Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sagol duss, bende ruyamda hep bebeklerimi goruyorum, bana kikirdayip duruyorlar, pes etmeye de hic niyetim yok:) esim dun aksam bir yurtdisi sitede bir bayanin hikayesini okudu, amh 0,2 ymis, 6 ayda dhea kullanmis 0,7 ye yukselmis, bir baska bayanda da 0,7den tedavi, vitamin ve akupunktur ile 2yi gecmis amhi kadin sok olmus, bir de degismeyen deger diyorlar, farkli laboratuarlarda bile farkli sonuc cikabiliyormus, cocugu olmus bu bayanin, 2 sene sonra tekrar yaptirmis amh testini 0,6 oldugunu gormus. Tedavi ve bitkiseller cok etkiliyor. Seninki gibi basari hikayeleri de bize moral oluyor duss, en onemlisi ultrasonda gorulen folikul sayisi ve kalite.ins bebbeklerimize hepimizz kavusuruz

canım üzülme, biliyorsun belli olmuyor burada çok okuduk defalarca böyle olup, sonunda bebeğini kucağına alanlar. yumurtan büyümedi ama var iyi yanından bak ve belki sonraki tedavinde olumlu olacak. biz kendi kendimizin doktoru olduk artık ben tüp bebeğe başlayacaktım temmuz sonu kürtaj oldum 3 ay geçsin diye bekledim hemde bu arada da ay ay kontrollerimi yaptırıyordum doktor bana rahmin ince diğer ay bir daha bakalım demişti tekrardan gittim diğer ay gene aynı şeyi dedi, moralim bozuldu kasım da bayram araya girecek diye aralıkta tüpe başlayacaktım, tabii ki bu 3 ay içinde kendimce birşeyler yaptım vitaminler kullandım, incir kürü yaptım, böğürtlen kökü, bal tarçın çörek otu, arı sütü bal polen probolis karışımı, hayıt civan perçemi aslan pençesi içtim. rahmin ince deyince tekrar bari aralığa kadar da nar suyu iyi geliyormuş onu içeyim dedim, soğan kürü yaptım. ve bu ay regli günümde regli oldum gelme şeklinde bir gariplik olunca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
yaklaşık 4 yıllık evliyim ve şimdiye kadar soğan kürü ve arada civanperçemi içme dışında başka bitkisel kullanmamıştım. bu benim 4. hamileliğim inşallah bunun devamı gelir, ama bu son 3 hamileliğimde soğan kürü yaptığım ay oldu. hamileliklerimin arasında hiç bu kadar kısa süre olmamıştı bu yaptıkalrımın etkisi olduğunu düşünüyorum. bende rezerv sorunu yok ama yaşa bağlı kalite sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü 3 aşılamam ve 1 tüp bebeğimde negatifle sonuçlanmıştı. tüp bebekte sayım iyiydi ama 11 yumurtadan 2 tanesi döllendi sadece alel acele 2.gün transferi yapılmıştı. o kadar kötü bir tabloydu.

Tporaksu canım desteğin ve teselin için teşekür ederim.Şimdi biraz daha iyiyim çok şükür ancak sabahları uyandığımda yüreğimde ince bir sısı var.zmanla buda geçer inşallah.Arısütü,polen,bal yiyorum bu aralar.soğan kürü de ytgulıcam

Aryacim senin rahimde problem yok ki, kistte yok, sogan kuru yapma, belki birkac ay sonra tedaviye girersin, sogan kuru rahmi inceltiyor, sonra tedavin gecikir, beni biliyorsun, 2 kere yaptim ikisinde de dr kizdi, rahim incelmisti. Sayi ve kaliteyi arttirmak icin incir kuru yap derim, bende bugun basliyorum kure. Her gun 1 hurma yiyecegim, ari sutu, bir de bal, polen, corek otu, tarcin macunu , bol protein:) ins faydasi olur, ben de bogurtlen koku aldim cayini yapacagim.

hayat2011 ben fsh amh hiç baktırmadım bilmiyorum ki,doktorlardan öyle bir talep gelmedi .ben 28 yasındayım
regl oluyordum ama çok yogun olmazdı fakat ben 3 tur incir kürü yapmısdım tedavi öncesi ondan sonra çogaldı.
insallah sonunda emeklerinin karşılıgını alıcaksın sonuna kadar git sakın pes etme ,ben hayatımda asla kabul etmedim
bebeksiz olacagıma hep inandım sabırla bekledim yaşadıgım tüm olumsuzluklara karşı ................

duss merhaba, ben de formu takip edenlerdenim. sen bahçeci de deneme yapmış ve memnun kalmamıştın di mi?

canım üzülme, biliyorsun belli olmuyor burada çok okuduk defalarca böyle olup, sonunda bebeğini kucağına alanlar. Yumurtan büyümedi ama var iyi yanından bak ve belki sonraki tedavinde olumlu olacak. Biz kendi kendimizin doktoru olduk artık ben tüp bebeğe başlayacaktım temmuz sonu kürtaj oldum 3 ay geçsin diye bekledim hemde bu arada da ay ay kontrollerimi yaptırıyordum doktor bana rahmin ince diğer ay bir daha bakalım demişti tekrardan gittim diğer ay gene aynı şeyi dedi, moralim bozuldu kasım da bayram araya girecek diye aralıkta tüpe başlayacaktım, tabii ki bu 3 ay içinde kendimce birşeyler yaptım vitaminler kullandım, incir kürü yaptım, böğürtlen kökü, bal tarçın çörek otu, arı sütü bal polen probolis karışımı, hayıt civan perçemi aslan pençesi içtim. Rahmin ince deyince tekrar bari aralığa kadar da nar suyu iyi geliyormuş onu içeyim dedim, soğan kürü yaptım. Ve bu ay regli günümde regli oldum gelme şeklinde bir gariplik olunca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
Yaklaşık 4 yıllık evliyim ve şimdiye kadar soğan kürü ve arada civanperçemi içme dışında başka bitkisel kullanmamıştım. Bu benim 4. Hamileliğim inşallah bunun devamı gelir, ama bu son 3 hamileliğimde soğan kürü yaptığım ay oldu. Hamileliklerimin arasında hiç bu kadar kısa süre olmamıştı bu yaptıkalrımın etkisi olduğunu düşünüyorum. Bende rezerv sorunu yok ama yaşa bağlı kalite sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü 3 aşılamam ve 1 tüp bebeğimde negatifle sonuçlanmıştı. Tüp bebekte sayım iyiydi ama 11 yumurtadan 2 tanesi döllendi sadece alel acele 2.gün transferi yapılmıştı. O kadar kötü bir tabloydu.
tebrik ederim. çok sevindim.inşallah hayırlısıyla tamamlar kucağına alırsın bebeğini. Böğürtlen kökünü nasıl yaptpğını banada tarif edermisin canım

tebrik ederim. çok sevindim.inşallah hayırlısıyla tamamlar kucağına alırsın bebeğini. Böğürtlen kökünü nasıl yaptpğını banada tarif edermisin canım

sağol canım. inşallah en kısa zamanda isteyen herkese ansip eder.

100 gr böğürtlen kökünü yaklaşık 1,5 lt suya koy, su kaynamaya başladıktan sonra zaman tut 20 dk kaynat. soğuduktan sonra cam bir şişeye koy. bunu reglinle beraber başlayıp tahmini yumurtlama dönemine kadar sabah aç karna 1 çay bardağı, akşamda yatarken 1 çay bardağı içiliyor. kızılayda aktarlarda satılıyor. yalnız iyi yıka. ben 3 regli dönemi içtim.

sağol canım. inşallah en kısa zamanda isteyen herkese ansip eder.

100 gr böğürtlen kökünü yaklaşık 1,5 lt suya koy, su kaynamaya başladıktan sonra zaman tut 20 dk kaynat. soğuduktan sonra cam bir şişeye koy. bunu reglinle beraber başlayıp tahmini yumurtlama dönemine kadar sabah aç karna 1 çay bardağı, akşamda yatarken 1 çay bardağı içiliyor. kızılayda aktarlarda satılıyor. yalnız iyi yıka. ben 3 regli dönemi içtim.

topraksu böğürtlen suyu ile ilgili bilgi vermişsin ama konunun başını bulamadım..yumurta rezervini arttırmak içinmi içtin..??amh ve fsh değerlerin kaçtı cnm??yanlış anlamadıysam hamilemisin??:38:

topraksu böğürtlen suyu ile ilgili bilgi vermişsin ama konunun başını bulamadım..yumurta rezervini arttırmak içinmi içtin..??amh ve fsh değerlerin kaçtı cnm??yanlış anlamadıysam hamilemisin??:38:

evet canım hamileyim.
böğürtlen kökü kaliteyi arttırmak ve çatlamayı sağlamak için canım. incir kürününde çok etkili olduğunu düşünüyorum
özellikle sayı konusunda. ben 2 kere üstüte incir kürü yaptım ve doktora kontrole gittiğimde yumurta sayımda son 1,5 yılda gördüğüm en fazla sayıyı gördüm. benim fsh ım 6,80 di aşağı yukarı hep böyle çıkardı. ama geçen sene yaptırdığım AMH sonucum 2,83 ken, bir ay önce yaptırdığımda sonuç 1 çıktı. farklı yerlerde yaptırmıştım. tüp bebek doktoru yaptırmıştı. sonra doktoruma sorduğumda kızdı neden 2.ci defa bakılmış ve türkiyede amh testinin çok sağlıklı yapıldığını düşünmediğini söylemişti. labaratuvar arasında bile farklılıklar olabilir dedi. bizim için asıl olan usg dir dedi. bizim gibi zaten tedaviye başlamış olanlar için bence de AMH nin hiçbir önemi yok, sadece menepoz yaşını gösteriyor. moral bozuyor o kadar. AMH si çok düşük olan doğal yolla hamile kalanda var.

slm kızlr uzun süredir girmiyordum benimde rezersorunu vardı ikinci denemeyi yaptırmadım sorunlarım vardı şimdi ilaç v.b. şeyler kullanmıyorum

topraksu canım çok sevindim haırladınmı beni ankaradaydın herhalde sende allahım kucagına almayı nasip etsin

diger hamişlerimizide tb ediyorum

Aryacim senin rahimde problem yok ki, kistte yok, sogan kuru yapma, belki birkac ay sonra tedaviye girersin, sogan kuru rahmi inceltiyor, sonra tedavin gecikir, beni biliyorsun, 2 kere yaptim ikisinde de dr kizdi, rahim incelmisti. Sayi ve kaliteyi arttirmak icin incir kuru yap derim, bende bugun basliyorum kure. Her gun 1 hurma yiyecegim, ari sutu, bir de bal, polen, corek otu, tarcin macunu , bol protein:) ins faydasi olur, ben de bogurtlen koku aldim cayini yapacagim.

Hayatcığım daha önce erken menepoz teşhsi konuş bir bayanla tanışmıştım soğan kürü yaptım yumurtalarım büyüdü dedi herkes soğan kürünü tavsiye diyor şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı.İnciri yesek daha iyi olmaz mı?Ben hergün 4-5 incir yiyorum.

Haytcığım bende rüğyamda kendimi cmide hep bebek için dua ederken görüyorum.Hayırlısı.Ama uzun süredir kenime ait bir ebbek görmedeim rüyamda hep başklarının bebeğini görüyorum.

Aryacim valla bilmiyorum sen karar ver cnm, ben inciri kur seklindeyapacagim 21 gun sonra 7 gun ara tekrar 21 gun seklinde. Bir anda karar verdim daha oncede yapmistim fayda gormustum. Ah arya ah gecen ocak ayinda dr bana git 6 ay sonra gel demisti, ne drlara ne testlere inaniyorum, bosver icimizdeki sesi dinleyelim cnm, uzme kendini

slm kızlr uzun süredir girmiyordum benimde rezersorunu vardı ikinci denemeyi yaptırmadım sorunlarım vardı şimdi ilaç v.b. şeyler kullanmıyorum

topraksu canım çok sevindim haırladınmı beni ankaradaydın herhalde sende allahım kucagına almayı nasip etsin

diger hamişlerimizide tb ediyorum

hatırladım tabii ki. teşekkrü ederim canım. inşalalh en kısa zamanda isteyen herkese Allah verir.

Hayatcığım daha önce erken menepoz teşhsi konuş bir bayanla tanışmıştım soğan kürü yaptım yumurtalarım büyüdü dedi herkes soğan kürünü tavsiye diyor şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı.İnciri yesek daha iyi olmaz mı?Ben hergün 4-5 incir yiyorum.

canım ben incir kürüde yaptım 2 kere üstüste soğan kürüde. bana 2 aydır üstüste doktor rahmin ince deyip duruyordu, bende soğan nasıl olsa doğal östrojen rahmi incelttiğini düşünmüyorum. ben yapmadan araştırdım temmuzda kürtaj oldum eylül ayında doktora gittim reglimin 12.günü doktor rahmin ince diğer ay tekrar gel bakalım dedi ekimde reglimin 15.günü tekrar gittim gene ince dedi hatta geçen aydan daha inceydi. soğan kürüne başlamıştım ve o ay kaldım. bu benim 3.defa oldu soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. tabii farklı şeylerde yaptım.
sen bilirisn tabii ama önce soğan kürü yap sonra 21 gün+7 gün ara+21 gün şeklinde incir kürü yap. faydasını göreceğine inanıyorum. eğer aklına taklıyorsa saraçoğlunu arayabilirsen ben görüşmek istiyorum dersen telefonunu alıyorlar p.tesi günleri hocaya arattırıyorlar.

Aryacim valla bilmiyorum sen karar ver cnm, ben inciri kur seklindeyapacagim 21 gun sonra 7 gun ara tekrar 21 gun seklinde. Bir anda karar verdim daha oncede yapmistim fayda gormustum. Ah arya ah gecen ocak ayinda dr bana git 6 ay sonra gel demisti, ne drlara ne testlere inaniyorum, bosver icimizdeki sesi dinleyelim cnm, uzme kendini

İncir de yaparım canım.Ben hiç bunları uygulamadım bakalım bir fayda görebilecek miyimçBazen diyorum ki o kadar ilacın yapamdığını bunlar nasıl yapacak diye.Tabi şifanın nerden gelceği belli olmaz ama.Doktorlara bend einanmıyorum zaten tüm umutlarımı kırdılar ah keşke kucağımda bir bebekle onların karşısına çıkabilsem.Bugün daha iyiyim canım aynı şeyleri sende yaşadın biliyorsun ama hatırladıkça içim acıyor resmen.Kalp sızıntısı kötü:(

Back
X