ismail çepni duydum ama detayları pek bilmiyorum.gelşmeerini takip edelim bizde senin sayende fikir edinmiş oluruz
edajanim acaba pes mi etsem ne etsem :) kafalar 2500 e dogru gidiyor :) bakalim daha neler olacak :) bazen kendimi toparliyorum ok devam diyorum bazende hani o israrla cocuk istemeyenleri dusunuyorum nasil da kendilerini buna hazirlamislar aklim almiyor? cocuk sesine bile tahamulleri yok dusun... ama onlar denese hemencik hamis kaliyorlar.. acaba diyorum hayatta ne gibi bir gunah isledim de bunlar basima geldi diyorum.. keske bilsek te duzeltmeye calissak...
İmojeciğim, 6 çok iyi sayı canım yaaa, hem de ilaçsız ! neden bozuyorsun sen moralini !! Bak yorgunluktan iyi haberlere sevinemez olmuşsun sen :))) Ben sevineyim senin yerine :))) Kromozom bozukluğu demişsin, bu da nesi, yeni mi çıktı, neymiş problem ? Bana doktorum hiç başka test yapmıyor, sorunum belli rezerv azlığı diye, sizin doktorlar mı istiyor bu testleri ?
Ebruli, sazfaları okursan göreceksin, çok kişi var ki birinci kalite tutmuyor, çok kişi de var ki ikinci kalite tutuyor... Olacağı varsa oluyor canım her durumda, sen keyfini kaçırma boşuna :)
edacanim yazilar gercekten siliniyor :)) oymak basi butun kamp uyeleri, hepimiz yorgun dustuk nedense havalardan da olabilir...
kis gelince insana huzun cokuyor... yumoslar 6 gorundude onemli olan isleyisi tatlimbak yine dertlendim :))) OFFFF OFFFFF :)))
edajanim acaba pes mi etsem ne etsem :) kafalar 2500 e dogru gidiyor :) bakalim daha neler olacak :) bazen kendimi toparliyorum ok devam diyorum bazende hani o israrla cocuk istemeyenleri dusunuyorum nasil da kendilerini buna hazirlamislar aklim almiyor? cocuk sesine bile tahamulleri yok dusun... ama onlar denese hemencik hamis kaliyorlar.. acaba diyorum hayatta ne gibi bir gunah isledim de bunlar basima geldi diyorum.. keske bilsek te duzeltmeye calissak...
edacım moral oldun valla.ben okumamıştım hiç ikinci kalitede tutan birini.
Bence sana söyleneni yap, ama kurcalayıp araştırıp kafanı yorma hiç... Canım benim, elbet sen bir günah işlemedin, suçlu hissetme kendini, biz elimizden geleni yapıyoruz, hem de böylesine zor bir durumda, önemli olan bu... Hemen hamiş kalmak, çocuk sahibi olmak marifet değil ki imocanım, hayatta çeşit çeşit deneyimler, mutluluklar, mutsuzluklar var... Ben de annelik yapamazsam teyzelik yaparım diyorum, ne yapayım :))) 2 tane fıstık gibi yeğenim var :)) Bu arada eşim geçen gün diyor ki olmazsa eğer bir Afrikalı, bir Asyalı, bir de Ukraynalı bebek alırız, hem de dünyadaki fakir kimsesiz çocuklara katkımız olur :) Haaa bu arada Ukraynalı olan kız olacakmış, Ukrayna kızlarının güzelliğinden dolayı :))) Ben evlatlık konusuna epey uzak hissetmeme rağmen bayağı güldüm :)) Diğer yandan da eşim kadar esnek olamadığım ve de bu kadar rahat düşünemediğim için utandım !
Tek bildiğim imocanım, bu konuyu saplantı haline getirmememiz gerektiği, yoksa çok yıpratıcı oluyor( Benim de 5 yıl oldu artık, başlarda çok taktım, çok üsteledim, kabullenmedim, her yolu denedim, inanılmaz yıprandım... Ama geldiğim noktada herşeyin olacağına varacağını gördüm bir kez daha.. Artık oluruna bıraktım, elimden geleni yapacağım elbet, ama ondan sonra hayatımın nasıl şekilleneceğini takdir-i ilahiye bıraktım... Umutsuz değilim, vazgeçmiyorum da, ama olmazsa da hayatta başka alternatiflerle yaşama olasılığı gücünü hissediyorum yavaş yavaş...
ya böyle düşünme bence.işlediğimiz günahla alakası yok.böyle söylemek bile isyan oluyor.haklısın tabi ne insanlara çocuk veriyor rabim bizim elimiz boş.ama sınanıyoruz bu şekilde canım.herşeyin hayırlısı.sabredip hepimiz muradımıza erecegiz inşallah.hepimiz birbirimize dua ediyoruz.insanın kendi kendine dua etmesinden daha makbulmuş başkasının sana dua etmesi.muhakkak birimizin duası kabul olacak.dualarım sizinle.
edacım daha baslayamadım yumurtaları doktorum takip ediyor yarın kontrol var cok heyecan yaptım ya:))))) Yerim ben senin o kafanı imocanım :)))))
Bence doktorun doğru bir karar vermiş, tekrarlayan döllenme sorunu olduğuna göre kaynağını bulması önemli, bir dahaki denemede şansın artar canım .. İnsan tabii her yeni konuzu araştırmaktan bitkin düşüyor(( Ben artık doktor ne derse yapıyorum, kendim araştırmayı bıraktım, daha doğrusu pes ettim diyelim :)) Daha önce o kadar araştırdım ki artık benim de kafam kaldırmıyor :)
Duscugum, sen başladın mı ilaçlara ? Yoksa yumurta takibi mi ? Haydi hayırlısı diyelim canım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/images/ifduscum insallah hersey yolundadir canim benim... her ay neticede sayi olarak bile farkli yumurtluyormusuz. umarim en guzel sayida ve en kaliteli yumurtalarinla tedavine baslarsin tatlim...
tatlim benim isyan degil sadece sasiriyorum okadar :) oyle degil mi istemiyorlar cocuklari oluyor ve aldiriyorlar o bebecikleri.. ben isyan etmiyorum.. sagligimada sukrediyorum sadece sasiriyorum :)
edacım daha baslayamadım yumurtaları doktorum takip ediyor yarın kontrol var cok heyecan yaptım ya
ooohhh meeeennn what kind of alternative :) dermisimmm :) edacanim haklisin da bunu kabullenmek icinde baya bir guc toplamamiz lazim.. olmassa bir dunya turuna cikalim :)))
Gel ben sana benim Asyalı yavruyu vereyim İmocanıım
Şimdi onlar farkında değil ki bunun ne büyük bir nimet olduğunun .... Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş ya İmocanım, bizimkisi öyle olacak işte
EFFET YAAA olmassa sen asyali yavruyay ver bana :) heheheh ben bakar buyutur onu ukraynali yaparim :)) topac gibi olur :)
edacanim gecen gun bir arkadas toplantisinda bir kiz arkadas dediki.. yok yok ben istemiyorum bebek felan diye :) tovbe tovbee zaten olmus 9-10 yillik evli sen bir dene bakalim haa diyince olup olmayacagini bile bilmiyorsun.. bu ne fanatiklik be arkadas :))))
Bu fanatiklikten ziyade saflık İmocanımBen de ilk deneme öncesi ne kadar düşünmüştüm karar verene dek, emindim şıp diye o ay olacağına da, naz yapıyordum :89: 5 yıldır aldım ağzımın payını Bebiş nazını yaparken ben erdim gördüğün gibi
Olacaksa oluyor ebrulim, ikinci kalite donmuşlardan bile olan var, tek yumurtadan ikiz olanlar var... Gelmişse vakti bebeğin buluyor seni bir şekilde, güzel haberlerini alalım inşallah canım :))
tatlim benim isyan degil sadece sasiriyorum okadar :) oyle degil mi istemiyorlar cocuklari oluyor ve aldiriyorlar o bebecikleri.. ben isyan etmiyorum.. sagligimada sukrediyorum sadece sasiriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?