Dostlar merhaba topiğinizi kısmen okudum ben de sizinle aynı dertteyim ne yazık ki fsh :15 olduğu için hiç başlayamadık tüpe geçen ay hayıt içtim düzenli olarak 4e düştü ama bu sefer de hiç olmayan kist oluştu sanırım hayıt suyu yaptı yine ertelendi tüp bu ay inşallah artık bi aksilik olmazsa başlamak istiyorum tüpe en azından bi başlamak istiyorum artıkkkk29 yaşındayım 2 yıllık evliyim psikolojim çok bozuk erzurumdayım ben bu ay adet olunca Ramazan ayı sonuçta İstanbul Ankara'ya nasıl gidicem eşimin işi var günlerce kalması çok zor oruç tutulası bir de şaştım bu ay burada deneyeyim diyorum hiç olmazsa sizce zaman kaybı mıdır ne yapmalıyım çok bozduğum kızlar ya mutsuzum sürekli yalvarıyorum dua ed
Yorum Rabb'ime isteyen herkeseeeeee bu güzel günler hürmetine versin evlatlarını bana da versin sizlere de arkadaşlarım. Bu ay sadece dhea kullandım günde bir kez bir de adetin başlarında soğan kürü yaptım başka da bişey yapmadım inşallah başlarız bu ay tüpe. Bişeyler söyleyin bana lütfen yardım edin çok kötüyümmm(((
hoş geldin canım sayfamıza hepimiz seninle aynı durumdayız ama senin yaş çok müsait tüpbebk için..canım rabim ne zaman nasip etmişse bir bakıyorsun hoop tüp bebek transferi bile olmuşsun..canımcığım tüp bebeklede kesin olucak diyede bişey yok..hiçbir sorunu olmayıp tüpte başarısız olanlarda var..bende senin gibi çok sıkılmıştım tedavilerden hiç tüp bebek aşamasına gelemiyorduk ama inan başlayınca çorap söküğü gibi geliyor ben üç kere tüp yaptırdım kısmet değilmiş tutmadı..canımcığım önemli olan kaliteli yumoşları bulmak onları bulduğumuz zaman zaten doğalından bile geliverir meleklerimizi..stres sıkıntı yapma canım Allah nasip etiyse inan bütün yollar açılır..bu ay ara verebilirsin canımya üzülme bu kadar..biz üzülsekte işler yine olucağına varıyor..Allah yardımcımız olsun canım...sen ne kadar stres yapıyorsun hormonlar ve fsh altüst oluyor..o yüzden rahat ol...demesi kolay diycen ama sağlıklı yumoşlar için şart canım..
hoşgeldin canım sakın moralini bozma stres yapma bunu ben bile söylemeye başladım artık düşün çünkü bu süreçte burda en çok ben umutsuzluğa kapılırdım sanırım artık aştım 4 denemeden sonra 1 tanesi iptal arada 1-2 tanede hiç başlamadan iptallerim var düşün artık ben bile şaşırıyorum şimdi bu yazdıklarıma ama artık duyarsızlaştım sanırımrahat ol canım gülnevanın dediği gibi herşey olacağına varıyor inşallah senin içinde hayırlısı olur
dhea yı bende kullanıyorum aylardır günde üç tane ama bi faydası var mı bilmiyorum açıkcası her tedavi sonrası sadece 1 tane yumurtam toplanabildiği içinşükür ki dölleniyor :26: soğan kürü hiç yapmadım ama ensu arkadaşımızın kürü vardı ondan kullanıyorum çok ağır ve zor geliyor başkada bişey yapmıyorum ekstra stres olayınıda aştım çok şükür sadece rahat ol tedavi süreci başladığı zaman anlamıyosun bile inşallah güzel haberlerinide paylaşırsın bizimle
kızlar benim 3. gün embriyosu. bugün 12. günüm.. bhcg: 38.66 çıktı. sizce çokmu düşükcumartesi merakımdan 10.gün yaptırdım.17.7 çıkmıştı.
düşünürsek 2 ye katlamış ama 38.66 düüşük sanırım
kızlar bu arada kırmızılarım geldi benimde yarın tekrar kliniğe gidiyorum dua edin benim için olur muKarar anı yaklaştı bir defa daha mı deniycez yoksa ameliyat mı edecek artık karar verecek hakkımızda hayırlısı olsun herkesin inşallah hepimiz hamile kalırız bu ramazan çok dua ediyorum hepimiz için
Inşallah emeklerimizin meyvelerini alırız
canım GÖZÜN AYDINNN ÖNEMLİ OLNA KATLAYARAK İLERLEMESİDİR VE SENİNDE ÖLE OLMUŞ SAĞLIKLA DEVAM ETSİN İNŞ
inşşallah cnmm öle düşüneyim demi..
bence takılacağın bir şey yok biz 12. Gün değeri 12 olup hamile olan insan gördük hiç takılma rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerleyen bir gebelik nasip etsin inş
canım hiç belli olmaz bu işler belki bebişin tutuvermiştir..bekle canım adetin bir hafta geçsin idrar testi yap...bende de uyku sorunu var hiç sorma birara melantonin kullandım içtiğim anda 1 saat sonra uykum gelirdi bıraktım...artık bişey kulanmak istemiyorum midem dinlensin..
slmmm bayagdir girmiyodummm..eski ler bilir beniii gulnevaaa nasilsinn cnmmm
kızlar depresifpolyannayı merak ettim ulaşamıyorum telinden hiç haber alan oldumu aranızda
slmmm bayagdir girmiyodummm..eski ler bilir beniii gulnevaaa nasilsinn cnmmm
canım dün adet oldum..bebiş yine yok malesef..bize nezaman süpriz yapcak bu bebekler gelsinler artık yoruldum heray ümitlenmekten..vücudu arada dinlendirmek gerek canım biraz akışına bırak inşallah herşey yoluna girer..
Son durumumdan haberdar edeyim kızlar pek iyi haberler yok bakalım hayırlısı kist oluşmuş yine önümüzdeki hafta için 18-19 gibi ameliyat olacam kızlar tüpü bağlayacak yada alacak bu aradada kistimide alacakmış inşallah daha fazla zarar görmem :-( iyi mi kötümü bilemedim ama transfere bir adım daha yaklaştım inşallah o günleride görürümameliyattan sonra bir ay ara verecek galiba pek bir bilgim yok sonrada transfer inşallah herşeyin hayırlısı olur
kızlar depresifpolyannayı merak ettim ulaşamıyorum telinden hiç haber alan oldumu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?