daha cok erken ya belli olmaz insallah onlarda olgunlasıcak o kadar dikkat ediyoruz kendimize e2 harika canım cok sevindim inan senin adına bizim icin bu
kadarı bile mucize
ignelere basla daha da iyi olucak insallah yumosların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha cok erken ya belli olmaz insallah onlarda olgunlasıcak o kadar dikkat ediyoruz kendimize e2 harika canım cok sevindim inan senin adına bizim icin bu
kadarı bile mucize
ya ama doktor öyle dedi 2-3 ü ancak gelişir dedi. ama olsun işallah onlar da kaliteli olur işallah...daha cok erken ya belli olmaz insallah onlarda olgunlasıcak o kadar dikkat ediyoruz kendimize e2 harika canım cok sevindim inan senin adına bizim icin bu
kadarı bile mucize
mon veriyolarmıs bakalım bana ne verecek doktoraman allahım ilk baslıyan sensin aramızda ilk pozitif haberini insallah sen vericeksin fostımon kullanıyon bahceci de herkese fosti
imojumm ruşeym di galiba..markasını bilmiyorum ama ingilizcesi wheat germsuzisko bana o bisiden bahsetmistin r le baslayan biseyin markasini gondermeyi unutam bakim burada var mi? iyi uykular tatlilarim bneim
Selam arkadaslar
Allahu taala yar ve yardimciniz olsun insallah acilan elleri huzunlu kalpleri yasli gözleri goren mevlam bu ugurda maddi manevi emek veren
Herkesin yuzunu guldursun su anda mekke ve medinede edilen dualarla ilhak eylesinRabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin Aminnnnnnnnnn
Kizlar sizden ricam bol bol meryem suresini okuyun tedaviye baslamadan once herkesden tek bir yasin yalniz herkes bir tane okuyacak.
Toplam 500 yasin olacak tabiki verici olan Allahim yeterki ol desin yeterki istesin Yuce yaradanim tez gunlerde hayirli yavrular nasipp etsin.
Ben tam 20 sene sonra yavrumu kucagima aldim.Sabir sabir ve duayla ALLAHA EMANET OLUN her daim duamdasiniz.![]()
hoşbulduk canım nasılsın?
bugün tedaviye başladım kızların hiççç çbiri beni merak etmemiş ben de detayları yazmıyom heh:)merak edin siz de:)
o ne demek ben hiç duymadım canım?mon veriyolarmıs bakalım bana ne verecek doktor
içmiyorum ama ölüyorum derdinden yaa aklımdan hiç çıkmıyor inan...imojumm ruşeym di galiba..markasını bilmiyorum ama ingilizcesi wheat germ
(buğdayın embriyosu)galeta ununa benziyor.süte karıştırıp içiyorum ...üstelik tok tutuyor:)
canım ok teşşekkür ederiz...ne mutlu sana sonuca ulaşabilmişin...yaşadığın süreç çok uzun ama pes etmemişsin.
özel kürler uygulamışmıydın?neler yaptın?
Beyazımmm canım hayırlı uğrlu olsun..çok sevindim sayı kötü değil .yaptığın yatırımların sonucunu aldığına çook sevindim.izinden geliyorum.modelsin benim için unutma:)))
seni hiç merak etmez olurmuyuz...herşey çok güzel olacak..
sakın sakın sakın sigara içme.içilen ortamda bulunma.o kadar emek sakınnn beyazımmm..başarabilirsin
nebilim herkes gitmişNerde bu kamp sakinleri hu huuu..Beyazım da tedaviye başladı...nerelerdesiniz yahuu
canım çok zor sigarayı bırakmak ya çıldıracağım...Beyazcım günde 2 paket sigara içiyordum çok zor oldu ama mayıs ayından beri içmiyorum öyle böyle 7 ay oldu ben bıraktıktan sonra herkes bırakır diyorum. Bir gün eşim bana bu kadar çocuk istiyorsun ne yapıyorsun ne emek veriyosun sigarayı bile bırakmadın dedi. o gün kafama koydum sigarayı bırakmayı. canım daha önce sordum ama görmedin galiba wheat grass i ne marka alayım bide günde kaç tane içeyim? yumurta sayına çok sevindim maşallahh2011 de sağlıkla bebeğini önce karnına sonra kucağına alırsın inşallah
canım çok zor sigarayı bırakmak ya çıldıracağım...
kız test tarihim halen 2010 da:)) 2010 da karnıma 2011 de kucağıma nasip eder işallah...wheat grass konusunu sormuşsun pardon cidden kaçırdım demekki. markasını bilmiyorum ama suzi bana özelden link gönderdi ve o dedim. istersen sana da gönderir....
iyi geceler...
Beyazım 2011 in taze anne adayı olcann inşallah..bu kadar emek boşa gitmeyecek.sigaranın kölesi olma lütfen..
gül bende mayısta sigara bıraktım deli gibi içiyordum..şimdi kokusuna dayanamıyorum hasretle beklediğim bebişimden beni uzaklaştırdığını düşündükçe daha bi nefret ediyorum..wheat grass için sana link yollayım aslında hepsi aynı fiyatlar değişik.önemli olan 1 tanesinin 500mg olması gerektiği.
şifa olsun gülüm..paylaştığın için teşekkür ederim...umut oluyor gerçekten.bu yaşadığımız süreç bize neler ögretti neler
şuan elimde kalem not alıyorum ya..özel bir defter oluşturdum.şifa reçetem:))aslında bu forumda paylaşılan bilgiler daha snrasında okuyanlar içinde yol haritası olabilir.(yeni keşfettiğim bi site var özümseyim bilgileri paylaşcam)
Allah hepimizin yardımcısı olsun.