Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sormak istediğim bir konu var.Yaşı 35 den küçük olup ilk veye ikinci denemesinde iki tane embriyo transfer edilen arkadaşlar var.Ben 35 yaşın altındakilere 1 tane transfer ediliyor diye biliyordum.Yanlış mı biliyorum.Bu ay sonunda bir aksilik çıkmazsa bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.Amh 0,4
Arkadaşlar sormak istediğim bir konu var.Yaşı 35 den küçük olup ilk veye ikinci denemesinde iki tane embriyo transfer edilen arkadaşlar var.Ben 35 yaşın altındakilere 1 tane transfer ediliyor diye biliyordum.Yanlış mı biliyorum.Bu ay sonunda bir aksilik çıkmazsa bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.Amh 0,4
sorunumda amh düşük.
sağol dew77 senide listeye ekledim..
ilk denemen nerede, hangi hastane? yumurtaların kaçıncı gün toplandı
transfer kaçıncı gün yapıldı?
transferden sonra hangi ilaçları kullandın?
çok yer kaplamasın diye bilgiler geldikçe haftada bir sizlerden gelen bilgiler ile listeyi yayınlayacağım..
sağlıcakla kal.. umutların yeşersin ve gönlünce olsun herşey..
ADI YAŞ DENEME HASTANE SORUN AMH FSH/E2 TRANSFER ÖNCESİ KULLANDIĞI İLAÇLAR TRANSFER SONRASI KULLANDIĞI İLAÇLAR KAÇINCI GÜN YUMURTA TOPLANDI? EMBRYO KAÇ GÜNLÜK TRANSFER EDİLDİ? OLUŞAN YUMURTA TRANSFER EDİLEN EMBRYO DONDURULAN HAMİLELİK DÜŞÜK KAÇINCI HAFTA?
1 GİZ1978 33 1 HAKAN ŞATIROĞLU FSH/Yumurtalık 12 FOSTİMON225 - 13CC LUCRIN JEL VE KAN PIHTILAŞMASI İÇİN GÖBEKTEN İĞNE 12 YADA 13.GÜN 5.GÜN VE DÖRT HÜCRELİ 4 BOŞ FOLİKÜL VE DİĞER 7SİDE DÖLLENMEDİ YOK YOK![]()
2 EFSUNE12 42 5 GENART AMH DÜŞÜK >0,1 NORMAL 300DOZ PREGON, 150DOZ MENEGON ESTROFEM, CRANINE JEL, ASPİRİN, FOLBIOL 10.GÜN 3 2 BOŞ FOLİKÜL VE BİR YUMURTA 1 ADET YOK![]()
2A EFSUNE12 41 4 BAHÇECİ AZOSPERM >0,1 NORMAL FEMARA VE MERONAL 10.GÜN 3 4 YUMURTA YOK YOK![]()
3 DEW77 34 1 ?? AMH DÜŞÜK ? 18 GONAL F 450 DOZ, MENAPUR, 1CC GANIRELİX ? ? ? 4 BOŞ FOLİKÜL VE 3 YUMURTA 2 ADET YOK :) DÜŞÜK ??
4 SEMRAMUS 33 1 GÜVEN HASTANESİ AMH DÜŞÜK ? 13 LUCRIN VE GONAL F JEL 12 YADA 13. GÜN 3. GÜN 2 BOŞ FOLİKÜL VE 3 YUMURTA 1 ADET VE 6 HÜCRELİ YOK![]()
4A SEMRAMUS 34 2 ANKARA TÜP BEBEK AMH DÜŞÜK ? 13 LUCRIN VE GONAL F TOP TOP FİTİL VE ÖSTROJEN HORMONU 12 YADA 13. GÜN 3. GÜN ? 1 ADET VE 6 HÜCRELİ YOK![]()
Fsh'ima hic bakilmadi. Amh ve reglin 3. Gunu muayenesi durumu anlatiyor, fsh'a gerek yok dendi butun denemelerde.
kızlar benim fsh 2007 de 4.55 çıkmış yüksekmi ? birdahada hiç bakılmadı.
Efsune'cim;
1.deneme 34, dusuk amh, dusuk sperm, pihtilasma, amh= 0,2, gonal f 450, cetrotide, 10. Gun toplama, 3. Gun transferi, 7 folikulden 2 yumurta, transfer edlen 8 hucreli 1 embriyo, dondurulan yok, hamilelik yok. Transfer sonrasi crynone gel (bu denemede pihtilasma teshis edilmemisti.)
2. Deneme: 35,Bahceci, sorunlar ayni,gonal f 450, menopur 75 2 toz 1 su, siklus cok uzun surdu, sonra gonal f 300+ merionel 150 2 toz 1 suya donduk., 23. Gun toplama yapildi. (yumurtalar bir turlu buyumedi, buyumelerini bekledik), 9 folikulden 5 yumurta toplandi. Sadece 2'si olgun cikti. Transfer edilen embriyo 2 tane 4 hucreli, 2. Gun embriyosu, dondrulan yok, transfer sonrasi progynex igne, prednol, fragmin. Hamilelik yok .
3. Deneme: 35, Bahçeci, ayni sorunlar, menagon 75 6 toz 2 su, femara, 14. Gun toplama, 6. Gun embriyosu, 7 folikulden 6 yumurta toplandi, 5'i olgun cikti ve dollendi, 2 tane blast transfer edildi. Dondurulan yok. Hamilelik Pozitif.
Efsune'cim bunlar haricinde kullanilan farkli ilac, takviye veya tedavi yontemlerini de ekleyebilirsin bir sutun olarak. Ben dhea, melatonin, CoQ 10 200 mg, ari sutu kullandim. Problemi ogrendigim anda gunde 1 paket sigara iciyordum biraktim. Akupunktur yaptirdim.
kızlar benim amh 2.90 çıkımtı dr iyi dedi sizce yaş 35 bu arada
kızlar benim fsh 2007 de 4.55 çıkmış yüksekmi ? birdahada hiç bakılmadı.