Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

pıhtılaşma testi yapıldı 2.gebeliğimde clexan 0,4 ve coraspin kullanırken kalbi durmuştu.birde gebelik düşünenlere günde bir adet coraspin öneriyorlar diye biliyorum
ben kendim bebe asprini kullandım ama doktora söyleyince geçen sene bana kızdı kafana göre ilaç kullanma diye (( bende ne yapacağımı şaşırıyorum :44:

geçmiş olsun canım sulandırıcı kullanıcaksın öleyse gebelikte dimi.banada bakıldı canım bende o dönemler deli dehşet nerde ne varsa yaptırmıştım.en sonunda problem oluşturmayacak dzeyde pıhtılaşma var o kadar.buda kalp durmasına engel olacak bir boyutta deilken yinede iğne ve ilaç kullanmıştım gebeliğimde..bizdeki sorun embriyoda kromozom bozukluğu diye geçiyor.eşlerde hiçbir problem yokken sadece embriyoda rastlanılabilen bir durum muş :)

bu arada böyle bi durumu olanlar varsa benimle paylaşırsa sevinirim

Son düzenleme:

bu arada soruna cevap vermeyi unuttum canım evet istediğim ay hamile kalabildim fsh değerim yüksekti.

ben kendim bebe asprini kullandım ama doktora söyleyince geçen sene bana kızdı kafana göre ilaç kullanma diye (( bende ne yapacağımı şaşırıyorum :44:

tabiki kafana göre değide doktor gözetiminde kullanılmalı ilaç.bana doktorum söylemişti coraspini cocuk düşündüğümüzde yumurtlama haftamda günde 1 adet kullanabilirsin diye.

Allah gönlüne göre versin :)

anladım cnm.. kendi kendine gebe kalabilmen güzel bişey.. insan bazen ne yapacağını şaşırıyor.. umarım sorununuza en iyi çözümü bulacak hekimi bulursun cnm..

merhaba arkadaşlar nasılsınız..? bende geldim tatilden şimdi evimdeyim ailemle sevdiklerimle çok güzel vakit geçirdim gezdim dolaştım eğlendim..bende bi değişiklik yok bikaçgüne adet olurum ama ne yaparım bilmiyorum yine gitmeyi düşünmüyorum doktora..bu ay kafama göre klomen kullanıcam günde 1 tane..bide böle denicem bakalım..

17 temmuzda transfer yapılmıştı ancak sonuç negatif. eylülde histeroskopi, ekimde tüp bebek

histeroskopi ile rahim duvarına uyarı verilecekmiş. böyle bir tecrübesi olan oldu mu?

17 temmuzda transfer yapılmıştı ancak sonuç negatif. eylülde histeroskopi, ekimde tüp bebek

histeroskopi ile rahim duvarına uyarı verilecekmiş. böyle bir tecrübesi olan oldu mu?

gecmis olsunn cnm.. bendede haziranda hist. ile uyari verildi.. haftaya tekrar deneyecegim...

hosgeldinn canimm... insallah klomen ise yararda yumurtalarin guzelce gelisir..
baslamadan bi kadin dogumcuya olsun gozuk istersen kac tane yumurta var anlarsin.. kac gun kullanacaksin klomeni kutu bitene kadarmi..

Yapma cunku catlatma ignesi vurunmadigin icin, kist yapar buda bilmem kac ay hamileligi engeliyor bende seningibi yaptim pisman oldum

slm canlar benim dün kontrolüm vardı iki tane gitmeyen kistim vardı iki ay doğum kontrol hapı kullanmıştım..dün kontrolümde bir kist küçülmüş diğer kistim aynı duruyor ve hiç yumoşum yok 3 aydan beri bu sıcaklar yaramıyor benim bünyeme yazın nedense yumoşum görülmüyor..gitmeyen kistlere doktorum doğum kontrol hapına devam etirmedi menopoz değerleri olunca kist olması normalmiş ve fsh yüksek olduğu için kistler fazla büyümezmiş..gerçektende 2 cm geçmiyor kistlerim..klomen başla dedi ben bu ay istemedim bu ay boş geçirmiyi düşünüyorum bişey kullanmak istemiyor hakımızda hayırlısı canlar..bendende haberler bu kadar güzel haberler vermek isterdim..yazın topiğimiz çok durgun artık bitane daha hmişimiz olsa keşke..Allah büyük canlar umut ve dua etmeye devam..

Zeynep haklı canımcığım sakın kendi kendine kullanma kist bişey varsa dahada büyüyebilir gerçi bizim fsh değerlerde kistler fazla büyümüyor..canım adet olunc kontrole git mutlaka klomen iste doktorundan..doktor kontrolünde kullanmak en iyisi..

Hayırlısı olsun canım mücadeleden vazgeçme her zaman yanındayız

Canım senin fsh ın kaç ?

geçmiş olsun canım

gecmis olsunn cnm.. bendede haziranda hist. ile uyari verildi.. haftaya tekrar deneyecegim...

selam ensucum. histeroskobi ile uyari verme isi nedir? benim aklimda kanallari açma islemi gibi kalmis. ne ise yarıyor uyari verince bi anlatsana:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde fsh yuksek cikmisti 23.
Bi sonraki ay 17.
Simdi 4 defadir baktiriyorum 6 cikti
Fsh yuksek cikanlar 1 defa baktirmayin.
Sonra benim gibi normal olabilirsiniz.
Dr deger yuksek tup yasin genc oldugu icin tutabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…