Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

fay ne demek anlamadım ama fsh soruyorsan 9 ila 13 arası değişiyor. bu ara sanırım 10 larda..ben selenyum ace ,omega 3 ve buğday çimini semra hanım a sormuştum devam edebilirsin demişti. kürleri sormadımçünkü onlara göre çare otta değil:)
ben bir defa tüp denedim o da 150 mg menagon ve klomen ilaçsızda oluyormuş ama ben denemedim canım.

Beyaz çok teşekkür ederim araştırayım bakayım fiyatı çok pahalıymış dhea aldım henüz başlamadım...

Beyaz çok teşekkür ederim araştırayım bakayım fiyatı çok pahalıymış dhea aldım henüz başlamadım...
gitti gidiyorda var bir kutusu 65 liraya bugün gördüm...ama benim bahsettiğim fiyat üç kutunun fiyatı yani 150 günlük. gg daki 50 günlük.

canım başlamak üzere gittim doktora ama histereskopi olduğum için bir ay beklememmi önerdi benim tedavimde aralığa kaldı.hayırlısı bakalım.

Histeroskopin güzel çıkmış, sevindim Beyazcığım Aralık'ta hep birlikte coşup yeni yıla coşku ile girmemizi diliyorum canım

Ben 2 yıl önce ALmanyada laparoskopi+histeroskopi yaptırmıştım, normaldi.. Geçen denemede aradan zaman geçti, yapışılık var mı diye yaptırayım dedim, hem de orada yapılanlara güvenememiştim... Ama doktorum sende gerek yok, sorun belli yumurta yetmezliği diye gerek görmedi... Bu deneme öncesi ısrar edip yaptırsam mı yoksa doktoru dinleyip oluruna mı bıraksam kararsızım

Bir yandan da şu yazdıklarıma şaşıyorum Daha 2 ay önce negatif sonucu alınca, tamam istemiyorum artık, bir daha da denemem artık, oluruna bırakıyorum diyen ben bakın neler yazıyorum yine

yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali sanırım bu işler. ben de tüp negatif olunca hemen zaman geçsede gene başlasam demiştim. şimdi daha sakinim:)
ya gerek yoksa yoktur boşver histereskopiyi. rahim çok narin bir yer. kurcaladıkça b... çıkıyor. rahim filminden belli oluyormuş aslında olumsuz bişi olup olmadığı. ama ben de ters köşeye yattım. rahim filmim gatet temizken doktor beni histereskopiye ikna etti bende oldum. verdim 3.5 oturdum . ama meğer hiç gerek yokmuş. allah verede bir hasar oluşmasa bari...

3.5 da çokmuş yaww, ne o öyle !!! En siniri de bu zaten, bir düşüyorsun ellerine, çare ararken umutla ne derlerse yapıyor insan

Benim de bunca yıllık koşturmada en sinirime dokunan, o umutsuzlukla Murat Berksoy'un eline düşüp gereksiz binbir teste dünya kadar para döküp, sonunda tamamen palavra bir muhabbetin içine düşmem olmuştu !!! Endometriosis diyeti yaptırıyorum diye amma söğüşlemişti adam beni !!! Her gidişte hem ona 200 muayene ücreti bayılıp hem de tek kelime dediklerinden anlamadığım bir muhabbet, bir de her seferinde bir maddi tartışma adamla, rapor çıkarıyorum diye sürekli eleştirir beni, "ben senin FSH'ını düşürürüm ama hap150 dolar " diyordu bana düşünebiliyor musun...Her gidişte bir sonraki randevuyu bağlama çabaları falan... Rapor çıkarırken neredeyse bir tüp parasını o palavralara verdiğimi hala düşündükçe, sinirleniyorum nasıl düştüm bu oyuna diye Ha bu arada aylarca diyet sonucu yumurta artışım olmadığı gibi ayrıca da düzenli FSH artışı sağladı bu adam bende Bir de sinir artışı tabii

Maalesef bu konu büyük bir sektör ve bir şekilde ne yapacağını bilemeyen bizler deneye yanıla, arada kazıklanarak devam ediyoruz bu yola

Hasar konusuna takılma canım, o kadar para verdiğin doktor herhalde konusunda uzmandır artık, hem bu kadar çok yaptıkları bir işlemde hata oranı azdır diye düşünüyorum.. İyileş de ayaklanalım yine Aralık'ta pehlivanlar olarak

eda ilk kez bahceci klinigin de mi doktorun mu murat beye yönlendir di seni

bunların hepsini aynı anda kullanabiliyomusun arkadaşım?gerçekten tebrik ediyorum.Ben sadece hayıt suyunu bile düzenli içemedim.hem hepsi aynı anda zararlı değilmi acaba.bünyeye aşırı yüklenme falan olmasın.

eda ilk kez bahceci klinigin de mi doktorun mu murat beye yönlendir di seni

Umut Tüp Bebekte Süleyman Bey yönlendirmişti canım... Ben de benim değerlerimi inceleyip özel bir tedavi uygulayacak sanıp büyük bir iyi niyetle kabul ettim... Ama Murat Bey'i maalesef çok ticari buldum, üstümde deneme yanılma yapıp duruyordu, habire yağ kas oranımı ölçüp bir iş yapıyormuş gibi davranıyordu muayenede (ki benim kilom ve oranlarım ideladi zaten buna gerek olmadı), bir gidişimde Black Cohosh verir, bir dahaki gidişimde önceki verdiğini hatırlamaz, yeni testler ve deneme haplar verir.. Bu haplar da bu arada webde okuyup bizim bildiklerimizden farklı değildi.. Zaten habire o bana soruyordu, ne kadar bilgilisin, neler okuyorsun, hangi sitelere giriyorsun diye !! Kaç kere gittim ben o konuşmalardan tek birşey anlamadım, aynı dili bile konuşamadık ... İşi gücü bırakıp Nişantaşına saatlerce gidip, muayene ücreti bayılıp tek birşey anlamadan dönüyordum.. Sonunda baktım üstümde deneme yapıyor, tutarsa başarılı sayacak, ticari konuşmaları da iyice sabrımı taşırdı, bıraktım... Daha sonra da başka birkaç doktor onun bana yaptırdığı testleri görünce şaşıp kaldılar, sizin yumurta yetmezliği derdiniz bu kadar açıkken size nasıl bu testleri yaptırmış diye !! Bir açıkça söylediği ndo diyeti, onu da webde ben de okumuştum zaten, ayrıca onun da kesin başarısı diye birşey hala yok bilim dünyasında... Yani uzun lafın kısası, ben hem maddi boşuna epey para harcadım, hem de o kadar tahlil, doktor kontrolü vs. koşturmaktan inanılmaz yoruldum, tüp denemem aylarca ertelendi ve bu arada başka bir tedavi daha görmüşcesine yoruldum ben...

İşte böyle canım, bak hala konu açılınca sinirleniyorum, anlatıyorum da anlatıyorum

ya of nedir cektigimiz bizim böyle sakin olmaya calıs canım.

kızlar yarın yumurtlarım toplanacak.çok korkuyorum zaten hepsi hepisi kaç tane. kaliteli çıksınlar diye da ediyorum.lütfen sizde dualarınızı eksik emeyin. yarın yazarım kaç tane toplanabildi. durum ne diye ..

sevgiler..

canım allaha emanet ol.insallah hersey yolunda olur dualarımız seninle

kızlar brazdan hstaneye gidiyorum. çok heyecanlıyım. allahım ne olur yumurtalarım kaliteli olsun..

Eda 11 canım bende öyle murat beye gittim 1 sene hiç bir işe yaramadı dediğin gibi.53 kilodan 42 lere kadar düştüm.harfi harfiyen yaptım dediklerini ama fayda etmedi bendede.kilomda normaldi.verdiği diyeti yapınca iyice zayıfladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…