Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım vallahi ben de hamişlere bakıp acaba içlerinde cansu var mı diye düşündüm. Hatta zayıf esmer gözlüklü bir dr. Daha vardı gögeşen hoca onuda gördüm anneme anlattım bir arkadaş var bu dr yapmış dedim acaba ona mı gitseydik dedim annemde buna niyetlendin bununla görooüşelim dedi. Canım fetih suresini okumadım ben kaç kere okuyorsun sen ben de okuyayım. Dediğin doğru sonuçta dr larda bir yere kadar muayeneden önce bana dedi ki yumurtalar çok zayıf çok az yumurtan olur onlarda da konmma aşamasına gelemeyebilir, tüp bebekte düşer muayene sırasında şaşırdı, yumurtalar çok iyi durumda deyip şaşırdı ilginç vakasın, bu değerlere sahip birinin hamile kalamaması lazım dedi. Canım sen bu ilacı kullanırken hayıt vs kullandın mı ayın sonunda histeriskopi yapacak bakalom(

canım vallahi ben de hamişlere bakıp acaba içlerinde cansu var mı diye düşündüm. Hatta zayıf esmer gözlüklü bir dr. Daha vardı gögeşen hoca onuda gördüm anneme anlattım bir arkadaş var bu dr yapmış dedim acaba ona mı gitseydik dedim annemde buna niyetlendin bununla görooüşelim dedi. Canım fetih suresini okumadım ben kaç kere okuyorsun sen ben de okuyayım. Dediğin doğru sonuçta dr larda bir yere kadar muayeneden önce bana dedi ki yumurtalar çok zayıf çok az yumurtan olur onlarda da konmma aşamasına gelemeyebilir, tüp bebekte düşer muayene sırasında şaşırdı, yumurtalar çok iyi durumda deyip şaşırdı ilginç vakasın, bu değerlere sahip birinin hamile kalamaması lazım dedi. Canım sen bu ilacı kullanırken hayıt vs kullandın mı ayın sonunda histeriskopi yapacak bakalom(

Serozicimm insallahhh hulusi senin son kapin olur bura son duraktir ve bebisini kucagina alirsinn...huluside iyi bi hoca ama dedim ya ben ayni doktor olsun istedim zaten hulusi olmayinca gogsen bakicaktir.ben oranin artik her yonunu ogrendim histereskopi ve laporoskopi surekli yaparlar sorun olsun olmasin kesinlikle bi pay aliyo hast. ki cok yapiliyo banada yapilcakti ama ben druma zaten tup olucam laporoskopide acilsa ne olcak tupum dedimm embrio zaten tuplerden gecip yapiliyoo yani tupum biri kappaliymiss oda haklidin dedi...
Ama sesim cikarmasam kesim olmustum laporoskopi bu gobekten girilip yapiliyo...ben senin guzel embriolar olcani dusunuyorum ..tutundurmak icin sarfetmililerr burda ek igneler veriyolarr insallahh onlarr ise yararr canim transfer sonrasi icin.biesteron ile hayit suyu ictim.bide aktardan karisim aldimm...onu ictik esimleeee...fetih suresunu aklina geldikce icin sikilidikca bebeksizlik canini yaktikca oku ben oyle yaptim hem rahatladimm hem ise yaradi banada bi arkadasim demisti oku diye onunkide 10yil sonra olmuss...ama olmuss istee;-);-)

Serozicimm insallahhh hulusi senin son kapin olur bura son duraktir ve bebisini kucagina alirsinn...huluside iyi bi hoca ama dedim ya ben ayni doktor olsun istedim zaten hulusi olmayinca gogsen bakicaktir.ben oranin artik her yonunu ogrendim histereskopi ve laporoskopi surekli yaparlar sorun olsun olmasin kesinlikle bi pay aliyo hast. ki cok yapiliyo banada yapilcakti ama ben druma zaten tup olucam laporoskopide acilsa ne olcak tupum dedimm embrio zaten tuplerden gecip yapiliyoo yani tupum biri kappaliymiss oda haklidin dedi...
Ama sesim cikarmasam kesim olmustum laporoskopi bu gobekten girilip yapiliyo...ben senin guzel embriolar olcani dusunuyorum ..tutundurmak icin sarfetmililerr burda ek igneler veriyolarr insallahh onlarr ise yararr canim transfer sonrasi icin.biesteron ile hayit suyu ictim.bide aktardan karisim aldimm...onu ictik esimleeee...fetih suresunu aklina geldikce icin sikilidikca bebeksizlik canini yaktikca oku ben oyle yaptim hem rahatladimm hem ise yaradi banada bi arkadasim demisti oku diye onunkide 10yil sonra olmuss...ama olmuss istee;-);-)

iyi geceler , ilavelerimiz
canım tablomuza hamiş annelerimizide ekleyebilirmisin..bakınca içimiz açılsın..bizim karşımızada sonra inşallah hamiş yazmak nasip olsun. cansu kelebek polyanna...

canım ne kadar doz verdi iğneleritoplam kaç doz vuruyorsun.....ben daha hiç muayeneye gitmeden kendisine mail atmıştım durumu anlattım bana en uygun tedavinin düşük doz olduğunu söyledi..ama tedaviye başlarken çok yüzsek doz verdi..şimdiye kadar hiç bu kadar yüksek vurulmamıştımtoplam 450 ..bende işe yaramadı..inşallah senin yumilerin güzel güzel büyüsün embriyo olsunlar canım..bende adet olmayı bekliyorum olunca tekrar klomen içip gideyim diyorum inşallah..

Canım aslında bana başka Dr larda demişti histerkopi yaptır diye polip olabilir diye inşallah iyi olur çok sağol canom

Kızlar çok sık giremiyorum yoğun çalışıyorum eve gelincede öyle böyle zaman geçiyor 28 yaşımda amh değerim 0,17 di şuanda 30 yaşındayım birdahada amh ölçtürmedim fsh ım hep 6.3,6.7 vs bebeğim yok iki kez tüp denedim 2 kezde aşılama olmadı sorun eşimin sperms sayısıydı onuda düzelttik çok şükür 1,5 aydır biesteron içiyorum arasıra hayıt tohumu her ay yumurta takibi yaptırıyorum yumurtalar var olur diyorlar ama olmuyor bizde biestoronu biraz daha içip olmadı yine tüp deniycez biesteronun tam etkisi kaç ay sonra çıkıyor acaba ayrıca kızlar ben ağustos ayında gnc nin argınmax women i kullanmış kendiliğimden 5 yumurtam olmuştu ama dedi gibi tüp bebek yapmadım demek nasip değilmiş bilmenizi istedim...sevgiler inşallah 2014 tüm bebek bekleyenlere uğur getirir göbüşlerimiz çifter çifter dolar..

yeniler ve hamileler eklendi

Merhabalar,
Benzer sorunlar bende de var. İlk DHEA öneren doktorum 2-3 ay kullan, sonra tüp bebek deneriz demişti. (Denedik , olmadı) O şekilde başladım. 9 ay kullananları duydum bu forumlarda. Ben de uzun süredir kullanıyorum. Başka doktorlar da tavsiye etti. Sanki bana uzun sürede faydalı oldu. 2,5 ay kullanıp tüp bebek denediğimde daha az yumurtam vardı. Şimdi 4-5 yumurta oluyor (Adetin 3. günü ultrasonda görünen). 1- 2 haftalık ara vermeler dışında 4-5 aydır kullanıyorum. DHEA ve başka şeyler de alıyorum. Hangisinin faydası olduğunu bilmiyorum ama iyi geldi gibi.

günaydınlarrrr Güzel bir hafta olsun:2

Mrbb saftunc senin meslekk ne?? Bi araa giriyodunn gelmiyonn artikkk ozletmee kendiniiii...tedaviye ne zaman basliycaksinn

Arkadaşlar bugün kontrole gittim yumoş görünmedi kist falan yokmuş haftaya pazartesi tekrar gidicem gelişen büyüyen yumoş varsa değerlendirilcek..embiyo dondurma işlemi bana uygun bişey değilmiş heray embiryosu oluşabilcek kişiler içinmiş bitaneyi daha bulamadık bulduğumuzu dondursak çözüldüğünde kaliteli olmayabilirmiş 2 dondurulmuş transfer etmektense 1 taze embiryo transfer etmek daha iyiymiş..

Mrbb saftunc senin meslekk ne?? Bi araa giriyodunn gelmiyonn artikkk ozletmee kendiniiii...tedaviye ne zaman basliycaksinn

Canım ben Öğretmenim sabah okula akşama kadarda özel derslere koşturuyorum birde öğretmenlere eğitim veriyorum milli eğitimce görevlendiriliyorum sonra eve gel kocam elime bilgisayarı alınca gözüme bakıyor az ilgileniyorum diye..valla doktor biestoronu 4 ay kullan olmazsa tüp yapalım dedi ne bileyim benimde hiç beklemeye niyetim yok deniycem bu ay hamile olmazsam ağustostan beri her ay ortalama 2-3 folikül görülüyor yeter aman ne yapayım SİZCE NE YAPSAM KIZLAR???

Canım sen tüp mü yapıyorsun yada yaptın mı yoksa kendi kendine mi deniyorsun? Aslına bakarsanız ben biesteronu kullanamak istemiyorum 40 yaşın altındaki insanlarda yan etkisi çok fazla en kötüsüde kanseri tetikliyor bebek olacak diye sağlığımızdan olacağız ben en fazla 4 ay kullanırım bebekiçin kendi sağlığımızda riske daha fazla atamam size belki yazdıklarım tuaf gelecek ama ben doğanın dengesine inanıyorum elimden geleni yaparım ama sağlığımı bozmadan olmazsa yapacak bir şey yok biyolojik anne olmak zorunda değilim

Yok kendi kendime değil, 3-4 farklı tüp bebek uzmanı bana önerdi bunu. Kullanmaya başlayınca da sanki yumurta sayım da arttı. 2-3 ay öneriyorlar genelde. Kimse kendi kendine kullanmamalı böyle ilaçları mutlaka uzman tavsiyesi ile kullanılmalı. Kanserle ilgili bir yan etkisi yok bildiğim kadarıyla. Östrojeni tetikleyen alt hormon sadece, hatta mutluluk hormonu da salgılatıyormuş. Olan yumurta daha kaliteli oluyormuş. Bu yüzden tüp bebek öncesi öneriyorlar.
Haklısın riski varsa kullanılmamalı ancak ben elimden geleni yapayım da.......... Olmazsa da Allah'ın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…