Tanay cnm sonucunu yazdığını görmedim çok özür dilerimm..Ama aradım gene bulamadımda..:26::26::26:
Şu anki durum hepimizde kaçar kez yaşadık..İnan bana geçecekk..ben 4 tüp denemesinden daha transfere bile gidemeden çıktım..26 yaşımda 0,2 amh ile prematüre over yetmezliği tanısı aldım durup dururken hemde..ilk zamanlar geçmeyecek ölücem gibi geliyordu ama Rabb veriyor sabrını azmini inan bana..Kesinlikle yok kurudum kaldım falan gibi cümleler duymayacağım senden..
Biraz zaman geçsinn hep birlikte yeşeren bahar dalları gibi ümitlerimizde vüvutlarımızda yeşerecekk..
Lütfen kendini yıpratmadan üzüntünü yaşamaya çalış biliyorum ve inanıyorum çok zor..Onca iğne uğraşş zaman para hepsi fıss bir balon gibi sönüp gidiyorr ama yerine daha güzelleri gelecekk..
Eğer biz bu bebeğii istiyorsak pes etmeyeceğiz arkadaşım..Bana ne proflar boşuna uğraşma dedii donasyon ancak dedi ama ben inanıyorum olacakk..Yumurta büyümezken önce büyümeye başladıı..Sonra kendiliğinden büyüyp çatlamaya başladıı..Sonra 2 yumi bile göründü geçen ay..Yani demem o kii Yaradana sığınıp elimizden geleni yapmaya çalışacağız..
Sağlıkla huzurla ve mutlulukla kal inş..Bakalım Mevla Neyler..Neyerlse Güzel eyler![]()
teşekkürler cnm öle güzel şeyler yazmışsınki okurken gözlerim yaşardı ama ben gerçekten yıkık kırık dökük paramparça oldum bu gün tahlil sonucunu alınca tahlil sonucum 0.118 çıktı ve gebelik yok dendi bende tahlil sonucunu o sinirle parçaladım sonra kendimi