inşallah canım.zaten olumlu olursa sonuç ilk işim burda sizlerle paylaşmak olacak mutlulugumu.iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır.ebrulijann hoşgeldin,
inşallah olumlu sonucunu alıp burda kutlarız,sende bize umut olursun:)
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım.sağlıklada kavuşursun bebeğine.
merhaba kızlar,
bendede aynı sorunlar var sizleri arada okuyorum.
imoje sana bi şey sormak isterim.
bi kaç sayfa öncesinde fshyı düzelttik hatta amh bile düzeldi dedin.
amh değişebilen bi değer mi acaba ?
yani ben onun fsh gibi oynak olduğunu bilmiyordum açıkcası :) senin kaçken kaç oldu canım.valla eğer değişen bi değerse çoook mutlu olurum...
canım benim iyi ki sen de varsın ve hepiniz varsınız:)Merhaba Kamp gülleri
neler kaynatmışsınız neler...
come on ladies:))) Kademi nerelerdesin?merak ediyordum seni?
Yeni kamp üyelerimiz varmışş.hoşgeldiniz:)
imocanımmm 6 çok iyi bir sayı tebrik ederim.kromozon bozukluğu hepsine çıkacak diye bir şey yok mutlaka bebegine dönüşecek olan yumurtayı yakalayacaksın.dheanın faydası oldu sana bence...devam etmelisinnn
Edajanımmm nasılsın?epeydir görüşemiyoruz araya tatil girince...mücadelenin 5.yılında oldugunu bilmiyordum.ne çok şey ögretti bu 5 yıl kimbilir.ben artık acele etmiyorum mesela arada cnm çok yanıyor evet ama geçiyor:/
düşcan heyecanlandırdın beni...sayılar artıyor yaşasın geriside güzel gelsin....bizi habersiz bırakma...
Beyazcanımmm iyi ki varsın....
buarada benden gelişmeler...........
bugün doğal siklus ile denemeye karar verdi doktorum.karmakarışığım.tek yumurta ile (ki zaten sayı 1 -2 arası)
biraz araştırdım başarı şansı oldukça düşük.buarada kamp hayatından çıkmak istemiyorum.nasılsa ilaçsız deneme :)
gnc den arginmax diye bir multvitamin aldım.günde 3 tane alıyorum.safran yağına başlayacağım.var mı başka önerisi olan?
doğal siklus ile ilgili bilgisi olan var mı???
emikadjımm(KADEMİ)
iyi olmana sevindim.işe başlamamış mıydın?
cnm benim adetin 2.gnüydü tek yumurtam var.ilaçsız bi deneme yapacagız.bakalım biliosun geçen sefer iptal olmuştu..belki bu seferde gelişmeye baglı olarak iptal olabilir zaten bu yöntemde başarı şansı daha düşük
.
ne yapmak lazım bilmiyorum ki...eve gelince acaba vaz mı geçmeliyim diye sorgulamaya başladım.
elifim cim :) fsh yi herkes biliyor oynadigini.. ama amh nin dusuk oldugunda iyi demediklerini biliyordum. benimkisi 0.4 den 1.0 a yukseldi... belkide kullandigim vitex dong quai bugday cimi yada acupunckture yardimci olmustur bende sasirdim.. cunku 0.4 cok kotu bir rakkam
haklısınn ama tedaviye baştan ezik başlayınca hatta aylarca tedaviye başlayabilmek için bekleyince stres daha bi artıyo...belkide biz en baştan stresi yaşayıp diğer aşamaları rahat geçiririz.bol bol dua edelim birbirimizede....allah yardımcımız olsunnn
elifim cim :) fsh yi herkes biliyor oynadigini.. ama amh nin dusuk oldugunda iyi demediklerini biliyordum. benimkisi 0.4 den 1.0 a yukseldi... belkide kullandigim vitex dong quai bugday cimi yada acupunckture yardimci olmustur bende sasirdim.. cunku 0.4 cok kotu bir rakkam
AMİNNNNNNN teşekkürler canım,Allah hepimizin dualarını kaabul etsin,yüzümüzü güldürsün.hayırlı olsun canm tedavin insallah sonucun güzel olur
geçmiş olsun canım hemen antibiyotiğe başlamalısın o kadar da değil sağlık herşeyden önemli. antibiyotiksiz enfeksiyonu atlatman zor gerçekten. doktora dersin sana gebeliğe uygun ilaç verir zaten...Selam canlarım, ben fena üşüttüm, 39 derece ateşle yatıyorum, dökülüyor her tarafımRegl olmadan ilaç da almak istemiyorum :26: O yüzden geçmiyor 2 gündür
Sesciğim denedin demek sen doğal yumurtayı...Bana da organik, doğal olması fikri iyi geliyor doğrusu.. Benim doktorum bu yöntemle pek tecrübesi olmadığını söyledi, pek yorum yapmadı... geçen ay klomenle 3 yumurtam vardı, çatlatma iğnesi vermedi, bu grip ve idrar zolları enfeksiyonu arasında çatlamışlardır inşallah...
Suzişkom, haydi hayırlısı olsun, bir de böyle dene bakalım, belki de bu yöntem daha iyi gelir sana...
buğday çimini önemle tavsiye ederim...Sağolasın imocanım, gözlerimden ateş fışkırıyor, gidip yatayım
Beyazcığım, bir şu çimi denemedim, başlarım belki ben bu sefer, kampa dönüş yaniiii
Öğretmenler günün de kutlu olsun canım
en iyisi zaten doğalını içmek ama benim öyle bir imkanım olmadığı için tabletini kullanıyorum...beyazcim burada marketler cok kolayca tazesini bulabiliyorum. bazi taze icecek yapan yerlerde de minik bardakla shot yapiyordum :))) ama cogunlukla evde blenderden cekip suyunu iciyordum ama simdilerde onu braktim..bence ise yarayacak sende..
teşekkür ederim bitanem çok naziksin...efet beyazcim ogretmenler gunun de kutlu olsun tabiki suziskomunda kutlu olsun... kocaman da optum ustelik :)
kızlar bugün adet oldum,cumartesi günü yeni dr umla randevum var,çok heycanlıyım bir okadarda stresli,bu kez beni neler bekliyor ?bilmiyorum.ALLAH ım inşallah tedaviye başlayabilmeyi nasip etsin,RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
Allah razı olsun canım,inşallah . hepinize vermiş olduğunuz destek için teşekkürederim.geçmiş olsun canım hemen antibiyotiğe başlamalısın o kadar da değil sağlık herşeyden önemli. antibiyotiksiz enfeksiyonu atlatman zor gerçekten. doktora dersin sana gebeliğe uygun ilaç verir zaten...
buğday çimini önemle tavsiye ederim...
teşekekkür ederim öğretmenler günü kutlaman için çok naziksin...
en iyisi zaten doğalını içmek ama benim öyle bir imkanım olmadığı için tabletini kullanıyorum...
teşekkür ederim bitanem çok naziksin...
hadi hayırlısı canım. duacınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?