Herkese merhaba, benim de rezervim az 37 yaşındayım 3.denemem ilk denememde. 3 yumurta vardı
Sonraki denemem de 5yumurta ,şuan 3.tedavideyim 4 yumurtam vardı fakat çok enteresan bir şey oldu bugün yumurtalarım toplandı ve 6 yumurta dediler çok şaşkınım ve çok mutluyum :) böyle bir şey nasıl olabilir ??
Yarın kaç tanesinin döllendiğini bildirecekler ,hakkımızda hayırlısı
mrb arkadaşım bişi soracağım fsh kaçtı peki...2 denemende kaç tane döllenmişti kaç tarnsfer edilmişti....inş. bebişlerin tutunur ve meleğine kavuşursun
Arkadaşlar ben tüp bebek denemsi yapmak için hazırlık sürecine başladım doktorum biestoron vardı elimde yarım kutu vardı ancak bugün itibaroyla bitti ve her yerde aradım yok hatta ithakatcı fimayla bile görüştüm onlarda 1 hafta 10 gün sonra gelir dediler.Bu topikte çoğunuz erken yumurta yetmezliği olduğu için elinde bu ilaçtan son kulanma tarihi geçmemiş olan var mı?Varsa parasıyla ilacı bana satabilir m,i yarım kutu kalmış da olabilir.Son umudum işte.
bende 3 kutu kullandım bıosteron dhea.eczacı tekrar almak istersen artık elimde yok dedi.zaten benimde tedavim başladı. gnc firmasınında dhea isimli ürünü var. acaba onu kullansan olurmu? doktoruna bir sorsan? aynı vazifeyi görüyor olabilir
bahar35baha hangi doktora gidiyorsun canım merak ettim benimde fsh yüksek doktorundan memnun musun
selamm ...debresifpolyana adet oldunmu ben gala beklemektedim henüz olmadım olacam gibide görünmüyor hiç bir belirti yok..tanayy test sonucun belli oldumu işallah pozitiftir..bahar35baha nasıl gidiyor herşey yolundamı..benimde biosteron dhea bitti şimdi siz bulamıyoruz deyince endişelendim yarın eczacıya sormam gerekiyor işallah vardır neden kalmadı üretilmiyormu
Fsh ımı aralıklarla yaptırıyorum hep farklı çıkıyor Ekim ayında 9, Ocak 22, Mart 12 çıktı
Bu fsh sürekli değişen bir hormon aşırı yüksek değilse çok fazla takılmamamk gerekiyor
ben düşürmek için yürüyüş ve soğan suyu içtim işe yarıyor bence
2 denememde de 2 yumurta transfer edildi
Son tedavim için de bugün haber bekliyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
selamm ...debresifpolyana adet oldunmu ben gala beklemektedim henüz olmadım olacam gibide görünmüyor hiç bir belirti yok..tanayy test sonucun belli oldumu işallah pozitiftir..bahar35baha nasıl gidiyor herşey yolundamı..benimde biosteron dhea bitti şimdi siz bulamıyoruz deyince endişelendim yarın eczacıya sormam gerekiyor işallah vardır neden kalmadı üretilmiyormu
canım ya bu gün idrar tahlili yaptım çıkmadı 11.günüm fakat kanamam başladı korkuyorum ya neler oluyo test günüm çarşamba günü adet günüm ise 20 si falan çok paniğim şu an ne yapacağımı bilmiorum
canım ya bu gün idrar tahlili yaptım çıkmadı 11.günüm fakat kanamam başladı korkuyorum ya neler oluyo test günüm çarşamba günü adet günüm ise 20 si falan çok paniğim şu an ne yapacağımı bilmiorum
canım bana artık firması üretmiyo dediler inş bulabilirsin ben bugün konturole gittim yanında başka bi hemşire vardı benim amh sonucumu görünce çok şaşırdı çok kötü dedi dua edlimde foliküllerden birinin içi dolu olsun inş dedi böle duyunca ben yine çok kötü oldum e2de düşük yavaş yükseliyo daha 630larda bugün 10.günüm daha yüksek olması gerekiyo iğnelere devam edicem onun için çarşamba tekrar gidicem inş herşey güzel olur.
canım yerleşme kanaması olmasın adet kanaması gibimi yada leke şeklindemi
tanay çok geçmiş olsun işallah yerleşme kanamasıdır..doktorunu aradınmı progestan dozunu artırman icap edebilir..işallah miniğin seninledir..amin
yok adet kanamsı gibi deil kahverengi leke yoğun deil ama gebelik çıkmadı bu gün ya idrarda
canım amh ye takılma işallah yumoşlar kaliteli olsun hiç belli olmaz belkide ikiside kalitelidir..moralini bozma stres çok etkiliyor..zor hastalarız evet ama sonuçta yaratan allah..işallah yumoşların sana bebiş olsun..aminn
canım daha yerleşme aşamsında olabilir bebeğin onun için idrarda çıkmaz daha kahverengi leke geliyosa yerleşmeye çalışıyodur bebeğin.. dikkat et tutmadı diye kendini üzme olumsuz düşünmeki bebeğin rahat tutunsun yerleşsin..:)
inş öledir başım çok ağrıo ztn akşamdan beri ağrıodu ve ben uzanıodum kalktğımda gördüm çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?