Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ya böyle düşünme bence.işlediğimiz günahla alakası yok.böyle söylemek bile isyan oluyor.haklısın tabi ne insanlara çocuk veriyor rabim bizim elimiz boş.ama sınanıyoruz bu şekilde canım.herşeyin hayırlısı.sabredip hepimiz muradımıza erecegiz inşallah.hepimiz birbirimize dua ediyoruz.insanın kendi kendine dua etmesinden daha makbulmuş başkasının sana dua etmesi.muhakkak birimizin duası kabul olacak.dualarım sizinle.

edacım moral oldun valla.ben okumamıştım hiç ikinci kalitede tutan birini.

canım 6 yumurta cok iyi dölennen embriyoya pgt mi yaptı kromozom bozuklugu oldugunu nasıl anladı? anlamadım

Bence sana söyleneni yap, ama kurcalayıp araştırıp kafanı yorma hiç... Canım benim, elbet sen bir günah işlemedin, suçlu hissetme kendini, biz elimizden geleni yapıyoruz, hem de böylesine zor bir durumda, önemli olan bu... Hemen hamiş kalmak, çocuk sahibi olmak marifet değil ki imocanım, hayatta çeşit çeşit deneyimler, mutluluklar, mutsuzluklar var... Ben de annelik yapamazsam teyzelik yaparım diyorum, ne yapayım :))) 2 tane fıstık gibi yeğenim var :)) Bu arada eşim geçen gün diyor ki olmazsa eğer bir Afrikalı, bir Asyalı, bir de Ukraynalı bebek alırız, hem de dünyadaki fakir kimsesiz çocuklara katkımız olur :) Haaa bu arada Ukraynalı olan kız olacakmış, Ukrayna kızlarının güzelliğinden dolayı :))) Ben evlatlık konusuna epey uzak hissetmeme rağmen bayağı güldüm :)) Diğer yandan da eşim kadar esnek olamadığım ve de bu kadar rahat düşünemediğim için utandım !

Tek bildiğim imocanım, bu konuyu saplantı haline getirmememiz gerektiği, yoksa çok yıpratıcı oluyor ( Benim de 5 yıl oldu artık, başlarda çok taktım, çok üsteledim, kabullenmedim, her yolu denedim, inanılmaz yıprandım... Ama geldiğim noktada herşeyin olacağına varacağını gördüm bir kez daha.. Artık oluruna bıraktım, elimden geleni yapacağım elbet, ama ondan sonra hayatımın nasıl şekilleneceğini takdir-i ilahiye bıraktım... Umutsuz değilim, vazgeçmiyorum da, ama olmazsa da hayatta başka alternatiflerle yaşama olasılığı gücünü hissediyorum yavaş yavaş...

edacım moral oldun valla.ben okumamıştım hiç ikinci kalitede tutan birini.

Olacaksa oluyor ebrulim, ikinci kalite donmuşlardan bile olan var, tek yumurtadan ikiz olanlar var... Gelmişse vakti bebeğin buluyor seni bir şekilde, güzel haberlerini alalım inşallah canım :))

ooohhh meeeennn what kind of alternative :) dermisimmm :) edacanim haklisin da bunu kabullenmek icinde baya bir guc toplamamiz lazim.. olmassa bir dunya turuna cikalim :)))

tatlim benim isyan degil sadece sasiriyorum okadar :) oyle degil mi istemiyorlar cocuklari oluyor ve aldiriyorlar o bebecikleri.. ben isyan etmiyorum.. sagligimada sukrediyorum sadece sasiriyorum :)

edacım daha baslayamadım yumurtaları doktorum takip ediyor yarın kontrol var cok heyecan yaptım ya

duscum insallah hersey yolundadir canim benim... her ay neticede sayi olarak bile farkli yumurtluyormusuz. umarim en guzel sayida ve en kaliteli yumurtalarinla tedavine baslarsin tatlim...
http://www.kadinlarkulubu.com/images/if
imojım canım benim cok sagol rabbim hepimizin yüzünü güldürsünhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif

ooohhh meeeennn what kind of alternative :) dermisimmm :) edacanim haklisin da bunu kabullenmek icinde baya bir guc toplamamiz lazim.. olmassa bir dunya turuna cikalim :)))

Gel ben sana benim Asyalı yavruyu vereyim İmocanıım

Son düzenleme:
tatlim benim isyan degil sadece sasiriyorum okadar :) oyle degil mi istemiyorlar cocuklari oluyor ve aldiriyorlar o bebecikleri.. ben isyan etmiyorum.. sagligimada sukrediyorum sadece sasiriyorum :)

Şimdi onlar farkında değil ki bunun ne büyük bir nimet olduğunun .... Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş ya İmocanım, bizimkisi öyle olacak işte

edacım daha baslayamadım yumurtaları doktorum takip ediyor yarın kontrol var cok heyecan yaptım ya

Ben pek anlamadım duscuğum, ilaçsız mı deniyorsun, eğer çok yumurta görürse toplayacak mı ? Ya da deneme öncesi kontrol mü yapıyor doktorun bu ay ?

Dualarımız seninle canım yarın

Gel ben sana benim Asyalı yavruyu vereyim İmocanıım

EFFET YAAA olmassa sen asyali yavruyay ver bana :) heheheh ben bakar buyutur onu ukraynali yaparim :)) topac gibi olur :)

Şimdi onlar farkında değil ki bunun ne büyük bir nimet olduğunun .... Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş ya İmocanım, bizimkisi öyle olacak işte

edacanim gecen gun bir arkadas toplantisinda bir kiz arkadas dediki.. yok yok ben istemiyorum bebek felan diye :) tovbe tovbee zaten olmus 9-10 yillik evli sen bir dene bakalim haa diyince olup olmayacagini bile bilmiyorsun.. bu ne fanatiklik be arkadas :))))

EFFET YAAA olmassa sen asyali yavruyay ver bana :) heheheh ben bakar buyutur onu ukraynali yaparim :)) topac gibi olur :)

Sen bak beğenirsek senin Asyalı oğlanla bizim Ukraynalı kızı eveririz imocanııım, hahahahhaa :))))))) Bak taaa Amerikadan Türkiyeye, Asya, Türk, Ukrayna asıllı yavrular... Oh ne ala multinasyonal bir karışım, daha ne olsun değil mi Ha bir de dünür olduk, daha iyisi Şamda kayısı

Bu fanatiklikten ziyade saflık İmocanım Ben de ilk deneme öncesi ne kadar düşünmüştüm karar verene dek, emindim şıp diye o ay olacağına da, naz yapıyordum :89: 5 yıldır aldım ağzımın payını Bebiş nazını yaparken ben erdim gördüğün gibi

fistik arkadasim benim sen ileride dusunmussun en aizndan bebecikler.. bu arkadas fanatik karsit :)) cocuk hayatlarini engellermis :))) heyyy Allahim..
ermis arkadasim benim... bu gece imoje nin cene dustu gordugun gibi :) heheheh amannnn hayat ne cabuk geciyor :)))) bu arada senin kiza talibim ona gore :)))

Olacaksa oluyor ebrulim, ikinci kalite donmuşlardan bile olan var, tek yumurtadan ikiz olanlar var... Gelmişse vakti bebeğin buluyor seni bir şekilde, güzel haberlerini alalım inşallah canım :))

edacım çok sagol ya.içimi rahatlattın inan.cumartesi test günüm.artık kafayı yiyecegim diye korkuyordum :)

ya dogurup sokaga atanlara ne demeli.Allahım nasıl kıyabiliyorlar o kücücük sevimli savunmasız bebeklere.çok param olsa hepsini evlatlık alırdım inan.bazen aynı senin gibi düşünüyorum.Ben anne olmayı hak etmiyormuyum diye soruyorum.sonra Allahım hayırlısını ver diyorum.buda bizim sınavımız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…