Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ebrulijann hoşgeldin,
inşallah olumlu sonucunu alıp burda kutlarız,sende bize umut olursun:)
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım.sağlıklada kavuşursun bebeğine.
inşallah canım.zaten olumlu olursa sonuç ilk işim burda sizlerle paylaşmak olacak mutlulugumu.iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır.

Selam canlarım, ben fena üşüttüm, 39 derece ateşle yatıyorum, dökülüyor her tarafım Regl olmadan ilaç da almak istemiyorum :26: O yüzden geçmiyor 2 gündür

Sesciğim denedin demek sen doğal yumurtayı...Bana da organik, doğal olması fikri iyi geliyor doğrusu.. Benim doktorum bu yöntemle pek tecrübesi olmadığını söyledi, pek yorum yapmadı... geçen ay klomenle 3 yumurtam vardı, çatlatma iğnesi vermedi, bu grip ve idrar zolları enfeksiyonu arasında çatlamışlardır inşallah...

Suzişkom, haydi hayırlısı olsun, bir de böyle dene bakalım, belki de bu yöntem daha iyi gelir sana...

Son düzenleme:

elifim cim :) fsh yi herkes biliyor oynadigini.. ama amh nin dusuk oldugunda iyi demediklerini biliyordum. benimkisi 0.4 den 1.0 a yukseldi... belkide kullandigim vitex dong quai bugday cimi yada acupunckture yardimci olmustur bende sasirdim.. cunku 0.4 cok kotu bir rakkam

edacanim gecmis olsun fistigim... kendine dikkat et emi tatlim...
suziskom vallahi bence nebileyim ilaclarla olacagina kendi dogal haliyle olgunlasmis yumurta daha iyi olur gibime geliyor yani cok mantikli. ilaclar yumurtalari bozabiliyor cunku.. hayirlisi neyse o olsun hayatim... insallah olumlu olur... burada her ay yumurta cikartalim donduralim dedik kabul etmediler... zaten bir tedavi yaklasik 17 bin dolara mal oluyor ilaclarla.. o nedenle yaptirmadik ta... ilacsiz bence super... hem daha az yipraniyorsun...

canım benim iyi ki sen de varsın ve hepiniz varsınız:)
öğretmenler günüydü ya malum eşimin okulu ile yemeğe gittik yeni geldik...
sen daha safran yağına başlamadın mı yoksa aha da kızdım
ya arkadaşlar ben size bir şey önereceğim buğday çimi tableti içseniz ben beş aydır içiyorum. yani günde on taneden 1 500 tane içmişim son dört gün kaldı sonra bırakayım diyorum.
ben buğday çiminin mi yoksa içtiğim diğer şeylerin mi yoksa psikolojimi değiştirmenin mi etkisini gördüm bilmiyorum ama yumurta sayım 2 lerden şimdi 5 lerde. işallah bu ay ayrtar ve aksilik olmadan ben de başlarım diyorum.
çok istiyorum allahım lütfen tüm isteyenlere ver n'olurr diyorum.
hepinizi öptüm...

Sağolasın imocanım, gözlerimden ateş fışkırıyor, gidip yatayım

Beyazcığım, bir şu çimi denemedim, başlarım belki ben bu sefer, kampa dönüş yaniiii

Öğretmenler günün de kutlu olsun canım

beyazcim burada marketler cok kolayca tazesini bulabiliyorum. bazi taze icecek yapan yerlerde de minik bardakla shot yapiyordum :))) ama cogunlukla evde blenderden cekip suyunu iciyordum ama simdilerde onu braktim..bence ise yarayacak sende..

efet beyazcim ogretmenler gunun de kutlu olsun tabiki suziskomunda kutlu olsun... kocaman da optum ustelik :)

edajanim sen hala ayaktamisin bak yaramazlik yapma gelirim sonra oraya :) dogru mars mars yataga istirahata baby

Daha önce dr banada demişti eger yumurta sayısı artmazsa doğal delen yumurtayı takibe alırız demişti.ama öncelikle dah öncede yazdığım ilaçları kullanıyorum.Aralık 15 de bırakacagım.Tam 6 ay kullanmış olacağım.Canım hayırlısı olsun.Olsun da böyle olsun.Bebiş gelsin değil mi.

Canı ahm 0.4 den 1.0 a kaç ayda değişti. Benim 1 yıl önce 0.71 idi.Tekrar mı yaptırsam?DR.değişiklik konusun da ne dedi?

tamam canım ya starsuzi beni yanlıs anlamada senin gittigin merkez benim icime sinmedi valla ben 2 yer vardı aklımda ya momerıol yada bahceci klinigi en iyileri sonucta bizde sorun var en iyi yere olmak zorunda bahceci klinigine gidip konusunca bi daha momerıol gitmeyi düsünmedim orasıda cok iyi ama doktorumu cok sevdim evimede cok yakın olunca burda karar kıldım bence sende görus bu merkezlerle en azından aklımda süphe yok

kızlar bugün adet oldum,cumartesi günü yeni dr umla randevum var,çok heycanlıyım bir okadarda stresli,bu kez beni neler bekliyor ?bilmiyorum.ALLAH ım inşallah tedaviye başlayabilmeyi nasip etsin,RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

canım bu çok iyi bi haber.nasıl sevindim anlatamam.demekki değişebiliyomuş amh.ben sanki onun kesinkes değişmez bişey olduğunu düşünmüştüm nedense.ve bu sitede 0,3 la hamile kalanı okudum.nil1971 di galiba rumuzu arkadaşın.yani senin 0,4 yine iyi bi rakam.benimki 0,2 çıktı benim adetlerde artık şaşmaya başladı çok endişeleniyorum.bitkisel kürler kullanıyodum ama bende sizler gibi bitkisel tabletleremi geçsem bilemiyorum ki :26: Allah doğru kararı verdirsin inşaallah hepimize.Amin...
bide canım senin ilk amh testinle sonrakinin arasında ne kadarlık bi zaman vardı.yani iyiye gitme süreci ne kadar sürdü...

geçmiş olsun canım hemen antibiyotiğe başlamalısın o kadar da değil sağlık herşeyden önemli. antibiyotiksiz enfeksiyonu atlatman zor gerçekten. doktora dersin sana gebeliğe uygun ilaç verir zaten...

buğday çimini önemle tavsiye ederim...
teşekekkür ederim öğretmenler günü kutlaman için çok naziksin...

beyazcim burada marketler cok kolayca tazesini bulabiliyorum. bazi taze icecek yapan yerlerde de minik bardakla shot yapiyordum :))) ama cogunlukla evde blenderden cekip suyunu iciyordum ama simdilerde onu braktim..bence ise yarayacak sende..
en iyisi zaten doğalını içmek ama benim öyle bir imkanım olmadığı için tabletini kullanıyorum...

efet beyazcim ogretmenler gunun de kutlu olsun tabiki suziskomunda kutlu olsun... kocaman da optum ustelik :)
teşekkür ederim bitanem çok naziksin...

hadi hayırlısı canım. duacınız...

Allah razı olsun canım,inşallah . hepinize vermiş olduğunuz destek için teşekkürederim.

Son düzenleme:
arkadaslar tedaviye baslayanlar cogaldı hadi hayırlısı insallah ilk hamisimiz kim olucak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…