Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inş gelişimi devam eder yumoşunun canım ama ben bazen çok bıkınlık geliyo bana bugün doktorumda sıra beklerken bir sürü hamileler vardı kontrole gelen çok duygulandım gözlerim doldu Allahım isyan değil afetsin inş biz bu kadar uraşıyoruz elde var sıfır çok yıpranıyoruz madi manevi ALLAHIM hepimize bir yol göstersin inş sabır versin..

ilaç ismi söyledi ama tam olarak hangi ilaçlar unutum 150 tl tutarmış ilaçların fiytı canım..

ilaç ismi söyledi ama tam olarak hangi ilaçlar unutum 150 tl tutarmış ilaçların fiytı canım..

işallah seni başarıya götürecek ilaçlar olsun canım..allah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde vereceğine inanalım..zor bi süreçten geçiyoruz yaşamayan bilmez..allah mücadele gücü sabır versin.en önemliside bebişler versin..:))

cnm adetin 2. yada 3. günü gideceğim doktora...adetime bikaç gün kaldı...bu arada senin fsh falan ölçülmüşmüydü bu ay kaç çıkmıştı

fsh yükseldi diye çok korkmuştum ama yükselmemişti canım 7 lerdeydi e2 de 3y lerdeydi..ama ben adet den önce kendi kafamdan 5 gün estrofem kullandım endo için doktorada söyledim kendi kafandan alma hormon ilaçlarını dedi..:)) ama duyduyğuma göre iyi geliyomuş...ve endo normaldi bu ay..birde endo için opudan bir gün önce ev yapımı nas ekşisini organik nar suyuna katıp içtin..ama doktora göre yumoş büyüdüğü için endo kalınlaşmış..bilemiyorum artık ..

cnm çok sevindm inan herşeyin yolunda gitmesine ve inş. transferinde olacak sonra bebişine kavuşacaksın endo kaçtı peki nezman ölçüldü..

cnm çok sevindm inan herşeyin yolunda gitmesine ve inş. transferinde olacak sonra bebişine kavuşacaksın endo kaçtı peki nezman ölçüldü..

kaç olduğunu söylemedi ama çif çizgi çıkmış dedi canım normal gözküyormuş..7. gün dü canım doktorun dediğide doğrudur ama bende takviye yaptığıma inanıyorum..sen tedavin normal yumurta takibimi yapılacak canım..klomen yerine iğne kullancaksın..hadi işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz..

anladım cnm sonucuda güzel olur inş.dualarımdasın....cnm valla benim şuanda hangi tedaviye başlayacağım belli deil adetin 2.günü karar vericem ani bi kararla uygunsam tüp bebeğe başlayabilirim işte dediğim gibi adetin 2.günü belli olacak ne olacağı hayırlısı neyse o olsun inş. hakkımızda....

amin canım hayırlısı ne ise öyle olsun..en önemliside sana bebğini geitirsin..

ümmüseleme, lütfen endometrium kalınlığını öğrenerek transfer ol, endonun üç çizgi olması lazım ve 8 mm yi geçmesi iyidir,, bazı doktorlar kalınlık ne olursa olsun transfer yapabiliyormuş,,, Allah korusun bu kadar uğraşıyorsun , sırf bu yüzden bilmeden de olsa aksilik yaşama canım.

canm inş devam eder transferin olur bebeğin gelir allah yardımcın olsun..

amin canım inş..70000 lem yelid çekiliyo canım allah kabul etsin.

toparladım canım şükürler olsun allahım sabrını veriyo gerçekten inş hamiş kalırız hepimizde..:)

canım hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindim umarım her şey güzel olacak

çok şükür iyiym canım adet olursam daha iyi olucam.. sen neler yapıyosun ne zaman başlıyosun tedavine canım..

canım ben 24 doktor randevusuna gideceğim ondan sonra her şey yolunda giderse adettimle birlikte başlarız diye düşünüyorum hayırlısı artık hepimiz için o bebekler bu kucaklara gelecek:))

hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

günaydın güzel arkadaşım bu ne güzel mesaj böyle. Rabbim bu içten duanı kabul etsin inşallah.. Özellikle bu aralar ülkemizin birliğe ihtiyacı var. Rabbim mutlu mesut günler nasip etsin cümlemize.

Slm canim banada biri hacdan bu otdan getirdi fatma anamizin eli otu eli,bana suda kaynat ic dediler simdi kafam karisti (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…