arkadaslarım canlarım benim ben geldim cok sükür basladık 1 tane kocaman 16mm arkadasndam gelen 6 yumurta var dedi doktorum yarından itibaren prodoktor verdi yumurta uretımının en yuksek oldugu gunu tesbıt edıcam sonra clımara bantlarımı takıcam sonra hormon igneleri vurucam hastalanınca ara baslıyoruz dedi bu protokol yeniymis insallah sonuc alırım hepinizi cok seviyorum cok heyecanlıyım ya
arkadaslarım canlarım benim ben geldim cok sükür basladık 1 tane kocaman 16mm arkadasndam gelen 6 yumurta var dedi doktorum yarından itibaren prodoktor verdi yumurta uretımının en yuksek oldugu gunu tesbıt edıcam sonra clımara bantlarımı takıcam sonra hormon igneleri vurucam hastalanınca ara baslıyoruz dedi bu protokol yeniymis insallah sonuc alırım hepinizi cok seviyorum cok heyecanlıyım ya
kızlar bu sitede okudugum en eglenceli sayfa size ait söylemek istedim.hepiniz okadar iyi arkadaş olmuşsunuz ki sanki yıllardır tanışıyor gibisiniz.bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum.yaşım 26 ama yumurtalar alarm verdi.bizde hemen tüp bebege karar verdik.4 tane yumurtam oluştu biri çürük çıktı iki tanesi döllendi ama ikinci kalite dedi doktor yinede transferi yaptı.bugün 9. gün teste az kaldı ama hiç umudum yok benim.böyle ikinci kalite yumurta ile hamile kalan varmı biliyormusunuz.
emikadjımm(KADEMİ)
iyi olmana sevindim.işe başlamamış mıydın?
cnm benim adetin 2.gnüydü tek yumurtam var.ilaçsız bi deneme yapacagız.bakalım biliosun geçen sefer iptal olmuştu..belki bu seferde gelişmeye baglı olarak iptal olabilir zaten bu yöntemde başarı şansı daha düşük
.
ne yapmak lazım bilmiyorum ki...eve gelince acaba vaz mı geçmeliyim diye sorgulamaya başladım.
emikadjımm(KADEMİ)
iyi olmana sevindim.işe başlamamış mıydın?
cnm benim adetin 2.gnüydü tek yumurtam var.ilaçsız bi deneme yapacagız.bakalım biliosun geçen sefer iptal olmuştu..belki bu seferde gelişmeye baglı olarak iptal olabilir zaten bu yöntemde başarı şansı daha düşük
.
ne yapmak lazım bilmiyorum ki...eve gelince acaba vaz mı geçmeliyim diye sorgulamaya başladım.
2008 de en son denemistim usg de hep 2 veya 3 olurdu simdi artı en azından doktorum rezervin az diye birsey demedi sol dan üretemiyomusum sag cok güzel diyo ordan yumurtladıcam seni dedi insallah doktorumun dedigi gibi olur cok moral veriyo bana bakalım kür yapmıyorum sadece bal pekmez felan cok tüketiyorum bu aralar taze meyve suları cok sıkıyorum sende dene insallah iyi gelir bitene kadar cogalıcak senin dedüşcanım haklısın aslında ama yola eksik çıkınca tedirgin olunuyor işte.sende de yumurta sayısı azdı arttı degil mi?
heyecanlı bir döneme giriyoruz.umarım şans bizden yana olur.
moralimizi yüksek tutmaya calısalım bende dün yedim bitirdim kendimi ne olucak kac tane cıkıcak d ıye hersey olacagına varıyo sen kendine dikkat et insallah sonucumuz güzel olucak dua dan baska elimizden birsey gelmiyo ne yapalımdüşcanım haklısın aslında ama yola eksik çıkınca tedirgin olunuyor işte.sende de yumurta sayısı azdı arttı degil mi?
heyecanlı bir döneme giriyoruz.umarım şans bizden yana olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?