Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar.Beyaz canım tedavin hayırlı olsun.Dus,starsuzi,gil1973,beyaz ve adını yazamadığım arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Kamp hayatına devam.inşallah hepimizin hayırlı haberlerini burada yayınlayacağız.
beyaz canım, çok sevindim vallaDus canım ya 7 yumoşum var ama doktor dediki 2-3 ü ancak olgunlaşır dedi diğerleri immetureymiş yani küçüknüş pek işe yaramaz gibi bi laf ettiama ben yediklerim içtiklerimden sonun aldığımı gördüm diye mutlu mesut oldum....
bu arada e2 23 çok sevindim...
valla geçen sene 55 ti bak nerden nereye gördünüz mü?
kızlar ben kendi çapımda başarıyı yakaladım ha elde bir şey yok henüz ama o da işallah olur. yeni yıla üç kişi girmek istiyorum allahımmm izin ver ne olur....
saol canım sen neler yapıyorsun pek bilgi alamıyoruz:)Selam kızlar.Beyaz canım tedavin hayırlı olsun.Dus,starsuzi,gil1973,beyaz ve adını yazamadığım arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Kamp hayatına devam.inşallah hepimizin hayırlı haberlerini burada yayınlayacağız.
canım 7 folükül var ama antral 2-3 yani ancak iki üçünden cevap alınabilirmiş diğerleri küçük yani...beyazcım 7 folikül süper bişey valla.canım neler yaptın yazarmısın merak ettim bende
aminnn canım aMİNNN alalhım tez zamanda bebeklerimize kavuçmak nasip etsin hepimize....beyaz canım, çok sevindim valla,hayırlısı olsun inşallah,sağlıklı kaliteli ebriyoların olsun.ikiz bebişlerin olsun inşallah .ALLAH hayırlısını nasip etsin,tamamına erdirsin,şuan ikindi namazı okunuyor,ALLAH dularımı kabul etsin AMİNNNNN.
![]()
Selam kızlar.Beyaz canım tedavin hayırlı olsun.Dus,starsuzi,gil1973,beyaz ve adını yazamadığım arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Kamp hayatına devam.inşallah hepimizin hayırlı haberlerini burada yayınlayacağız.
kızlar meryem suresini okuyun diyorlar ya hergün mü okuyacağız ben internetten bulamadım türkçe yazılışı ya meali var ya arapçası elinde olan varsa bana gönderebilir mi?
kızlar meryem suresini okuyun diyorlar ya hergün mü okuyacağız ben internetten bulamadım türkçe yazılışı ya meali var ya arapçası elinde olan varsa bana gönderebilir mi?
bugün karamsarım biraz korkuyorum işteBeyazcım nasılsın heyecan varmı bitanem