Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

knihal canım sen DHEA kullanıyormuydun. Akşam Hulusi Beyi arayacağım ara görüştürelim dediler, soracağım kullanayım mı diye.
dün moralimi çok bpzdumda bugün düzeldim, dua ediyorum kalite iyi olsun, baksana TİNY 2 yumurtası olmuşi dr iptal edelim istersen demiş ama 2 side döllendi embiryo oluştu ve blastoist transferine gidildi ve ikiz bekliyor, onun için amacım kalite artık. zaten 2 aydır falan beslenmeme dikkat ediyorum, vitamin alıyorum, 2 defa incir kürü , böğürtlen kökü ,bal tarçın çörek otu yaptım. dünde bal+propolis+arı sütü+polen karışımı aldım. regli olunca soğan kürüde yapacağım. arada da bitki çaylarıda içiyorum. kasıma kadar böyle devam edeceğim. inşallah kaliteli olur, eşimede vitamin kullandırıyorum.

belki homeapatiste bir giderim.

Ben 4-5 gün kullandım.Ovulasyonum oldu.O yüzden bıraktım hayıt ve dong quaiyi.Hani olurda tutarsa diye o tür ilaçlar bitkiler embriyoda kromozomal bozukluklara neden oluyor.İlk üç ayda dr lar ilaç vermiyorlar.Ağrı için sadece parasetamol veriyorlar.Şimdi sadece multivitamin kullanıyorum.Bögürtlenkökü ne için alıyorsun? Ankarada var mı homeapatis?Belki bende giderim.

Topraksu genelde okuduğum topiklerde sabredenler azimle bu yolda uğraşanlar eninde sonunda çocuklarına kavuşmuşlar.Bende inanıyorum.Umudumu yitirmiyorum.Birgün olacak...ama o gün ne gün olur ..Umarım uzun olmaz...

Yeteeeeeeer nerelerdesin genelde sabahları senin günaydın kızlarını görürdüm.Merak ettim.Herşey yolındamı?

böğürtlen kökü yumurta gelişimi ve çatlamasını sağlıyomuş.

türkiyedeki tüm homeapatistlerin hocası alman rita kaya var izmirde, imkan olsa ona gitmek istiyorum haftaya bir arayacağım , kimi tavsiye ediyor diye soracağım, ankarada var ensar özkızıklı, mithatpaşadaymış yeri, birde bir bayan var adı aklımda değil.

dong quaiyi kullanan oluyor o ne hapı içeriği ne onun.

acaba diyorummmmmmmmm:))))))olabilirmi tüp bebekl için 10 gün gibi bi zaman kalmışken doğum kontrol hapı kullanıyorken hazırlık için acaba !!! mucize olabilirmi...1 haftadır mide yanması,sabahları ve yemekten sonra bulantı,kıyma ve bazı şeylerden tiksinme,kıymalı yemek yiyeyememek ,süt içmek istemek (hiç sevmem sütü)yoğurtlu şeylerden yemek istemek...acaba olabilirmi yoksa bir tesadüfmü yada midemimi üşüttüm acaba???

benim ilk denemem daha önce başka birşey denemedim. bir buçuk yıldır korunmuyoruz. fsh yüksek çıktığı için doktorlar hemen tüp bebek dedi. fsh değirim 10 ile 17 arasında değişiyor. eşimde sorun yok çok şükür. çarşamba günü kontrol etti doktor solda 3 sağda 1 yumurta var dedi. yarın tekrar kontrole gidecem hayırlısı bakalım umarım kalitelidir yumoşlar. rahim kalınlığını sorayım haberim yok. doktorum çok yoğun olduğu için çok bi vakit bulamıyorum. unutmazsam sorarım.

Dong quai hormonları düzenliyormuş.Ben solgarın ürününü kullandım.Hayıt tohumu hapı ile birlikte.Homeopati uzm. ile görüşmek mantıklı.Çünkü bilmeden ordan burdan duyduğumuz şeyleri kullanıyoruz.

ben haftaya rita kaya'yı arayacağım.

ben şimdiye kadar hiç bitkisel şeyler yapmamıştım sadece bir kere kistim var diye bir kerede tüp bebek sonrası 2 defa soğan kürü yapmıştım. şimdi yapıyorum ama bir yandanda acaba olumsuz etkisi olurmu diye düşünüyorum.

görkemli bu ne harika bir haber çok sevindim senin için herşey geride kaldı çok şükür allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım ben hiç memnun kalmamıştım ancak ben memnun değilken tinyle konuşmuştum memnun kalmadığımı ama benden etkilenmemesi gerektiğini herkezin tedavisinin farklı olacağını söylemiştim ancak rezerv azlığı konusunda elleri kolları bağlanıyor demiştim aynı problemle benden 2 hafta sonra tiny ulun beyden hamile kaldı bense geçirmiş olduğum en başarısız tedaviyi geçirdim işte bu birazda kısmet ve senin bedeninn o ayki haliyle alakalı bir durum ama yumurta toplama konusunda hastanın konforu için ellerinden geleni yapıyorlar her türlü önlemi yapıyorlar saolsun ulun bey idrara sıkışık olmamla ilgili problem yaşadığımı ifade etmiştim sonda ile boşaltmıştı transfer sonrası idrarımı hiç ağrı çekmemiştim
diğer merkezlerden pek bir farkı yok bekliyorsun kalabalık aman aman bir fark yaratmıyor ama nispeten uygun bir merkez yok embriyoları kameraya çekiyoruz izliyoruz hastaya veriyoruz izledikleri doğru olabilir ama hastaya verdikleri bir şey yok gerçi hamile kalsam ısrarla isterdim o görüntüleri

embrioskopa konan embriyolar cd ye çekiliyormuş.bende cd yi istemiştim.ama embriyolar eski sistem döllenmiş.4-5 kişinin embriyoları konabiliyormuş.kısmet işte.olsaydı belki sonuç farklı olurdu.ne bileyim.insan düşünüyor ister istemez

görkemli bu ne harika bir haber çok sevindim senin için herşey geride kaldı çok şükür allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

burp canım saol güzel dileklerin için.inanıyorumki allah seninde emeklerini boşa çıkarmayacak,yeterki umudunu yitirme.
bana kür soran arkadaşlar 4 ay kadar hayıt tohumunun suyunu içmiştim günde 2 defa aç karnına bir bardak ve faydasını görmüştüm mini tüp bebek zamanı doğal 2 yumurtam oluşmuştu ve 1 ay kadar dhea kullanmıştım,ama tüp bebek negatif olunca ikisinide bırakmıştım.etkisi oldumu bilmem ama ilk defa hamile kaldığım ay preseed kullanmıştım.
dua isteyen arkadaşıma ve aynı yollardan geçtiğimiz tüm arkadaşlarıma hergün dua ediyorum,inşallah herkes bu mutluluğu yaşasın

merhaba arkadaşlar;fsh yumurta rezervini gösteren hormon değeri değil mi?benim geçen sene 5ken bu sene 9a yükselmiş ve bunu bugün öğrendim.aşılama yapılacak;acaba kötümü etkiler

günaydın kızlar... benim aslında çok canım sıkkın.. 1 tüp ve 1 dondurulmuş başarısızlıkla sonuçlanınca bu ay denemeye karar verdim ve muayenede 3 folikül vardı tedaviye başladık ve 1 yumurta gelişti.. ben tedavi sonlansın istemedim tedavi ve pazartesi günü yumurta toplama işlemi yaptırıcam...yaşım 34 geçen yıl 12 folikül varken bu yıl 3... 1 yumurta ya ....offff offfff ..bakalım döllenecekmi kaliteli olacakmı bunları düşünmeden edemiyorummm..

benimde dün dikkatimi çekti, anavarzanın süpermix karışımı var, bal+propolis+arı sütü+polen. ondan aldım bende.

Bende 3 aydır günde 3 tane dhea kullanıyorum .3 gündürde 1 q enzim,2 propolis içiyorum.Bir arada dhea ile gncden antioksidan aldım.Antioksidanı bıraktım enzim ve propolis bitince yekrar antioksidana başlayacağım.Hergün bal,biraz çörek otu,tarçın,safran arada bir ceviz ,badem,incir de yiyorum.Allahtan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…