Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bendede cikolata kisti var, bi oluyor bi olmuyor.
Oncesinde de 1 ameliyattim oldu.
Vucuta 1 kere girince kurtulamiyorsun.

hosgeldinn canimm... insallah klomen ise yararda yumurtalarin guzelce gelisir..
baslamadan bi kadin dogumcuya olsun gozuk istersen kac tane yumurta var anlarsin.. kac gun kullanacaksin klomeni kutu bitene kadarmi..

hoşbulduk canım..daha önce başlamadan bi görüneyim dedim doktorlara biri rahim filmi istedi diğeri yine tüp bebek merkezine yönlendirdi hiçbişey yapmadı kendi doktorum hiç uğraşma bunlarla olmaz tarzında konuştu moralimi psikolojimi bozup attlıar..yumurta sayım 1 taneden fazla görünmüyo oda kalitesiz çıkıyo tam büyüyemiyo..tek çekindiğim kist varsa oda büyür..adetin 3. yada5. günü başlayıp 5 gün günde 1 tane kullanayım diye düşünüyorum..birde bu ay bebek çalışmalarına başlayınca enbiya suresi okucam..beraber olmadan önce okuyunca bebiş olurmuş..yeni doğum yapan ablamın 2. çocuğu 10 senedir olmuyodu onlar okumuşlar sonra hamile kalmış.duanın zararı olmaz inşallah bizede faydası olur..

Yapma cunku catlatma ignesi vurunmadigin icin, kist yapar buda bilmem kac ay hamileligi engeliyor bende seningibi yaptim pisman oldum

canım daha öncede niyetlendim klomen kullanmaya sonra kist olur diye doktor kontrolu olmadan kullanmayayım dedim dokdorlarda umudumu tamamen kırıp attı o ay öle geçti gitti kullanmadım şimdi kaybedecek bişeyim yok nasıl olsa olmuyo bide bunu deneyeyim diyorum şifa niyetine faydasını görürüm inşallah..seninde fsh yüksekmiş düşmüş ama düşmesi bişey değiştirmez diyo bazı doktorlar yumurtlar yine yüksek gibi algılarmış öle çalışırmış..benimde ilk öğrendiğimde fsh 21 di 1 seneden fazla oldu...şimdi ise 2 ay önce 5 lerde çıktı çok sevinmiştim ama doktor öle diyince o sevincimde yarım kalmıştı..şimdi kendi kendime bişeyler yapmaya çalışayım diyorum allahım yardımcımız olsun..

haklısın canım kendi kendime kullanmamam gerekiyo ama vermiyo doktorlar işe yaramaz diye bende kullanmak denemek istiyorum kaybedecek bişeyim yok gözümü karartıp kullanıcam inşallah faydası olur..bugün adet oldum güzel geliyo maşallah kist olduğu zaman rengi siyah oluyodu şimdi öle değil inşallah yoktur kist..

Son düzenleme:

canım ya kurtulamadın şu kistlerden yumurtalık kisti değil galiba dimi olsaydı geçerdi doğum kontrol hapıyla..havalar serinlesin çıkcak ortaya yumoşlar inşallah..yeni bi hamilemiz olsa çok moral olcak bize yine durulduk hiç hamilemiz yok inşallah arkarkaya alırız hamile haberleri daha önce olduğu gibi..

selam ensucum. histeroskobi ile uyari verme isi nedir? benim aklimda kanallari açma islemi gibi kalmis. ne ise yarıyor uyari verince bi anlatsana:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim benimm merhaba, nasilsin:)) bende zaten 7 negatif vardiya, rahimde hic sorun gozukmedigi halde semra hn birde hist ile inceleyelim dedi o sirada cizik atmislar rahme, cok arastirmadim ama sanirim rahim kendini yeniliyormus bu islemden sonra.. illaki yapilacak diye sart yok birde bunu deneyelim diye yapildi bana..

Son düzenleme:

Merhaba canim. tatildeyim superim :) yilbasindan beri isyerinde o kadar stres yukuyle calisiyordum ki bu tatil icin geç bile kalmisim diyorum. ramazan boyu haftasonlari da evde calistim üstüne.esim bebek olmama sebebini bu stresime bagliyo haksiz da sayilmaz. biz takviye ilaclara ve lh testleriyle normal denemeye devam ettik. bu ayın 20si gibi regl olursam ikinci denememin startini verecegim ulun beyle. sen de bu ay baslayacaktin demi.. daha yeni yeni girebiliyorum kk ya, cok takip edemedim

yukarıda yazdıklarımdan konumu bilen arkadaşlar vardır. bugün tekrar doktorumla görüştüm bana söylediği şey tek çare artık donasyon dedi hiç uğraşmayın tüp bebekle falan dedi sen menapoza girmişsin yumurta çıkmaz artık senden dedi;((( arkadaşlar daha 25 yaşındayım bana akıl verin benim gibi olup ta hamile kalan yok mu artık psikolojim çok bozuldu

Merhaba. bikaç sayfa geri gidip okudum. 4yumurta toplandı demissin sadece icleri dolu cikmamis degil mi. hic bitki kürleri denedin mi. kusura bakma ben de çok girip takip edemiyorum belki denemissindir ama hemen umutsuzluga kapılmasan diyorum. amh testin ne çıktı? ari sutu polen gibi seyler yumurta olusumu ve kalitesi icin iyiymiş. bal-corekotu-keten tohumu karisimi olsun, hayit tohumu olsun, d vitamini, selenyum gibi ilaclar olsun çok sey var yumurta kalitesine iyi gelen. bunlari denemeden sadece bir doktorun sözüyle üzülme bence. bikac doktor görsün degerlerini yeni bi tup bebek denemeyeceksen bile. alacağın lh test kitleriyle normal yoldan denemeye devam edebilirsin. Allahim buyuk, yurekten isteyince olacak bence:)

seninle aynı durumda olan var midir emin degilim ama 40yas topigine de bi ugra istersen. benzer durumdaki arkadaslar yapilabilecek kürleri paylasiyorlar. ben de pek cok sey denedim bakalim onumuzdeki ay tutacak mi :)

cevap için teşekkür ederim. ben 2 sefer tüp bebek denedim ikisinde de hiç yumurta toplanamadan tedaviler hep yarım kaldı hiç yumurta hücresi görülmedi. elimden geldigince çok düzenli yapamasamda bitkisel şeyler kullanıyorum hayıt çörekotu yağı bal polen arı sütü vs gibi. amh testim 0.5 çıkmıştı. doktorum o kadar olumsuz konuştu ki hiç uğraşmayın tüp bebek denemeye falan siz menapoza girmişsiniz direk donasyonu öneririm size dedi yıkıldım resmen. (bu arada alacağın lh test kiti nedir)?

senin kaç çıkıyor fsh amh testlerin?

senin kaç çıkıyor fsh amh testlerin?

benim amh 0.87 cikti. fsh da en son 10a cok yakındı, bu ay testlerimi yeniledim ama sonuçları alamadim daha. senin 0.5 cikmis amh nasil menapozdasin der ki. hala sansin var. kesinlikle baska doktora da görün derim. daha cok gencsin yaa, olur bence. belki kolay olmayacak ama vazgecme

senin fsh değerin iyi durumda sanırım benim fsh ım yüksek çıkıyor 20,18,19 falan değişiyor ama hep yüksek buna ve ultrason bilgileriyle sanırım o yüzden menapoz diyor heralde. tedavi de yüksek doz dan başlanıyor

canım fsh ın kaç...
amh ın düşük olması menapoza girdiğin anlamına gelmezki.. benimde düşük 0.09 ama adetlerim gayet normal düzende devam ediyor 3 ay önceki tedavimde 3 yumurtada toplandı ve döllendi..
acilen başka doktorada gözük canım, bir doktorla uğraşma.. zaten bir doktor sana 25 yaşındayken direk donasyon yaptır diyorsa şu anlama geliyor sen çok zor hastasın ve benim seninle uğraşacak zamanım yok demek istiyor.. daha ne gideceksin o adama yada kadına..
hiç gitme artık ona iyi ve farklı bir yere yönel..
bu arada bunu diyen doktor hangi hastanede adı ne canım.. hiç karamsar olma 25 yaşındasın daha olur mutlaka bebeğin.. eşinin değerleri kaç sperm sayısı..

iyi yapmışsın bolca dinlen canım benim.. bende tatilden yeni geldim haftaya tedavim var..
peş peşe tedavilerimiz başlıyor inşallah güzel haberlerimizde peş peşe gelir:)) çok öptüm

canım saol cvp için benim fsh ım da yüksek ondan da mı diyor artık bilmiyorum senin fsh kaç? hem adetlerim düzensiz sürekli ilaç kullanıyorum ilaç kullanmasam kistler oluşuyor hemen kendiliğinden adet olmamı beklersem 5 ayı buluyor ama olmuyorum kist oluşuyo doktora gidiyorum o da ilaç veriyor hemen. senin maşallah yumurta toplanmış bende yumurta bile toplanamıyor 2 tüp de de böyle oldu. doktorum da buna göre konuşuyor sanırım iyi bi doktor aslında en iyi diye gitmiştik profosör kendisi. ama çat diye olumsuz konuşuyor hep bi daha gitmeyi düşünmüyorum zaten. eşimin spermi iyi çıktı %50 hareketli demişlerdi bi problem yoktu

iyi yapmışsın bolca dinlen canım benim.. bende tatilden yeni geldim haftaya tedavim var..
peş peşe tedavilerimiz başlıyor inşallah güzel haberlerimizde peş peşe gelir:)) çok öptüm

Canım hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler gelir artık buranın ciddi anlamda morale ihtiyacı var sanki inşallah güzel haberlerle hareketlenir burasıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…