Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Doğal Siklus
İlaçsız yumurta toplama yaptıran varmı Arkadaşlar

Cevap veren olmamış lütfen fikir verin . İlaçsız 1 yumurta oluşuyormuş her ay

Deneyen varmı ?

merhaba kızlar,

bendede aynı sorunlar var sizleri arada okuyorum.
imoje sana bi şey sormak isterim.
bi kaç sayfa öncesinde fshyı düzelttik hatta amh bile düzeldi dedin.
amh değişebilen bi değer mi acaba ?
yani ben onun fsh gibi oynak olduğunu bilmiyordum açıkcası :) senin kaçken kaç oldu canım.valla eğer değişen bi değerse çoook mutlu olurum...

arkadaslarım canlarım benim ben geldim cok sükür basladık 1 tane kocaman 16mm arkadasndam gelen 6 yumurta var dedi doktorum yarından itibaren prodoktor verdi yumurta uretımının en yuksek oldugu gunu tesbıt edıcam sonra clımara bantlarımı takıcam sonra hormon igneleri vurucam hastalanınca ara baslıyoruz dedi bu protokol yeniymis insallah sonuc alırım hepinizi cok seviyorum cok heyecanlıyım ya

hayırlısı olsun inşallah,ALLAH tamamına erdirsin.

Son düzenleme:

inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım.bu sayfanın olumlu sonuçlar duymaya çok ihtiyacı var.hepimize moral oluyor çünkü.

Merhaba Kamp gülleri
neler kaynatmışsınız neler...
come on ladies:))) Kademi nerelerdesin?merak ediyordum seni?

Yeni kamp üyelerimiz varmışş.hoşgeldiniz:)

imocanımmm 6 çok iyi bir sayı tebrik ederim.kromozon bozukluğu hepsine çıkacak diye bir şey yok mutlaka bebegine dönüşecek olan yumurtayı yakalayacaksın.dheanın faydası oldu sana bence...devam etmelisinnn

Edajanımmm nasılsın?epeydir görüşemiyoruz araya tatil girince...mücadelenin 5.yılında oldugunu bilmiyordum.ne çok şey ögretti bu 5 yıl kimbilir.ben artık acele etmiyorum mesela arada cnm çok yanıyor evet ama geçiyor:/

düşcan heyecanlandırdın beni...sayılar artıyor yaşasın geriside güzel gelsin....bizi habersiz bırakma...

Beyazcanımmm iyi ki varsın....

buarada benden gelişmeler...........
bugün doğal siklus ile denemeye karar verdi doktorum.karmakarışığım.tek yumurta ile (ki zaten sayı 1 -2 arası)
biraz araştırdım başarı şansı oldukça düşük.buarada kamp hayatından çıkmak istemiyorum.nasılsa ilaçsız deneme :)
gnc den arginmax diye bir multvitamin aldım.günde 3 tane alıyorum.safran yağına başlayacağım.var mı başka önerisi olan?
doğal siklus ile ilgili bilgisi olan var mı???

Canım merhaba ben kademi.Şifremde sorun oldu emikad olarak yeniden girdim .İyiyim yavaş yavaş yürüyüşlere başladım.Yatarken aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum.

ebrulijann hoşgeldin,
inşallah olumlu sonucunu alıp burda kutlarız,sende bize umut olursun:)
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım.sağlıklada kavuşursun bebeğine.

emikadjımm(KADEMİ)
iyi olmana sevindim.işe başlamamış mıydın?
cnm benim adetin 2.gnüydü tek yumurtam var.ilaçsız bi deneme yapacagız.bakalım biliosun geçen sefer iptal olmuştu..belki bu seferde gelişmeye baglı olarak iptal olabilir zaten bu yöntemde başarı şansı daha düşük
.
ne yapmak lazım bilmiyorum ki...eve gelince acaba vaz mı geçmeliyim diye sorgulamaya başladım.

merhaba idil 1970 içinde yazmıstım ama silinmiş.canım vazgecme bende dogak siklus tüp bebek gecen ay denedim negatif sonuclandı ama ben yinede inanaıyorum.neden basarı sansı düşük diosun?2 normal tüp bebek denemiştim 5 yumurtam olusmustu, mini dogal siklus tup bebekte 3 yumurtam olustu 2 si döllendi.sonucta hem vücudumuza cok fazla ilaç yüklemiyoruz hem maddi acıdan uygun hemde bir yada enfazla 2 transfer olusan günümüzde bence mantıklı.benim doktorum tamamen organik bu yöntem diyor.bugün doğal siklusla tüp bebeğe yine başladım 2.günüm sadece 5 gün agızdan serephone diye şiddeti cok az olan bir hap alacagım

canım ya önemli olan kalitesi kac yumurtan olursa olsun kısmetimizde varsa olur hic canını sıkma

ses cnm bende bu organik yönteme başladım :)zaten tek yumurta var....ilaç kullanmayacagım .salı günü kontrole çagırdı.bakalım ne ile karşılaşacagız.sen izmirdeydin degil mi?
hangi merkezde tedavi olmuştun..

düşcanım haklısın aslında ama yola eksik çıkınca tedirgin olunuyor işte.sende de yumurta sayısı azdı arttı degil mi?
heyecanlı bir döneme giriyoruz.umarım şans bizden yana olur.

düşcanım haklısın aslında ama yola eksik çıkınca tedirgin olunuyor işte.sende de yumurta sayısı azdı arttı degil mi?
2008 de en son denemistim usg de hep 2 veya 3 olurdu simdi artı en azından doktorum rezervin az diye birsey demedi sol dan üretemiyomusum sag cok güzel diyo ordan yumurtladıcam seni dedi insallah doktorumun dedigi gibi olur cok moral veriyo bana bakalım kür yapmıyorum sadece bal pekmez felan cok tüketiyorum bu aralar taze meyve suları cok sıkıyorum sende dene insallah iyi gelir bitene kadar cogalıcak senin de

moralimizi yüksek tutmaya calısalım bende dün yedim bitirdim kendimi ne olucak kac tane cıkıcak d ıye hersey olacagına varıyo sen kendine dikkat et insallah sonucumuz güzel olucak dua dan baska elimizden birsey gelmiyo ne yapalım

haklısınn ama tedaviye baştan ezik başlayınca hatta aylarca tedaviye başlayabilmek için bekleyince stres daha bi artıyo...belkide biz en baştan stresi yaşayıp diğer aşamaları rahat geçiririz.bol bol dua edelim birbirimizede....allah yardımcımız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…