halimize inan sukredelim.. senin amh kac peki?
benim onlarda 4 oluyordu...
sen varya çok stres yaptın yoksa senin bu fsh ile inan daha fazla olması lazım...
kızlar dün sonucu aldım malesef kocaman bir NEGATİF.
Günaydın kızlar.Akşam kaynatmısınız.Umarım bu akşam sizleri yakalarım.Hepimize kolay gelsin.Starsuzi canım bende deha iyi geldi.Aralık 15 ekadar kullanacağım.Tam 6 ay kullanmış oluyorum.DR.um uygun gördüğü ara sonrası tekrar kullanacağım.İmoje canım sen kaç aydır dhea kullandım.dus senin yumurtalarında gelişme aynı mı kaldı?Yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 7 folikül vardı.Sonra arttımı azaldı mı?
MELİKEPAM canım 6 yumurta muhteşem sonuç bence.inşş. bebişine en kısa zamanda kavuşursun melikepam canım neler yedin neler kullandın canım fshın kaç senin peki ve yaş kaç canım
kızlar dün sonucu aldım malesef kocaman bir NEGATİF.
emikad canım evet canım ekim ayında 7 tane gördü bu ay baslıyacaktım yapmıyacagım dedi bayram bitimi kontrol gel dedi.gittim yumurta büyüme hızına baktı iyisin dedi sayısını sordum 1 tane 16mmson 5 6 tane arkadan geliyo dedi bende kac gündür ovulasyon testi yapıyorum persembe gününden itibaren hergün yap dedi bir türlü pozitif olmadı ki bant verdi onu takım bekliyorum artık starsüzi canım ya dikkat et kendine insallah yarın güzel haberini alıcaz yumoslarını fazla strese sokma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?