Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bana da senin yapın böyle fsh'ın düşmez dedilr bilio musun

Sana da geçmiş olsun canım Ben de 1 ayda 3-4 kilo vermiştim, sonra da devam etmişti...Ben resmen bu dönem bünyemin daha da zayıf düştüğünü ve tam tersi diyetin negatif etkisi olduğunu düşünüyorum.. O alette tartıp güya çok önemli birşey yapıyormuş gibi bir görüntü yaratıyordu... Sanki tüp bebeğe değil de diyetisyene gitmişiz gibi Üstelik ihtiyacımız da yokken İşte parlayan sektörün palavraları bunlar bana sorarsan...

Sen denedin mi tüp peki ? Nasıl yumurta durumun ?

Meldi'den haber var mı bu arada ?? Güzel haberlerini bekliyoruz Meldi

arkadaşlar gecen ay tedavim negatif sonuclandı ara vermeden tekrar başlamak istedim, mini tup bebek uygulanıyor bana cok az ilaçla yumurtalar uyarılıyor buay tekrar ara vermeden başlayalım dedik ilk defa e2 yuksek cıktı adetin 2. gunu 112 idi.şimdi doğum kontrol hapına başlayacagım 17. gun bırakacagım .butarz bir tedavi gören oldu mu?
e2 cok uzun süre crınon jel kullanmadan kaynaklanabilrmi?

ses mini tüp bebek nasıl oluyor?ben tedaviye hiiç başalyamadığım için yorum yapamayacagım.nerdeyse aylardır erteleniyor tedavim./ya yumurta sayısı az oluyor yada kist

EDA_11 hayır canım hiç deneyemedim.çünkü yumurta olmuyor.fsh ım çok yüksek.kısmet artık.sen yaptırdınmı hiç tüp bebek.fsh ın kaç peki senin canım

ses mini tüp bebek nasıl oluyor?ben tedaviye hiiç başalyamadığım için yorum yapamayacagım.nerdeyse aylardır erteleniyor tedavim./ya yumurta sayısı az oluyor yada kist

Canım sadece agizdan alınan serephone yada klomenle yumurtalar olgunlastigi da toplanıyor sadece 1 yada 2 yumurta oluduk o dolleniyor . Bir anlamda az ilaç almış oluosun yapan yer varsa tavsiye ederim

EDA_11 hayır canım hiç deneyemedim.çünkü yumurta olmuyor.fsh ım çok yüksek.kısmet artık.sen yaptırdınmı hiç tüp bebek.fsh ın kaç peki senin canım

Benim şimdiki doktorum kızıyor habire FSH ölçtürmeye... Ben de tamamen bıraktım.. Yumurta varsa var, FSH onunla ilgili uyarı veriyor, sürekli ölçtürüp boşuna hırpalamayın kendinizi diyor... Benim 11 lerdeydi, Murat Berksoy tedavisi ile önce 15, sonra 22'ye fırlamıştı !! Murat Beyi ve diyeti bıraktım, bir daha da ölçtürmedim ...

Ben 2 defa yaptırdım tüp bebek, maalesef negatif

Canım sadece agizdan alınan serephone yada klomenle yumurtalar olgunlastigi da toplanıyor sadece 1 yada 2 yumurta oluduk o dolleniyor . Bir anlamda az ilaç almış oluosun yapan yer varsa tavsiye ederim

Ben bu sefer bunu denemek istediğimi söyledim doktoruma önceki gün, çünkü aşılamada klomenle 4-5 yumurta olmuştu.. Oysa 2 tüp denememde 2-3 yumurta zoraki çıktı.. Ben bunu söyleyince doktor içinde kalmasın, önce bunu deneyelim bakalım olgunlaşırsa yumurta onu toplarız dedi.... Ya bunu yapacağız bu sefer, ya da puregon, gonal F yerine menagon kullanacağım...Henüz tam karar vermedim ama bana sıcak geliyor bu fikir...

Sen neden bunu seçtin ses ?? Var mı bilgin bu konuda ?

eda evet bende 3 asılama 1 tup bebek denemesi yaptırdım hicbir zaman fsh bakmadı o zaman kı doktorum yumurta varsa olgullasırsa yaparız demisti simdi ki doktorum halit fırat erden oda yaptırmadı su ana kadar ama bilmiyorum adet 2gunu gel baslıyalım dedi iisteyecek mi senin doktorun kımdı eda

c
canım benim Dr yumurta rezervi az olan kisilerde yeni uygulamaya başlanan bir yöntem olduğunu söyledi hız yumurta toplanamama gibi dez avantajları da var çok ilaç yuklenip fsh in yukselmesindense çok ilaçla 4 yumurta toplanmasındqnsabenim için faydalı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar, doktorum Ulun Bey, Umut Tüp Bebek. Ben 10 ay DHEA, Q12, onun dışında çaylar, vitaminler, kürler vs. kullandım.. Bende işe yaramadı... Şu an sadece elevit alıyorum, diğerlerini bıraktım... Böyle ilaç tedavisiymiş gibi değil de aklıma geldikçe, canım istedikçe bal-polen, ceviz, meyve vs. yiyorum şimdi... Böylesi beni daha rahatlatıyor doğrusu, o kürleri yaparken hayatım çok fazla bu konuya odaklandığı için, hep bunları düşünmek zorunda kaldığım için daha da gerildim ve yoruldum ben... Esir gibi hissettim, şimdi bırakınca daha da iyi anlıyorum bunu, canım ne isterse onu yapıyorum şimdi

Sürekli, hele hele her ay FSH ölçtürme konusunda Ulun Bey'e katılıyorum ben, çok stresli bir hale geliyor herşey, FSH'a odaklanıp kalıyor insan :18: Kan verirken bile geriliyorsun... Sanki FSH yüksek çıkınca bir çözüm mü var, içilecek ilaç mı var, yüksekse de değilse de sonuçta yumurta arıyoruz, ölçtürmek ekstra işkenceden, moral bozukluğundan başka birşey olmuyor..

Şimdi ben yarın klomene başlayacağım, bakalım deneyeceğiz, bir hareket olacak mı yumurtalarda, yoksa düşük mü gelecek göreceğiz ... Ona göre bir sonraki tüpte ne kullanacağıma karar vereceğiz.. Bu arada çikolata kistim son tedavide ilaçlarla pek büyümemiş, 2,6 cm. hala, ona da sevindim biraz... İlk tüp denememde yoktu ortada, tekrarlamamıştı kistim 8 yıl, seviniyordum, halbuki gizli gizli oradaymış işte Şimdi de varsın açık açık orada olsun, ne yapayım ama değil mi

Ses sen başladın mı şimdi tedavine ? Ne durumdasın ? Bekliyorum haberlerini

edacim sana katiliyorum biz kastikca daha cok strese giriyoruz. ama eger fsh konusunda sikintin varsa. sana gercekten vitex yani hayit tohumu mutlaka oneriyorum. ben canli sahidiyim.. gercekten indi.. normal duzeylere..
simdi deha kullaniyorum 1 ay oldu.. belki bende de ise yaramaz ama dr. onerdi. hep elim gidiyordu rahtaki deha lara ama almiyordum ama simdi iciyorum.. gunde uc tane... kismet artik kendimi kasmicam.. anlimizda ne yaziliysa onu yasiyoruz. yogunlastikca belkide kaciyor :) o kaciyor biz kovaliyoruz :))) bir gun yakalicagim ve simsiki kacamicak :))

bir gun yakalicagim ve simsiki kacamicak :))

Aynen öyle olacak imocanımmmmm

Peki canım, vitexle indiğinde kaliteli ve bol sayıda yumurta oldu mu ? Önceki ve sonraki durumu değerlendirebildin mi yumurta takiplerinde ?

DHEA yı epey doktor öneriyor, herkesin bünyesi farklı, belki sizlerde etkiler canım, diliyorum öyle olsun... Ben vitex değil, ama agnucaston kullanmıştım, o da hayıt bildiğim kadarıyla, o acı çaylarını da içtim epeyce... Ben artık dağınık bir program uygulamaya karar verdim, kafama esen hangisiyse, artık doktorlara da sormadan -artık soracak şey de kalmadı ya :)))- paşa gönlüm ne istiyorsa onu yapacağım :)))

Son düzenleme:
merhaba kızlar ,
yazılanları okuyorum takipçi olmak hoşuma gitti.)
bu Dhea bende de işe yaramadı edajım bünyemiz aynı tepkiyi vermiş olabilir.imojanım ama denemekte fayda var sonuçta herkesin durumu farklı.çok başarılı olduğu kişiler olmuş.
tüp bebek ilaçlarından pek anlamıyorum iptal edilen tedavimde sadece menagon kullandım yumurtalar cevap vermedi.zaten 2 taneydiler.sol yumurtalıkta yumurta olmuyor:/
ama doktoruma az ilaç uygulaması yada klomen ile tedaviyi soracagım.
şimdi D.K.H kullanıyorum ve canım sıkkın bebek istiyorum ama tedaviye başlamak bile çook zorken sonuç almak mucize mi? of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…