canım üzülme diycem ama kelimeler kıfeyetsiz kalıyo sabır diliyorum sana..ama herşeyde bir hayır vardır canım...benimde bu ay adet iyice sapıtı hala olamadım..doktorum söktürücü verdi yarın sabah biticek hap hala geden giden yok...bugün tekrar idrar testi yaptım negatif...karnım ağrıyo olucam diyorum yine gelen g,iden yok kaç günden beri..bugün akupuntur doktoru ile görüşmeye gittim..bayağ güzel şeyler söyledi hormonlar dengeleniyomuş akupuntur sayesinde..ve bir tane örnek verdi 41 yaşında bir hastası varmış gebe kalamıyomuş akupuntur sayesinde hamiş kalmış hata şimdi ikinciye hamileymiş..canım bahçeci tüp bebekle bağlı çalışıyolarmış..Allahım nasıl ödü bahçeci tüp bebek merkezi ve alman hastanesini en iyi merkezlerden diyo mustafa bahçeci çok iyi bir doktor tavsiye ediyorum oraya gitmeni dedi..bahçeci kliniğindede akupuntur uyguluyolarmış canım yumurta büyütmek ve hormon dengelemek için çok işe yarıyomuş istersen neten araştır..yada bahçeci kliniği ile görüş bu akupuntur konusunu..çok hastası olmuş tedavi aşamasında hamile kalan..
tekrar deniycez canım..deneyene kadar kendiliğinden geliverse süper olur valla..:))
çok iyi etmişsin canım test çubukları almakla..işallah çif çif görürsün o çubukları..
yarın gideyim bakalım bugün kasıklarda hiç bişey hissetmiyorum..ama bugune kadar hareketlilik vardı..yok deyince çok şaşırdım.ya ben bu ayki tedaviye tümden şaşırdım işallah tekrar opu olabilirsem tekrar embriyom olursa işallah allahın izniyle..sonra transfer canım..allahım herkesin yolunu açık etsin..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
evet canım biliyorum bahçecinin akapunktur doktoru var hasan ali nogay..aslında olabilir bu gittiğimde ondanda yardım alanıbilir aslında..sen çok iyi yapmışsın canım..mutlaka yaptır belki sende bahçeciye gelirsin..:) gerçi benim tedavim başarısız oldu ama..kısmet diyelim işallah bu sefer yüzümüz güler..hepimizin canım..adet olduğunda tüp bebek doktoru ilede görüşecekmisin..aslında tüp bebek doktorları yumiyi daha iyi görüyorlar..işallah seninde saklanan yumiler çıkıcak ortaya..allah yolumuzu açık etsin..
cnm inş... seni daha fazla bekletmeden geliverir bebişinizde size sürpriz yapar cnm ya olabilir cnm neden olmasın doğal kendiliğinden geliverir sizin kuzu rabbim büyüktür imkansız yoktur ona...cnm daha önce yumi görmeyen ama klomen veren doktoramı gideceksin yarın...dediğin gibi tüp merkezindekiler dahamı iyi görüyr acaba yumileri...hakkımızda hayırlısı cnm rabbim yardımcımız olsun..bu arada eşim birsürü test almıştestkolik oldum bağımlılık yaptı test yapmak bana...test yapmayınca kendimi boşlukta hissediyorum...illa görecem o tek çizgiyi
ama inş...artık çift çizgiyide görmek nasip olur hepimize...
kızlar fotoyu çekerken tel elimden fayansa düştü ve fotoyu bozuk çekti net çıkmadı testte dahada belli ikinci çizgi pembe renkli burda çok silik çıkmış ama testte çok net belli...
canım bende çok istiyorum akupuntura gitmeyi seansı çok yüksek fiyat geldi ama bebiş için değer aslında...ama akupuntur masrafı bizi bayağ zorlar...Allahım inş bir yol göstersin bana çalışmaya karar verdim aslında inş yakın bir zamanda iş bulurum..sende görüş akupuntur doktoruyla canım yumoşlar güzel gelişiyomuş tüp bebek tedavisinde...hem tedavine devam ediyomuşun hemde akupuntur uygulanıyomuş.adet olayım gidicem canım tüp bebek merkezine kime gitsem karar veremedim daha..bahçecimi İstanbul tüp bebekmi çok kararsızım..mustafa bahçecide iyi bir doktor aret kamarda...bide adet olabilsem son kararımı vericem..eşim hangisini istersen gitcez diyo biraz yardımcı olsa yok anam sen bilirsin diyo bu konuda fazla yorum yapmıyor buda beni sinir ediyo..çok rahat bu erkekler..
cnm hayırlısı olsun inş. o hareketlilik yumilerin çalışmasına gelişmesine işarettir cnm ya bakarsın bebiş doğal yolla geliverir sürpriz yapar inş. cnm...diğer ay yumi döllenince tarnsfer olacak değilmi cnm...canım bu sefer başka bi doktora gittim tekrar aynı sorun olmasın diye..bugün kontrol vardı gittim amal,iyattaymiş 4 de gelecek dediler..geri eve geldim..bekelemedim önceden söylemediler diyede canım sıkıldı.sağ kasığımda hafif hareketlilik vardı bugün..belkide yumurtalıklar çalışıyor ama daha üretime geçmedi..:)).bu ay kısmette yokmuş diyelim..
canım senide işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ..işallah bebeğin gelsin..
canım gördüm çizgiyi hafif çıkmış ama hafif de olsa hamile olman çok yüksek..hamile olmayınca bu çizgi hiç çıkmıyor canım..iki gün sonra tekrar yaparsın..:))
cnm hayırlısı olsun inş. o hareketlilik yumilerin çalışmasına gelişmesine işarettir cnm ya bakarsın bebiş doğal yolla geliverir sürpriz yapar inş. cnm...diğer ay yumi döllenince tarnsfer olacak değilmi cnm...
:18::18::18::18::18::18::18::18: ayy ümmü cnm içimi ferahlattın hamile olmayanda gölge mölgede çıkmaz dimi :18::18::18: adetime 4 5 gün var koyulaşırmı dersin adet günümdede kan testi düşünüyorum :18::18::18::18:
canlı selam asya nasılsın neler yapıyosun..
Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum siteye kendimi işime vermiştim ağustos ayının sonunda bir opu oldum boş çıktı sonra adet oldum.En son eylülün yirmisinde adet oldum ve ben ekimin 18-19 beklerken bir türlü gelmedi adet ha bugün ha yarın derken test yapmaya karar verdim dün sabah idrar testi yaptım iik saniyede çift çizgi çıktı ben inanamadım tekrar bugün sabah farklı bir test markasıyla yaptım tekrar çift çizgi yani pozitif tabi çok heyecanlandım yarın doktora gidecektik ama ben çok korktum ve bir kaç gün erteledim çünkü doktorlardan resmen nefret ettim.Bu durma göre ben hamile miyim?
Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum siteye kendimi işime vermiştim ağustos ayının sonunda bir opu oldum boş çıktı sonra adet oldum.En son eylülün yirmisinde adet oldum ve ben ekimin 18-19 beklerken bir türlü gelmedi adet ha bugün ha yarın derken test yapmaya karar verdim dün sabah idrar testi yaptım iik saniyede çift çizgi çıktı ben inanamadım tekrar bugün sabah farklı bir test markasıyla yaptım tekrar çift çizgi yani pozitif tabi çok heyecanlandım yarın doktora gidecektik ama ben çok korktum ve bir kaç gün erteledim çünkü doktorlardan resmen nefret ettim.Bu durma göre ben hamile miyim?
canım iyiyim sen nasılsın?
o çok güzel bugün sen ve polyannadan süper haberler var.: 49: .işallah bebğiniz sizi hiç bırakmasın canım..sende hamilesin çok güzel allah tamamına erdirsin..bu ay neler yapmıştın yaptığın özel bir şey varmı..darısı bizlere tüm istiyenlere..
canım 2 ayrı markada pozitif verdiyse hamilesindir :)) hemen kan ver tabiki.allahım inşallah bir aksilik olmaz çok sevindim senin adına :)
bence o çizgi gittikçe koyulaşıcak..hamilesin polyanna ne güzel işallah sana sımsıkı tutunur..doktora sorsan aslında düşük olmaması için progestan veriyorlar ya..bi sor istersen hiç bi zararı yok..ayy hadi işallah canım..gelsin bebeğin hayırla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?