Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaslar bisey sorucagim.Doktorum benim prolaktinime bakmisti.Fsh dan farkli degilmi

Canim banada doktorum dhea verdi ve ozellikle ari sutu gunde 10 gr kadar dedi ama ben 5 gr aliyorum. Daha tedaviye baslamadim. Ve nerede baslayacgimi da bilmiyorum karasizim yani. Senin doktorun kimdi

bıosterona devam ve kesinlikle arısütübalpolen ayrıca hakiki polen dök üstüne bol bol tüket ben bu ay tüp bebek için gittigimde istanbula fsh 36 iken rabbimin sayesinde dogal yoldan hamile kalmışım o yüzden kesinlikle bırakma

tabbiki farklı cnm..Prolaktin süt hormonu..

Tesekkurler Millstone.peki Doktorum benim Fsh'ma Sadece duzenli adept oluyomusun diye sormustu.Cok sukur oluyorum.Ama amh'Im cok dusuk.Sana sormak Istedigim su ki( seni uzum suredir seni takip ediyorum. bilgilerine cok guveniyorum)5-6 folikul gorundu.Ama 2 tanesi olgunlasti. Digerleri buyumedi.bu yumurta kalitesiziligimi yoksa Fsh danmi kaynaklaniyor?

bende sigarayi 10 gun oldu birakali transferden hemen sonra.Ama ise yaramadi. bi de Ben yurtdisinda yasiyorum.Istanbula tup bebek icin geldim.Bizim orda kürlerin malzwmeleri kolay bulunmuyor. Gitmeden bana uygun kür varsa almak istiyorum.Omega 3 Kesin alicam.Bide tabii doktor ariyorum maalesef doktorumdam memnun kalmadim.Oldu bittiye getirdi...Onercegin varsa sevinirim.Tesekkurler

Son düzenleme:
bıosterona devam ve kesinlikle arısütübalpolen ayrıca hakiki polen dök üstüne bol bol tüket ben bu ay tüp bebek için gittigimde istanbula fsh 36 iken rabbimin sayesinde dogal yoldan hamile kalmışım o yüzden kesinlikle bırakma

Canim hayirli olsun hamileligin. Insallah allah bizede nasip eder ister dogal ister tup yeter ki olsun.

hanimlar merhaba

sizleri neredeyse haftalardir okuyorum. arkasi yarin dizileri gibi bir sonrasinda ne olacak diye merak ederek okudum. benim hikayem kisaca su. 39 yasinda 2 adet basarisiz tüp bebek ve simdi doktorunun tavsiyesi üzerine yumurta biriktirme isine girmis biriyim. esim tarafinda herhangi bir sorun yok. hatta mükemmel performans gösteren sperm kalitesi var. iki tüp bebek denemesi olmasina ragmen FSH ve AMH degerlerim yoktu benim. bu yeni doktorum iki degeri de test ettirdi. gecen hafta FSH degerimin 5.38 oldugu saptandi. okudum ya sizi haftalarca aha dedim pek bir iyi haber bu. ama bu aksam yanildigimi anladim. AMH degeri geldi. 0,2 olarak. sanirim yolun sonuna yaklastim degil mi? ne dersiniz. ne yapmali ne etmeli hic bilmiyorum. cok ama cok moralim bozuk.

keske bende sizler kadar güclü olabilsem. sirf yumiler iyi olsun kaliteleri artsin diye sigarayi dahi biraktim. gerci gecen opuda 2 yumurta toplandi hic yoktan iyidir ama ne kadar vaktim kaldi hic bilmiyorum.

hepinizi

Hope merhaba. Burada ve yumurta rezervi ile ilgili diger basliklarda devamli yazmaya calisiyorum, cunku aylarca ne cektigimi, ne kadar agladigimi hic unutamiyorum.
Eylul 2010'da Amh degerimin 0,2 oldugu ortaya cikti. Eylul'de asilama, negatif. Kasim'da ilk tup bebek, negatif. Doktor, donor yumurta tavsiye etti, ugrasma dedi. Bahceci'ye gittim, kahramanim Halit Firat Erden maneviyatin ve maddiyatin yettigi surece ve 1 tane de olsa yumurta varsa deneriz dedi. Ocak'ta 2. deneme, negatif. Mart'ta 3. deneme, pozitif. Kizimi saglikla kucagima aldim. Bir kardesi olmasini cok istiyordum ve aylar gectikce yeniden infertilite bunalimina girmistim. 6 aylikken yeni tedaviye baslamak icin doktoruma gittim. acele etme, dogal yolla deneyin, tup bebekten sonra dogal yolla hamile kalan cok hastam var dedi. Biz tabii icten ice inanmadik. Neyse, kizimi da emzirdigim icin 2 ay daha bekledim. Denedigimiz ilk ay, sabahlari ve yatarken tarcin-corekotu.bal yedim. Hic bilmiyorum o mu vesile oldu ama su an hamileyim. Amh 0,2'yle bir defa tup bebk bir defa da insallah %100 organik bir bebek sahibi olacagiz. Amh'ye lutfen cok takilmayin. Ben de hayati kendime zehir ettim o zmnlar, nasil bir psikoloji oldugunu biliyorum, ama umudunuzu kaybetmeyin. Oluyor. Allah bebek isteyen herkese cifter cifter versin, kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.

canim benim Yüce Rabbim ol dedi mi oluyor iste. Allah melegini bagislasin yeni bebisini de korusun gözetsin. ne kadar güzel haberler bunlar. mutlulugunuz daim olsun. bize umut verdigin icin sagol.

Tesekkurler Millstone.peki Doktorum benim Fsh'ma Sadece duzenli adept oluyomusun diye sormustu.Cok sukur oluyorum.Ama amh'Im cok dusuk.Sana sormak Istedigim su ki( seni uzum suredir seni takip ediyorum. bilgilerine cok guveniyorum)5-6 folikul gorundu.Ama 2 tanesi olgunlasti. Digerleri buyumedi.bu yumurta kalitesiziligimi yoksa Fsh danmi kaynaklaniyor?

bende sigarayi 10 gun oldu birakali transferden hemen sonra.Ama ise yaramadi. bi de Ben yurtdisinda yasiyorum.Istanbula tup bebek icin geldim.Bizim orda kürlerin malzwmeleri kolay bulunmuyor. Gitmeden bana uygun kür varsa almak istiyorum.Omega 3 Kesin alicam.Bide tabii doktor ariyorum maalesef doktorumdam memnun kalmadim.Oldu bittiye getirdi...Onercegin varsa sevinirim.Tesekkurler

Canımm yaa inan bende bu konuda uzmanlaşmak istemezdim ama Yaradan böyle takdir etti..
Nacizane şöyle anlatayım sana..Düzenli adet görüyorsun çok şükür şu anda ama maalesef amh eğer çok düşük ise yani sıfırlı değerlerde ise bu rezervimizin çok çok azaldığı anlamına gelmekte..Fsh şu anda yüksek değilse bile bu yükselmeyeceği anlamına gelmez maalesef..

Ama 5-6 folikül görünmesi süper bir durum..İnan bana benim tanıdığım fsh 12-17 lerde amh 0,2 ile tüp yapıp ama onlardada 5-6 yumi çıkıyordu doğum yapan arkadaşlarıma var.
Sende şanslı gruptasın bence..Yumurta 5-6 tane olması bile süper bir durum inan..Aynı amh ile bir çok kişinin 1-3 arası eğişir sadece görünürde olan yumi sayısı bunlardan da çoğu zaman ya 1 tanesi döllenir ya 2 tanesi..

Gelişmemesine gekince evet maalesef fsh eğer yüksek ise bu tüp tedavi sürecinde olumsuz yönde etkiliyor..Dışardan aldığımız iğnelerinde içinde biliyorsundurki fsh basıyoruz vücudumuza..Ama olacaktır ben çok inanıyorumm..

Bende senin yazılarını okuyunca hep tamda beni anlatıyor diyorum..Tek tüpüm yok diğeri tıkalı..Fsh en son mayısta en düşük 17 idi..amh 0,2...

Doktor konusunda bende çok şanssızlıklar yaşayarak gene bir arkadaş tavsiyesi ile Emre Karatekelioğlu ile tanıştım..Mükemmel bir doktorsur kendisi tavsiye ederim kesinlikle..İstanbul Tüp Bebekte şimdi kendisi..orada Aret Kamarda var oda çok iyi yorumlar duyduğum ve gördüğüm bir doktor..Oranın embriyologlarının iyi olduğunada güveniyorumm..

kür kısmı ile ilgili özelden yazayım sana tatlım..

Cok zor oldugunu biliyorum ama uzulme arkadasim vakti geldiginde elbet olacaktir. Benim de iki tane negatif denemem var simdi ucuncusune hazirlaniyorum. Onerebilecegim bir yer keske olsa ben kendim bile karar veremiyorum ama benim aklimda ya memorial yada alman hastanesi var. arasrtir istersen

Gercekten cok zor Meryem.Yarin Doktora gidip tekrar kan degerime bakcaklar. Halbuki ilk defa yaklastigimi hissetmistim.Allahim bir dahaki sefere cumlemize Nasip etsin.Bir daha bu aciyi yasatmasin..

Canımm yaa inan bende bu konuda uzmanlaşmak istemezdim ama Yaradan böyle takdir etti..
Nacizane şöyle anlatayım sana..Düzenli adet görüyorsun çok şükür şu anda ama maalesef amh eğer çok düşük ise yani sıfırlı değerlerde ise bu rezervimizin çok çok azaldığı anlamına gelmekte..Fsh şu anda yüksek değilse bile bu yükselmeyeceği anlamına gelmez maalesef..

Ama 5-6 folikül görünmesi süper bir durum..İnan bana benim tanıdığım fsh 12-17 lerde amh 0,2 ile tüp yapıp ama onlardada 5-6 yumi çıkıyordu doğum yapan arkadaşlarıma var.
Sende şanslı gruptasın bence..Yumurta 5-6 tane olması bile süper bir durum inan..Aynı amh ile bir çok kişinin 1-3 arası eğişir sadece görünürde olan yumi sayısı bunlardan da çoğu zaman ya 1 tanesi döllenir ya 2 tanesi..

Gelişmemesine gekince evet maalesef fsh eğer yüksek ise bu tüp tedavi sürecinde olumsuz yönde etkiliyor..Dışardan aldığımız iğnelerinde içinde biliyorsundurki fsh basıyoruz vücudumuza..Ama olacaktır ben çok inanıyorumm..

Bende senin yazılarını okuyunca hep tamda beni anlatıyor diyorum..Tek tüpüm yok diğeri tıkalı..Fsh en son mayısta en düşük 17 idi..amh 0,2...

Doktor konusunda bende çok şanssızlıklar yaşayarak gene bir arkadaş tavsiyesi ile Emre Karatekelioğlu ile tanıştım..Mükemmel bir doktorsur kendisi tavsiye ederim kesinlikle..İstanbul Tüp Bebekte şimdi kendisi..orada Aret Kamarda var oda çok iyi yorumlar duyduğum ve gördüğüm bir doktor..Oranın embriyologlarının iyi olduğunada güveniyorumm..

kür kısmı ile ilgili özelden yazayım sana tatlım..

Cok tesekkurler Millstone bilgilerine icin. maalesef Bizim tek secenegimiz tup bebek. peki Umut tup bebegi denedinmi?Suleyman Tosunda iyi diyolarda merak ettim.Insallah olacak bebegimiz.Bu cabalarimizin bir gun sonucunu alacagiz.Bu arada benim Yasim 34.

Cok tesekkurler Millstone bilgilerine icin. maalesef Bizim tek secenegimiz tup bebek. peki Umut tup bebegi denedinmi?Suleyman Tosunda iyi diyolarda merak ettim.Insallah olacak bebegimiz.Bu cabalarimizin bir gun sonucunu alacagiz.Bu arada benim Yasim 34.

ben sana gene özelden yazayım bu konuda da tatlım:50::50::50::50::50::50::50::50:

arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.bugün arı sütü bal ve polen aldım(çokta pahalı:) )yarın karışımı yapıp sabah akşam yemeğe başlıcam.yalnız 3 gündür soğan kürüne başlamıştım kist de var onun için başladım.bu ikisini birlikte içsem sorun olur mu acaba.yani arısütü karışımın etkisi azalır mı ?ne yapsam bana bi akıl verseniz.başarız tüp bebek denememde var kasımda yaptırmıştım:(

bercestem canım moralini bozma insana Allah istedikten sonra bir yumurta bile yetiyor. amh testi yaptırdın mı fsh kaç stres yapma. ben ilk durmumu öğrendiğimde ağlamaktan bitab düşmüştüm ama sonra tedaviye başlayınca yumurta sayımı hiç düşünmüycem beni sonuca götürecek bir yumurta oda olur inşallah diye dua ederek yaptım iğnelerimi.
herşey güzel olacak inanıyorum ben imkansız bizler içindir. Allah için değil. o yüzden ümidini yitirme

Canım benim nasılsın ben bu hafta sonu ankaraya gürgan kliniğe gidiyorum
burdaki doktor anlamadı hormonlarım çok iyiymiş ama rahmim çok kötüymüş
bence yanlış ilaçlardan oldu bu durum bakalım hayırlısı olsun:26::26:
senin hamişlik nasıl gidiyo

arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.bugün arı sütü bal ve polen aldım(çokta pahalı:) )yarın karışımı yapıp sabah akşam yemeğe başlıcam.yalnız 3 gündür soğan kürüne başlamıştım kist de var onun için başladım.bu ikisini birlikte içsem sorun olur mu acaba.yani arısütü karışımın etkisi azalır mı ?ne yapsam bana bi akıl verseniz.başarız tüp bebek denememde var kasımda yaptırmıştım:(

ben geçen ay adetin 15. gününde başladım sabahları aç karnına içiyorum
hayırlısı bakalım

Canım benim nasılsın ben bu hafta sonu ankaraya gürgan kliniğe gidiyorum
burdaki doktor anlamadı hormonlarım çok iyiymiş ama rahmim çok kötüymüş
bence yanlış ilaçlardan oldu bu durum bakalım hayırlısı olsun:26::26:
senin hamişlik nasıl gidiyo

bercestem sana çok dua ediyorum. namazda secdeye vardığımda ismini bilmediğim için rumuzunla ediyorum. bütün iş hormonlarda bitiyor. onlar iyi ise rahim sorunu da düzelir inşallah.
biz iyiyiz teyzesi Allah tez zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu

Arkadaslar merhaba benim de sizler gibi yumurta rezervim az. Tedaviye başladım ve 6 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş ama kalite olarak hepsi 2 kaliteymiş ve ben gene umutsuzluga kapıldım. Sanki boşuna kürek sallıyorum gibi hissediyorum. Bu 3 uncu denemem.

Arkadaslar merhaba benim de sizler gibi yumurta rezervim az. Tedaviye başladım ve 6 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş ama kalite olarak hepsi 2 kaliteymiş ve ben gene umutsuzluga kapıldım. Sanki boşuna kürek sallıyorum gibi hissediyorum. Bu 3 uncu denemem.

canım hiç umutsuzluğa kapılma bizim bir arkadaş 2. kalite yumurtalarla ikizlere hamile şuanda 28 haftalık hamile. yeter ki Allah ol desin.

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.

bişey sormak istiyorum yumurta rezervine nasıl bakılıyo kan tahlilimi yoksa alttan muayene mi ? en son doktora gittiğimde alttan muayene etti yumurta rezervin çok iyi dedi meraktayım yanıtlarsanız sevinirim allahım isteyen herkese evlat nasip etsin aminnnnnnnnn

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI