benim adetin 2. günü 3 yumoş görüldü..iğnelerle 2 si büyüdü ama biri 18,6 diğeri 10 mm kaldı doktor tedaviye devam edersem bu bir taneyi kaçırabiliriz dedi ve ben 7. gün çatlatma iğnesini vurdum..10 gün 2 yumoş toplandı ama doktor birinden ümitliyim dedi..bugünde aradılar birine işlem yapılabilmiş..eğerki gelişimi devam ederse transferim olacak canım..senin de işallah bu demende bebğini kucağına alırsın..hangi ilaçları kullanackmışsın sen canım..allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün..
benim adetin 2. günü 3 yumoş görüldü..iğnelerle 2 si büyüdü ama biri 18,6 diğeri 10 mm kaldı doktor tedaviye devam edersem bu bir taneyi kaçırabiliriz dedi ve ben 7. gün çatlatma iğnesini vurdum..10 gün 2 yumoş toplandı ama doktor birinden ümitliyim dedi..bugünde aradılar birine işlem yapılabilmiş..eğerki gelişimi devam ederse transferim olacak canım..senin de işallah bu demende bebğini kucağına alırsın..hangi ilaçları kullanackmışsın sen canım..allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün..
ilaç ismi söyledi ama tam olarak hangi ilaçlar unutum 150 tl tutarmış ilaçların fiytı canım..
cnm adetin 2. yada 3. günü gideceğim doktora...adetime bikaç gün kaldı...bu arada senin fsh falan ölçülmüşmüydü bu ay kaç çıkmıştı
fsh yükseldi diye çok korkmuştum ama yükselmemişti canım 7 lerdeydi e2 de 3y lerdeydi..ama ben adet den önce kendi kafamdan 5 gün estrofem kullandım endo için doktorada söyledim kendi kafandan alma hormon ilaçlarını dedi..:)) ama duyduyğuma göre iyi geliyomuş...ve endo normaldi bu ay..birde endo için opudan bir gün önce ev yapımı nas ekşisini organik nar suyuna katıp içtin..ama doktora göre yumoş büyüdüğü için endo kalınlaşmış..bilemiyorum artık ..
cnm çok sevindm inan herşeyin yolunda gitmesine ve inş. transferinde olacak sonra bebişine kavuşacaksınendo kaçtı peki nezman ölçüldü..
kaç olduğunu söylemedi ama çif çizgi çıkmış dedi canım normal gözküyormuş..7. gün dü canım doktorun dediğide doğrudur ama bende takviye yaptığıma inanıyorum..sen tedavin normal yumurta takibimi yapılacak canım..klomen yerine iğne kullancaksın..hadi işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz..
anladım cnm sonucuda güzel olur inş.dualarımdasın....cnm valla benim şuanda hangi tedaviye başlayacağım belli deil adetin 2.günü karar vericem ani bi kararla uygunsam tüp bebeğe başlayabilirim işte dediğim gibi adetin 2.günü belli olacak ne olacağı hayırlısı neyse o olsun inş. hakkımızda....
amin canım hayırlısı ne ise öyle olsun..en önemliside sana bebğini geitirsin..
kaç olduğunu söylemedi ama çif çizgi çıkmış dedi canım normal gözküyormuş..7. gün dü canım doktorun dediğide doğrudur ama bende takviye yaptığıma inanıyorum..sen tedavin normal yumurta takibimi yapılacak canım..klomen yerine iğne kullancaksın..hadi işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canım benim adetin ikinci günü üç yumoş görüldü..ikisi büyüdü ama biri önden gitti diğeri çok küçüktü..yumoşları tıopladılar dün bügünde ardılar biri döllenmiş canım gelişimi devam ederse transfermi yapcaklarmış..allah yüzümüzü güldürsün..
cnm iyi olur memleket havası....yediklerin içtiklerin şifa olsun cnm benim en yakın zamanda bebiş olsunbaharcım bu arada lem yelid 70000 tanemiydi yoksa 72000tanemiydi cnm karıştırdım
aminn cnm inş. rabbim yar ve yardımcımız olsun
ummuseleme çok sevindim cnm inş. herşey yolunda gider ve bebişin gelir
gulneva cnm hayırlsı olsun hakkımızda sabırla duayla inş. bigün kavuşacaz bebeklerimize.....hadi bakalım adetinle beraber süreç başlıyacak inş. güzel olacak herşey cnm....benimde hatırlıyosan adetim gecikmişti ve kistim oluşmuştu sonraki ayda fsh 4 e düşmüştü cnm inş. herşey güzel olacak hepimiz için
Günaydın kızlar.Baharcığım kendini toplamış görünüyorsun.Allah sabrını veriyor böyle inaşllah bu dönmlerde hepimiz hamiş kalırız.
Ummuseleme opun olmuş inşallah bugün dölnme haberlerini alırsın.
kızlar bugün doktora gittim kan testimi yaptırdım tekrar değer 0 düşmüş maalesef... ultrasonla baktı doktor bitane nur topu kistim olmuş bitanede 17 mm yumoş gördü rahim inceymiş ve söktürücü verdi kızlar.. kist olması güzel dedi doktorum yumurtalıkların çalışıyo bunları adetle atarsın dedi korkulcak bişey yokmuş.. adetim gelsin başka tedavi uyguluycakmış anlatı ama aklımda kalmadı ilaç ismi onlarla yumurtaları büyütücekmiş tüp bebek için fsh düşmesini beklemiycem artık dedi..bitane hastasını örnek verdi doktorum 26 fsh ile bu ilaçlarla tedaviye başlamış 2 yumoş varmış sonra 5 ymoş olmuş 4 dölenmiş ama tutmamış tüp bebek negatifmiş sonuç içimde bir umut ışığı doğdu kızlar tüp bebek aşamasınada gelmekte güzel... biran önce adet olmak istiyorum artık Allahın izniyle tüp bebek tedavisine başlamam için inş.
çok şükür iyiym canım adet olursam daha iyi olucam.. sen neler yapıyosun ne zaman başlıyosun tedavine canım..
hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ
iyiyim ben canım allaha şükür normal hayatıma devam ediyorum daha çok değerini kıymetini bilerek herşeyin..haftaya pazarteside memleketime ailemin yanına gidicem bebek için gitmeyi hep erteliyodum gitmiyodum çok özledim çok iyi olcak benim için kendimi yenilemem dahada çok rahatlamam gerekiyo herşeyin güzel olması için..bal polen arısütüne başladım birde propolis aldım küçük şişelerde tek içimlik ama tadı çok kötü zor içiyorum balla karıştırıyorum..biosteron aldım onu kullanıyorum birde ablamın eltisi bi ot verdi bana bi tanıdığı hacdan getirmiş çocuğu olmayanlar için oda benim için istemiş benim durumumu bilmiyo ama çocuk çok istediğimi biliyo doğal yoldan hamile kaldım sanıyo o otu yapıcam balla karıştırılıp yeniyomuş inş faydası olur..
Slm canim banada biri hacdan bu otdan getirdi fatma anamizin eli otu eli,bana suda kaynat ic dediler simdi kafam karisti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?