Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

salı günü yumurta toplamam var demiştim olmadı malesef zaten 4 yumurtam oluşmuştu bu seferde yumurtalar boş çıktı;(( çok üzgünüm moralim bozuk. psikolojik olarak o kadar etkilenmişim ki anestezi den uyanırken ağlamışım hep yumurta yumurta diye diye eşim bile nerdeyse beni de ağlatacaktın dedi. doktor gelmiş eşimin yanına demişki eşiniz kafasına çok takıyor heralde anestezi verirken bile zor uyudu demiş. hemşirele falan hep sormuşum yumurta çıktı mı çıktı mı diye hayal meyal hatırlıyorum tabi. hayırlısı değilmiş demekki diyorum artık ne diyim. 3. tüp bebeğe de hazır değiliz hem maddi hem manevi buraya yazarak içimi döküyorum artık kimseye anlatılmıyor böyle şeyler

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama umudunu sakın kaybetme benimde 4 yumurtam varken toplanmaya yakın çatlatma iğnemi ne zaman vurulacağımı düşünürken bütün yumurtalarımın içi kan dolmuştu opuya bile giremeden iptalim olmuştu nasıl ağladığımı anlatamam ama sonraki ay adetimle tedavi umuduyla gittiğimde kendiliğinden yumurta oluşmuş hemde 4 tane 1 tanesi çok ilerdeydi düşünebiliyormusun onu kaybetmemek için bikaç gün sonra opu olmuştum 1 tane döllenmişim oldu o yüzden bu süreçte ne olacağı hiç belli olmuyor canım içini ferah tut şansım varmış gücüm varmış tekrar gidebildim belkide seninki doğalla gelir canım umudunu kaybetme sakın burdaki herkesin birgün bebeği olacağına inanıyorum ben umarım tez vakitte kavuşuruz canım

teşekkür ederim doğru diyorsun ne zaman geleceği ne zaman nasip olacağı belli olmaz tabi de işte insan bi hayal kırıklığı yaşıyor o anları yaşamak ister istemez de strese giriyorsun zor zamanlar geçiriyorsun tekrar bunları yaşama düşüncesi bile üzmeye yetiyor. ne yapalım Allah tan gelene sabır edicez artık yapcak bişey yok zamanla düzelir inşallh diyorum

bayram tatilinden erken dönüş yaptım iş görüşmem yüzünden canlar inş pazartesi sınavım güzel geçerse bende iş kadını olucam..hamile haberleri alırım diye bir heycanla girdim bu arada adet oldum bayramın 4 günü ve doktorumum semineri varmış şehir dışındaymış pazartesi kontrole çağırdı inş kist gitmişti canlar ya...bakalım bu ay hayatımda değişikler olmaya devam ediyor inş sürpriz yapar bebeişimde doğalından gelir..canlar ben bayramda memlekete termale gittim ve adetim bayağ yoğun geçti..iyi geldi galiba herkeze tavsiye ederim..

üzülme canımcığım gün doğmadan neler doağr..bizde bazen hiç yumoş görülmüyor ama yinede umudum varr.Allah büyük zamanı gelince hepimiz anne olucaz...

İnşallah herşey gönlünce olur canım başarılar bende adetimi bekliyorum kliniğe gidicem inşallah güzel günler bizi bekliyordur artık kavuşuruz yavrularımıza

canım inşallah sonuç istediğin gibi olur iş kadını olursun:)) sonrada hem kariyer hemde bebiş yaparsın..

Fsh.problemli olan arkadaşlara sesleniyorum, arkadaşlar 25 yaşından beri 12 fsh ile dolaşıyorum şu anda 35 yaşındayım 32 yaşında evlendim ilk ay dahil 6 ay arayla doğal yoldan hamile kaldım 3 kez. 3üde kalp durması sebebiyle kaybettim.araştırmalarımız sonucu tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle.bahçeçide erbil bey önderliğinde bi denenmemiz oldu.embriyoda kromozom bozukluğundan ötürü oluşan 4 yumurta ile 4 embriyo oluştu.(ki hepsi blastosist seviyesine ulaşmıştı ) transfer yapılamadı.demek istediğim özellikle hamile kalamayan arkadaşlar fsh.ın döllenme ile alakası yok fsh yumurtanızın mevcut stogudur (var olan yumurtanızın kalitesi önemli) .tek bir sperm ile tek bir yumurtanız döllenebilir fsh neden yüksek diye takmayın o nedenle.burada önemli olan amh değerinizdir.benim doktorum tek başına fsh değerinin hiç bir şey ifade etmediğini her ay yükselip düşebileceğini buna takılmamam gerektiğini söyler.siz bakmayın eyvah menapoz adayısınız diyen doktorlara.birde bilmem faydası olurmu ama 25 yaşından 31 yaşına kadar hep aynı kiloda idim fsh.ım hep 12 idi. evlenmeme yakın baya bi kilo vermiştim ondan sora yapılan fsh testimde 10a düşmüştü.bilmem herkeste bu etkiyi yaparmı ama doktorun birinden spor ve kilo vermenin fsh.a etkisi olabileceğini duymuştum.tabi bendeki bu düşüklük tüp bebek denemesine kdr sürdü.şuanda 19 fsh gerçi gününde ve normal adet görüyorum.eğer tüp bebek yaptıracaksanız mutlaka fsh değerinizin yüksek olduğunu belirtin çünkü çoğu doktor otomatiğe bağlamış bu olayı herkese aynı tedaviyi uyguluolar önce fsh basıyorlar vucuda (merioanal iğnesi gibi ) zaten yüksek olan fsh.tavan yapıyor.emriyo oluşur transfer yapılırsa ne ala yok oluşmaz iptal edilirse operasyon vay halimize ondan sonra otur yükselen hormonların düşmesini bekle ne kadar düşecekse.ben 2 aydır düşüremiyorum bekliyorum hala.ancak benim için tüp bebek olayı bitmiştir.bu arada bahceciyi düşünen arkadaşlar erbil bey dışındakileri düşünürseniz daha sağlıklı olur sizler için adam dinlemior telefonlara çıkmıor bişi diyince bana güvenmiyormusun diye dönüyor sanki babamın oğlu.allah hayırlı anne baba olacaklara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese..

selamlar. çok gecmis olsun oncelikle.. iki kere hamilelik sonrasindaki kalp durma sebebini arastirmaya yeltenen olmadı mi? benim cok tecrubem yok ama buradaki arkadaşlardan dinlediğim kadariyla boyle durumlarin sebepleri genetik testlerle ortaya çıkabiliyor. çoğu arkadaş memorialdaki doktorlardan cok memnun. bi arastir istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaptırmaz olurmuyuz hem özelde hem çapa genetik ana bilim dalı başk.vesilesiyle biilmem kaç bin adet genetik taramasından geçtik eşimde bende.hiç bir problem yok.sadece embriyoda oluşabilen kromozom bozukluğu olabiliyormuş.deniceksiniz diyor bize doktorlar sağlıklısı çıkana kadar ister doğal ister tüp deneyin bu size kalmış ama deniceksiniz diyorlar.tüp.e soğuk bakıyorum çünkü genetikçi zaten fsh yüksek tüp bebek denemesiyle daha erken menapoza girme riski oluyor maalesef.

anladim. aslina bakarsan fsh in abarti yuksek de degil. genetik de iyiyse dogal yoldan olma sansi yuksek bence. denemelere devamm :)

anladim. aslina bakarsan fsh in abarti yuksek de degil. genetik de iyiyse dogal yoldan olma sansi yuksek bence. denemelere devamm :)

Allah OL dedimi olacak işte bu yaşanılanlar hep vesile hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :)

cnm neden senin icin tup bebek olayi bitti.. bence hic pes etmeden devam et.. bende eski bahceci hastasiyim.. sonra ist tupe gectim oradada olmadi simdide memoriala gectim gelecek hafta 8. denemem var... esimdeki ve bendeki sorunlari saysam 10 maddelik kotu bir liste olusur.. bende 37 yasindayim... ne yazikki cogu doktor ayni benim bundan onceki doktorumda bana guven her ay gel ayni protokolla dene diyordu mutlaka biri tutarmis.. neden guvenecegim negatifi alali iki ay oldu telefonlarima bile cikmadi... hic bir doktordan guven beklemiyoruz zaten islerini yapsinlar arastirsinlar, farkli protokollar denesinler, neden tutmuyor diye sebebe insinler yeter...
bence farkli bi doktorla yoluna devam et canim..

kızlar ya biz hep kendimizi üzüyoruz... ama çevremize bakarsak bizden daha ne kötü durumda olanlar var onları görünce halimize şükretmek gerekir... benimde geçen ay fsh 15 di şimdi biosteron ve hem hayıt otu hemde kırıntı marka civanperçemli macun kullanıyorum benim de allah nasip ederse eylül ayında 4. denememi yapacam... tabi insan artık korkuyo artık git gide yumurtalıklar yavaş çalışmaya başlayınca ama tabi allah tan ümit kesilmez kesmeyelim de zaman zaman insan çok hassas oluyo sanki dünya yıkılmış altında sanki bi biz kalmışız gibi davranıyoruz...

Doğru söylüyorsun ancak doğal yolla madem kalabiliyorsun bu şekilde gebe kalman doğru olur diyor genetikçiler.peki dedim ya kromozomu bozuk embriyo oluşup oluşmadığını nerden bileceğim diye sorduğumda amniyo sentez sıvısı alınıp genetik bakılıyor ozaman genetik bakılır dedi.(gerçi hiç 3 aylık olmadı hamileliklerim şu ana kadar.bu test 3.aydan sora yapılıor bildiğim kadarı ile.) fsh değerim 19 şu an gününde adette olsam adetim çok azaldı 1 hafta süren adetim 2,5 gün sürüyor şu an.tüp ilaçlarından dolayı çok yükseldi.genetik problemi olmayanlara tüp önermiyorlar genelde.ne kadar karışık durumlar dimi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık allah hayırlısını versin :) sen liste yapmasanda ben tahmin edebiliyorum durumunu her akşam bir adet meryem süresi okuyabilirsen çok güzel olur :) allah sanada tez vakitte sağlıklı bir evlat bağışlasın inşallah

haklısın bunada şükür allah beter acılardan korusun.hayıtın faydasını gördünmü peki ?

haklısın bunada şükür allah beter acılardan korusun.hayıtın faydasını gördünmü peki ?

bende daha önce de kullandım doktor ilac yazmamıştı bende kendim araştırdım bunu buldum doktora dedim böyle böyle o zaman devam et demişti :) bi de sana şunu söyleyim kalp atışının durmasını sadece genetiğe bağlama ben kan pıhtılaşması testi yaptırdım bende kan pıhtılaşması çıktı benimde daha önce doğal yolla hamile kalmam gerçekleşti kalp atışını duymayınca kürtaj oldum... kan pıhtılaşması kalp atışını engelliyor mutlaka yaptır eğer varsa hamile kalınca clexan diye iğne kullanırsın..genetik test bizde yaptırdık sıkıntı yok ama bilemiyorum rabbim neyler neylerse güzel eyler

canim insallah tez zamanda bebegine kavusursun.. ozellikle trombofili paneline testle baktir.. benimde preferik kan testim sorunsuz cikti ama trombofili panelim kotu cikti buda dusuklere sebep olan en kotu sebeplerden biri cnm.. istedigin zaman hemen dogal yolla gebe kalabiliyormusun..

pıhtılaşma testi yapıldı 2.gebeliğimde clexan 0,4 ve coraspin kullanırken kalbi durmuştu.birde gebelik düşünenlere günde bir adet coraspin öneriyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…