyorum. Çok az kaldı.
Kasıklarımda ara ara Ağrı var okadar. Ne olur dua edin . Yaklaştıkça korkuyorum
Kızlar akşam gördüğüm rüya üzerine sabah idrarda test yaptım. sonuç negatif
bugün kanda baktırmayı düşünüyorum
5. kez negatif sabahran beri aglıyorum bütün heryerim şiş,
enazından hangi sebeple tutunmadı bilebilsem
allahtan sabır ve güç diliyorum