kızlar brazdan hstaneye gidiyorum. çok heyecanlıyım. allahım ne olur yumurtalarım kaliteli olsun..
Arkadaşlar benimde fsh sorunum var.2 tüp denememde 5 ve 2 yumurta toplandı ve olmadı onlarda.Hayıt suyu kullanıp faydasını görenler olmuş 1 ay boyunca bende kullandım ve tekrar fsh ımı ölçtürdüm ama maalesef hiç düşme olmamış.Bende bıraktım zaten tadı iğrençti ama ara sıra acaba devam etsemiydim diyorum.1 ay azmı acaba etkili olması için. Doktorumda fsh ı düşürmek için yapabileceğimiz hiç birşey yok demek senin yapın bu dedi.Ne yapsam bilmiyorum.Düşmedende yeni bir denemeye başlamak istemiyorum çünkü sonuç olumsuz olacaktır..Sizlerden farklı denemeleri olanlar varmı bu durum için acaba?
evet hayıt en az üç ayda etkisini gösteriyor sabredin azcık canım aaa:)bana da senin yapın böyle fsh'ın düşmez dedilr bilio musun
Eda 11 canım bende öyle murat beye gittim 1 sene hiç bir işe yaramadı dediğin gibi.53 kilodan 42 lere kadar düştüm.harfi harfiyen yaptım dediklerini ama fayda etmedi bendede.kilomda normaldi.verdiği diyeti yapınca iyice zayıfladım
bana da senin yapın böyle fsh'ın düşmez dedilr bilio musun
ses mini tüp bebek nasıl oluyor?ben tedaviye hiiç başalyamadığım için yorum yapamayacagım.nerdeyse aylardır erteleniyor tedavim./ya yumurta sayısı az oluyor yada kist
EDA_11 hayır canım hiç deneyemedim.çünkü yumurta olmuyor.fsh ım çok yüksek.kısmet artık.sen yaptırdınmı hiç tüp bebek.fsh ın kaç peki senin canım
Canım sadece agizdan alınan serephone yada klomenle yumurtalar olgunlastigi da toplanıyor sadece 1 yada 2 yumurta oluduk o dolleniyor . Bir anlamda az ilaç almış oluosun yapan yer varsa tavsiye ederim
Benim şimdiki doktorum kızıyor habire FSH ölçtürmeye... Ben de tamamen bıraktım.. Yumurta varsa var, FSH onunla ilgili uyarı veriyor, sürekli ölçtürüp boşuna hırpalamayın kendinizi diyor... Benim 11 lerdeydi, Murat Berksoy tedavisi ile önce 15, sonra 22'ye fırlamıştı !! Murat Beyi ve diyeti bıraktım, bir daha da ölçtürmedim ...
Ben 2 defa yaptırdım tüp bebek, maalesef negatif
cBen bu sefer bunu denemek istediğimi söyledim doktoruma önceki gün, çünkü aşılamada klomenle 4-5 yumurta olmuştu.. Oysa 2 tüp denememde 2-3 yumurta zoraki çıktı.. Ben bunu söyleyince doktor içinde kalmasın, önce bunu deneyelim bakalım olgunlaşırsa yumurta onu toplarız dedi.... Ya bunu yapacağız bu sefer, ya da puregon, gonal F yerine menagon kullanacağım...Henüz tam karar vermedim ama bana sıcak geliyor bu fikir...
Sen neden bunu seçtin ses ?? Var mı bilgin bu konuda ?
bir gun yakalicagim ve simsiki kacamicak :))
canm fsh kaç?eger cok yüksek deilse bence kafana cok takma önemli olan yumurtanın kaliteli olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?