Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Tanay cnm sonucunu yazdığını görmedim çok özür dilerimm..Ama aradım gene bulamadımda..:26::26::26:

Şu anki durum hepimizde kaçar kez yaşadık..İnan bana geçecekk..ben 4 tüp denemesinden daha transfere bile gidemeden çıktım..26 yaşımda 0,2 amh ile prematüre over yetmezliği tanısı aldım durup dururken hemde..ilk zamanlar geçmeyecek ölücem gibi geliyordu ama Rabb veriyor sabrını azmini inan bana..Kesinlikle yok kurudum kaldım falan gibi cümleler duymayacağım senden..

Biraz zaman geçsinn hep birlikte yeşeren bahar dalları gibi ümitlerimizde vüvutlarımızda yeşerecekk..

Lütfen kendini yıpratmadan üzüntünü yaşamaya çalış biliyorum ve inanıyorum çok zor..Onca iğne uğraşş zaman para hepsi fıss bir balon gibi sönüp gidiyorr ama yerine daha güzelleri gelecekk..

Eğer biz bu bebeğii istiyorsak pes etmeyeceğiz arkadaşım..Bana ne proflar boşuna uğraşma dedii donasyon ancak dedi ama ben inanıyorum olacakk..Yumurta büyümezken önce büyümeye başladıı..Sonra kendiliğinden büyüyp çatlamaya başladıı..Sonra 2 yumi bile göründü geçen ay..Yani demem o kii Yaradana sığınıp elimizden geleni yapmaya çalışacağız..

Sağlıkla huzurla ve mutlulukla kal inş..Bakalım Mevla Neyler..Neyerlse Güzel eyler:46::46::46::46::46:

teşekkürler cnm öle güzel şeyler yazmışsınki okurken gözlerim yaşardı ama ben gerçekten yıkık kırık dökük paramparça oldum bu gün tahlil sonucunu alınca tahlil sonucum 0.118 çıktı ve gebelik yok dendi bende tahlil sonucunu o sinirle parçaladım sonra kendimi :D neyse yani bu gün çok kötü geçti allah bana nasip etmiycek anne olmayı bende bunu kabul etmek zorundayım sanırım

tanay çok üzüldüm sonucuna insan kendiside yaşayınca nasıl bir yıkım olduğunu çok iyi anlıyor.ne demişler hekime değil çeken sor diye.
Kılzar ben 2 gün önce yazmıştım dhea konusundaki sıkıntıları sizlerde arayın ithalatcı firmayı baskı yapalım.Ben gerçi sağ olsun diğer topiklerdeki aradaşlardan şimdilik buldum ama ya sonrası o yüzden arayalım ben aradım 1 hafta ile 10 gün arası gelcek diyor.

teşekkürler aynen öle yaşayan bilir ne kadar zor bir şey oldunu bu arada kızlar bu dhea nedir nerde satılır ne işe yarar ne için kullanılır

canım hemen pes etme bizim daha mücadeleci olmamız gerekiyo biliyorum çok zor insanın bazen gücü kalmıyo pes etmek istiyo ama birazdaha mücadeleyle bebeğine kavuşursun diye düşünüyorum.bal tarçın çörekotu yap heray düzenli bişekilde,sonra dhea kullan yapmışsındır muhakkak bunları ama devam et dhea enaz 4ay kullanmak gerekiyomuş imkanın varsa yada büyüklerden yardımcı olcak biri 2.ye ara vermeden birdaha dene genelde 2.denemede çok tutan duydum.

desteğin için teşekkürlar cnm bana şu dhea nın ne olduğundan bahsedermisin ben hiçbr kür yapmadım şimdiye kadar

teşekkürler aynen öle yaşayan bilir ne kadar zor bir şey oldunu bu arada kızlar bu dhea nedir nerde satılır ne işe yarar ne için kullanılır

cnm deha genelde rezerv azlığı hastalarında kullanıyorr..Yumi kalitesi ve sayısına etki ettiği sanılıyor..Kii çoğu mucizeninn baş kahramanı olarakk yazılarda geçmekte..

Bir sürü yan etkisi var aslında ama kullanıyoruz mecburiyetten..Mesela bende sivilve yapıyorr..Ama bir prof bana bunun süper olduğunu belirttiğinden bunu bile iyi yorumlamaya çalışıyorum..Kimisinde kıllanma yapıyor..

Deha östrojen arttırmadan tut da cinsel hormona dönüşmesine kadar bir sürü fayda sağlayabiliyor..
Deha eksikliğinde aşağıdaki sonuçlar olabildiğinden b unları engellemek adına veriliyor..
DHEA Eksikliği Sonuçları

Kadında östrojen azalmasına,
Erkekte androjen azalmasına,
Ruhsal sıkıntı ve depresyona,
Ateroskleroz ve kas gücünde azalmalara,
Yaşam kalitesinde azalma ve yaşlanmaya sebep olur.

Ayrıca kanda bu hormona baktırabilirsin düzeyii düşükmü diye..

cnm deha genelde rezerv azlığı hastalarında kullanıyorr..Yumi kalitesi ve sayısına etki ettiği sanılıyor..Kii çoğu mucizeninn baş kahramanı olarakk yazılarda geçmekte..

Bir sürü yan etkisi var aslında ama kullanıyoruz mecburiyetten..Mesela bende sivilve yapıyorr..Ama bir prof bana bunun süper olduğunu belirttiğinden bunu bile iyi yorumlamaya çalışıyorum..Kimisinde kıllanma yapıyor..

Deha östrojen arttırmadan tut da cinsel hormona dönüşmesine kadar bir sürü fayda sağlayabiliyor..
Deha eksikliğinde aşağıdaki sonuçlar olabildiğinden b unları engellemek adına veriliyor..
DHEA Eksikliği Sonuçları

Kadında östrojen azalmasına,
Erkekte androjen azalmasına,
Ruhsal sıkıntı ve depresyona,
Ateroskleroz ve kas gücünde azalmalara,
Yaşam kalitesinde azalma ve yaşlanmaya sebep olur.

peki ben bu dhea yı nasıl nerede bulabilirim yazdıklarının hepsi bende fazlasıyla mevcut kas gücünde azalma hariç ruhsal sıkıntı depresyon hat safhada özellikle :)

Ayrıca kanda bu hormona baktırabilirsin düzeyii düşükmü diye..

bu hormonu bilmiorum ama amh çok düşük benim

Tanay,

Dayımlar 15 sene denedi , 3-4 tup bebek, sayısız asılama , düşükler, gelişmeyen gebelikler...
Simdi 1,5 yasında bir aslan parçaları var, sakın umudunu yitirme. Allah buyuk! Umudunu yitirir ve karamsarlığa kapılırsan kendi işini zora sokarsın arkadaşım. Kendini bir sey ile oyala, yuruyus yap, resim yap ama umutsuzluğunu kafandan at hemen.

Hayırlı haberlerini okuyacağız buradan inşallah.

canım yumoşlarım 4 tane olmuş çok şaşırdım sevindim allahım içlerini dolu etsin bebeğim olsun inş.biri 22 biri 17 diğerleride küçük 12,13mm.bugün çatlatma iğnemi vuruncam cuma yumurtalarım toplancak...:)
baharcım çok ama çok sevindim bu çok güzel senin adına ben senden nedense çok ümitliyim rabbim emeklerinin karşılığını versin
bahar35baha çok sevindim allah büyük 2 iken 4 olmuş :nazar::nazar:çok güzel işallah hepsi döllennir sana bebiş olur..aminndeprsifpollyana tedaviye başlıycaksın işallah yakında allah tamamına erdirsin..canım bana arginmax women doktor tavsiye etti fsh düşürüyor hemde kaliteyi artırıyormuş canım..ay kızlar bu arada bisoteron sfır hiç yok ..malesef bulamadım..işallah değerlerin güzel çıkar haberlerini bekliyoruz..
cnm çok tşk ederim iyi dileklrin için ama hiç iyi deilim inan yıkıldım bugün tekrar bidaha yeni baştan :(((( inş cnm hepimizin yüzünü güldürsün rabbim..
Kızçelerimm ummuselem tanayy baharr bir el atıverin yaww..tüpçülerin gücü adına haydee kızzzlarrrr..:32::32::32::32::32::32::32::32:
cnm özelden ulaşmaya çalıştım sana ama msj atamıom neden anlamadım tmm cnm msj alınmıştır umarım geç kalmamışımdır hemen oyluyorum :16:
kızlar ben şimdi ne yapıyım 2.denemeye gücüm yok maddi manevi normal gebelik olayım da söz konusu deil sadece şunu öğrenmek istiorum bu düşük rezervi nasıl düzeltebilirim doal yollarla ;yoksa artık kurumak üzere oldumu kabul edip bu bebek olayını tarihemi gömeyim ya bu defterkapanacak yada kendi kendimi iyi edicem ama nasıl olcak bu hiçbir fikrim yok sizin varsa fikriniz benimle paylaşın lütfen....

cnm benim üzülme demicem hepimiz insanız üzlüoz bazı şelere üzül ağla ama asla asla pes etme vazgeçme rabbim inş. emeklerimizin çabalarımızın karşılığını verecek zamanı vakti geldiğinde...hem bak rabbim sevdiği kullarının dualarını sesini işitmek için duasının kabulünü geciktirirmiş göreceksin sende bigün anne olacak ve o yaramazın totosunu ısıracaksın bekletti sizi die :16:

doktora gittim ve nurtopu gibi ikiz sağlı sollu 18 mm 2cm kistlerim olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü daha 15 gün önce gittiğim kadın doğumcu kistin yok demişti ve kist böle 15 gün kadar kısa sürede 2cm olurmu :( vajinal muaynede gördü ölçtü ve solda hiç yumurtan yok sağda tek bitane dedi ve çok küçükmüş ve şansın çok az hatta yok demeye getirdi..sonra kan tahlillerimi verdim sonuç bekliyorum bu amh kaç günde çıkıyor sonucu kızlar rabbim herşeyin hayırlısını versin inş. çok fazla bekletmeden hepimiin kucağını bebişlerle doldursun...

doktora gittim ve nurtopu gibi ikiz sağlı sollu 18 mm 2cm kistlerim olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü daha 15 gün önce gittiğim kadın doğumcu kistin yok demişti ve kist böle 15 gün kadar kısa sürede 2cm olurmu :( vajinal muaynede gördü ölçtü ve solda hiç yumurtan yok sağda tek bitane dedi ve çok küçükmüş ve şansın çok az hatta yok demeye getirdi..sonra kan tahlillerimi verdim sonuç bekliyorum bu amh kaç günde çıkıyor sonucu kızlar rabbim herşeyin hayırlısını versin inş. çok fazla bekletmeden hepimiin kucağını bebişlerle doldursun...

depresifim yok geç kalmadın tatlım ellerine sağlık öncelikle..

Kistlere gelince eğer folikül kisti iseler hiç korkma..Çikolata kisti bile olsalar gene korkma..

Ama 2 tane ise muhtemelen çatlamayan yuminin kiste dönmüş halleridirler..Şöyle düşün kist oluşması bile 15 günde orada bir hareket olduğunu gösteriyor..İnan bana bunlar bana doktorların birebir söyledikleri şeyler...
Amh düşük gelecektir muhtemelenn bu seni daha fazla üzmemeli buna izin verme lütfen..1 haftada çıkan da var 10-15 günde çıkanda..nerede yaptırdığına bağlı bu test..

Tanay,

Dayımlar 15 sene denedi , 3-4 tup bebek, sayısız asılama , düşükler, gelişmeyen gebelikler...
Simdi 1,5 yasında bir aslan parçaları var, sakın umudunu yitirme. Allah buyuk! Umudunu yitirir ve karamsarlığa kapılırsan kendi işini zora sokarsın arkadaşım. Kendini bir sey ile oyala, yuruyus yap, resim yap ama umutsuzluğunu kafandan at hemen.

Hayırlı haberlerini okuyacağız buradan inşallah.

teşekkürler cnm bu gün sabahtan beri çok dinledim böle hikayeler bende o hikayelerde bahsedilen şanslı annelerden olurmuyum acaba bir gün ben o kadar şanslı deilimki

Kistlere gelince eğer folikül kisti iseler hiç korkma..Çikolata kisti bile olsalar gene korkma..

Ama 2 tane ise muhtemelen çatlamayan yuminin kiste dönmüş halleridirler..Şöyle düşün kist oluşması bile 15 günde orada bir hareket olduğunu gösteriyor..İnan bana bunlar bana doktorların birebir söyledikleri şeyler...
Amh düşük gelecektir muhtemelenn bu seni daha fazla üzmemeli buna izin verme lütfen..1 haftada çıkan da var 10-15 günde çıkanda..nerede yaptırdığına bağlı bu test..

kuzumm benim hemen oyladım :) ..................cnm folükül kisti ne onu bile bilmiom daha inan ... doktorrun anlattıklarının çoğunu duymadım üzüntümden....cnm bu çatlamayan yumoşsa iyi bişimi yani gidermi kendiliğinden :( çikolata kiistiyle farkı ne oluyor çok sordum ama kusura bakma :((( üzüntümden hiçbişi anlayamıom bugün

baharcım çok ama çok sevindim bu çok güzel senin adına ben senden nedense çok ümitliyim rabbim emeklerinin karşılığını versin

cnm çok tşk ederim iyi dileklrin için ama hiç iyi deilim inan yıkıldım bugün tekrar bidaha yeni baştan :(((( inş cnm hepimizin yüzünü güldürsün rabbim..

cnm özelden ulaşmaya çalıştım sana ama msj atamıom neden anlamadım tmm cnm msj alınmıştır umarım geç kalmamışımdır hemen oyluyorum :16:

cnm benim üzülme demicem hepimiz insanız üzlüoz bazı şelere üzül ağla ama asla asla pes etme vazgeçme rabbim inş. emeklerimizin çabalarımızın karşılığını verecek zamanı vakti geldiğinde...hem bak rabbim sevdiği kullarının dualarını sesini işitmek için duasının kabulünü geciktirirmiş göreceksin sende bigün anne olacak ve o yaramazın totosunu ısıracaksın bekletti sizi die :16:

gülümsettin beni saol cnm eğer bi gün bende anne olursam ztn çocuğumun benden çekeceği var ahdım var ısırıcam heryerini :D

canım eğer istanbuldaysan amh tahlilini çapa tıp fakultesinde yapıolar sonucunuda 2 günde alıosun

gülümsettin beni saol cnm eğer bi gün bende anne olursam ztn çocuğumun benden çekeceği var ahdım var ısırıcam heryerini :D
o yüzden cnm onlardan alacağımız ısırık borcu öpücük borcu var dediğim gibi biz umudumuzu kaybetmeyelim gün doğmadan neler doğar vakti zamanı gelince inan hepimizin olacaktır sabır dua tevekkül başka çaremiz yok rabbim yardımcımız olsun bak ben daha o aşamalara bile gelemiyorum engel engel bundada vardır bi hayır diyorum yapcak bişeyim kalmadı beklemekten başka inş çıktığımız çıkacağımız bu yollarda rabbim bu defa kucaklarımızı doldursun

kuzumm benim hemen oyladım :) ..................cnm folükül kisti ne onu bile bilmiom daha inan ... doktorrun anlattıklarının çoğunu duymadım üzüntümden....cnm bu çatlamayan yumoşsa iyi bişimi yani gidermi kendiliğinden :( çikolata kiistiyle farkı ne oluyor çok sordum ama kusura bakma :((( üzüntümden hiçbişi anlayamıom bugün

cnm bnmm çikolata kisti kendiliğinden gitmez maalesef..Ama folikül kisti diğer adetinle yada bir sonraki ile mutlaka atılırr..

İlk şoklarda öyle oluyor cnm haklısınn çok iyi anlıyorum seni..Herşeyi sorabilirsin aşkol..Ben bu yollardan defalarca geçtim o yüzden yardımcı olabilirisem ne alaa..

Ama kistlerin görüntüsünden anlıyorlar çikolatamı yoksa folikül kistimi diye..Önemli olan o sağdaki tek yumin varya mesela kendiliğinden büyüyormu?? zamanında adetin 14. yada 15. günü gibi çatlıyormu??...

o yüzden cnm onlardan alacağımız ısırık borcu öpücük borcu var dediğim gibi biz umudumuzu kaybetmeyelim gün doğmadan neler doğar vakti zamanı gelince inan hepimizin olacaktır sabır dua tevekkül başka çaremiz yok rabbim yardımcımız olsun bak ben daha o aşamalara bile gelemiyorum engel engel bundada vardır bi hayır diyorum yapcak bişeyim kalmadı beklemekten başka inş çıktığımız çıkacağımız bu yollarda rabbim bu defa kucaklarımızı doldursun

amin cnm güzel bir kalbin var hissettirdin bunu bana allah seninde niyetine göre versin inş sevgiyle kal iyi geceler :)

canım eğer istanbuldaysan amh tahlilini çapa tıp fakultesinde yapıolar sonucunuda 2 günde alıosun
ankaradayım cnm bende ankara tüpte yaptrıdım bakalım ne çıkacak sonuçlar hayırlısı inş.
cnm bnmm çikolata kisti kendiliğinden gitmez maalesef..Ama folikül kisti diğer adetinle yada bir sonraki ile mutlaka atılırr..

İlk şoklarda öyle oluyor cnm haklısınn çok iyi anlıyorum seni..Herşeyi sorabilirsin aşkol..Ben bu yollardan defalarca geçtim o yüzden yardımcı olabilirisem ne alaa..

Ama kistlerin görüntüsünden anlıyorlar çikolatamı yoksa folikül kistimi diye..Önemli olan o sağdaki tek yumin varya mesela kendiliğinden büyüyormu?? zamanında adetin 14. yada 15. günü gibi çatlıyormu??...

çok tşk ederim cnm ya sizlerden çok güzel şeler öğreniyorum iyiki varsınız. cnm doktor bişiler hatta çok şeler anlattı ama ben inan şoktaydım anlayamadım..ama ben düzenli adet göremiyorumki ilaçlada atılırmı acaba ilaçla adet görünce...cnm şimdi doktor dediki test sonuçlarına göre karar vereceğiz tedavi aişamana.. eğer çok yüksek fsh düşük amh gelirse 3 ay dhea kullanacaksın başka çare yok tüp tutmayabilir ama noral gelirse hemen tüpe başlıcaz dedi bekliom hayırlısı

Back
X