bal çörek otu tarçın beni korkutuyor kist açısından. onun yerine balpolen arısütü daha cazipgeliyor.susiskom ben bol, corek otu, tarcin, deha vitex, aradada dong quai, aliyorum folic asid, omega3 u biraktim esasen onlarada baslamam lazim... yine yogun gunler bizi bekliyor desene... dusun eylul ekimde ne cok kampta seyler yiyip icmistik.. simdi tekrar basladik... bu aldiklarimiz kist yapar mi acaba? yani senin kist durumun deha dan kaynaklaniyor olabilir mi? dr ne dedi?
aha bu topikte de kimse benim halimi hatrımı sormuyor ya ben de yazıyorum işte gene zavallı ben:)edajanım d.k.h=doğum kontrol hapı:)uzun geldi diye kısaltam demiştim.
İmocanımm kamp hayatımıza geri döndük..herkes yatırımları farklı yerlere yapar eee bizde yumurtalara yapıyoruz
cnm geçen ay dhea içmemiştim kist oluştu....dhea kist konusunda masum.emre beycimin dediği yükseek fsh kiste seebeb oluyoremuş:)dheanın pek faydasını henüz göremedim ama bellide olmaz hani aylar sonra bi degişiklik olar mı bilemem:)benim aldığım vitex ballı bir kartışım.aynımı sendeki?
2010 bitmeden son kampımız olsun,Gazamız mübarek olsun
edajanım d.k.h=doğum kontrol hapı:)uzun geldi diye kısaltam demiştim.D
İmocanımm kamp hayatımıza geri döndük..herkes yatırımları farklı yerlere yapar eee bizde yumurtalara yapıyoruz
D
ben vitamin olarak selenyum ace içiyorum.Beyazcanımmm bugün anca gidebildim kıs:/ b12 vitamin...folik asitin içinde var zaten.benim kullandığım dil altından alınıyor.soğan suyun bir heves başladımsonra yapamadım yaaa çok sıkıntı veren bişi o yaaa...kaynat süz.bagımlı oluyosun ona.hiç tarzım degil:)ayy umarım bende işe yaramayacaktır:))
ruşeym i süt veya yogurta karıştıracagım..buarada tekrarr diyetisyene başladım.malum sigara bırakıp yumurtaya yatıram yaparken yediğim cevizler malum bölgelere yerleşti)))
durumu anlattım dietisyenime ona göre bi program çıkarttı.ceviz incir bal pekmez kuru üzüm neler yok ki...mesela birazdan 2 elma 1 bardak süt 2 ceviz götürecegim:=)
beyazjım hayaller de olmasa dagılmıştık degilmi:))
önce hayal edecegiz sonra gerçekleşecek...inşşşş
Beyazcanım kıyamam sana,,nasılsın?:)))
e2 benim 40 larda yüksek degil...kaç olması lasım ki...hani adetin 2.3. günü 40 50 arası bişiler çıkıyore...ne önereceksin kuşum:)
aha bu topikte de kimse benim halimi hatrımı sormuyor ya ben de yazıyorum işte gene zavallı ben:)
demek geçmişte kampa girmiştiniz. ayy ben de farkında olmadan 7-8 aydır buğday çimi tableti bal polen arısütü omega 3 selenyum ace kullanıyorum yaa alışkanlık oldu .bunları yiyip içmezsem bundan sonra duramam sanırıım:
hoşbuldukkk canımmmmmmmmmmm:) bak kendimle ilgilendiriyorum :)Beyazcığım, hoşgelmişsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn
Ruşeym de ne yahuu... Daha neler çıkaracaksınız başımıza
hoşbuldukkk canımmmmmmmmmmm:) bak kendimle ilgilendiriyorum :)
ruşeym buğday özü. buğdayın en içteki en kıymetli yeri :)
eDA DAHA BU İYİ GÜNLERİMİZ..YAKINDA ORMANLIK ALANLARA GİDİP OT TOPLAYIP KAYNATIP İÇECEGİZ.FAYDALI DİYE:))))ayy caps lock açık kalmış pardon tekrar yazmayam dedim.
HahahahahaHiç şaşırmayacağım suzişkom Ne yumurtaymışlar kardeşim yawww
kızlar, selenyumu özellikle le neiçin içiyorsunuz? hepsinı anda kullanmak sakıncalı olmazmı?hafta sonu gnc gittim.Q10 ve antioksidan alacaktım ama son anda satış elamanı çok önermeyince vazgeçtim şuan sadece elevit alıyorum,
bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu ögrendim ve yine isyan ettim neden benim olmuyor diyetüp bebek ile beraber akupuntur yaptıran varmı acaba 22 kasımda tedavi baslayınca akupuntur mu yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?