- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
canım ben hiç memnun kalmamıştım ancak ben memnun değilken tinyle konuşmuştum memnun kalmadığımı ama benden etkilenmemesi gerektiğini herkezin tedavisinin farklı olacağını söylemiştim ancak rezerv azlığı konusunda elleri kolları bağlanıyor demiştim aynı problemle benden 2 hafta sonra tiny ulun beyden hamile kaldı bense geçirmiş olduğum en başarısız tedaviyi geçirdim işte bu birazda kısmet ve senin bedeninn o ayki haliyle alakalı bir durum ama yumurta toplama konusunda hastanın konforu için ellerinden geleni yapıyorlar her türlü önlemi yapıyorlar saolsun ulun bey idrara sıkışık olmamla ilgili problem yaşadığımı ifade etmiştim sonda ile boşaltmıştı transfer sonrası idrarımı hiç ağrı çekmemiştim
diğer merkezlerden pek bir farkı yok bekliyorsun kalabalık aman aman bir fark yaratmıyor ama nispeten uygun bir merkez yok embriyoları kameraya çekiyoruz izliyoruz hastaya veriyoruz izledikleri doğru olabilir ama hastaya verdikleri bir şey yok gerçi hamile kalsam ısrarla isterdim o görüntüleri
İyi akşamlar hayatkavunici nerelerdeydin?
canım...taşınma dolayısıyla bir süre netim yoktu....
malum biraz da canım sıkkındı biraz uzağa taşındı şirket....
bi de çok fazla girmiyorum canım...okuyourm sizden haber alıyorum...
yani kafamam takmamak,düşünmemek için biraz uzak kalmaya çalışıyorum....
sen nasılsın cnm....
Hamileyiiiim :) ben de de rezerv sorunu oldugundan yazmak istedim kizlar. Bu 2.denememdi, hayit suyu-corekotu-polen kullandim. Hergun 1-2 fincan adacayi ictim ve haftanin 3-4 gunu 1 saat kadar yuruyus yaptim. Ben de cikolata kisti de var. Su ani yasamak bile o kadar guzel ve kiymetli ki herbirinize Allahim bunlari yasatsin ve umarim hepimizin saglikli hamilelikleri ve bebekleri olsun.
arkadaşlar civanperçimi yumurta oluşumu sağlıyormuş deneyen var mı acaba ? ben dün aldım bu sabah içiyim dedim ama berbat ötesi bir tadı var , onca ot içtim hiç biri böyle kötü ve acı değildi maalesef içemedim .
Bir de eşimede arkopharmanın ginsengli olanını aldım. Eşimde bi problem yok ama daha kalitei spermleri olsun:))1500mg ginseng 500mg arı sütü birde propois var.Azosperm sorunu olan arkadaslar bu ürüne bi baksınlar.Bİrde ben fer ballarını aradım erkek için ve bayan için özel karışımlar yapıyorlarmış. 370 gr 400tl dediler. İçinizde fer ballarını kullanan varmı? Ha bu arada bu benım aldıgım arısütü 20 ampulü 55 tl. Eczanelerde satılıyor.Ben deniyorum bakalım . İnşallah faydasını görürüz. Bunları yazmamın sebebi başka kullanan varmı?
tedavi.sürecin.hayırlı.olsun.inş.güzel.haberler.verirsin.bu.kaçıncı.ç.denemeydi.eşin.de.sorun.varmıydı.kusura.bakma.kalablıgız.unutuyorum
ignenin.ilk.günümü.gelince.haber.ver.ne.durumda.diyebirde.rahim.kalınlıgını.sorarmısın
meraklıyım.demi.ne.yapayım)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?