- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
hosgeldinn canimm... insallah klomen ise yararda yumurtalarin guzelce gelisir..
baslamadan bi kadin dogumcuya olsun gozuk istersen kac tane yumurta var anlarsin.. kac gun kullanacaksin klomeni kutu bitene kadarmi..
Yapma cunku catlatma ignesi vurunmadigin icin, kist yapar buda bilmem kac ay hamileligi engeliyor bende seningibi yaptim pisman oldum
Zeynep haklı canımcığım sakın kendi kendine kullanma kist bişey varsa dahada büyüyebilir gerçi bizim fsh değerlerde kistler fazla büyümüyor..canım adet olunc kontrole git mutlaka klomen iste doktorundan..doktor kontrolünde kullanmak en iyisi..
slm canlar benim dün kontrolüm vardı iki tane gitmeyen kistim vardı iki ay doğum kontrol hapı kullanmıştım..dün kontrolümde bir kist küçülmüş diğer kistim aynı duruyor ve hiç yumoşum yok 3 aydan beri bu sıcaklar yaramıyor benim bünyeme yazın nedense yumoşum görülmüyor..gitmeyen kistlere doktorum doğum kontrol hapına devam etirmedi menopoz değerleri olunca kist olması normalmiş ve fsh yüksek olduğu için kistler fazla büyümezmiş..gerçektende 2 cm geçmiyor kistlerim..klomen başla dedi ben bu ay istemedim bu ay boş geçirmiyi düşünüyorum bişey kullanmak istemiyor hakımızda hayırlısı canlar..bendende haberler bu kadar güzel haberler vermek isterdim..yazın topiğimiz çok durgun artık bitane daha hmişimiz olsa keşke..Allah büyük canlar umut ve dua etmeye devam..
selam ensucum. histeroskobi ile uyari verme isi nedir? benim aklimda kanallari açma islemi gibi kalmis. ne ise yarıyor uyari verince bi anlatsana:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim benimm merhaba, nasilsin:)) bende zaten 7 negatif vardiya, rahimde hic sorun gozukmedigi halde semra hn birde hist ile inceleyelim dedi o sirada cizik atmislar rahme, cok arastirmadim ama sanirim rahim kendini yeniliyormus bu islemden sonra.. illaki yapilacak diye sart yok birde bunu deneyelim diye yapildi bana..
Bendede cikolata kisti var, bi oluyor bi olmuyor.
Oncesinde de 1 ameliyattim oldu.
Vucuta 1 kere girince kurtulamiyorsun.
yukarıda yazdıklarımdan konumu bilen arkadaşlar vardır. bugün tekrar doktorumla görüştüm bana söylediği şey tek çare artık donasyon dedi hiç uğraşmayın tüp bebekle falan dedi sen menapoza girmişsin yumurta çıkmaz artık senden dedi;((( arkadaşlar daha 25 yaşındayım bana akıl verin benim gibi olup ta hamile kalan yok mu artık psikolojim çok bozuldu
yukarıda yazdıklarımdan konumu bilen arkadaşlar vardır. bugün tekrar doktorumla görüştüm bana söylediği şey tek çare artık donasyon dedi hiç uğraşmayın tüp bebekle falan dedi sen menapoza girmişsin yumurta çıkmaz artık senden dedi;((( arkadaşlar daha 25 yaşındayım bana akıl verin benim gibi olup ta hamile kalan yok mu artık psikolojim çok bozuldu
Merhaba. bikaç sayfa geri gidip okudum. 4yumurta toplandı demissin sadece icleri dolu cikmamis degil mi. hic bitki kürleri denedin mi. kusura bakma ben de çok girip takip edemiyorum belki denemissindir ama hemen umutsuzluga kapılmasan diyorum. amh testin ne çıktı? ari sutu polen gibi seyler yumurta olusumu ve kalitesi icin iyiymiş. bal-corekotu-keten tohumu karisimi olsun, hayit tohumu olsun, d vitamini, selenyum gibi ilaclar olsun çok sey var yumurta kalitesine iyi gelen. bunlari denemeden sadece bir doktorun sözüyle üzülme bence. bikac doktor görsün degerlerini yeni bi tup bebek denemeyeceksen bile. alacağın lh test kitleriyle normal yoldan denemeye devam edebilirsin. Allahim buyuk, yurekten isteyince olacak bence:)
seninle aynı durumda olan var midir emin degilim ama 40yas topigine de bi ugra istersen. benzer durumdaki arkadaslar yapilabilecek kürleri paylasiyorlar. ben de pek cok sey denedim bakalim onumuzdeki ay tutacak mi :)
senin kaç çıkıyor fsh amh testlerin?
senin kaç çıkıyor fsh amh testlerin?
benim amh 0.87 cikti. fsh da en son 10a cok yakındı, bu ay testlerimi yeniledim ama sonuçları alamadim daha. senin 0.5 cikmis amh nasil menapozdasin der ki. hala sansin var. kesinlikle baska doktora da görün derim. daha cok gencsin yaa, olur bence. belki kolay olmayacak ama vazgecme
Merhaba canim. tatildeyim superim :) yilbasindan beri isyerinde o kadar stres yukuyle calisiyordum ki bu tatil icin geç bile kalmisim diyorum. ramazan boyu haftasonlari da evde calistim üstüne.esim bebek olmama sebebini bu stresime bagliyo haksiz da sayilmaz. biz takviye ilaclara ve lh testleriyle normal denemeye devam ettik. bu ayın 20si gibi regl olursam ikinci denememin startini verecegim ulun beyle. sen de bu ay baslayacaktin demi.. daha yeni yeni girebiliyorum kk ya, cok takip edemedim
canım fsh ın kaç...
amh ın düşük olması menapoza girdiğin anlamına gelmezki.. benimde düşük 0.09 ama adetlerim gayet normal düzende devam ediyor 3 ay önceki tedavimde 3 yumurtada toplandı ve döllendi..
acilen başka doktorada gözük canım, bir doktorla uğraşma.. zaten bir doktor sana 25 yaşındayken direk donasyon yaptır diyorsa şu anlama geliyor sen çok zor hastasın ve benim seninle uğraşacak zamanım yok demek istiyor.. daha ne gideceksin o adama yada kadına..
hiç gitme artık ona iyi ve farklı bir yere yönel..
bu arada bunu diyen doktor hangi hastanede adı ne canım.. hiç karamsar olma 25 yaşındasın daha olur mutlaka bebeğin.. eşinin değerleri kaç sperm sayısı..
iyi yapmışsın bolca dinlen canım benim.. bende tatilden yeni geldim haftaya tedavim var..
peş peşe tedavilerimiz başlıyor inşallah güzel haberlerimizde peş peşe gelir:)) çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?