- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
ahh cnmm ağzından bal damlıyor rabbim inş sanada bekletmeden nasip eder....inş. senin yumoşlarda bebiş olsun ..kan tahliline cesaretim bile yok her ay 0 değerini alınca üzüntüden kahroldum
vayy be rabbim vesile etmiş ne güzel nasıl bi ilaçmış valla çok sevindim maşallah bebişine sağlık versin ..inş. cnm rabbim hepimize nasip etsin kız belki senin ikiz olur ha içimden birden öle geçti nedense :) tabi önce hayırlısı
işallah allah herkesin gönlüne göre versin umutsuzluk yok..işallah hamişsindir..değilsende sakın üzülme..adet olunca muyane ol yumoş varmı baktır işallah..bu arada doktorunu çok iyi seç sana pozitif yaklaşan biri olsun bahar seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlı geceler
işallah allah herkesin gönlüne göre versin umutsuzluk yok..işallah hamişsindir..değilsende sakın üzülme..adet olunca muyane ol yumoş varmı baktır işallah..bu arada doktorunu çok iyi seç sana pozitif yaklaşan biri olsun bahar seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlı geceler
amin cnm amin..inş tutar hayırlı haberler gelir hepimize...sana kaç tane transfer edilecek birisinden duymuştum tek bitane tarnsfer edilmiş ama ikizleri oldu kendi içindede bölünmüş heralde pek anlamadım rabbim büyük umut kesilmezinş canım ya bende çok istiyorum ikiz olmasını ama ikiz hayali kuramıyorum daha uzak geliyo bana eğer benimde ilk tedavimde tutmazsa inş tutar bende arayıp konuşcam mustafa eraslanı şifanın nerden geleceği belli olmaz.hepimizde birgün bebeklerimizden konuşalım inş.
depresifpolyana bende çıkıyorum canım yarın tekrar görüşürüz inş kendine iyi bak iyi geceler ..:)
amin cnm amin..inş tutar hayırlı haberler gelir hepimize...sana kaç tane transfer edilecek birisinden duymuştum tek bitane tarnsfer edilmiş ama ikizleri oldu kendi içindede bölünmüş heralde pek anlamadım rabbim büyük umut kesilmez
inş canım tutar rabbim nasip ettimi o bitane yumurtayıda 2ye bölüyo bir yumurtadan ikiz oluyo benim ikiside embiriyo oluşursa ikisine transfer edilir heralde zaten şansım az birdahaki sefere yumurta oluşmayabilir oyüzden ikiside olur diye düşünüyorum özeldede olduğu için sayı farketmiyo heralde inş iki yumoşumda doludur kalitelidir embiriyo oluşur bebişlerim olurlar allahım inş nolursun kabul et yarabbim beni ve isteyen herkesi mutlu et yüzlerimizi güldür aminn.
haklısın cnm benim inş. rabbim hepimizi güldürsün sevindirsin bebişlerle inş. kocaman aminnnnn diyorum dualarına... cnm bu arada senin hastane ve dr adını bana yazıver bide orayı değerlendiririm olmassa. şimdiki kanunlarda tek embriyo falan diye duymuştum ama bbbende çok isterdim ikizlerimin olmasını rabbim hepimizin yardımcısı olsun görüşürüz yarın
kızlar siz nerden temin ediyosunuz banada bunu önerdiler ücreti nekadar
merhaba kızlar bu gün transferimin 8.günü ve çok fazla karışık bir ruh hali içerisindeyim acaba oldumu olmadımı 6.günümde test yaptım hiçbişey çıkmadı burda bi kaç yazı okudum 8 gününde kanaması olanlar oluyomuş acaba bebiş tutununcamı kanamalar oluyo bende neden olmuyo acaba başaramadımmı bu düşünceler beni çok strese sokuyo düşünmek istemesemde kafamın içinde hep sorular bide karamsarlık hergeçen gün içimi sarıyo ilk başlarda umutluydum oldu diodum ama gün geçtikçe kötümser olmaya başladım
Son olarak gerçekten tüm kalbimle ne kadar karışık duygular içinde olsamda özellikle düşük rezervli bayanlara şunu hatırlatmak istiyorum allah çok sevdiği kullarını çok zor imtihanlara sokarmış o imtihanlar karşısında isyan etceklermi die beklermiş eğer o kulları isyan etmesse allah gönüllerine göre herşeyi verirmiş bizde şu an imtihandayız arkadaşlar üzerimize düşenleri tabikide yapalım ama isyan etmeyelim inş rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inancımızı kaybetmeyelim yeterki
saol cnm hastaneyi bi düşünecem adetim gelince anladığım kadarıyla senin bu doktor fsh yı pek sorun etmiyor benimde yüksek fsh olduğu için hiçbi tüp merkezi yapmıyor senin doktora bi gideyim olmassa....inş. amin diyorum cnm rabbim herkesin gönlüne göre versincanım özel izmir tınaztepe hastanesi dr.erdal aktan inş bigün hayallerimiz gerçekleşicek bi bakmışız bizimde kucağımızda bebeğimiz var..ayy ne güzel..:)
tşk cnm bende bi araştırayım eczanelere sorayım melatonin nedir pekiAslında geçen yıldan elimde kalmıştı son kullanma tarihi geçmemiş olduğundan devam ediyorum.Ama bildiğim kadarıyla büyük eczanelerde var hani AVM lerde bulunan eczaneler bende oradan bulmuştum fiyatı 85 90 arası idi sanırım, melatonin le birlikte aldım o yüzden tek fiyatını tam hatırlayamıyorum.
merhaba kızlar bu gün transferimin 8.günü ve çok fazla karışık bir ruh hali içerisindeyim acaba oldumu olmadımı 6.günümde test yaptım hiçbişey çıkmadı burda bi kaç yazı okudum 8 gününde kanaması olanlar oluyomuş acaba bebiş tutununcamı kanamalar oluyo bende neden olmuyo acaba başaramadımmı bu düşünceler beni çok strese sokuyo düşünmek istemesemde kafamın içinde hep sorular bide karamsarlık hergeçen gün içimi sarıyo ilk başlarda umutluydum oldu diodum ama gün geçtikçe kötümser olmaya başladım
Son olarak gerçekten tüm kalbimle ne kadar karışık duygular içinde olsamda özellikle düşük rezervli bayanlara şunu hatırlatmak istiyorum allah çok sevdiği kullarını çok zor imtihanlara sokarmış o imtihanlar karşısında isyan etceklermi die beklermiş eğer o kulları isyan etmesse allah gönüllerine göre herşeyi verirmiş bizde şu an imtihandayız arkadaşlar üzerimize düşenleri tabikide yapalım ama isyan etmeyelim inş rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inancımızı kaybetmeyelim yeterki
çok az kalmış test tarihine hayırlı haberlerini bekiyoruz..bu arada tekmiydi çifmiydi canım embriyon
saol cnm hastaneyi bi düşünecem adetim gelince anladığım kadarıyla senin bu doktor fsh yı pek sorun etmiyor benimde yüksek fsh olduğu için hiçbi tüp merkezi yapmıyor senin doktora bi gideyim olmassa....inş. amin diyorum cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin
tşk cnm bende bi araştırayım eczanelere sorayım melatonin nedir peki
mrb tanayyy inş. hayırlı haberler alırsın çok doğru demişsin buda bizim imtihanımız rabbim inş çok bekletmeden çabalarımızın emeklerimizin karşılığını versin amin inş. hepimiz hamile olduğumuzun haberini alalım ve verelim aminn.
............... KIZLARR benim hiç umudum kalmadı artık yoruldumm heray hastane doktor doktor gezmekten şuan adet bile olamadım daha ve bu yüzden tüp bebeğe başlayamıyorum bi engel çıkıo sanki artık hayırlısı neyse o olsun demekten ve rabbime sığınmaktan başka çarem yok elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok çok çok yoruldum... artık 2 seçenek gelio aklıma adetim geciktiya bende ya kist var yada tamamen menapoza girdim sanırsam çok üzgünümmm psikolojimde alt üst oldu hep ağlıyorum... rabbim yardım et nolurr bana ve benim gibi hamile kalmak isteyenlere en yakın zamanda bebek müjdesi ver aminn.
embriyom tekti ama transfer sırasında çok kaliteli olduğu söylendi ve gebelik bekliyoruz dediler fakat içimde hiç hamileymişim gibi bir his yok ^_^
canım menopoza girmediysende bu stresle girecen :) ben 3 ay önce doktora başvurdum tedavi için bak hala başlayamadım artık hayırlısı diyorum..biosteron içiceksen 3ay beklemen llazım yumoşların çıkması için canım bu dönemde güzel beslen vitaminlerini al..bahar35baha nın doktoru güvenilir duruyor görüş acele etme stres yapma..sakin sakin :)
haklısın cnm benim inş. rabbim hepimizi güldürsün sevindirsin bebişlerle inş. kocaman aminnnnn diyorum dualarına... cnm bu arada senin hastane ve dr adını bana yazıver bide orayı değerlendiririm olmassa. şimdiki kanunlarda tek embriyo falan diye duymuştum ama bbbende çok isterdim ikizlerimin olmasını rabbim hepimizin yardımcısı olsun görüşürüz yarın
aminn hepimizin inş. ay valla çok sevinirim ikiz olursa ve özellerde 2 transferede sevindim bakalım benim hastane özelmiydiki bahar izmirde sanırım ona bi sorayım bilir o sen biliosan sen söyleyiver izmir kent hastanesi özelmi oluo pek dikkat etmedim numarasını aldım aradımallah gönlüne göre versin işallah ikiz olr tabi hayırlısı..özellerde pek önemli olmuyor 2 de 3 de transfer ediyorlar..zaten bir iki embriyomuz oluyo onlarıda telef etmeyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?