ozaman bende bu ay yumurta yok muhiçbişey görünmüyor salı gel bakalım dedi evet çok yeniyim canım hiç bilgim yoktu.aynen okadar stresliyim ki elimde değil belli olcak hemen bilet alınıcak 13 saat 30 dklık yola çıkılacak eşiminde izin alabilceği belli değil
Merhaba ben de maalesef erken yumurtalık yetmezliğini yaşıyorum. İlaçla adet gördüm. Adetin 4. günü değerlerime bakıldı FSH 8.30 lh 4,34 Estradiol 25 sizce nasıl ( Amh çok düşüktü geçen sene)
canım seni üzmek istemem ama bişey gözükmüyosa yumurta yok o zaman..olmayan yumurtalara çatlatma inesi vurdurma sakın boşuna hormon alma..boşu boşuna o kadar yolla gitme..bak az kalmış eşinin gelmesine..beklerken söylediğim kürleri uygula..senin fsh kaç çıkmıştı daha önce canım..
20 çıkmıştı canım bugün gidicem doktora yaptırmam tabiki evet haklısın olmazsa kürlere başlıcam canım teşekkür ederim, ama yinede ümitliyim bakalım yazarım
merhabalar,forumu hergün bana umut verecek mesajları okuyabilir miyim diye takip ettim, an oldu okuduklarımdan umutlandım an oldu umutlarım azaldı. hep konu başlığına uygun bir mesaj yazmayı umut ettim, şükürler olsun ki şuan yazabilmek nasip oldu :)
yumurta rezervi azlığı sebebiyle doktorlar beklemeden tüp bebek dediler ve biz de hemen başladık. 31 ekimde 2 adet embriyo transfer edildi ve bugün test günümüz. ama eşimle sabredemediğimiz için dün akşam test yaptırdık ve bhcg sonucu 514
sabah doktoru aradım, hemşiresiyle görüştüm, tebrikler hamilesiniz oranınız çok güzel dedi. 2 hafta sonra kese görmeye gideceğiz. inşallah devam eden sürecimiz sağlıklı geçecek...
merhabalar,forumu hergün bana umut verecek mesajları okuyabilir miyim diye takip ettim, an oldu okuduklarımdan umutlandım an oldu umutlarım azaldı. hep konu başlığına uygun bir mesaj yazmayı umut ettim, şükürler olsun ki şuan yazabilmek nasip oldu :)
yumurta rezervi azlığı sebebiyle doktorlar beklemeden tüp bebek dediler ve biz de hemen başladık. 31 ekimde 2 adet embriyo transfer edildi ve bugün test günümüz. ama eşimle sabredemediğimiz için dün akşam test yaptırdık ve bhcg sonucu 514
sabah doktoru aradım, hemşiresiyle görüştüm, tebrikler hamilesiniz oranınız çok güzel dedi. 2 hafta sonra kese görmeye gideceğiz. inşallah devam eden sürecimiz sağlıklı geçecek...
çok mutlu oldum canım inşallah sağ salim kucağına alırsın kendim hamile kalmış gibi mutlu oldum canım hayırlı olsun. amh kaçtı öğrenebilirmiyim canım ?
kelebekcim buralardayimm hep okuyorum ama yazicak bisi bulamiyorrum.cok gucsuz ve halsizim.her sabah ac karnins cikariyorum ..doktor arastirmasi yapiyorumm dogun icin.benimkiler arasinda bi hafta varmis .sen nasilsin ilac kullaniyomusuncanim nerelerdesinnn durumun nasil umarim hersey yolundadir..
ağustos ayında yaptırmıştık testi , amh 0,13 . bunun ne demek olduğunu öğrendiğimde yıkılmıştım günlerce ağladım. 1 ay çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım. doktor beklemeye gerek yok dedi.
ağustos ayında yaptırmıştık testi , amh 0,13 . bunun ne demek olduğunu öğrendiğimde yıkılmıştım günlerce ağladım. 1 ay çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım. doktor beklemeye gerek yok dedi.
kelebekcim buralardayimm hep okuyorum ama yazicak bisi bulamiyorrum.cok gucsuz ve halsizim.her sabah ac karnins cikariyorum ..doktor arastirmasi yapiyorumm dogun icin.benimkiler arasinda bi hafta varmis .sen nasilsin ilac kullaniyomusun
ne mutlu sana benim eşim ilk denemede pes etti ikinciye başlayalim diyorum ne gerek var olsaydi olurdu varmi böyle bişe fsh kaçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?