Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

dus senin adina cok sevindim tatlim.. insallah hersey istedigin gibi sonuclanir..o dedigini ben hic duymamistim "ruseym" burada bulabilirsem bende alayim.. bugun tekrar hayit dong quai ye basladim. bakalim yarar mi yaramaz mi bilmiyorum ama deha ya da baslamistim. kismet artik.. bazen diyorum pes mi edeyim diye bazende hayir ben bebek istiyorum olacak insallah diyorum... sanriim hepimizde bu gelgitler var.. Allah yardimcimiz olsun...

DUŞ canım çok teşekkür ederim allah razı olsun canım.sen incir kürünü aç karna içtin değilmi canım.bende yapayım bari.günde 1 kere içtin değilmi incir suyunu sabahmı akşammı yaptın canım

DUŞ canım çok teşekkür ederim allah razı olsun canım.sen incir kürünü aç karna içtin değilmi canım.bende yapayım bari.günde 1 kere içtin değilmi incir suyunu sabahmı akşammı yaptın canım

ben sabahları ac karnıma ıctım ılık ılık 1defa da ictim canım

dus senin adina cok sevindim tatlim.. insallah hersey istedigin gibi sonuclanir..o dedigini ben hic duymamistim "ruseym" burada bulabilirsem bende alayim.. bugun tekrar hayit dong quai ye basladim. bakalim yarar mi yaramaz mi bilmiyorum ama deha ya da baslamistim. kismet artik.. bazen diyorum pes mi edeyim diye bazende hayir ben bebek istiyorum olacak insallah diyorum... sanriim hepimizde bu gelgitler var.. Allah yardimcimiz olsun...

insallah olucak rabbim yardımcımız olsun pes etmek yok

kademi cnm nasılsın?zoru atlattın ..şimdi bol bol dinlen hem bu süre içinde tedavi öncesi kampa al kendini..zaten tüp bebek yöntemide %100 şansı sunmuyor:/çok mu üstelyorum diye düşünüyorum buaralar...tedaviye başalayabilmek bile 6 ay sürdü..ilk tedavi yarım kaldı..normal çiftler gibi gidip haa deyince başalayamıyoruz bile:/off ne bileyim öyle işteee

Canım haklısın dinleniyorum.İnşallah 3 haftaya kadar yürüyüşlerede çıkarım.Allahtan hayırlısı geç olsunda güç olmasın.Öptüm

Canım haklısın dinleniyorum.İnşallah 3 haftaya kadar yürüyüşlerede çıkarım.Allahtan hayırlısı geç olsunda güç olmasın.Öptüm

Starsuzi arkadaşım ben ayrıca hergün 3 tatlı kaşığı çam balı,polen ve arı sütüne de başladım.Polen ve arı sütü hücre yeniliyormuş.

Dus canım teşekkürler şu an çam balı,çicek balınıda tüketiyorum.Yemesi bizden şifası Yüce Rabbimden.Hayırlısı olsun.

evet kademi öyle mutlaka bu aralar hurma da yeyiyorum cok esim dalga geciyo cok fazla kendını kaptırma diye

karamela şekerlerimmm kaderdaşlarım:)
herkes iyi mi?
her yeni gün yeni umutlar dibe de vursak çıkmayı biliriz...

Canım benim çok üzüldüm benneyaptımki nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu o kadar iyi biliyorum ki :çok üzgünüm:

Bilmiyorum çok mu zorluyoruz, yaşım genç olsa hemen bırakacağım ben de, ama yaş korkutuyor... Kimisi pes etmemelisin diyor, kimisi oluruna bırak olur diyor !! Doktorlara sorsan aman ara verme sakın, bir dahaki ay gel diyor !!! Benim de kafam karmakarışık :bbo:

Evet doktorum Ulun Bey'di, gel konuşalım demişti, gitmedim hala...
edajanımmm o kadar tanıdık korkular yaşıyoruz ki..bizi bizden iyi anlayan yok..ulun beyden memnusun degilmi...

canım ben de seni merak ediyordum çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım...
beazjanımm tedavinin ilerleyen aşamalarına ulaşamadım..şimdi adet olmayı bekliyorum olunca tekrar bi deneme yapacağız sanırım.

kademijanım haklısın.sağlığımız çook önemli şükürler olsun ameliyatı atlattın 2 3 ay önemli bi dönem hem iyileş buarada da beslenme programını yap...bak işte hamile kalsan belkide bel ile ilgili bir sürü problem yaşayacaktın....
Starsuzi arkadaşım ben ayrıca hergün 3 tatlı kaşığı çam balı,polen ve arı sütüne de başladım.Polen ve arı sütü hücre yeniliyormuş.
canım ben küstüm polen arı sütü ve bala:))
üstelik kaçkar balı alıp yaptım karışımımı işe yaramadı sanki...tedavi iptal:/
evet kademi öyle mutlaka bu aralar hurma da yeyiyorum cok esim dalga geciyo cok fazla kendını kaptırma diye
tedavi ile birlikte günde 4 5 hurma yiyordum halada yiyorum çok seviyorum ayrıca..ama kilo yaptı ya://

Dus canım bende hurma yiyorum.Şu an Adana çevresinde çok bilinen Hatay hurması var dışı yeşil içi kahverenği .Özellikle 2-3 ay bulunuyor sonrada sarı hurma tüketmeye devam edeceğim.Allahtan hayırlısı.Arkadaşım gerçekten moral çok iyi geliyor.Özellikle 1 saatlik tempolu yürüyüşte yap.Bende son 4 aydır kafama göre takıldım,gezdim,yedim,uzun tatil yaptım,hatta oturduğum ortamı değiştirmek için yeni ev aldık,bayram sonu taşınacağız,birde acil bel fıtık ameliyatı çıktı yine de moralimi bozmadam Allahtan hayırlısı diyorum.Yüce Rabbim cümlemize hayırlı evllatlar nasip etsin.

Starsuzı canım yediklerimizin şifa olacağına inanarak yemek lazım.Gönül kırgınlığı olmasın zamala inşallah cevap alacağız.Özellikle spor yap ve moralini bozma.Bak ben hazirandan beri ilaçlar kullandım,ceviz,badem,inciri bol bol yedim.Hayatım da hiç bu kadar tüketmemiştim.Bol bol sebze,meyve yedim,dana eti,hindieti kullandım.Hep pozitif oldum.Allahın izni ile de olacağına inanıyorum.Lütfen moralini bozma ve inatla tedaviye devam et.Öptüm.

Kademi canım yenilik sana sanş getirecek ...ev çocuk sesleriyle çınlayacak.
Bu hurmalar bol bol kilo oluyor:)ama razıyım ya hayatımda hiç bu kadar kilo almayı haal ettiğim bi dmnem oldu ne garip .değil mi?:D Moralimi bozmamaya olumlu düşünmeye çalışıyorum..gerçekten elimden gelen herşeyi yapıyorum bunun için.macunlar bitkisel çaylar ceviz hurma....vs ne bulsam yiyorum.biri al bu yumurtalara için iyi dese ne olduğuna bakmadan yiyeceğim:))bioenerjiye bile gittim.iyi olacak iyi diliyoruz iyi olacak.hattta şuan herşey iyi,bu yaşadığımız geçici bir süreç.vakit buldukça yaz cnm.öpüyorum

yücel karaman bu dermoid kisti çikolata kisti değil dedi ve alaınmasına gerek yok zaten 2 cm dedi.

Haydi hayırlısı Beyazcığım, çikolata olmamasına sevindim... Sen yakında başlıyorsun tekrar galiba değil mi ? Güzel haberlerini bekliyoruz canım a.s

Selam arkadaşlar, hepinizle tanışmıyoruz, ama aynı dertten muzdaripiz.. Bende de yumurta problemi var maalesef :(((( Hepinize bol bol ve de kaliteli yumurtalar diliyorum :Saruboceq:

Suziciğim, bir dahaki ay devam demek, ne güzel a.s Bekliyoruz güzel haberlerini canım a.s

Selam arkadaşlar, hepinizle tanışmıyoruz, ama aynı dertten muzdaripiz.. Bende de yumurta problemi var maalesef :(((( Hepinize bol bol ve de kaliteli yumurtalar diliyorum :Saruboceq:

Suziciğim, bir dahaki ay devam demek, ne güzel a.s Bekliyoruz güzel haberlerini canım a.s

Hoşgeldin Edacımmm ,malesef aynı sorunu yaşıyoruz,..

evet cnm en geç 10 güne kadar başlanır sanıyorum..sen ne yaptın?gittin mi ulun bey ile görüşmeye..çok ara vermemek lazım demişti.
umarım bu sefer teaviyi tamamlayabilir olumlu sonuç alırız.:CüvCüv:

Back
X