Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hadi inşşşşş canım güzel haberlerle gel

canım sendeki sorun neydi hamile kalabiliyosun oda güzel..fsh yüksek değildi galiba sende geçmişini hatırlayamadım kusura bakma..inş bbebişinin kalp atışınıda duyarsın..tetlere gööre hamilesin kesin..

cnm adetime 2 yada 3 gün kaldı....hayırlısı artık..

kızlar bu bugün arkadaşıma yaptırdığım gebelik testi.. ben evden benim yaptığım aynı marka test götürdüm arkadaşıma onada yaptırdım hiçbi çizgi çıkmadı onda hatta 4 5 saat bile bekledik böle kaldı onun testi..

Eklentiler

• $Fotoğraf-0019.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf-0020.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
bunlarda benim bu sabah yaptığım testler 1 dkk bile olmadan idrar ilerlerken oluştu silik çizgi ve 2 dkk içerisinde koyulaştı test kitinde elimdeyken daha net pembe çizgiler telde fotoda hafif çıkmış...:18::18::18::18:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0016.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf-0017.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf-0014.webp
    5 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf-0015.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39

canım valla gayet belli 2. çizgi BEN GÖZÜN AYDIN DİYORUM AMA NE OLUR KANDAN BAKTIRDA ÖYLE SEVİNELİM İSKELETLERE HALAY ÇEKTİRECEĞİM SENİN İÇİN

depresiff gozun aydinn canimm...saglikla kese ve kalp atisida duyarrsin insalllahhh

canım valla gayet belli 2. çizgi BEN GÖZÜN AYDIN DİYORUM AMA NE OLUR KANDAN BAKTIRDA ÖYLE SEVİNELİM İSKELETLERE HALAY ÇEKTİRECEĞİM SENİN İÇİN

depresiff gozun aydinn canimm...saglikla kese ve kalp atisida duyarrsin insalllahhh

ooooooo gözün aydin

kızlar hepinize çok tşk ederim...çok heycanlıyım bir okadarda endişeliyim ve çok korkuyorum...inşaallah hayırlı sağlıklı sorunsuz bi gebeliktir...pazartesi hemen bi randevu alıp doktora gitmek istiyorum..dualarınıza ihtiyacım var :18::18::18::18::18::18:

Canım çok sevindim inşallah bebeği sağlıkla kucağına alırsın. Gülneva sende güzel haberler veririrsin kızlar yaZılanları mutlaka okuyorum kaçırmadan:))) ben o kadar yoruldum ki biraz kafamı dinlemek istiyorum Dr u da bıraktım kürlerse inşallah Rabbim verirse boynu bükük bırakmaz düşükten sonra Dr gitmedim kist olmuş mu hormonlar ne durumda diye. Kendimi iyi hissettiğimde tüp bebek yapacağım tabi bu arada yumurta bitmezse. Ruhum bedenim beynim çok yoruldu. Yazdııklarınızı kaçırmamaya çalışıyorum ve dualarımdasınız Rabbim 2 şer 2şer verir inşallah

amin cnm inşaallah..çok tşk ederim cnm....inşaallah sağlıklı bi gebeliktir..ben kese ve kalp atışını görmeden daha hamileyim diyemiyorum hakkımızda hayırlısı cnm...rabbim büyüktür inş.. hepimize nasip eder sağlıklı hayırlı gebelikler...inş.. seninde tüpe gerek kalmadan geliverir bebişin cnm...

canim cookk cokk sevindim hadi gözun aydin insallah saglikla ilerler vede saglikla kucagina almakta nasip olur yarin sabah ilk isin kan testi yapmak olsun hayirli haberlerini bekliyoruz....darisi isteyen herkese insallahhhh...

ben deki sorunda fsh sen pek hatırlaymadın sanrım daha çok ummü ile yazışıyorduk hatta beraber saraçoğlunun kürlerini almıştık onla.

canim cookk cokk sevindim hadi gözun aydin insallah saglikla ilerler vede saglikla kucagina almakta nasip olur yarin sabah ilk isin kan testi yapmak olsun hayirli haberlerini bekliyoruz....darisi isteyen herkese insallahhhh...
cnm çok tşk ederim amin ...inşaallah sağlıklı bi gebeliktir....doktora gidicem yazarım inş. güzel haberlerle gelirim
ben deki sorunda fsh sen pek hatırlaymadın sanrım daha çok ummü ile yazışıyorduk hatta beraber saraçoğlunun kürlerini almıştık onla.

asya cnm sen naptın gittinmi doktora...senin son adet nezmandı

kızlar bunlarda bu akşam az önce yaptığım testler...yarın randevu alıcam dr a giitmek istiyorum....aklıma takılan bişi var kist hcg yi arttırırmı yani kist idrar testinde pozitif çıkarırmı

Eklentiler

• $Fotoğraf-0024.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf-0025.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43
kızlar bunlarda bu akşam az önce yaptığım testler...yarın randevu alıcam dr a giitmek istiyorum....aklıma takılan bişi var kist hcg yi arttırırmı yani kist idrar testinde pozitif çıkarırmı

canım kistlerde çift çizgi çıkmaz..bendede kist vardı daha önce idrar testim hep tek çizgiydi...yarn mutlak kan testine git..bu bebiş için çok bekledin biliyosun ne uraşlar verdin..ihmal etme yarın mutlaka git kanda baktır..yarın hayırlı haberle gel inş..bende adet bekliyorum hala gelen giden yok menopoza girdim galiba..söktürücü hapım biteli yarın dördüncü günüm hala gelen giden yok..

canım senin fsh kaçtı hatırlayamadım..en yüksek fsh kaç çıkıyodu senin..hatırlayamadım kusura bakma konuşuyoduk seninle hatırlıyorum aslında ama bu aralar acayip unutkanım kafam çok dolu o yüzden...benim umitlerim azalmak üzere artık en son eylül 25 adet oldum hala gelen giden yok bende..menopoza girdim galiba..fsh çok yüksek son 3 aydan beri fazla düşüş yok..

yok canım ya benden güzel haberler yok maalesef...artık umitlerim bitmek üzere..ilaçsız adet olamıycam galiba artık..moralim çok bozuk..yinede Allahtan ümit kesilmez canım..en azından bebiş oluyo canım bide öyle düşün..hiç olmasa daha kötü..sen tüp bebek yaptır canım tüpte en sağlıklı yumoş ve spermler seçilip konuluyo..tüp bebekte şansın büyük..bizim o şansımızda az yada hiç yok gibi..Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…