Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hoşgeldin canım sakın moralini bozma stres yapma bunu ben bile söylemeye başladım artık düşün çünkü bu süreçte burda en çok ben umutsuzluğa kapılırdım sanırım artık aştım 4 denemeden sonra 1 tanesi iptal arada 1-2 tanede hiç başlamadan iptallerim var düşün artık ben bile şaşırıyorum şimdi bu yazdıklarıma ama artık duyarsızlaştım sanırım rahat ol canım gülnevanın dediği gibi herşey olacağına varıyor inşallah senin içinde hayırlısı olur
dhea yı bende kullanıyorum aylardır günde üç tane ama bi faydası var mı bilmiyorum açıkcası her tedavi sonrası sadece 1 tane yumurtam toplanabildiği için şükür ki dölleniyor :26: soğan kürü hiç yapmadım ama ensu arkadaşımızın kürü vardı ondan kullanıyorum çok ağır ve zor geliyor başkada bişey yapmıyorum ekstra stres olayınıda aştım çok şükür sadece rahat ol tedavi süreci başladığı zaman anlamıyosun bile inşallah güzel haberlerinide paylaşırsın bizimle

kızlar bu arada kırmızılarım geldi benimde yarın tekrar kliniğe gidiyorum dua edin benim için olur mu karar anı yaklaştı bir defa daha mı deniycez yoksa ameliyat mı edecek artık karar verecek hakkımızda hayırlısı olsun herkesin inşallah hepimiz hamile kalırız bu ramazan çok dua ediyorum hepimiz için
inşallah emeklerimizin meyvelerini alırız

Haklısın arkadaşım ama çok yoruluyorum bazen umutsuz oluyorum ne biriyim ya dalgalıyım Rabbim bu mübarek günde hepimize yaşatsın anne olma duygusunu inşallahhhhhh

İnşallahhhh canm hepimiz için güzel haberlere vesile olur bu ay inşallahhhhhhh çok sağ olun kızlarrrr

kızlar benim 3. gün embriyosu. bugün 12. günüm.. bhcg: 38.66 çıktı. sizce çokmu düşük cumartesi merakımdan 10.gün yaptırdım.17.7 çıkmıştı.
düşünürsek 2 ye katlamış ama 38.66 düüşük sanırım

canım GÖZÜN AYDINNN ÖNEMLİ OLNA KATLAYARAK İLERLEMESİDİR VE SENİNDE ÖLE OLMUŞ SAĞLIKLA DEVAM ETSİN İNŞ

inşşş artık mucizelerle buluşma zamandı gelsin

inşşallah cnmm öle düşüneyim demi..

bence takılacağın bir şey yok biz 12. Gün değeri 12 olup hamile olan insan gördük hiç takılma rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerleyen bir gebelik nasip etsin inş

kızlar depresifpolyannayı merak ettim ulaşamıyorum telinden hiç haber alan oldumu aranızda

canım dün adet oldum..bebiş yine yok malesef..bize nezaman süpriz yapcak bu bebekler gelsinler artık yoruldum heray ümitlenmekten..vücudu arada dinlendirmek gerek canım biraz akışına bırak inşallah herşey yoluna girer..

Son durumumdan haberdar edeyim kızlar pek iyi haberler yok bakalım hayırlısı kist oluşmuş yine önümüzdeki hafta için 18-19 gibi ameliyat olacam kızlar tüpü bağlayacak yada alacak bu aradada kistimide alacakmış inşallah daha fazla zarar görmem :-( iyi mi kötümü bilemedim ama transfere bir adım daha yaklaştım inşallah o günleride görürüm ameliyattan sonra bir ay ara verecek galiba pek bir bilgim yok sonrada transfer inşallah herşeyin hayırlısı olur

slmmm bayagdir girmiyodummm..eski ler bilir beniii gulnevaaa nasilsinn cnmmm

canımcığım hoş geldin taze annemiz gelmiş canım nasıl oldu bebişler 40 ları geçti büyüdü meleklerin...canımcığım son durmlar nedir bebişler nasıl kız bebek evde diye yazmışsın erkek bebek hastanedeydi son durumlar nedir canım merak içindeyiz..Allahım sağlıklı analı babalı büyütsün..bend durumlar aynı canım şimdi kistlerle başım derte...Rabim dermansız dert vermesin..

hakımızda hayırlısı olsun canım en azından adet olabiliyosun bunada şükü adeten keslimeyelim herzaman şansımız var biliyorsun..gidicenmi canım doktora kayınvaliden yardımcı olucaktı galiba hadi artık start ver tekrar canımcığım..yolumuz açık olsun yolumuzun sonu bebişli olsun inş...

hakında hayırlısı olsun canım doktorumuza güvenmekten başka bişey gelmiyor elden mallesef..Allahım yar ve yardımcın olsun inş..

kızlar depresifpolyannayı merak ettim ulaşamıyorum telinden hiç haber alan oldumu aranızda

Allah Allah neden tel kapalıki acaba çoktan doğum yapmıştır polyana..sen neler yapıyorsun canım teyze oluyomuşsun hadi gözünüz aydın olsun darısı başına olsun..canımcığım benim 3 tane yeğnim var yeni doğduklarında inan kendi çocuğumu doğurmuş kadar mutlu oldum yüzlerini görünce resmen aşık oldum Allahım korusun onları bütün kötülüklerden..çok güzel bir duygu teyzelik canım gözümden sakınıyorum herbirini..teyze anne yarısı boşuna dememişler..kendi evladımıdamı böyle severim mi diye düşünüyorum bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…