Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

mrb kizlar kacgündür giremedim bayagi ilerlemissiniz tedavi icin adim atanlar allahim hepinizin yar ve yardimcisi olsun....benim de bugun 7. günüm sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc kocaman bi negatif zaten hic umudum yok tutmadigini biliyodum (

7. günde belli olmuyorki sonuç 10. gün yap birazdaha garanti olsun..hayırlısı olur inş.

ben bu topiği devamlı takip ediyorum bende de yumurta rezervi azlığı var..merkez çok önemli bu konuda buna çok dikkat edin.. benim ilk 4 denemem aynı merkezde olmuştu..
1.tedavimde ilaç tedavisinden sonra bi yumurta olduğu için iptal ettik.
2. tedavimde laparoskopi,historoskopi oldum.( 5-6 ay deha kullandım faydasını ben görmedim)yüksek doz iğneler 3 yumurta ama hiç biri döllenmedi.
3. tedavimde yine yüksek doz iğneler femara,lucrin,yasmin 2 folikül boş çıktı
4. tedavim düşük doz iğne femara 2 folikül döllenme yine yok
5 tedavimde merkez değişikliği yaptım düşük doz 4 folükül 3 ü döllendi 2 transfer edildi bir donduruldu....sonucum negatif...

idrarda çıkmazki daha canım önce kanda beli bir seviyeye gelince idrarda çıkar dur daha 1 hafta geçmiş kanda bile çıkmaz daha.. boşuna strese girme çok erken daha test için üzme bebişinide kendinide canım..

cnm daha çok erken ama boşu boşuna üzme kendini daha belli olmazki inş pozitifi göreceksin..
cnm inş. bidahaki sefere bebeişine hatta bebişlerine kavuşursun çok zorlu yorucu bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun
amin canım inş..70000 lem yelid çekiliyo canım allah kabul etsin.
tmm cnm çok tşk aminn....
ölede olur heralde canım bana otu ez balla karıştır 15 gün kocanla beraber ye dediler..inş şifa olsun bebişlerimiz gelsin..:)
aaa öle bi ottan haberim yoktu benim keşke banada getiren biri olsaydı ((((((((((
canım umarım her şey güzel olur umutla yola devam edelim
aminnnnn cnm inş rabbim hepimizi güldürsün

şu an seni çok iyi anlıyorum..benimde dün ikinci gün orta kalite tek embriyo transferim yapıldı..bi umutlanıyorum..bi içim sıkılıyor.. hakkımızda hayırlısı..beklemesi çok zor..umutlanıp hüsrana uğramakta istemiyorum..umutsuz oluncada stres oluyor..allah yardımcımız olsun..hayırlı haberler vermek dileğiyle işallah..

Kelebekcimm 7.gunde belli olmaz yA okudum nasil sicak sicak ter basti anlatamamm cokk uxuluyorumm yaa ozellikle rezerv az ve tutmuyosaa ...insallahh bebisin bizi sasirtir ve tutmustur

Mrb arkadasim hosgeldin topigimizee merkez secelim de yumurtanin kalitesi olmayinca merkez napacakki rabbim sanada versin daha fazla aratmasin tedavim yaklastikca uyku girmez oldu gozume

canım hayırlı olsun inş bebeğin sana sımsıkı tutunur hiç bırakmaz allah tamamına erdirir inş..

canım hacca gidicek tanıdıkların varsa sende getittir..benim hiç haberim olmadan geldi bana bu ot inş bundada vardır bi hayır..

İsmi nedir arkadasim bizin var gidecek getiirteyimm

ismini hiç bilmiyorum canım ya orda sorsalar çocuğu olmayanlar için ot diye bilirler verirler heralde bana veren kişide bilmiyo onada başkası vermiş şifa niyetine kullanıcam daha başlamadım onu kullanırken 15 gün ilişki yasakmış..yarın memleketime gidicem 2 hafta kadar kalcam ozamn kullancam..

cnm allah tamamına erdirsin hadi bakalım tek taş pırlanta annesine sımsıkı tutunsun inş ....
canım hacca gidicek tanıdıkların varsa sende getittir..benim hiç haberim olmadan geldi bana bu ot inş bundada vardır bi hayır..

sanırım yok cnm (( yinede bi anneme sorayımm..... inş. rabbim emeklerimizin karşılığını bebişlerle verir hepimize ....

işallah canım.. senin ne kadar kaldı adetine..işallah hayırlı olur ..bebişler gelir..:)

slm kızlar nasılsınız .. söktürücü haplarım bitti ama hala adet olamadım kızlar ya doktorumu arıycam bugün tekrar günlük haplardan vericek ..adet söktürücü olarak yuvarlak günlük hap kulanan varmı aranızda kızlar..

canim hersey gönlüne göre olur insallh sikinti yapma kendine ki hersey yolunda gitsin allahim yuzunu güldürsun insallh

sağl canım inş seninde herşey gönlünce olur bebişinde sana sıkı sıkı tutunsun Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin...

Mrb arkadasim hosgeldin topigimizee merkez secelim de yumurtanin kalitesi olmayinca merkez napacakki rabbim sanada versin daha fazla aratmasin tedavim yaklastikca uyku girmez oldu gozume

slm cnm yumurtam az olduğu halde yeri geldi kalitesine iyi dediler ama döllenmedi bi türlü, merkezi değişince nasıl döllendi..diğer merkezde embriyolarınızda hiç kıpraşma olmuyor diyorlardı..yeni merkezde maşallah 4 ün 3 döllendi ve kalitelerinede iyi dediler...tutup tutmamasıda benim rahimle ilgili olabilir Allaha kalmış yani...rahimsel sorunlarımda vardı ayrıca eşimin spermleri teseyle bulundu...sorun büyük bizde anlıcağın uğraşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…