mrb kizlar kacgündür giremedim bayagi ilerlemissiniz tedavi icin adim atanlar allahim hepinizin yar ve yardimcisi olsun....benim de bugun 7. günüm sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc kocaman bi negatif zaten hic umudum yok tutmadigini biliyodum(
mrb kizlar kacgündür giremedim bayagi ilerlemissiniz tedavi icin adim atanlar allahim hepinizin yar ve yardimcisi olsun....benim de bugun 7. günüm sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc kocaman bi negatif zaten hic umudum yok tutmadigini biliyodum(
cnm daha çok erken ama boşu boşuna üzme kendini daha belli olmazki inş pozitifi göreceksin..mrb kizlar kacgündür giremedim bayagi ilerlemissiniz tedavi icin adim atanlar allahim hepinizin yar ve yardimcisi olsun....benim de bugun 7. günüm sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc kocaman bi negatif zaten hic umudum yok tutmadigini biliyodum(
cnm inş. bidahaki sefere bebeişine hatta bebişlerine kavuşursun çok zorlu yorucu bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsunben bu topiği devamlı takip ediyorum bende de yumurta rezervi azlığı var..merkez çok önemli bu konuda buna çok dikkat edin.. benim ilk 4 denemem aynı merkezde olmuştu..
1.tedavimde ilaç tedavisinden sonra bi yumurta olduğu için iptal ettik.
2. tedavimde laparoskopi,historoskopi oldum.( 5-6 ay deha kullandım faydasını ben görmedim)yüksek doz iğneler 3 yumurta ama hiç biri döllenmedi.
3. tedavimde yine yüksek doz iğneler femara,lucrin,yasmin 2 folikül boş çıktı
4. tedavim düşük doz iğne femara 2 folikül döllenme yine yok
5 tedavimde merkez değişikliği yaptım düşük doz 4 folükül 3 ü döllendi 2 transfer edildi bir donduruldu....sonucum negatif...
tmm cnm çok tşk aminn....amin canım inş..70000 lem yelid çekiliyo canım allah kabul etsin.
aaa öle bi ottan haberim yoktu benim keşke banada getiren biri olsaydıölede olur heralde canım bana otu ez balla karıştır 15 gün kocanla beraber ye dediler..inş şifa olsun bebişlerimiz gelsin..:)
aminnnnn cnm inş rabbim hepimizi güldürsüncanım umarım her şey güzel olur umutla yola devam edelim
Mrb arkadasim hosgeldin topigimizee merkez secelim de yumurtanin kalitesi olmayinca merkez napacakki rabbim sanada versin daha fazla aratmasin tedavim yaklastikca uyku girmez oldu gozumeben bu topiği devamlı takip ediyorum bende de yumurta rezervi azlığı var..merkez çok önemli bu konuda buna çok dikkat edin.. benim ilk 4 denemem aynı merkezde olmuştu..
1.tedavimde ilaç tedavisinden sonra bi yumurta olduğu için iptal ettik.
2. tedavimde laparoskopi,historoskopi oldum.( 5-6 ay deha kullandım faydasını ben görmedim)yüksek doz iğneler 3 yumurta ama hiç biri döllenmedi.
3. tedavimde yine yüksek doz iğneler femara,lucrin,yasmin 2 folikül boş çıktı
4. tedavim düşük doz iğne femara 2 folikül döllenme yine yok
5 tedavimde merkez değişikliği yaptım düşük doz 4 folükül 3 ü döllendi 2 transfer edildi bir donduruldu....sonucum negatif...
şu an seni çok iyi anlıyorum..benimde dün ikinci gün orta kalite tek embriyo transferim yapıldı..bi umutlanıyorum..bi içim sıkılıyor..hakkımızda hayırlısı..beklemesi çok zor..umutlanıp hüsrana uğramakta istemiyorum..umutsuz oluncada stres oluyor.. allah yardımcımız olsun..hayırlı haberler vermek dileğiyle işallah..
cnm daha çok erken ama boşu boşuna üzme kendini daha belli olmazki inş pozitifi göreceksin..
cnm inş. bidahaki sefere bebeişine hatta bebişlerine kavuşursun çok zorlu yorucu bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tmm cnm çok tşk aminn....
aaa öle bi ottan haberim yoktu benim keşke banada getiren biri olsaydı((((((((((
aminnnnn cnm inş rabbim hepimizi güldürsün
canım hayırlı olsun inş bebeğin sana sımsıkı tutunur hiç bırakmaz allah tamamına erdirir inş..
canım hacca gidicek tanıdıkların varsa sende getittir..benim hiç haberim olmadan geldi bana bu ot inş bundada vardır bi hayır..
İsmi nedir arkadasim bizin var gidecek getiirteyimm
cnm allah tamamına erdirsin hadi bakalım tek taş pırlanta annesine sımsıkı tutunsun inşşu an seni çok iyi anlıyorum..benimde dün ikinci gün orta kalite tek embriyo transferim yapıldı..bi umutlanıyorum..bi içim sıkılıyor..hakkımızda hayırlısı..beklemesi çok zor..umutlanıp hüsrana uğramakta istemiyorum..umutsuz oluncada stres oluyor.. allah yardımcımız olsun..hayırlı haberler vermek dileğiyle işallah..
canım hacca gidicek tanıdıkların varsa sende getittir..benim hiç haberim olmadan geldi bana bu ot inş bundada vardır bi hayır..
cnm allah tamamına erdirsin hadi bakalım tek taş pırlanta annesine sımsıkı tutunsun inş....
sanırım yok cnm(( yinede bi anneme sorayımm..... inş. rabbim emeklerimizin karşılığını bebişlerle verir hepimize ....
işallah canım..senin ne kadar kaldı adetine..işallah hayırlı olur ..bebişler gelir..:)
canim hersey gönlüne göre olur insallh sikinti yapma kendine ki hersey yolunda gitsin allahim yuzunu güldürsun insallh
Mrb arkadasim hosgeldin topigimizee merkez secelim de yumurtanin kalitesi olmayinca merkez napacakki rabbim sanada versin daha fazla aratmasin tedavim yaklastikca uyku girmez oldu gozume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?