Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

edajanım d.k.h=doğum kontrol hapı:)uzun geldi diye kısaltam demiştim.

İmocanımm kamp hayatımıza geri döndük..herkes yatırımları farklı yerlere yapar eee bizde yumurtalara yapıyoruz
cnm geçen ay dhea içmemiştim kist oluştu....dhea kist konusunda masum.emre beycimin dediği yükseek fsh kiste seebeb oluyoremuş:)dheanın pek faydasını henüz göremedim ama bellide olmaz hani aylar sonra bi degişiklik olar mı bilemem:)benim aldığım vitex ballı bir kartışım.aynımı sendeki?

2010 bitmeden son kampımız olsun,Gazamız mübarek olsun

bal çörek otu tarçın beni korkutuyor kist açısından. onun yerine balpolen arısütü daha cazipgeliyor.

aha bu topikte de kimse benim halimi hatrımı sormuyor ya ben de yazıyorum işte gene zavallı ben:)
demek geçmişte kampa girmiştiniz. ayy ben de farkında olmadan 7-8 aydır buğday çimi tableti bal polen arısütü omega 3 selenyum ace kullanıyorum yaa alışkanlık oldu .bunları yiyip içmezsem bundan sonra duramam sanırıım:

Beyazcanımmm bugün anca gidebildim kıs:/ b12 vitamin...folik asitin içinde var zaten.benim kullandığım dil altından alınıyor.soğan suyun bir heves başladımsonra yapamadım yaaa çok sıkıntı veren bişi o yaaa...kaynat süz.bagımlı oluyosun ona.hiç tarzım degil:)ayy umarım bende işe yaramayacaktır:))
ruşeym i süt veya yogurta karıştıracagım..buarada tekrarr diyetisyene başladım.malum sigara bırakıp yumurtaya yatıram yaparken yediğim cevizler malum bölgelere yerleşti)))
durumu anlattım dietisyenime ona göre bi program çıkarttı.ceviz incir bal pekmez kuru üzüm neler yok ki...mesela birazdan 2 elma 1 bardak süt 2 ceviz götürecegim:=)
beyazjım hayaller de olmasa dagılmıştık degilmi:))
önce hayal edecegiz sonra gerçekleşecek...inşşşş

ha bal polen demişken beyazzjanım ,kestane balı polen ve arı sütüde aldım...ne varsa yiyorum:))onuda yerim bunuda yerim şunuda yerim:)))

Beyazcanım kıyamam sana,,nasılsın?:)))
e2 benim 40 larda yüksek degil...kaç olması lasım ki...hani adetin 2.3. günü 40 50 arası bişiler çıkıyore...ne önereceksin kuşum:)

edajanım d.k.h=doğum kontrol hapı:)uzun geldi diye kısaltam demiştim.D

Ay ben ne bileyim, bir bitkisel de bu herhalde dedim suzişkom :90:

İmocanımm kamp hayatımıza geri döndük..herkes yatırımları farklı yerlere yapar eee bizde yumurtalara yapıyoruz
D

Ben henüz kamp kaçağıyım, şşşşt görmezlikten gelin :90: Biraz daha kaçayım, dinleneyim, belki sonra dönerim

Aynen Suzişko, bizim yatırım yumurtalara ...

ben vitamin olarak selenyum ace içiyorum.
soğan suyu sanki işe yarıyor bende hafif sarı akıntım val bugün.
ee soğan suyu ince iş şekerim tembel işi değil:)))
ruşeym yoğurtla yeniyor bildiğim evde var zaten bak yerim gaza geliyorum:)
diyetisyen iyi fikir. ya ben 20 gündür spoera gidiyorum nerdeyse hergün 700 kalori bırakıyorum oraya ama 100 gram veremedim neden dersin? çünkü incir ceviz kuru dut vs vs den kaynaklı bir avuç kuruyemişin içinde zaten 500 calori varmış. yani allahtan daha fazla almıyorum. boyda kısa iyice topaç gibi oldum ya
şu atıştırmalık olan kuru yemişlerini meyve tarzı şeylerini bana da yaz bakalım neler var içinde...:)

Beyazcanım kıyamam sana,,nasılsın?:)))
e2 benim 40 larda yüksek degil...kaç olması lasım ki...hani adetin 2.3. günü 40 50 arası bişiler çıkıyore...ne önereceksin kuşum:)

40 lardaysa süper hiç bişi önermiyorum.
iyiyim canım saol:) sen de olmasan diğer kızlar hiç sormuyo bak

Beyazcığım, hoşgelmişsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

Ruşeym de ne yahuu... Daha neler çıkaracaksınız başımıza

Şiiittt Edajımm kampa geri dön,arkadaşlar aramızda bir kaçak var.:)))herşey yumurtalar için kozmetik malzeme almıyorum yeri geliyo kişisel bişey almıyorum ama yumurtaya özel vitamini alıyorum:)ALTIN yumurta bunlar:))

Beyazcaımm ben biraz tembel gadınım dogrudur valla:))bıraktım tekrar devam etsem nolarki:)))gaza geldim şimdiii....diyetisyenin listesinde bol protein var..kuruyemişler söle...sabah 6 da kahvaltı işte klasik light bi kahvaltı saat 10 da 1 paket organik süt +15 ÇİĞ FINDIK..herşey doğal olsun tercihen dedi.
ögle yemegi klasik ya sebze ya et grubu..saat 15 15 30 arası pekmez ekmek...ha buarada incirim var 2 tane aç karnına...akşam yemegi öğle gibi.
sonrada ceviz süt tercihen keçi sütü içecegim.ve mutlaka gün içinde 3 porsiyon meyve 4 hurma:)
beyazcım miktarı azaltmalısın.az fakat sürekli olmalı

Son düzenleme:
eDA DAHA BU İYİ GÜNLERİMİZ..YAKINDA ORMANLIK ALANLARA GİDİP OT TOPLAYIP KAYNATIP İÇECEGİZ.FAYDALI DİYE:))))ayy caps lock açık kalmış pardon tekrar yazmayam dedim.

hoşbuldukkk canımmmmmmmmmmm:) bak kendimle ilgilendiriyorum :)
ruşeym buğday özü. buğdayın en içteki en kıymetli yeri :)

İlgilenmediğimizi nereden çıkardın şekerim Sen karar verdin mi merkeze Beyaz ? Ne zaman start alıyorsun ..

Yok suzişko, biraz daha kıracağım dersi ben, çaktırmayın yawww Utandırdınız beni, gidip biraz meyve yiyeyim bari :90:

Ben bu ara bırakın bu bitkiselleri 3 öğün bile yemiyorum, öğle yemeklerini kaçırıyorum hep başka şeylere koşturmaktan :44: Biraz düzene dönmem lazım ! Bugün klomende 3. gün bu arada, solda sızlanmalar var, bakalım büyüyecek miş bu nazlı mımırtalarım :94:

kızlar, selenyumu özellikle le neiçin içiyorsunuz? hepsinı anda kullanmak sakıncalı olmazmı?hafta sonu gnc gittim.Q10 ve antioksidan alacaktım ama son anda satış elamanı çok önermeyince vazgeçtim şuan sadece elevit alıyorum,
bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu ögrendim ve yine isyan ettim neden benim olmuyor diye tüp bebek ile beraber akupuntur yaptıran varmı acaba 22 kasımda tedavi baslayınca akupuntur mu yapayım diyorum

beyazcimmm nasilsin :) saygideger kamp arkadaslarim sizleri sevgiyle selamliyorum..
kamp kacaklari tespit edilip kamp cadirinin kosesinde tek ayak uzerinde cezalandirilacaktir :)
oymak basimiz suzişkom olsun bari.. fistigim okadar cok karistirmis ki yediklerini vallahi benim bile basim dondu dermisimmmm :))
saka bir yana ne olacak bizim bu hallerimiz anlamadim gitti :)) yumurtalari kaliteli yapalim derken acaba kalitesiz mi yapiyoruz ne :))
suziskom o orman espirine bagira bagira guldum :))))

Hahahahaha Hiç şaşırmayacağım suzişkom Ne yumurtaymışlar kardeşim yawww

eda nasılsın az ilaçlamı uyarılıyor yumurtaların? yumurtalar topkanasıya kadar cörek otu bal tarcın tavsiye ederim ben uygulamıştım ve faydasını gördüm.

acupunckture yi kesinlikle oneriyorum... hatta ve hatta bir kac ay onceden baslayip tedavi sirasinda ultrasona a girmeden once yaptirisaniz daha bir hos oluyor... bir iki tane bile yumosun olsa sanki 20 tane gibi hissediyorsun... siddetle oneririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…