bir sene önce benim fsh 9 du doktorlar buna yüksek demişlerdi. her ay ölçtürdüm üstüste 6 ay her ölçtürmem de yükseldi 10 oldu 11 oldu 12.5 oldu. sonra bıraktım 4-5 aydır ölçtürmüyorum. yumurta sayım çoğaldığına göre gene 9 larda sanırım. ölçtürmeyin boşverin. yumurta sayısı bilgi veriyor zaten . kafaya takıyor insan ölçtürünce...
içim farah olacak birgün diyorum ama çocukla geçirecek ömürden çalmak üzüyor beni. 85 lere kadar yaşamam lazım ki onun bana ihtiyacı kalmasın ama nerdeeedunyanin obur ucundayim abd.. ama bak siz gec saate kalinca yakalayabildim :))) seffindim yaaa buradasiniz :) bu arada vallahi bir arkadas 42 sinde dogum yapti diger arkadasta 41 de hamile kaldi sen icini ferah tut tatlim bneim...
edajan acaba hamilemisin ? hamilelerden duyduklarimiz ates basmasi genelde oluyormus ya.. yada nebileyim ay kafam okadar karisikki yumurtladigimiz zamanda ates basiyor
içim farah olacak birgün diyorum ama çocukla geçirecek ömürden çalmak üzüyor beni. 85 lere kadar yaşamam lazım ki onun bana ihtiyacı kalmasın ama nerdeee((
abd ne kadar uzaksın( olsun bak topiğimiz bizi yakınlaştırdı:)
imojanım burda çoğu doktor utrasonda gördügü folikül sayısı ile ilgileniyor.benim fsh en son 10 du ama folikül 1 yada 2 aylardır tablo böyle olunca...diorum ki artık malzeme bu ...bundan olursa bişey olacak.sayı yükselmiyor çünkü.fsh da çok belirleyici degil bak bende 10 ile sayı bu iken başka birinde daha fazla folikül olabilir.
imojanım burda çoğu doktor utrasonda gördügü folikül sayısı ile ilgileniyor.benim fsh en son 10 du ama folikül 1 yada 2 aylardır tablo böyle olunca...diorum ki artık malzeme bu ...bundan olursa bişey olacak.sayı yükselmiyor çünkü.fsh da çok belirleyici degil bak bende 10 ile sayı bu iken başka birinde daha fazla folikül olabilir.
ben bu kadar çok şey içmiyorum valla.viteks bir şişe bitirdim almayacağım daha da onun yerine safran yağı içiyorum:)kislar kamp da neler kullaniyoruz listeleyelim mi?
IMOJE :
1- folic asid
2- vitex
3- deha
4- fish, flax, borage (omega 3-6-9) yeni basladim.. keten tohumu icerikli
5- bugday cimine baslicam yarin
6- donq quai (aklima geldikce)
7- sizleri seviyorum :)
sorma valla süper oldu. ama artık yatma zamanı yarın iş var ya iyiydi böyle:)siteyi salladik vallahi :) ilk kez hep berebar online olduk yaaa :))))
kislar kamp da neler kullaniyoruz listeleyelim mi?
IMOJE :
1- folic asid
2- vitex
3- deha
4- fish, flax, borage (omega 3-6-9) yeni basladim.. keten tohumu icerikli
5- bugday cimine baslicam yarin
6- donq quai (aklima geldikce)
7- sizleri seviyorum :)
sana da iyi günler canım:)kislar bende zaten 4. maddeye kadar iciyorum ama 7. madde her daim var :))
burada oglen fistiklarim.. sizlere iyi geceler yarin haberlesiriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?