Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet gelecek sonuc sanki hamile mi degilmi diye beklenen sonuc gibi oluyor heyecanli.. ama artik guzel seyler duymak istiyoruz. neyapalim degil mi...yumurta sayin yukseldiyse dedigin gibi bencede...

imojum kahvaltıı yapıyorsun ve hemen bilgileri bize yetiştiriyorsun:)))
heyecan yaptık yaws...

kızlar olabilirmi???Edajanımm belli mi olur..ayyy keşek olsa yaaa bizimde bunu duymaya çook ihtiyacımız var..

dunyanin obur ucundayim abd.. ama bak siz gec saate kalinca yakalayabildim :))) seffindim yaaa buradasiniz :) bu arada vallahi bir arkadas 42 sinde dogum yapti diger arkadasta 41 de hamile kaldi sen icini ferah tut tatlim bneim...
içim farah olacak birgün diyorum ama çocukla geçirecek ömürden çalmak üzüyor beni. 85 lere kadar yaşamam lazım ki onun bana ihtiyacı kalmasın ama nerdeee((
abd ne kadar uzaksın ( olsun bak topiğimiz bizi yakınlaştırdı:)

edajan acaba hamilemisin ? hamilelerden duyduklarimiz ates basmasi genelde oluyormus ya.. yada nebileyim ay kafam okadar karisikki yumurtladigimiz zamanda ates basiyor

Nerdeeee imocanım, nerde !!!!!!!!!!!! O lanet kahve lekeler başladı Onlar başladı mı mutlaka geliyor devamı bende .. Sahi sizde de oluyor mu bu ateş basması ? Ben yumurtlama ve regl öncesinde hissediyorum bazen... Gerçi artık ne kadarı gerçek ne kadarı paranoya karıştırmış durumdayım , bu kadar çok şey okuyup bilince dinleyip duruyor kendini insan... Sonra da atıp tutuyor işte böyle

kislar kamp da neler kullaniyoruz listeleyelim mi?

IMOJE :
1- folic asid
2- vitex
3- deha
4- fish, flax, borage (omega 3-6-9) yeni basladim.. keten tohumu icerikli
5- bugday cimine baslicam yarin
6- donq quai (aklima geldikce)
7- sizleri seviyorum :)

imojanım burda çoğu doktor utrasonda gördügü folikül sayısı ile ilgileniyor.benim fsh en son 10 du ama folikül 1 yada 2 aylardır tablo böyle olunca...diorum ki artık malzeme bu ...bundan olursa bişey olacak.sayı yükselmiyor çünkü.fsh da çok belirleyici degil bak bende 10 ile sayı bu iken başka birinde daha fazla folikül olabilir.

efet ve ayrica buradaki yeniliklerde duydugumda ilk sizlerle paylasirim. ama burada ivf dunyanin parasi... hic tavsiye etmem hemde hic... dr. ler dunyaca unlu.. ama bnece tr dekiler bu konuda daha iyiler...

halimize inan sukredelim.. senin amh kac peki?

benim onlarda 4 oluyordu...
sen varya çok stres yaptın yoksa senin bu fsh ile inan daha fazla olması lazım...

suzi evet o canım 10 dakka geçmeden yazamıyorum...
hani sen bana bir diyet listesi göndrecektin nolduu şeker?

ben bu kadar çok şey içmiyorum valla.viteks bir şişe bitirdim almayacağım daha da onun yerine safran yağı içiyorum:)

kislar listeye katilacamisiniz sizler ne yer icersiniz bakim bakim bakimmmmmm :))

Ben şu an sadece elevit vitamin alıyorum İmocem, kamp kaçağı dönemimdeyim biliyorsun Bu reglimle başlarım tekrar diye niyetleniyorum bakalım.. Vitex dediğiniz hayıt mı ? Agnucaston kullanmıştım bir ara... Bak ama şu 7. maddeyi hiç şikayetsiz kullanıyorum imocanım, kamp kaçağı olsam da

Beyazcığım, preseed ben de denemiştim bir ara, tutturamadık onunla da ... Bugün yıllardır bebek için uğraşan bir çocukluk arkadaşımın bebeği oldu, çok mutlu oldum Tüp denemesi sonrası psikolojik tedavi görürken doğal yolla geldi bebeği

İmocanım saat farkına rağmen yakalıyoruz seni oradan, ne güzel, verdiğim tüm bilgiler için çok teşekkürler canım

Ben yavaş yavaş uykuya kaçıyorum canlarım, kocaman öperim güzel yanaklarınızdan

kislar bende zaten 4. maddeye kadar iciyorum ama 7. madde her daim var :))
burada oglen fistiklarim.. sizlere iyi geceler yarin haberlesiriz...

kızlar hepiniz sagolun.bidahaki sefere inşallah pozitif olur.yılmak yok.3 ay sonra ikinciyi deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…