Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kisslar omru hayatimda ilk defa ozendim... ilk defa icim tuhaf oldu bu kadar...
hani bahsetmistim 3 defa ivf yaptirip ardindan dogal yolla hamile kalan bir arkadasim vardi onunla dun ogle yemeginde bulustuk.. gobusu biraz cikmis ne tatli olmus.. ultrason sonuclarinda bebeginin herseyi gorunuyordu.. okadar minikkki 4.5 aylik hamile.. dun gezerken hamile gordugunde konusuyor.. restauranta girdiginde garsona corbaniz harika olmus ben hamileyim bebegime cok iyi geldi dedi.. sonra bir magazaya girdik orada bir hamile kizla konustu.. ben kesinlikle kiskanmadim... ama i tuhaf oldum.. ona bebegiyle ilgili bisiler hazirlamistim hediye olarak cok sevindi.. benim icin de dua ediyormus.. sagolsun.. etrafima bir baktim sanki dun herkes sozlesmis gibi ya hamileydi yada iki cocuklu uc cocuklu kadinlarla doluydu... arkadasim bana asla pes etme dedi.. ama benim icim sanki pes etmis gibiydi... Allahim yazdiysan yazgimiza ne olursun bizlerde anneligi tadalim.... (Amin)

arkadaslar bugun bir yürüdüm ki bütün kötü enerjıyı attım üstümden yagmurda yagdı biraz biraz üstüme iyi geldi tavsiye ederim

hani bahsetmistim 3 defa ivf yaptirip ardindan dogal yolla hamile kalan bir arkadasim vardi onunla dun ogle yemeginde bulustuk.. gobusu biraz cikmis ne tatli olmus.. ultrason sonuclarinda bebeginin herseyi gorunuyordu.. okadar minikkki 4.5 aylik hamile.. dun gezerken hamile gordugunde konusuyor.. restauranta girdiginde garsona corbaniz harika olmus ben hamileyim bebegime cok iyi geldi dedi.. sonra bir magazaya girdik orada bir hamile kizla konustu.. ben kesinlikle kiskanmadim... ama i tuhaf oldum.. ona bebegiyle ilgili bisiler hazirlamistim hediye olarak cok sevindi.. benim icin de dua ediyormus.. sagolsun.. etrafima bir baktim sanki dun herkes sozlesmis gibi ya hamileydi yada iki cocuklu uc cocuklu kadinlarla doluydu... arkadasim bana asla pes etme dedi.. ama benim icim sanki pes etmis gibiydi... Allahim yazdiysan yazgimiza ne olursun bizlerde anneligi tadalim.... (Amin)

imojcum o duyguları o kadar biliyoruz ki insanın ici gidiyo yarın aksam yemegine arkadaslar cagırdı hepsinin minis minis cocukları var esim onların cocugunu sevdigi zaman icim bi garip oluyo.
neyse benim göbisime igne vuran eczacı bayan bugun sohbet ediyoduk bana dedi ki ben hayatımda hic acaba ne olucak diye bir cümle kurmadım hep olucak ama nasıl olucak simdi bana dedi ki öyle düsünmeyelim acaba kız mı olucak ?erkek mi? bunu konusalım sohbeti baya rahatlattı beni kizlar

KIZLAR SAĞ TARAFIMDA AĞRI BAŞLADI.PSİKOLOJİK MİDİR ACEP YA.sağ hasarlı olan yanım.korktum valla.

KIZLAR SAĞ TARAFIMDA AĞRI BAŞLADI.PSİKOLOJİK MİDİR ACEP YA.sağ hasarlı olan yanım.korktum valla.

insallah hersey yolundadır korkma canım .4 de gecmis hadi hayırlısı insallah .selatı tefrice cek rahatlarsın semramus ben fırsat buldukca cekiyorum baya iyi geldi icim rahatladı

merhaba kızlar,

arasıra okuyorum sizleri ama çok hızlısınız yaaww :10:
tedavide olan sonuç bekleyen arkadaşlar ver,herkes için dua etmeye çalışıyorum.rabbim kabul buyursun inşaallah.
imoje gittiğin yerde amh nin yükselebileceğini söylemeleri müthiş bişey ya.amh benimde canımı sıkıyor çünkü :(

ama ben hala bizim gibi genç kadınların yumurtalıklarında bi sorun olduğuna inanmıyorum.sorun beynimizle ilgili.hormonlar beyindeki hipofiz bezinden salgılanıyor ya.işte ordaki ufak bi sorun bizim yumurtalarımızın gelşimini engelliyo.ben buna inanıyorumm.

bende sayısız yumurta takibi ve yarım kalan tedavilerden sonra 8 aydır doktora gitmedim.
ama inşaallah bu ayki adetimde doktora gitmeyi düşünüyorum.
istanbulda bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı acaba??
bizim durumumuz özel olduğu için bi çok merkez bizimle uğraşmak istemiyor bile.
aslında bahçeci yada memoriale gitmek istiyorum.ama orda hangi doktora gitssem onu bilmiyorum işte.
rabbim hayırlı bi kapı açsa...

merhaba kızlar,

arasıra okuyorum sizleri ama çok hızlısınız yaaww :10:
tedavide olan sonuç bekleyen arkadaşlar ver,herkes için dua etmeye çalışıyorum.rabbim kabul buyursun inşaallah.
imoje gittiğin yerde amh nin yükselebileceğini söylemeleri müthiş bişey ya.amh benimde canımı sıkıyor çünkü :(

ama ben hala bizim gibi genç kadınların yumurtalıklarında bi sorun olduğuna inanmıyorum.sorun beynimizle ilgili.hormonlar beyindeki hipofiz bezinden salgılanıyor ya.işte ordaki ufak bi sorun bizim yumurtalarımızın gelşimini engelliyo.ben buna inanıyorumm.
elifim öncelikle hakkında hayırlısı olsun insallah hersey gönlünce olsun...
bende sayısız yumurta takibi ve yarım kalan tedavilerden sonra 8 aydır doktora gitmedim.
ama inşaallah bu ayki adetimde doktora gitmeyi düşünüyorum.
istanbulda bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı acaba??
bizim durumumuz özel olduğu için bi çok merkez bizimle uğraşmak istemiyor bile.
aslında bahçeci yada memoriale gitmek istiyorum.ama orda hangi doktora gitssem onu bilmiyorum işte.
rabbim hayırlı bi kapı açsa...
canım benimde rezerv az 3 doktor a gittim su ana kadar ama hicbirisinın yaklasımı benimle ugrasmak istemiyor gibi vermedi hepside elinden geleni yaptı ama olmadı demek ki daha zamanı gelmemis diyorum 3 merkez var sana tavsiye edecegim 1=istanbul cerrahi hastanesi sami cengiz
ben bu doktorda devam edelim dedim esim istemedi ama tavsiye ederim 2=memoroil semra kahraman 3=gonca sarac su anda nerde calısıyo bilmiyorum . bahceci kliniginde tedavi oluyorum sonuc ne olucak belli degil doktorların hepsi cok iyi zaten ekip olarak calısıyorlar zaten allah nasip edecekse olucak merkez felan hepsi bos
artık böyle düsünüyorum :71:

himmmm bu topigkisssslari cok tembellestiiii :) neredesiniz kislar ? hepinize sari kart gosteriyorum oymak basim dahil :) bir dahaki cagrida da hazir olda bulunmazsaniz korkarim ki sizleri diskalifiye edecegim :) hehheheeh

Kızlar bugün önce kirMizi sonra kahve lekelenmem oldu adet sancım oldu yarın teste gidiyorum kanda baktiracagim dua edin benim için

Güzel yürekli imocuum, amin canım, tez zamanda tatmak nasip olsun inşallah.. Çocuk peşinde koimaktan bu günleri hatırlamayalım inşallah :90:

Kızlar bugün önce kirMizi sonra kahve lekelenmem oldu adet sancım oldu yarın teste gidiyorum kanda baktiracagim dua edin benim için

Offf benim bile burada kalbim çarpıyor !!! Canım tüm dualarımız seninle ... Normalde olur mu lekelenmen regl öncesi ??

Elifim 34 tüp bbebek merkezleri başlığı altında merkezlerle ilgili yorumları okuyabilirsin..

Beyazcığım, nasılsıııııın :61: Dussss, iğnelere devam :61:

himmmm bu topigkisssslari cok tembellestiiii :) neredesiniz kislar ? hepinize sari kart gosteriyorum oymak basim dahil :) bir dahaki cagrida da hazir olda bulunmazsaniz korkarim ki sizleri diskalifiye edecegim :) hehheheeh

He vallaaaaa, oynak başımdan başla, herkes cezaya :1::1: Dur bir boru öttüreyim, belki duyarlar :66:

Tattarataaaaaaa, kaçaklar kamp ateşi başınaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:

He vallaaaaa, oynak başımdan başla, herkes cezaya :1::1: Dur bir boru öttüreyim, belki duyarlar :66:

Tattarataaaaaaa, kaçaklar kamp ateşi başınaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:

edacım bugun yoktum arkadaslarla birlikdeydim.ignelere aynen devam yarın kontrol var 11 gibi merkezde ol dedi halit bey bakıcak artık neler oldu dualarınızı bekliyorum

edacimmm benimmmm tatli arkadasim.... nasilsin bakim?
duscum insallah Allah dualarini kabul eder.. insallah bebegine kavusursun bu tedavinle...

beyazcim ben anlamadim bir ignelere basladim dedin deyis o deyis bitanem.. nasilsin iyimisin merak ettim.. trasferin olmus onuda suziskomdan ogrendik.. insallah seninde son tedavin olur ve minigine kavusursun...

sira geldi suziskoma neredesin bakim sen yaramaz kisss? kamp hayati sensiz olmas gel bakim yamacima...

bugunku acu. test sonuclarina gore yuksek derecede stress tespit etmisler idrarimda demir cok fazlaymis.. dedim artik yardima ihtiyacim var.. neyse hayirlisi neyse o olsun.. biz hala karma karisigiz. burada mi olalim tedavi tr de mi.. hayirlisi neyse o olsun... hepimizin hakinda hayirlisi neyse o olsun...

SES arkadaşım rahat ol.kanama olması olmadığı anlamına gelmiyo.gerçekten bende bu topilklerde çok okudum.şu saate sanırım kan vermişsindir.umarım bugün ikimiz içinde güzel bir gün olur.bende sabah kan verdim.5 gün gecikti benim regl.ama benm dış gebelik olma durumum da var.artık başa gelecekse gelecek diyorum yapacakk hiç bişey yok.

Back
X