Ben 150 tl yaptırmıştım.Haziran veya temmuzda yaptırmıştım.amh 2.1 çıkmıştı.Onlar çok önemli değil.Senin yumurta sayıların çok güzel maşallah.Sen kendiliğinden de hamile kalabiliyorsun.Demekki daha zamanı var olması için.Benim tüp bebek denememde 2 tane 8 hücrteli a kalite yumurta yerleştirmişlerdi.Endomda çok iyi demişlerdi.13 mm idi. ama olmayınca olmuyor.İnsan biran olsun bitsin istiyor.Hastaneye gidiyorsun bir sürü kabarık kabarık bayanlar..Benim bunlardan neyim eksik diyor..Depresyona giriyor insan.İnşallah bir gün bizimde olur...
knihal canım sen DHEA kullanıyormuydun. Akşam Hulusi Beyi arayacağım ara görüştürelim dediler, soracağım kullanayım mı diye.
dün moralimi çok bpzdumda bugün düzeldim, dua ediyorum kalite iyi olsun, baksana TİNY 2 yumurtası olmuşi dr iptal edelim istersen demiş ama 2 side döllendi embiryo oluştu ve blastoist transferine gidildi ve ikiz bekliyor, onun için amacım kalite artık. zaten 2 aydır falan beslenmeme dikkat ediyorum, vitamin alıyorum, 2 defa incir kürü , böğürtlen kökü ,bal tarçın çörek otu yaptım. dünde bal+propolis+arı sütü+polen karışımı aldım. regli olunca soğan kürüde yapacağım. arada da bitki çaylarıda içiyorum. kasıma kadar böyle devam edeceğim. inşallah kaliteli olur, eşimede vitamin kullandırıyorum.
belki homeapatiste bir giderim.
Ben 4-5 gün kullandım.Ovulasyonum oldu.O yüzden bıraktım hayıt ve dong quaiyi.Hani olurda tutarsa diye o tür ilaçlar bitkiler embriyoda kromozomal bozukluklara neden oluyor.İlk üç ayda dr lar ilaç vermiyorlar.Ağrı için sadece parasetamol veriyorlar.Şimdi sadece multivitamin kullanıyorum.Bögürtlenkökü ne için alıyorsun? Ankarada var mı homeapatis?Belki bende giderim.
tedavi.sürecin.hayırlı.olsun.inş.güzel.haberler.verirsin.bu.kaçıncı.ç.denemeydi.eşin.de.sorun.varmıydı.kusura.bakma.kalablıgız.unutuyorum
ignenin.ilk.günümü.gelince.haber.ver.ne.durumda.diyebirde.rahim.kalınlıgını.sorarmısın
meraklıyım.demi.ne.yapayım)))))))))
Dong quai hormonları düzenliyormuş.Ben solgarın ürününü kullandım.Hayıt tohumu hapı ile birlikte.Homeopati uzm. ile görüşmek mantıklı.Çünkü bilmeden ordan burdan duyduğumuz şeyleri kullanıyoruz.
kızlar uzun zamandır yazmak istiyodum kısmet bugüneymiş.ben bu forumun eski müdavimlerindenim.35 yaşındayım.2007 de kendiliğinden hamile kalmıştım fakat kalp atışı başlamadığı için kürtaj olmuştum.ondan beri bebeğim olmadı.2 yıl önce yaptırdığım amh testinde sonucum 0.8 çıkmıştı.o zamanlar drlar acilen kesinlikle tüp bebek yapmalısın erken menopoz sınırındasın demişlerdi ve bende onların sözünü dinleyerek 2 aşılama ,2 tüp ve bir mini tüp bebek yaptım.ilk tüp denememde 3 yumoş oldu.2 döllendi ,tutmadı.2.denememde 1 tane oluştu tedavi iptal.minide kendi 2 yumurtamdı iğnesiz yani ama kalitesiz çıktı transfer iptal.doktor yumurta donöründen falan bahsetmeye başladı.mini tüp bebekten bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.bugün 12.haftaya girdim allahımın izniyle.ben bu mucizeyi yaşadım ama umut herzaman vardı bende.sizde lütfen tıbbın her dediğini ciddiye almayın ve umudunuzu canlı tutun ve çok çok dua edin.çünkü sadece allah ol dediğinde oluyormuş.ben bunu yaşadım ve gördüm.güzel haberlerinizi okumak dileğiyle
canım sayı çok önemli değil sadece moral oluyor ama ben 3 aşılama yaptırdım negatif oldu, tüp bebek yaptırdım 11 yumurtam toplandı negatif olduğu gibi yumurtalarım kalitesiz çıktı, kendiliğinden 3 kere hamile kaldım devamı gelmedi, şimdi böyle değer düük çıkınca iyice umutsuzluğa kapıldım. kasımda gene tüp bebek yapacağım hadi yine kalitesiz olursa değerde böyle düşük çıktı.
Burp sen UMUT'a gidiyordun dimi memnunmusun oradan. ULUN beyden. UMUT tüp bebeğin reklamı çok oluyor farklı olarak neleri var ki.
canım ben hiç memnun kalmamıştım ancak ben memnun değilken tinyle konuşmuştum memnun kalmadığımı ama benden etkilenmemesi gerektiğini herkezin tedavisinin farklı olacağını söylemiştim ancak rezerv azlığı konusunda elleri kolları bağlanıyor demiştim aynı problemle benden 2 hafta sonra tiny ulun beyden hamile kaldı bense geçirmiş olduğum en başarısız tedaviyi geçirdim işte bu birazda kısmet ve senin bedeninn o ayki haliyle alakalı bir durum ama yumurta toplama konusunda hastanın konforu için ellerinden geleni yapıyorlar her türlü önlemi yapıyorlar saolsun ulun bey idrara sıkışık olmamla ilgili problem yaşadığımı ifade etmiştim sonda ile boşaltmıştı transfer sonrası idrarımı hiç ağrı çekmemiştim
diğer merkezlerden pek bir farkı yok bekliyorsun kalabalık aman aman bir fark yaratmıyor ama nispeten uygun bir merkez yok embriyoları kameraya çekiyoruz izliyoruz hastaya veriyoruz izledikleri doğru olabilir ama hastaya verdikleri bir şey yok gerçi hamile kalsam ısrarla isterdim o görüntüleri
görkemli bu ne harika bir haberçok sevindim senin için herşey geride kaldı çok şükür allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde dün dikkatimi çekti, anavarzanın süpermix karışımı var, bal+propolis+arı sütü+polen. ondan aldım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?