Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

eylemler devam etsin.online görüşmek iiyi geldi valla.şifalı listemizi yapalım son maddeye bayıldım ben onu sık sık hatırlayalım:))

halimize inan sukredelim.. senin amh kac peki?

imojumm ben amh ölçtürmedm...fsh nasılsa sinyal verdi...yaptırsam mı ki???

benim onlarda 4 oluyordu...

sen varya çok stres yaptın yoksa senin bu fsh ile inan daha fazla olması lazım...

beyazım ben çook stres yaptım gerçekten.arada acaba psikolojik destek alsam mı diye düşünüyorum...çook çagresiz hissediyorum.!!!

Edajımmm yat borusunu çalmadan kaçtın...:))
iyi geceler kamp sakinleri.imojum hariç herkes yataga yumurtaların karanlıga ihtiyacı var...sessizlik ve karanlıkta büyüyecekler:)))herşey yumurtlar için..D

canim arkadaslarim simdi yeni uyanmak uzeresinizdir sanirim yada hala uyuyaniniz vardir :) bizim aksam oldu yumoslarimin uykusu geldi...
kislar bazen dusunuyorumda acaba anne olmak sadece hayallerde mi kalacak... Allahim diyorum gercek hayatta anne olamicaksam bile bari ruyalarimda anne oldugumu bebegimi kucagima alip sevdigimi goreyim diyorum.. ama goremiyorum... bu ne yaman celiskidir boyle... bence bu topikteki butun arkadaslarim anne olacak bir gun... insallah bende bu muhtesem otesi duyguyu bir gun tadarim... INSALLAH... esniyorum uykum geldi :) yat borusu da calmiyor bana, artik kampcilar yatmadan once bunun bi hal yol cagresine bakin :)))

imoje canım amh testin önceden 0.4 tü sanırım sonra 1 olmuş.canım neler kullandın.neler yaptın ve kaç yaşındasın biraz bilgi verirmisin imojecim

Günaydın kızlar.Akşam kaynatmısınız.Umarım bu akşam sizleri yakalarım.Hepimize kolay gelsin.Starsuzi canım bende deha iyi geldi.Aralık 15 ekadar kullanacağım.Tam 6 ay kullanmış oluyorum.DR.um uygun gördüğü ara sonrası tekrar kullanacağım.İmoje canım sen kaç aydır dhea kullandım.dus senin yumurtalarında gelişme aynı mı kaldı?Yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 7 folikül vardı.Sonra arttımı azaldı mı?

MELİKEPAM canım 6 yumurta muhteşem sonuç bence.inşş. bebişine en kısa zamanda kavuşursun melikepam canım neler yedin neler kullandın canım fshın kaç senin peki ve yaş kaç canım

emikad canım evet canım ekim ayında 7 tane gördü bu ay baslıyacaktım yapmıyacagım dedi bayram bitimi kontrol gel dedi.gittim yumurta büyüme hızına baktı iyisin dedi sayısını sordum 1 tane 16mmson 5 6 tane arkadan geliyo dedi bende kac gündür ovulasyon testi yapıyorum persembe gününden itibaren hergün yap dedi bir türlü pozitif olmadı ki bant verdi onu takım bekliyorum artık starsüzi canım ya dikkat et kendine insallah yarın güzel haberini alıcaz yumoslarını fazla strese sokma lütfen

duş canım neler yaptıncanım.maşallah çok iy i6-7 yumoş.fash ın kaç senin canım.benim hiç yumurtam olmuyor maalesef

semos kız ben daha öncede sana yazmıstım ben bahceci kliginde tedavi oluyorum agustosdan beri gidip geliyorum orada doktoru beklerken bi bayanla tanıstım hic yumosu olmuyomus bu defa ilk kez 5 tane cıkmıs sasırdım ne yaptın diye doktorum burcak hnm dedi elevıt gunde 1tane balık yagı kullandım ded bide adacayı icmis kendiliginden 5 tane cıkmıs tüp bebege alıcaklardı

MELİKEPAM canım 6 yumurta muhteşem sonuç bence.inşş. bebişine en kısa zamanda kavuşursun melikepam canım neler yedin neler kullandın canım fshın kaç senin peki ve yaş kaç canım

slm canım.benim fsh 28 idi.amh 0.10 4 aydır ölçtürmedim.ölçtürmeyede niyetim yok bence sende fazla takılma onlara.ALLAH ne nasip ettiyse onu yaşıycaz.soğan suyuve aslan pençesi içtim bide günde iki incir yedim,beslenmeme çok dikkat ediyorum,protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum.yürüyüş yapıyorum,herşeyden önemlisi moral artık fsh mış amh miş boşverdim anlıycan rahatladım valla hayatı kendime kabus ediyodum.yaşım 35 canım.sevgiler.

DENİZVERDİ

Detaylı bilgi için teşeşkkür ederim .Ben 40 yaşındayım artık kaç yumurta oluşursa o kadarla mini tüp bebek yani doğal siklusu deneyeceğim Aralık ayında , sonuçta bende olayın sadece 1 yumurta üzerinde olduğuna inanıyorum .

Darulacezeye gideceğim inşallah bu Cumartesi teyzem ve annemden ve benden bir sürü şey toplarım bu hafta hatta onlarıda yanımda götüreyimde sürekli şikayet ettikleri hayatlarının değerini bilsinler diye . Havada güzel olacakmış

Daha özeldeki mesajındaki adrese bakmadım giderken bakarım diye ama aklımca emindim ben Maslakta diye bak değilmiş bakacaktım zaten gitmeden . Ondan sonrada çocuk esirgeme kurumu var sırada gideceğimde orada çok allak bullak oluyorum ben . Bakıcı kız bana bayramda kızkardeşiyle 400 ayakkabı satınalıp götürmüşler , tek tek giydirmişler ayaklarına ,Gecen haftada bana bir koli getirdi sabah " abla bunu ofisten kargolarmısın diye açtı gösterdi . Küçük torbalar yapmış her torbada 1 atlet 1 corap kalem silgi defter ,Antepte bir fakir ilkokulun ögretmenine yolluyor sınıfa dagıtsın diye . Gurur duydum onunla ama kendimden de utandım valla

Melikepaç canım soğan suyu ve aslanpençesini nasıl ne ne zaman içiyon aç veya tokmu yapıyon.ne zaman başlanıyor ve ne kadar süre yapıyon o kürü.bunları detaylı yazabilir misin canım

Bendehiç olmuyor yumurta geçen ay 1 tane vardı oda iğnelerle bile büyümedi bende elevit içiyordum balık yiyorum genelde.balık yağı alayım.buğday çimi yiyorum.rabbim hayırlsını versin inşş. Inşşş. Bendede yumurtalar olur 5-6 tane

Bugün tekrar kontrolum vardı 2 yumurtam oluşmuş Çarşamba tekrar gideceğim. İnsallah b doğal siklusta olur:) müjdeli haberler veririm sizlere....
Ebruli çok üzüldüm ama yılmak yok bak 1 sene icinde bu 5. Tedavimmmm
hep beraber bebislere kavuşacağız

bende de her ay 1-2 yumurta oluşuyor.hatta geçen 2 ay 3-4 taneydi.fsh 101'den 12 ye kadar düştü.iki ay önce 34'e çıktı.
bugün de gittim doktora.yine 1 yumurtam var.ama amh <0.1 olduğu için umut yokmuş.folikül oluşuyor ama yumurta çıkmaz dedi doktorum.
anlayacağınız istemesem de tüp bebek sayfası benim için sonsuza dek kapandı

Dus canım haydi hayırlısı kolay gelsin.Ovulasyon testini ve bantı doktor takmanı mu istedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…