Arkadaşlar bugün kontrole gittim yumoş görünmedi kist falan yokmuş haftaya pazartesi tekrar gidicem gelişen büyüyen yumoş varsa değerlendirilcek..embiyo dondurma işlemi bana uygun bişey değilmiş heray embiryosu oluşabilcek kişiler içinmiş bitaneyi daha bulamadık bulduğumuzu dondursak çözüldüğünde kaliteli olmayabilirmiş 2 dondurulmuş transfer etmektense 1 taze embiryo transfer etmek daha iyiymiş..
Canım ben Öğretmenim sabah okula akşama kadarda özel derslere koşturuyorum birde öğretmenlere eğitim veriyorum milli eğitimce görevlendiriliyorum sonra eve gel kocam elime bilgisayarı alınca gözüme bakıyor az ilgileniyorum diye..valla doktor biestoronu 4 ay kullan olmazsa tüp yapalım dedi ne bileyim benimde hiç beklemeye niyetim yok deniycem bu ay hamile olmazsam ağustostan beri her ay ortalama 2-3 folikül görülüyor yeter aman ne yapayım SİZCE NE YAPSAM KIZLAR???
bende seni arayacaktım br baktım burdasın bizde seni özledik canım arada gel kendini iyi hisedincebilmem beni hatırlayabildinizmiuzun zamandır sizi takip edemiyorum merak ettim özledim sizleri.. geçmişe şöle bi göz attım sayfaları atlaya atlaya..
ÜMMÜ cnm seni bekleyen ıce bebişler 2 olmuş maşallah allah dahada arttırsın cnm sana evlatlar olsun...ümmü belki senin gönlünden geçen tek bebiş ama ben sana hep ikiz bebiş dua ediyorum nolur kızma gönlümden içimden hep öle geçio bi kız bi erkek inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
BAHARCIM cnm ben öle derinden hissediyorumki rabbim senin için en hayırlı çok güzel mutlu olacağın kapılar açacak birgün.. tedavilerin yarıda kalıo tüpe bi türlü başlayamıyosun die hiç üzülme bak beni hatırla bende bazı sorunlardan bitürlü başlayamıyodum bundada vardır bi hayr diodum bebiş sürpriz yaptı eminim senide rabbim mükafatlandıracak kuzum herşeyde bi hayr vardır sabır acıdır meyvası tatlıdır derler cnm..
YETEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR canım arkadaşım sen nasılsın...geçenlerde üzüntünü yazıya dökmüşsün kuzum benim okurken boğazım düğümlendi sana sımsıkı sarılmak istedim yanında olabilseydim keşke dedim...hepsi geçecek bitanem vakti zamanı gelince kavuşunca meleklere inan yaşadığın bütün sorunları beklediğin onca yılı unutuyosun beklenen gelecekse çekilen çile kutsaldır kuzu inş. çok yakındır beklenen gün gelmiştir kuzum senin için.... inşallah hamişliği bekleyen herkes hepiniz tadacaksınız anneliği....hamile olanlarımızda inşallah sağsağlim alırız bebişleri kucağımza herşeyin hayrlısı cnm...
GULNEVA sende yeni bi tedaviyemi başladın ilki negatifmiş sanırım inş. budefa pozitifi görürsün...
HAMİŞDAŞLARIM CANSU VE KELEBEK annişler nasılsınız cansu bi prens bi prenses geliomuş çok sevindim ya ne güzel...kelebek seninde kızçen hayırlı olsun....cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz..tetatoz aşısını doktorlarınız önerdimi kestane kebab acele cevap
unuttuklarım varsa kızlar affola malum geçmişe şöle bi göz attım sadece aklımda kalanları yazdım umarım doğru yazmışımdır :26::26::26:
bizi sorarsanız teyzeleri... şükür her halime diyeyim kızlar bebeğim sağlıklı olsunda sağsağlim kucağıma alayımda yaşadığım sorunlar sıkıntılar önemli deil sonu güzel olsun yeterki....hepinize sevgilerrrrr
canım iyi olmana sevindim..arada gel özletme kendini..seni merak ediyoruz..benimle ilgilide içinden ikiz geçiyormuş kızz istememmi olmasını inşallahh aminn diyorum ..hayırla sağlıkla gelsinler..isteyen herkese rabbimm ikişer üçer versin..çok çpüyorum seni ve bebişimizi..bilmem beni hatırlayabildinizmiuzun zamandır sizi takip edemiyorum merak ettim özledim sizleri.. geçmişe şöle bi göz attım sayfaları atlaya atlaya..
ÜMMÜ cnm seni bekleyen ıce bebişler 2 olmuş maşallah allah dahada arttırsın cnm sana evlatlar olsun...ümmü belki senin gönlünden geçen tek bebiş ama ben sana hep ikiz bebiş dua ediyorum nolur kızma gönlümden içimden hep öle geçio bi kız bi erkek inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
BAHARCIM cnm ben öle derinden hissediyorumki rabbim senin için en hayırlı çok güzel mutlu olacağın kapılar açacak birgün.. tedavilerin yarıda kalıo tüpe bi türlü başlayamıyosun die hiç üzülme bak beni hatırla bende bazı sorunlardan bitürlü başlayamıyodum bundada vardır bi hayr diodum bebiş sürpriz yaptı eminim senide rabbim mükafatlandıracak kuzum herşeyde bi hayr vardır sabır acıdır meyvası tatlıdır derler cnm..
YETEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR canım arkadaşım sen nasılsın...geçenlerde üzüntünü yazıya dökmüşsün kuzum benim okurken boğazım düğümlendi sana sımsıkı sarılmak istedim yanında olabilseydim keşke dedim...hepsi geçecek bitanem vakti zamanı gelince kavuşunca meleklere inan yaşadığın bütün sorunları beklediğin onca yılı unutuyosun beklenen gelecekse çekilen çile kutsaldır kuzu inş. çok yakındır beklenen gün gelmiştir kuzum senin için.... inşallah hamişliği bekleyen herkes hepiniz tadacaksınız anneliği....hamile olanlarımızda inşallah sağsağlim alırız bebişleri kucağımza herşeyin hayrlısı cnm...
GULNEVA sende yeni bi tedaviyemi başladın ilki negatifmiş sanırım inş. budefa pozitifi görürsün...
HAMİŞDAŞLARIM CANSU VE KELEBEK annişler nasılsınız cansu bi prens bi prenses geliomuş çok sevindim ya ne güzel...kelebek seninde kızçen hayırlı olsun....cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz..tetatoz aşısını doktorlarınız önerdimi kestane kebab acele cevap
unuttuklarım varsa kızlar affola malum geçmişe şöle bi göz attım sadece aklımda kalanları yazdım umarım doğru yazmışımdır :26::26::26:
bizi sorarsanız teyzeleri... şükür her halime diyeyim kızlar bebeğim sağlıklı olsunda sağsağlim kucağıma alayımda yaşadığım sorunlar sıkıntılar önemli deil sonu güzel olsun yeterki....hepinize sevgilerrrrr
Arkadaşlar bugün kontrole gittim yumoş görünmedi kist falan yokmuş haftaya pazartesi tekrar gidicem gelişen büyüyen yumoş varsa değerlendirilcek..embiyo dondurma işlemi bana uygun bişey değilmiş heray embiryosu oluşabilcek kişiler içinmiş bitaneyi daha bulamadık bulduğumuzu dondursak çözüldüğünde kaliteli olmayabilirmiş 2 dondurulmuş transfer etmektense 1 taze embiryo transfer etmek daha iyiymiş..
bilmem beni hatırlayabildinizmiuzun zamandır sizi takip edemiyorum merak ettim özledim sizleri.. geçmişe şöle bi göz attım sayfaları atlaya atlaya..
slm kızlar nasılsınız sizden birkaç konuda fikir istiyorum. İlk olarak ben günde bir bardak hayıt tohumul içiyorum bunu aç kanınamı içeyim yosa yemekten 1 2 saat sonra mı içeyim. Nette araştırıken gnc argınmax womens diye bir ilaç okudum arayıp konuştum yumurta sayısı ve kallltesll içinmiş en az 2 ay kullanmak lazım dendi biestone dhea ile kıllanılmasında skınca yok dendi duydunuz mu bu ilacı acaba alsam mı. Son olarak da bal polen arısütü almak istiyorum ama tüpe başladığımda mı kullansam yoksa şimdiden kullanmaya başlasam mı. Bunlarla birlikte önereceğiniz farklı bir şey var mı
benim doktorum güvenç karlıkaya..ama benim bu tedavimde iznliydi erbil bey ilgilendi..sendemi bahçeciye gidiyosun canım..
canım kafadan kullanmadım doktorum söyledi 2. gün başa dedi..pazar gününe denk geldiği için gitmedim pazartesi adanada gittim o doktorda yumi görme özürlüsü..benim ilk tedavimdede yok demişti 3 tane yumiyi görememişti..ben yinede 5 gün içtim ve istanbula gittim iykide gitmişim aslında kontrol herşeyi bahçecide yaptırmak lazım..ya işte çalışınca zor oluyor..müdürümde idareci değil işi zora sokuyor..okuldan yanada zorluk yaşıyorum..ama yinede yılmak yok yola devam..
incir kürü ben 2 yıl önce yapmıştım ilk yaptığımda iyi geldi ikinci 21 gün daha uygularken prolaktinimi yükselti canım..incire o yüzden dikkat etmek lazım..ben şimdi adetli iken başlayım diyorum kasıklarımda bir şeyler hissedersem adanada başa bir doktora gözküp..ona göre yol çizicem canım.daha doğrusu allah çizecek..herşey kısmet..
selam kızlar,
bugün doktordaydım, bir folikül varmış, 19 mm olmuş, endo kalınlığı 6 mm. e2 533 çıktı, yarınki e2 değerine göre cuma opu olabilirim, bilginize. öpüyorum. umarım hayırlısıyla embriyoya doğru gidiyorumdur...........
slm kızlar nasılsınız sizden birkaç konuda fikir istiyorum. İlk olarak ben günde bir bardak hayıt tohumul içiyorum bunu aç kanınamı içeyim yosa yemekten 1 2 saat sonra mı içeyim. Nette araştırıken gnc argınmax womens diye bir ilaç okudum arayıp konuştum yumurta sayısı ve kallltesll içinmiş en az 2 ay kullanmak lazım dendi biestone dhea ile kıllanılmasında skınca yok dendi duydunuz mu bu ilacı acaba alsam mı. Son olarak da bal polen arısütü almak istiyorum ama tüpe başladığımda mı kullansam yoksa şimdiden kullanmaya başlasam mı. Bunlarla birlikte önereceğiniz farklı bir şey var mı
senin doktorun kim ..adana başkente mi gidiyosun canımyok ben başkent e gidiyorum dr umdan da çok memnun değilim de işte.....
canım senin amh kaçtı? bana doktor 3 ay biesteron verdi ilacım bitmek üzere adetliyken gel dedi ama ne işlem yapacağını söylemedi bi fikrin var mı?
ayy gülneva burdasın .seni çok merak ettik nasılsın..
slm canlar hepinizi çok özledim ve merak ettim belki hamiş haberleri var çok heycanlandım..geçmişi fazla okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir bizimde internete problem vardı bir hafta sonra anca sorun giderildi çok uzak kaldım sizlerden ama aklım hep burdaydı canlar...kızlar benden güzel haberler var klomen kullanıyodum son yazışmamda ve klomenle 3adet yumurtam büyüdü ikisi istenen olguluktaydı ve dün opu oldum iki yumoş dolu çıkmış ve bugün aradılar bitanesi çok güzel bir şekilde sorunsuz dölenmiş kızlar yarında transferim var bebişimi almaya gidicem..yarın transfer sonrası memlektime gidicem kızlar annem bakıcak bana...yani internetn ayrı kalıcam giremiycem buraya inş hepimizin duaları kabul olsun...Allahım uraşlarımızı görüyo inş emeklerimizi boşa çıkarmasın rabim...kızlar dualarınıza çok ihitiyacım var..inş yarın herşey iyi gider sorunsuz alır gelirim bebişimi..cansu kelebek umuselmen alisalis serozi bahar ismini unutuğum bütün kaderdaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?