emıkad evet doktorum dedi ama ben daha bantı takma asamasına gelemedim 5 gun yaptım iki cizgi olmadı .bende doktoru aradım gel bi bakalım dedi yarın 12 de gidicem bakalım neler olucak icim rahat ,zaten rabbim neyi yasatıcaksa yasayıp görücem
starsuzi yarın ikimizde doktora gidiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı
bende de her ay 1-2 yumurta oluşuyor.hatta geçen 2 ay 3-4 taneydi.fsh 101'den 12 ye kadar düştü.iki ay önce 34'e çıktı.
bugün de gittim doktora.yine 1 yumurtam var.ama amh <0.1 olduğu için umut yokmuş.folikül oluşuyor ama yumurta çıkmaz dedi doktorum.
anlayacağınız istemesem de tüp bebek sayfası benim için sonsuza dek kapandı
ses merhaba bana güç veriosun çok pozitifsinnn..
kademiii cnm hep olumsuzluk yaşayınca ne dşünecegimi bilmiyorum ertelenen tedaviler....doğru düzgün bi tedavim bile yok..bakalım ne olacak.bugün bide donq quai aldım bi o eksikti onuda içeyim...ne bulsam içiyorum.avuç avuç:)
düş cnm yarın seninde kontrolün var.birbirimize dua edelim..
slm canım,soğan suyunu adetimden 10 günsonra başladım.orta büyüklükte bir soğanı 4 böldüm 1.5 bardak kireçsiz suda 5 dakika kaynattım.öğle ve akşam yemeklerinden 20 dakika önce 15 gün içtim.aslanpençesinide yemeklerden iki saat sonra kaynak 1 bardak suda 2 çorba kaşığı olucak 5 dak kaynattım ılık içtim .2 ay süreyle içiliyo.kolay gelsin canım,ALLAH yardımcın olsun inşallah birsürü yumurtaların olur,stres yapma.bide sana bi kitap öneririm,düşünce gücüyle tedavi Louise Hay,okumakta fayda olduğuna inanıyorum.sevgiler.Melikepaç canım soğan suyu ve aslanpençesini nasıl ne ne zaman içiyon aç veya tokmu yapıyon.ne zaman başlanıyor ve ne kadar süre yapıyon o kürü.bunları detaylı yazabilir misin canım
bensiz ne çok yazışmışsını:)
banyo yapcam geri dönüp okuma şansım yok
regli oldumm hem de yarım saat önce şimdi bu 1. gün mü sayılıyor dersiniz?
bana tedavi yolları gözüktü umarım aksilik çıkmaz
kızlar yaaa valla korkuyorum ya gene olmazsa((
içini ferah tut canım,olumlu düşün tüm negatifleri sil aklından ,bence herşey çok güzel olucak hepimiz için.bensiz ne çok yazışmışsını:)
nasıl umut olmaz menapoza girmediğin sürece umut her zaman vardır. sen kaç yaşındasın?bende de her ay 1-2 yumurta oluşuyor.hatta geçen 2 ay 3-4 taneydi.fsh 101'den 12 ye kadar düştü.iki ay önce 34'e çıktı.
bugün de gittim doktora.yine 1 yumurtam var.ama amh <0.1 olduğu için umut yokmuş.folikül oluşuyor ama yumurta çıkmaz dedi doktorum.
anlayacağınız istemesem de tüp bebek sayfası benim için sonsuza dek kapandı
hay vucudunun kafasını seveyim ben:))) ne komiksin...düş ruşeymde kullanıyorum:))))akşam yemeklerinden önce 2-3 tatlı kaşığı yiyorum tadını sevdim allahtan.safran yağı içiyorum..
artık şifa olacakmı yoksa vucüdumun kafasımı karıştı görecegiz..çok mu yükleniyorum acaba:)
ben de okumayı planlıyorum meryem suresini işallah...aman etmem mi canım meryem süresi okudum hepınız aklım a geldı tek tek
ben de bu adaçayı işini okulda hallediyorum bir aydır bir kupa adaçayı içiyorum:))semos kız ben daha öncede sana yazmıstım ben bahceci kliginde tedavi oluyorum agustosdan beri gidip geliyorum orada doktoru beklerken bi bayanla tanıstım hic yumosu olmuyomus bu defa ilk kez 5 tane cıkmıs sasırdım ne yaptın diye doktorum burcak hnm dedi elevıt gunde 1tane balık yagı kullandım ded bide adacayı icmis kendiliginden 5 tane cıkmıs tüp bebege alıcaklardı
ben daha bie merkeze bile karar veremedim ama yarın karar verip arayacağım:)cok güzel baslıyosun beyaz bugun 1.gun yarın merkezi arayabilirsın insallah cıkmayacak hadi hayırlısı
cnm allah kabul etsin dualarımızı.amin.aman etmem mi canım meryem süresi okudum hepınız aklım a geldı tek tek
yok birsey olmaz insallah onlardan bende cok kullanıyorum bende yapıyorum ben ilac fazla kullanmıyorum ama protoın agırlıklı beslenıyorum balın ıcıne ceviz felan karıstırdım sabah ogeln aksam 1 tatlı kasıgı alıyorum taze meyve suyu sıkıp ıcıyorum bu aralar bakalım yarın neler olacak
Beyazım gelmiş hoşgelmiş,saat 23 00 yarında 1.gün sayılabilir bence..ama emin degilim..mutlaka sormak lazım.ayyy başlıyosun sende hadi baklım kampçılar tedavide:))bensiz ne çok yazışmışsını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?