baharcım inşallah sende en yakın zamanda pozitifi görürsün. ben de bu ay tedavi olmayacaktım, ama 6.günden sonra başladım, bakalım artık, yumurta kaçırmayalım derken iyice kafayı kırmaya başladık. yeterki olsun diye 6.gün bile başlar oldum.
sen doktorla adette mi konuşacaksın. benim arkadaş 41 yaşında , durumunu sana bildiririm, unutursam sen de sorarsın.
canım sakın bırakma kendini, allah birgün seni de görecek, beni de, diğer kızları da, biz de onun kulu değilmiyiz, vardır bir düşundüğü. Allah istediğin şeyi;
ya evet der hemen verir
ya sonra daha iyisini verir
ya da vermez ama en en hayırlısı budur,
gibi bir söz vardı, tam hatırlayamadım , ama canım en iyisi en hayırlısı gelecektir bizlere. Sakın sakın bırakma kendini, her anını doldurabilecek bir uğraş bul ki, seni oyalasın ve çok uykun gelene kadar yatağa girme bu uğraş ile ilgilenirken çok uykun geldiğinde yatağa gir ve adeta sızarak uyu canıkom
elimden geldiğince umudumu kaybetmemeye dua etmeye gayret ediyorum ne adar başarıyorum bilmiyorum ama çabalıyorumm allhım yar ve yardımcımız olsun umdumuzu artırsın bu gri günler bitsin inşşcanım aklıma gelen en mantıklı yol adet olunca adanada kadın doğumcuya gidip bu sefer başka doktora gidicem allah nasip ederse en azından kist var ne durumdayım e2 baktırıp klomen içeyim diyorum sonrada bahçeci..Senide çok merak ediyorum salı günü güzel haberler vermek nasip olsun..
Canım hep yaşıyoruz bu gelgitleri..bende şu sıralar ağlak oldum herşeye duygulanıp ağlıyorum..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..allah bir şeyin olmasını isterse önce kalplerimize onu doldururmuşki..biz dua edelim yalvaralım sabredelim öyle vermek içinmiş canım..allah dilemesse biz dileyemeyiz deiyor ya işte bu canım önce allah istiyor bizede istetiyor..isteyelim dua edelim..
Insalllah 2 ser embriyo koyariz buzluga. 2mize de surpriz olur yaaacanım aklıma gelen en mantıklı yol adet olunca adanada kadın doğumcuya gidip bu sefer başka doktora gidicem allah nasip ederse en azından kist var ne durumdayım e2 baktırıp klomen içeyim diyorum sonrada bahçeci..senide çok merak ediyorum salı günü güzel haberler vermek nasip
canım hep yaşıyoruz bu gelgitleri..bende şu sıralar ağlak oldum herşeye duygulanıp ağlıyorum..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..allah bir şeyin olmasını isterse önce kalplerimize onu doldururmuşki..biz dua edelim yalvaralım sabredelim öyle vermek içinmiş canım..allah dilemesse biz dileyemeyiz deiyor ya işte bu canım önce allah istiyor bizede istetiyor..isteyelim dua edelim..
serozi degerlerini yaz bana. Tabloyo ekleyeimkızlar merhaba dün hulusi hocayla görüştüm muayene oldum. 1. 1,5 saat geç muayene girdim çok yoğundu. Tüm tahlillerimi inceledi ve hiç umutlu konuşmadı işimiz çok zor dedi. Düşüklerinin nedeni yumurtaların zayıf olması dedi keslnlikle istanbulda paranızı yemişler dedi kesinlikle pgt li tüp olmaz dedi neyse bir de muayene etti. Ancak muayeneden sonra daha umut verici konuştu yumurtalıkların durumu iyi fsh yükselmezse işimiz kolay olur dedi kızlar. Ve hemen tüpe başlayamayacağız dedll eşlmde bende sigara kullanıyoruz kesinlikle bırakacaksınız dedi ve selenyum ac diye ilacı her ikinizde kullanın dedi 1 ay. Bununla birlikte 3 tane ilaç verdi bana reçetesiz bu fsh amh değerine sahip çok oldu ancak senin gibi 2 yılda 5 kez hamile kalan olmadı dedi. Önümüzdekll adettimle fsh e2 ye baktıracaııım ve ofis histerisopi yapacak martta da her şey normal giderse tüp yapacak fakat kızlar çokta umut verirmedll verdiği ilaçlar genelde işe yarıyormuş ama her bünyede işe yaramıyormuşfakat dr. Beyi sevdim 1,5 saat detaylı güler yüzlü ve dolandırmadan lafı açıklama yaptı durum bu saraçoğlunun kürlerinide sordum kullandığımızı eşimle çok para gerek yok dedi kullamayın
canim. Yumiler cok gelsin . Kaliteli olsun . 2 den fazla embriyon olsun da icin rahat rahat transfer yaptirirsin.amin inş hepberaber görürüz sonu güzel pozitifleri..iyi yapmışsın aklında kalacağına devam etmen daha iyi inş kaliteli yumoşların vardır..bende bugün adet oldum pazartesi gidicem ozamn konuşurum inş benimde kendiliğinden güzel gelişen yumoşlarım vardır..maşallh arkadaşına yaşına göre çok güzel yumoşları oluşmuş 5.güne gitmiş hamile kalmış allah tamamına erdirsin inş..inş hep güzel haberler verirsin arkadaşın hakkında..
elimden geldiğince umudumu kaybetmemeye dua etmeye gayret ediyorum ne adar başarıyorum bilmiyorum ama çabalıyorumm allhım yar ve yardımcımız olsun umdumuzu artırsın bu gri günler bitsin inşş
ınsalllah 2 ser embriyo koyariz buzluga. 2mize de surpriz olur yaaa
serozi degerlerini yaz bana. Tabloyo ekleyeim
dr sevmen guvenmen iyi canim. Daha rahat olacaksin bu sayede. ınsallah bu kez kucagina almak nasip olur
canim. Yumiler cok gelsin . Kaliteli olsun . 2 den fazla embriyon olsun da icin rahat rahat transfer yaptirirsin.
Bravooo yeteer. Degerlerini durumu yaz da tabloya yazalim
canım fsh 12, amh 0,6 . bebek yok yaş 32. Kızlar verdiği ilaçlardan biri biestone duydunuz mu kullanan var mı
yeterrrcimmmm rabbimmm zor bi sinavw koydu cunku sen cok sevdigi bi kulusun ve gercekten... tasiyabiliyosunkii bu sinavu veriyo rabbim tasiyamiycamiz yuku vermiyoo biliyosunkiibu günlerde hiç iyi değilim10 yıldır anne olamamanın acısı Hasretini Yaşayan ben:26: Bu gün sabaha kadar uyku uyuyamadım :44::44:gözümü her kapattığımda ağlayarak dualar ediyor buldum kendimi içim bir başka yanıyor Yüreğim bir başka çarpıyor Ne oldu Neden oldu anlamadım :44:aklımla duygularım yol ayrımında:44::44:yine bu karmaşa beni maf ediyor
canım hayırlı olsun yüzün gülsün bu sefer inşallah.kızlar merhaba dün hulusi hocayla görüştüm muayene oldum. 1. 1,5 saat geç muayene girdim çok yoğundu. Tüm tahlillerimi inceledi ve hiç umutlu konuşmadı işimiz çok zor dedi. Düşüklerinin nedeni yumurtaların zayıf olması dedi keslnlikle istanbulda paranızı yemişler dedi kesinlikle pgt li tüp olmaz dedi neyse bir de muayene etti. Ancak muayeneden sonra daha umut verici konuştu yumurtalıkların durumu iyi fsh yükselmezse işimiz kolay olur dedi kızlar. Ve hemen tüpe başlayamayacağız dedll eşlmde bende sigara kullanıyoruz kesinlikle bırakacaksınız dedi ve selenyum ac diye ilacı her ikinizde kullanın dedi 1 ay. Bununla birlikte 3 tane ilaç verdi bana reçetesiz bu fsh amh değerine sahip çok oldu ancak senin gibi 2 yılda 5 kez hamile kalan olmadı dedi. Önümüzdekll adettimle fsh e2 ye baktıracaııım ve ofis histerisopi yapacak martta da her şey normal giderse tüp yapacak fakat kızlar çokta umut verirmedll verdiği ilaçlar genelde işe yarıyormuş ama her bünyede işe yaramıyormuşfakat dr. Beyi sevdim 1,5 saat detaylı güler yüzlü ve dolandırmadan lafı açıklama yaptı durum bu saraçoğlunun kürlerinide sordum kullandığımızı eşimle çok para gerek yok dedi kullamayın
canım inşallah inşallah dediğin gibi olur..hayırlısı allahtan..Insalllah 2 ser embriyo koyariz buzluga. 2mize de surpriz olur yaaa
serozi degerlerini yaz bana. Tabloyo ekleyeim
Dr sevmen guvenmen iyi canim. Daha rahat olacaksin bu sayede. Insallah bu kez kucagina almak nasip olur
canim. Yumiler cok gelsin . Kaliteli olsun . 2 den fazla embriyon olsun da icin rahat rahat transfer yaptirirsin.
Bravooo yeteer. Degerlerini durumu yaz da tabloya yazalim
selam arkadaşlar,aranızda yeniyim sayfaların en başından okumayı isterdim ama çok fazla o yüzden sizlere sormak istiyorum,ben 38 yaşındayım,sorunum yumurta rezerv azlığı..ilk tüp bebek tedavimi gerçekleştiriyorum,pazartesi günü yumurta toplama işlemim var kısmetse..onca iğne tedavime rağmen bende tek yumurta oluştu,18mmlik..diğerleri küçük oldukları için işe yaramıyormuş öyle söyledi doktorlar..yani tek yumurta toplanacak,bu yüzden oldukça üzgünüm..acaba içinizde tek yumurta transferinde olumlu sonuç alan arkadaşlarım var mı?cevap verirseniz çok sevinirim..
canım fsh 12, amh 0,6 . bebek yok yaş 32. Kızlar verdiği ilaçlardan biri biestone duydunuz mu kullanan var mı
canım hayırlı olsun yüzün gülsün bu sefer inşallah.neler verdi doktor biri biosteron demişsin..oda bizler için çok iyi bi ilaç canım günde kaç kere içiyosun..
canım inşallah inşallah dediğin gibi olur..hayırlısı allahtan..alıs sen biosteron günde kaç tane içiyosun..ben 2 içiyorum..
canım öncelikle hayırlı olsun yaratan allah bir taneyede can verecek allah canım stres yapma işallah herşey gönlünce olsun ben çok gördüm tek embriyoyla hamile..yeterki allah ol desin..
alıs sen biosteron günde kaç tane içiyosun..ben 2 içiyorum..
.
iyi geceler , ilavelerimizalisalis .!.:[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] yumi biriktiriyor [/td]
[td] REZERV AZ,2 donmuşu var [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi[/td]
[td] Rezerv az(2 donmuşu var) . [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]gülneva77 [/td]
[td] 34[/td]
[td] tekirdağ [/td]
[td] fsh[/td]
[td] lh [/td]
[td] - [/td]
[td]-[/td]
[td] - [/td]
[td] bat [/td]
[td] -sat[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]bahar35baha [/td]
[td] -[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]0,1[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 düşük[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]yeteeeer [/td]
[td] 37[/td]
[td] yer[/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 3 negatifi var, 4 iptal tedavi [/td]
[td] kadın erkek infertilitesi[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]serozi [/td]
[td] 32[/td]
[td] yer[/td]
[td] -12 [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] 0.6 [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table]
iyi
[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[td] DOKTOR&HASTANE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] 1 negatif [/td]
[td] REZERV AZ, 2 emb.dondu [/td]
[td] ……….-BAHÇECİ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18-22 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif,1 kimyasal[/td]
[td] Rezerv az (2 emb.dondu) [/td]
[td] İSRAEL ARUH-KENT HAST [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]gülneva77 [/td]
[td] 34[/td]
[td] tekirdağ [/td]
[td] fsh[/td]
[td] lh [/td]
[td] - [/td]
[td]-[/td]
[td] - [/td]
[td] sat [/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] ARET KAMER-MERKEZ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]bahar35baha [/td]
[td] -[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]0,1[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 düşük[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] DR-TINAZTEPE [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]yeteeeer [/td]
[td] 37[/td]
[td] yer[/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 3 negatifi var, 4 iptal tedavi [/td]
[td] kadın– erkek infertilitesi[/td]
[td] TURAN ÇETİN-ADANA BAŞKENT [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]serozi [/td]
[td] 32[/td]
[td] yer[/td]
[td] -12 [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] 0.6 [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/table]
:))
iyi akşamlar herkese,, bir süredir takip etsemde giremedim ,,, ummuseleme 2.dondurulmuşunu gördüm hayırlı olsun bende Güvenç beydeydim bugün aklıma sen geldin acaba buralarda mıdır diye :) o kadar kalabalıktı ki yine ,,hatta mesaj attım gelince ama mj kutun dolmuş,,
öylemi canım bakayım kutuya..ben bu hafta yoktum canım...sen başladınmı tedavine ..hayırlı olsun şimdiden çok iyi geçsin inşallah..bende adet olmayı bekliyorum canım.doktor gel bakalım diye mail atmış ama ben yine aynı klomen içip öyle gideyim diyorum nasipse canım..bugün yarın adet olursam önümüzdeki cumartesi giderim inşallah ..cumartesileri çok kalabalık oluyor çok bekledinmi canım..nasıl içine sindimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?