canım nasılsın nasıl gidiyo inş tek taş pırlantan annesini üzmez annesine sıkı sıkı tutunur...
ben son tedavimde sadece hazır hayıt suyu içtim son 2 ay iyi geldiğinede inanıyorum tavsiye ederim...hayıt tohumunu kullandım ama bana yaramadı...
cansunida, selam, hayıt suyunu nereden alabiliyoruz.... bir de iyi geldiğine nasıl karar verdin..... inşallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun.
hayıt suyunu aktarcılardan bulabilirsin ben ilkin akarındı yanlış hatılamıyorsam o markayı kulladım daha sonra mecitefendininkinni kullandım mecitefendininki 15 tl di diğeri 10 tl idi aralarında fiyat farkı olduğuna göre kalite farkıda vardır kesin dedim ve mecitefendininki daha saf ve temiz geldi bana, onu tavsiye ederim sizlerede..
iyi geldiğini nasıl anladın demişsin zaten topiklerdede kızlar bas bas bağırıyor hayıt yumurta kalitesine iyi geliyor hormonları dengeliyor bozmuyor diye bende kullandım. bana doğal siklus uygulandı 6 folükülden 4 yumurta toplandı 3ü döllendi iyi gelmese bu kadar folükül gözükmezdi bende..hep 3-5 arası gözüküyordu toplamaya gelincede iki kere 2tn toplandı 1 kere 3 tn toplandı hiçbiride döllenmedi o zmnkilerde ve o tedavilerimde dehayı baya bi kullandım bana yaramadı belki size yarar onu bilemem...
doğal siklusu yani mini tüp bebeği uygulamayı tercih edin..bizlerde yüksek doz iğneler yumurtayı çoğaltmıyor olanada zarar veriyor bence, dr,umda aynı fikirdeydi az ilaçla az yumurta ama kaliteli yumurta elde etmeye bakıcam dedi sende.Allaha şükür biz 1-2yada 3 yumurta elde etmeye bakarken 4 tn toplandı..
gerçekten mi, bas bas bağırıyorlar ha.. pek dikkatimi çekmemiş, çünkü o kadar çok şey var ki, bunun özelliği neymiş,,, bal,polen,arısütü,çörektotu , aslanpençesi,coban çantası, vs vs derken hayıtın farkı ne ki, neyse teşekkürler
işallah canım..seninde tedavin hayırlı olsun işallah herşey yolunda gitsin..sana bebeğini getirsin..
bebek fikri çok uzak gelmeye başladı bana nedense artık bazen öyle bir umutsuluğa kapılıyorumki hiç olmıycak gibi geliyo canım ya adetimin gecikmesi beni çok korkutu bu ay.. menopozamı giriyorum doktorum iki tane folikül gördü çatlamamış ve rahimde ince diyo kafam çok karıştı şuan tek istediğim düzenli adet görmek canım..
canım bu zor bi dönem inanki bu duyguları hep yaşıyoruz..ama kendi kendime diyorum uğraşmayımda ne yapayım..en azından bi amacım var diyorum..vazgeçsem diyorum ..daha derken neler yapabilceğimi planlıyorum..allah yardımcımız olsun..adetin gelmemesi rahim ince olduğu için canım ..folikül görülmesi çok güzel..endo için uğraşmalısın..o zaman rahat edersen..doktor söktürücü verdi kullandın sanırım..bende de icelik sorunu vardı ben bu ay adet önce estrofem kullandım günde iki..ve organik narsuyuna ev yapımı narekşisi yapıp bol bol içtim..hem e2 iyidi bu ay adetin 2.günü 38 di..kalınlıkta sorun olmadı..sana bu narlısuyulu ekşili karışımı tavsiye ederim ..adaçayıda içebilirsin içinde doğal östrojen var..narda da öyle bunları yap bakalım belki faydası olur..
canım esrtofemi doktor yazmadan kulanabilirmiyim yan etkileri varmı acaba.. ben geçen adetimin 7 günü marketen doğal nar suyunu bir hafta kulanmıştım ilk defa faydası değilde tam tersi incelmiş adetim gecikti...
slm arkadaşlarım nasılsınız bakalım...ben 2 gündür rüyamda bebek görüyorum hemde 2 gecedir ikiz bebek olarak görüyorum allah hayrlara çıkarsın inş. rabbim hepimize çifter çifter versin bugün tam 30 gün oldu adetim daha gelmedi bakalım nezamn gelecek hemen doktora gideceğim de yalnız kızlar bişi soracağım daha önce hiç yumurta takibi yaptırmadım ben adet gelincemi gidilio yani adetlemi başlanılacak kaçıncı gün gitmeliyim yoksa adetim bireaz geçincemi gideyim
slm kizlar nasilsiniz? bugun transferimin 10. günümdeyim sabah tekrar idrar testi yaptim maalesef sonuc negatif bekledigim biseydi kendimi alistirmistim buna galiba oyüzden pek yikilmadim........yarin kan testini yapacam ilaclari birakmak icin....kismet degilmis demek önümüze bakacaz artik....kizlar size bisey danismak istiyorum malum ben almanyadayim bidahakine istanbula gitmek istiyorum orda hangi merkeze gidecegimi bilmiyorum arastirixyorum simdiden sizce hangi merkez daha iyi?
rüyan hayırlı olsun ikizler gelcek demekki..:)) yumurta takibini ialçlımı ilaçsızmı yaptırcaksın..benim bildiğim yumoş takibi adetin 2. veya3. günü gidiliyor..doktorun verdiği klomen tarzı ilaçla foliküllerin büyümesi amaçlanır ilaç 5 gün içiliyor..doktorun söylediği miktarda..12.günde kontrol oluyorsun 18 mm olmuşlarsa çatlatma iğnesi vuruluyor..36 saat sonra artık doktor onu saatini zamanını söylüyor karı koca olunuyor.:))
cnm benim ya ne güzel anlatmışsın çok tşk ederimtmm ben ozaman adetin 3.günü fallan gidiyim doktorum iğne ilaçlardan bahsetmişti en son gittiğimde.... inş. cnm rabbim hepimize versin bebişler seninde meleğin tutunsun sımsıkı inş. test günün nezamndı cnm
cnm benim ya ne güzel anlatmışsın çok tşk ederimtmm ben ozaman adetin 3.günü fallan gidiyim doktorum iğne ilaçlardan bahsetmişti en son gittiğimde.... inş. cnm rabbim hepimize versin bebişler seninde meleğin tutunsun sımsıkı inş. test günün nezamndı cnm
canım idrar testi güvenlir değildir..yarın kanda baktır..böyle olan çok kişi duydum..işallah yarın olumlu sonuçlar alırsın..benimde transferim oldu..4.gündeyim..hayırlısı allahtan..istanbulda çok iyi merkezler var..özellikle bahçeci ve memoriali çok övüyorlar..imkanım olsaydı bende bahçeciyee giderdim..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canım 24 haziran..korkiyimmi..:)) hayırlısı allahtan..canım kaç yıldır uğraştığım için biliyorum..yumurta takibide yaptırmıştım bi zamanlar..klomen kullanmıştım ..ilk kullandığımda gebe kaldım ama düşttü..sonra kalamadım canım..arkasından 4 seans daha yumoş takibi..baktık olmuyor..yaşta geçiyor..tüp maceralarımız başladı..:) allah hepimizin yüzünü güldürsün..gelişimlerini yazmayı unutma canım..işallah gelsin bebişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?