bugün ögleden sonra test yaptım ve net ikinci çizgi terkrar çıktı doktorum burada yokmuş o yüzden pazartesiye kaldım.merak etmeyin kızlar ben corasprin kullanıyorum ayrıca kan sulandıcıda yapıyorum önceki tedavimden kalma iğnelerim var.3 yıldrı tedaviden tedaviye koşmaktan baya birşeyler öğrenmişim.
Ayrıca bu testlerin sabah yapılmasındaki amacı bhcg hormnu sabh idrarında dah yoğun oluyormuş.ben idrar testine göre hamileyim yani farklı markalardan üç ayrı test de yanılmaz sanrım.ama önemli olan bebeğini ultrasonda göremk ve kalp atışını alıp sağlıkla kucaklamak.
Neyse sanırım 1-2 gün sonray herşey netleşir.allah hepimzin yardımcısı olsun.
Bugün ögleden sonra test yaptım ve net ikinci çizgi terkrar çıktı doktorum burada yokmuş o yüzden pazartesiye kaldım.Merak etmeyin kızlar ben corasprin kullanıyorum ayrıca kan sulandıcıda yapıyorum önceki tedavimden kalma iğnelerim var.3 yıldrı tedaviden tedaviye koşmaktan baya birşeyler öğrenmişim.
Ayrıca bu testlerin sabah yapılmasındaki amacı bhcg hormnu sabh idrarında dah yoğun oluyormuş.Ben idrar testine göre hamileyim yani farklı markalardan üç ayrı test de yanılmaz sanrım.Ama önemli olan bebeğini ultrasonda göremk ve kalp atışını alıp sağlıkla kucaklamak.
Neyse sanırım 1-2 gün sonray herşey netleşir.Allah hepimzin yardımcısı olsun.
canım üst üste ikinci çizgi çıkarmı..hamilesin işte..ama adetine daha çok var dimi senin kaçıncı günü geçen adetinin..bu kadar erken idrarda çıkarmı sen adeten öncemi hamiş kaldın yani..kandad çabuk çıktı senin..senin bebiş aceleci olcak galiba..tüp bebekte erken çıkıyo kanda çünkü bölünmüş bir şekilde koyuyolar emriyo sadece rahmme gömülüyü oda 1 hafta içinde kanda çıkıyo..senin ilginç geldi bana..ama hamişsen adeten önce hamile kaldın bence..
bunlarda benim bu sabah yaptığım testler 1 dkk bile olmadan idrar ilerlerken oluştu silik çizgi ve 2 dkk içerisinde koyulaştı test kitinde elimdeyken daha net pembe çizgiler telde fotoda hafif çıkmış...:18::18::18::18:
bunlarda benim bu sabah yaptığım testler 1 dkk bile olmadan idrar ilerlerken oluştu silik çizgi ve 2 dkk içerisinde koyulaştı test kitinde elimdeyken daha net pembe çizgiler telde fotoda hafif çıkmış...:18::18::18::18:
canım valla gayet belli 2. çizgi BEN GÖZÜN AYDIN DİYORUM AMA NE OLUR KANDAN BAKTIRDA ÖYLE SEVİNELİMİSKELETLERE HALAY ÇEKTİRECEĞİM SENİN İÇİN
depresiff gozun aydinn canimm...saglikla kese ve kalp atisida duyarrsin insalllahhh
ooooooo gözün aydin
Canım çok sevindim inşallah bebeği sağlıkla kucağına alırsın. Gülneva sende güzel haberler veririrsin kızlar yaZılanları mutlaka okuyorum kaçırmadan:))) ben o kadar yoruldum ki biraz kafamı dinlemek istiyorum Dr u da bıraktım kürlerse inşallah Rabbim verirse boynu bükük bırakmaz düşükten sonra Dr gitmedim kist olmuş mu hormonlar ne durumda diye. Kendimi iyi hissettiğimde tüp bebek yapacağım tabi bu arada yumurta bitmezse. Ruhum bedenim beynim çok yoruldu. Yazdııklarınızı kaçırmamaya çalışıyorum ve dualarımdasınız Rabbim 2 şer 2şer verir inşallah
canım sendeki sorun neydi hamile kalabiliyosun oda güzel..fsh yüksek değildi galiba sende geçmişini hatırlayamadım kusura bakma..inş bbebişinin kalp atışınıda duyarsın..tetlere gööre hamilesin kesin..
cnm çok tşk ederim amin ...inşaallah sağlıklı bi gebeliktir....doktora gidicem yazarım inş. güzel haberlerle gelirimcanim cookk cokk sevindim hadi gözun aydin insallah saglikla ilerler vede saglikla kucagina almakta nasip oluryarin sabah ilk isin kan testi yapmak olsun hayirli haberlerini bekliyoruz....darisi isteyen herkese insallahhhh...
ben deki sorunda fsh sen pek hatırlaymadın sanrım daha çok ummü ile yazışıyorduk hatta beraber saraçoğlunun kürlerini almıştık onla.
kızlar bunlarda bu akşam az önce yaptığım testler...yarın randevu alıcam dr a giitmek istiyorum....aklıma takılan bişi var kist hcg yi arttırırmı yani kist idrar testinde pozitif çıkarırmı
ben deki sorunda fsh sen pek hatırlaymadın sanrım daha çok ummü ile yazışıyorduk hatta beraber saraçoğlunun kürlerini almıştık onla.
Canım çok sevindim inşallah bebeği sağlıkla kucağına alırsın. Gülneva sende güzel haberler veririrsin kızlar yaZılanları mutlaka okuyorum kaçırmadan:))) ben o kadar yoruldum ki biraz kafamı dinlemek istiyorum Dr u da bıraktım kürlerse inşallah Rabbim verirse boynu bükük bırakmaz düşükten sonra Dr gitmedim kist olmuş mu hormonlar ne durumda diye. Kendimi iyi hissettiğimde tüp bebek yapacağım tabi bu arada yumurta bitmezse. Ruhum bedenim beynim çok yoruldu. Yazdııklarınızı kaçırmamaya çalışıyorum ve dualarımdasınız Rabbim 2 şer 2şer verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?