canım vallahi ben de hamişlere bakıp acaba içlerinde cansu var mı diye düşündüm. Hatta zayıf esmer gözlüklü bir dr. Daha vardı gögeşen hoca onuda gördüm anneme anlattım bir arkadaş var bu dr yapmış dedim acaba ona mı gitseydik dedim annemde buna niyetlendin bununla görooüşelim dedi. Canım fetih suresini okumadım ben kaç kere okuyorsun sen ben de okuyayım. Dediğin doğru sonuçta dr larda bir yere kadar muayeneden önce bana dedi ki yumurtalar çok zayıf çok az yumurtan olur onlarda da konmma aşamasına gelemeyebilir, tüp bebekte düşer muayene sırasında şaşırdı, yumurtalar çok iyi durumda deyip şaşırdı ilginç vakasın, bu değerlere sahip birinin hamile kalamaması lazım dedi. Canım sen bu ilacı kullanırken hayıt vs kullandın mı ayın sonunda histeriskopi yapacak bakalom(
canım vallahi ben de hamişlere bakıp acaba içlerinde cansu var mı diye düşündüm. Hatta zayıf esmer gözlüklü bir dr. Daha vardı gögeşen hoca onuda gördüm anneme anlattım bir arkadaş var bu dr yapmış dedim acaba ona mı gitseydik dedim annemde buna niyetlendin bununla görooüşelim dedi. Canım fetih suresini okumadım ben kaç kere okuyorsun sen ben de okuyayım. Dediğin doğru sonuçta dr larda bir yere kadar muayeneden önce bana dedi ki yumurtalar çok zayıf çok az yumurtan olur onlarda da konmma aşamasına gelemeyebilir, tüp bebekte düşer muayene sırasında şaşırdı, yumurtalar çok iyi durumda deyip şaşırdı ilginç vakasın, bu değerlere sahip birinin hamile kalamaması lazım dedi. Canım sen bu ilacı kullanırken hayıt vs kullandın mı ayın sonunda histeriskopi yapacak bakalom(
canım tablomuza hamiş annelerimizide ekleyebilirmisin..bakınca içimiz açılsın..bizim karşımızada sonra inşallah hamiş yazmak nasip olsun.
iyi geceler , ilavelerimiz
ben geçen cumarteside ordaydım, ilaçlarımı falan yazmıştı pazar adet oldum, ilaçları ise salı günü kullanmaya başladım,, 4 yumurta gördü ama biri diğerlerine göre büyükmüş o çatlarsa olumsuz etkilenir dedi tedavip.tesi büyüklükleri kontrol edilecek ve çarşamba veya perşembe opu olacak sanırım.. bu arada rezervim az niye bana ilaç yüklemesi yaptı anlamıyorum,, gonalf-f,merional,klomen üçü bir arada ..aslında sadece klomenlede 3 ya da 4 yumurta gelişiyor diye söyledim,,, doktor izininden sonra daha pozitif gibi geldi bana,,
Serozicimm insallahhh hulusi senin son kapin olur bura son duraktir ve bebisini kucagina alirsinn...huluside iyi bi hoca ama dedim ya ben ayni doktor olsun istedim zaten hulusi olmayinca gogsen bakicaktir.ben oranin artik her yonunu ogrendim histereskopi ve laporoskopi surekli yaparlar sorun olsun olmasin kesinlikle bi pay aliyo hast. ki cok yapiliyo banada yapilcakti ama ben druma zaten tup olucam laporoskopide acilsa ne olcak tupum dedimm embrio zaten tuplerden gecip yapiliyoo yani tupum biri kappaliymiss oda haklidin dedi...
Ama sesim cikarmasam kesim olmustum laporoskopi bu gobekten girilip yapiliyo...ben senin guzel embriolar olcani dusunuyorum ..tutundurmak icin sarfetmililerr burda ek igneler veriyolarr insallahh onlarr ise yararr canim transfer sonrasi icin.biesteron ile hayit suyu ictim.bide aktardan karisim aldimm...onu ictik esimleeee...fetih suresunu aklina geldikce icin sikilidikca bebeksizlik canini yaktikca oku ben oyle yaptim hem rahatladimm hem ise yaradi banada bi arkadasim demisti oku diye onunkide 10yil sonra olmuss...ama olmuss istee;-);-)
Canım aslında bana başka Dr larda demişti histerkopi yaptır diye polip olabilir diye inşallah iyi olur çok sağol canom
[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[td] DOKTOR&HASTANE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] 1 negatif [/td]
[td] REZERV AZ, 2 emb.dondu [/td]
[td] .-BAHÇECİ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18-22 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif,1 kimyasal[/td]
[td] Rezerv az (2 emb.dondu) [/td]
[td] İSRAEL ARUH-KENT HAST [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]gülneva77 [/td]
[td] 34[/td]
[td] tekirdağ [/td]
[td] fsh[/td]
[td] lh [/td]
[td] - [/td]
[td]-[/td]
[td] - [/td]
[td] sat [/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] ARET KAMER-MERKEZ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]bahar35baha [/td]
[td] -[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]0,1[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 düşük[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] DR-TINAZTEPE [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]yeteeeer [/td]
[td] 37[/td]
[td] yer[/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td]tsh [/td]
[td]amh [/td]
[td]e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 3 negatifi var, 4 iptal tedavi [/td]
[td] kadın erkek infertilitesi[/td]
[td] TURAN ÇETİN-ADANA BAŞKENT [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]serozi [/td]
[td] 32[/td]
[td] yer[/td]
[td]12 [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0.6 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansu26 [/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] HAMİLE [/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]depresifpolyanna [/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] HAMİLE [/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek [/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] HAMİLE [/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]saftunc [/td]
[td] 30[/td]
[td] yer [/td]
[td]6.7 [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0,17 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 2 tüp -negatif [/td]
[td]rezerv az [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
:))
Kızlar çok sık giremiyorum yoğun çalışıyorum eve gelincede öyle böyle zaman geçiyor 28 yaşımda amh değerim 0,17 di şuanda 30 yaşındayım birdahada amh ölçtürmedim fsh ım hep 6.3,6.7 vs bebeğim yok iki kez tüp denedim 2 kezde aşılama olmadı sorun eşimin sperms sayısıydı onuda düzelttik çok şükür 1,5 aydır biesteron içiyorum arasıra hayıt tohumu her ay yumurta takibi yaptırıyorum yumurtalar var olur diyorlar ama olmuyor bizde biestoronu biraz daha içip olmadı yine tüp deniycez biesteronun tam etkisi kaç ay sonra çıkıyor acaba ayrıca kızlar ben ağustos ayında gnc nin argınmax women i kullanmış kendiliğimden 5 yumurtam olmuştu ama dedi gibi tüp bebek yapmadım demek nasip değilmiş bilmenizi istedim...sevgiler inşallah 2014 tüm bebek bekleyenlere uğur getirir göbüşlerimiz çifter çifter dolar..
yeniler ve hamileler eklendi
yeniler ve hamileler eklendi
Mrbb saftunc senin meslekk ne?? Bi araa giriyodunn gelmiyonn artikkk ozletmee kendiniiii...tedaviye ne zaman basliycaksinn
Canım sen tüp mü yapıyorsun yada yaptın mı yoksa kendi kendine mi deniyorsun? Aslına bakarsanız ben biesteronu kullanamak istemiyorum 40 yaşın altındaki insanlarda yan etkisi çok fazla en kötüsüde kanseri tetikliyor bebek olacak diye sağlığımızdan olacağız ben en fazla 4 ay kullanırım bebekiçin kendi sağlığımızda riske daha fazla atamam size belki yazdıklarım tuaf gelecek ama ben doğanın dengesine inanıyorum elimden geleni yaparım ama sağlığımı bozmadan olmazsa yapacak bir şey yok biyolojik anne olmak zorunda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?