Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

güzel musmutlu bir gün diliyorum

baharcimmm insallahhh ortaya guzel bi yumos cikar vee hemencenik anne oluverirsinn ..doktorlarinn cokk haklui canimm banada aynisinu demislerdii

Saftuncc fazla vakitt kaybetme canim sonra o 2-3 folikulde yalan oluyoo hayit suyuda ic haxir hayit suyu satiliyo aktarlardann kocisindee hakli bi aksam vakitin var ondada ilgi istiyoooo

bilmem beni hatırlayabildinizmi uzun zamandır sizi takip edemiyorum merak ettim özledim sizleri.. geçmişe şöle bi göz attım sayfaları atlaya atlaya..

ÜMMÜ cnm seni bekleyen ıce bebişler 2 olmuş maşallah allah dahada arttırsın cnm sana evlatlar olsun...ümmü belki senin gönlünden geçen tek bebiş ama ben sana hep ikiz bebiş dua ediyorum nolur kızma gönlümden içimden hep öle geçio bi kız bi erkek inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

BAHARCIM cnm ben öle derinden hissediyorumki rabbim senin için en hayırlı çok güzel mutlu olacağın kapılar açacak birgün.. tedavilerin yarıda kalıo tüpe bi türlü başlayamıyosun die hiç üzülme bak beni hatırla bende bazı sorunlardan bitürlü başlayamıyodum bundada vardır bi hayr diodum bebiş sürpriz yaptı eminim senide rabbim mükafatlandıracak kuzum herşeyde bi hayr vardır sabır acıdır meyvası tatlıdır derler cnm..

YETEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR canım arkadaşım sen nasılsın...geçenlerde üzüntünü yazıya dökmüşsün kuzum benim okurken boğazım düğümlendi sana sımsıkı sarılmak istedim yanında olabilseydim keşke dedim...hepsi geçecek bitanem vakti zamanı gelince kavuşunca meleklere inan yaşadığın bütün sorunları beklediğin onca yılı unutuyosun beklenen gelecekse çekilen çile kutsaldır kuzu inş. çok yakındır beklenen gün gelmiştir kuzum senin için.... inşallah hamişliği bekleyen herkes hepiniz tadacaksınız anneliği....hamile olanlarımızda inşallah sağsağlim alırız bebişleri kucağımza herşeyin hayrlısı cnm...

GULNEVA sende yeni bi tedaviyemi başladın ilki negatifmiş sanırım inş. budefa pozitifi görürsün...

HAMİŞDAŞLARIM CANSU VE KELEBEK annişler nasılsınız cansu bi prens bi prenses geliomuş çok sevindim ya ne güzel...kelebek seninde kızçen hayırlı olsun....cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz..tetatoz aşısını doktorlarınız önerdimi kestane kebab acele cevap

unuttuklarım varsa kızlar affola malum geçmişe şöle bi göz attım sadece aklımda kalanları yazdım umarım doğru yazmışımdır :26::26::26:

bizi sorarsanız teyzeleri... şükür her halime diyeyim kızlar bebeğim sağlıklı olsunda sağsağlim kucağıma alayımda yaşadığım sorunlar sıkıntılar önemli deil sonu güzel olsun yeterki....hepinize sevgilerrrrr

polyanacim ben biraz gec ögrendim cinsiyetini 16. haftada kiz demisti ama kesin bisey dememisti ama dun kontrolum vardi kesinlesti prensesim:)) dedigin gibi onlar saglikla gelsinlerde biz herseyi gecmeye raziyiz allahim saglikla kusursuz özursuz bisekilde kucagimiza almayi nasip etsin ins....

tablomuz hayirli olsun bol bebisli olsun ins:)) bende bilgilerimi yazayim yas 28 oldu maalesef fsh 8,9 amh 0,31 digerlerini hatirlamiyom yasadigim yer almanya 2 deneme almanyada negatif 3. deneme istanbul bahceci

bende seni arayacaktım br baktım burdasın bizde seni özledik canım arada gel kendini iyi hisedince

selam kızlar,
bugün doktordaydım, bir folikül varmış, 19 mm olmuş, endo kalınlığı 6 mm. e2 533 çıktı, yarınki e2 değerine göre cuma opu olabilirim, bilginize. öpüyorum. umarım hayırlısıyla embriyoya doğru gidiyorumdur...........

canım iyi olmana sevindim..arada gel özletme kendini..seni merak ediyoruz..benimle ilgilide içinden ikiz geçiyormuş kızz istememmi olmasını inşallahh aminn diyorum ..hayırla sağlıkla gelsinler..isteyen herkese rabbimm ikişer üçer versin..çok çpüyorum seni ve bebişimizi..

bahar canım neden klomen vermiyor sana canım..bak gülnevanında ilk gittiğinde yoktu klomenle büyümüştü..haifde olsa ilaç verse iyi olmazmı..hani en azında bu ayın boşa geçmesin diye..tabi herşeyin hayırlısı canım..

slm kızlar nasılsınız sizden birkaç konuda fikir istiyorum. İlk olarak ben günde bir bardak hayıt tohumul içiyorum bunu aç kanınamı içeyim yosa yemekten 1 2 saat sonra mı içeyim. Nette araştırıken gnc argınmax womens diye bir ilaç okudum arayıp konuştum yumurta sayısı ve kallltesll içinmiş en az 2 ay kullanmak lazım dendi biestone dhea ile kıllanılmasında skınca yok dendi duydunuz mu bu ilacı acaba alsam mı. Son olarak da bal polen arısütü almak istiyorum ama tüpe başladığımda mı kullansam yoksa şimdiden kullanmaya başlasam mı. Bunlarla birlikte önereceğiniz farklı bir şey var mı

Polyanaaaaaa nerelerdesinnn kuzumm sennn ozlettinn kendinii ;-);-) bebisin iyi olmasinaa cok sewindim hastane de yattinmi kanaman.olmuss ..cnmm tetenoz asisini drum tavsiye etmediiiiii gerek yokkk dedii...

Cinsoyetleri 17.hafta ogrendik insallah sede sagluikla kucagima anlirsinn

canım ben arginmax women kullanıyorum aslında daha önceleri bahsetmiştim..hem kalite için hemde fsh yi düşürüyor canım..biosteronda kullanıyorum..coenzim10 omega3

yok ben başkent e gidiyorum dr umdan da çok memnun değilim de işte.....

canım senin amh kaçtı? bana doktor 3 ay biesteron verdi ilacım bitmek üzere adetliyken gel dedi ama ne işlem yapacağını söylemedi bi fikrin var mı?

canim ben hayit tohumunu her aksam bi badak iciyodum ama cok duzenli degildi tabi,dedigin ilacida hic kullanmadim bilmiyorum maalesef.arisutu ve polenide en sonki tupe baslamadan bir ay once kapsulunu kullandim gunde birtane aliyodum opu gunune kadarda kullandim....insallah kullandigin seyler sifan olur...

cansucum bi konuda fikrini almak istiyorum ben dun kontroldeydim cok ultrasona göre bebegim 19-1 cikiyor ama benim son adetime göre hesaplarsam 20-0 dayim bugun dogum tarihimde haliyle degisiyor.doktor bisey demedi ama ben kafama taktim arada 5 gunluk bi fark var bi sorun oldugundan degildir demi...

yok ben başkent e gidiyorum dr umdan da çok memnun değilim de işte.....
senin doktorun kim ..adana başkente mi gidiyosun canım
canım senin amh kaçtı? bana doktor 3 ay biesteron verdi ilacım bitmek üzere adetliyken gel dedi ama ne işlem yapacağını söylemedi bi fikrin var mı?

adetli iken yumurtalık rezeervine bakılıyor ve kan tahlili yapılıyor hormonlar fsh lh e2 gibi..uygunsan tedaviyede genelde 2.veya 3. gün başlanıyor..

slm canlar hepinizi çok özledim ve merak ettim belki hamiş haberleri var çok heycanlandım..geçmişi fazla okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir bizimde internete problem vardı bir hafta sonra anca sorun giderildi çok uzak kaldım sizlerden ama aklım hep burdaydı canlar...kızlar benden güzel haberler var klomen kullanıyodum son yazışmamda ve klomenle 3adet yumurtam büyüdü ikisi istenen olguluktaydı ve dün opu oldum iki yumoş dolu çıkmış ve bugün aradılar bitanesi çok güzel bir şekilde sorunsuz dölenmiş kızlar yarında transferim var bebişimi almaya gidicem..yarın transfer sonrası memlektime gidicem kızlar annem bakıcak bana...yani internetn ayrı kalıcam giremiycem buraya inş hepimizin duaları kabul olsun...Allahım uraşlarımızı görüyo inş emeklerimizi boşa çıkarmasın rabim...kızlar dualarınıza çok ihitiyacım var..inş yarın herşey iyi gider sorunsuz alır gelirim bebişimi..cansu kelebek umuselmen alisalis serozi bahar ismini unutuğum bütün kaderdaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum...

ayy gülneva burdasın . seni çok merak ettik nasılsın..

canım bende çok merak etim sizleri net bozuktu bir hafta sonra anca sorun giderildi ...benden güzel haberler var opu oldum bitane emriyom var çok güzel gelişiyomuş yarın transferim var canım...

çok güzel bi haber bu canım..inşallah embriyon sana sımsıkı tutunsun.hayırlı haberler vermek nasip olsun canım..inşallah güzelce dinlen sakin sakin geçir bekleme zamanını 12 gün sonrada inşallah hamişim dersin..dualrımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…