Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizlar malesef negatif

SES82

Cok üzgünüm arkadaşım , yazmaya elim varmadı ama beki bir sese ihtiyacın vardır . Senin çocugunun dogum tarihi 9 aydan biraz daha ötedeymiş

Böylesine deneyip de çocuksuz kalanı hiç duydunuz mu ? Ben hiç duymadım . Bununla yaşayıp kabul edenler var ama birsürü şey deneyip uğraşıp da çocuksuz kalan hiç duymadım .

Hikayeler en kötü ihtimalle 9 kez denedik ama şimdi bir kızımız var diye gidiyor . Bıkmadan usanmadan deneyip doğru zamanı yakalamak lazım

Kizlar malesef negatif

SES82

Cok üzgünüm arkadaşım , yazmaya elim varmadı ama beki bir sese ihtiyacın vardır . Senin çocugunun dogum tarihi 9 aydan biraz daha ötedeymiş

Böylesine deneyip de çocuksuz kalanı hiç duydunuz mu ? Ben hiç duymadım . Bununla yaşayıp kabul edenler var ama birsürü şey deneyip uğraşıp da çocuksuz kalan hiç duymadım .

Hikayeler en kötü ihtimalle 9 kez denedik ama şimdi bir kızımız var diye gidiyor . Bıkmadan usanmadan deneyip doğru zamanı yakalamak lazım

canım ne desek şuan seni keser ki.2 gün sonra normal hayata dönüyosun dönmesine de.aklında niye ben sorusu kalıyor işte.deniyeceğiz canım bıkmadan usanmadan.gücümüz yene kadar.alahtan umurtkesilmez.bak 2011 geliyo sil baştan .herşey güzel olacak.

arkadaslar denecek hicbirsey yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda rabbim eninde sonunda bu mutlulugu yasatsın insallah hepimize

He vallaaaaa, oynak başımdan başla, herkes cezaya :1::1: Dur bir boru öttüreyim, belki duyarlar :66:

Tattarataaaaaaa, kaçaklar kamp ateşi başınaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:

edajanımmm kaçaklar için ne gerekiyorsa tez amanda yap.tüm yetki sendee:32:

edacimmm benimmmm tatli arkadasim.... nasilsin bakim?
duscum insallah Allah dualarini kabul eder.. insallah bebegine kavusursun bu tedavinle...

beyazcim ben anlamadim bir ignelere basladim dedin deyis o deyis bitanem.. nasilsin iyimisin merak ettim.. trasferin olmus onuda suziskomdan ogrendik.. insallah seninde son tedavin olur ve minigine kavusursun...

sira geldi suziskoma neredesin bakim sen yaramaz kisss? kamp hayati sensiz olmas gel bakim yamacima...

bugunku acu. test sonuclarina gore yuksek derecede stress tespit etmisler idrarimda demir cok fazlaymis.. dedim artik yardima ihtiyacim var.. neyse hayirlisi neyse o olsun.. biz hala karma karisigiz. burada mi olalim tedavi tr de mi.. hayirlisi neyse o olsun... hepimizin hakinda hayirlisi neyse o olsun...

imojumsaat farkını hesaplayamadım:/msj yazacaktım vazgeçtim
görüşemedik sende haberler güzel...sonuç harika olacak 2010da yaramadı bize 2011 de bu işi bitirecegiz.))

beyazım ile görüşemiyoruz ama o şuanda sabırla test gününü bekliyor biliyorum.tüüümmm kalbım beyaz ile.:69:

ses canımm çok üzüldümmm çok umutlanmıştım lekeler iyiye işaret diye yormuştum.en güçlü,kararlı bir kampçısın:)toparlanıp ,pes etmeden yoluna devam edeceksin.2011 bizim yılımız olacak

merhaba arkadaslar..
sescim tatlim gercekten bende uzgunum :( ama suziskonunda dedigi gibi toparlanip ayaga kalkmamiz lazim.. inan bana bende artik yoruldum.. ama bu icimdeki kapanmayan yara beni her gecen gun daha da alevlendiriyor.. nasil olacak nezaman olacak hepsi buyuk bir soru isareti... Allahin izniyle insallah bir gun bizlerde o tarifi olmayan duygulari yasariz...

Allah yardimcimiz olsun...

kontrole gittim yumurta olduğu gibi kalmış yumurtlama olmamış://
budurumda adet olmayabilirmişim.o kadar şey içiyorum üstelik beklediğimin tam tersi bir durum oldu.
umudumu yitirmeye başlıyorum ne kötü çagresizlik.:43::43:

kontrole gittim yumurta olduğu gibi kalmış yumurtlama olmamış://
budurumda adet olmayabilirmişim.o kadar şey içiyorum üstelik beklediğimin tam tersi bir durum oldu.
umudumu yitirmeye başlıyorum ne kötü çagresizlik.:43::43:

aman ya aglamak yok kendine gel her ay böyle olucak degil ya bu ay böyle olmustur o senin nasibinde varsa gelip seni bulucak insallah hic canını sıkma gün dogmadan neler dogar sen bize
güclü olmayı ögrettin

aman ya aglamak yok kendine gel her ay böyle olucak degil ya bu ay böyle olmustur o senin nasibinde varsa gelip seni bulucak insallah hic canını sıkma gün dogmadan neler dogar sen bize
güclü olmayı ögrettin

düşjüm çok tatlısın :54:
gün doğmadan neler doğar ama işte elden bişi gelmiyor gözden yaş akacaksa akıyor:43:

güçlü olamak lazım evet ama rabbim artık kolaylaştırsın canım yanıyor.
bakalım bu ilaçlara başlayalayalı 10 -15 gün anca oluyor etkisi için beklemek lazım.
cnm inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ..rabbim sıra ile hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.

Son düzenleme:
imojummmm nasılsın?
ben bugün kendimi kuaföre attım nerdeyse 4 saate yakın kaldım.o kadar mutsuzum ki kendimi oyalamam lazımdı:/
boya balyaj aklınıza ne gelirse yaptırdım:52:

ama hala iyi değilim:50:

düşjüm çok tatlısın :54:
gün doğmadan neler doğar ama işte elden bişi gelmiyor gözden yaş akacaksa akıyor:43:

güçlü olamak lazım evet ama rabbim artık kolaylaştırsın canım yanıyor.
bakalım bu ilaçlara başlayalayalı 10 -15 gün anca oluyor etkisi için beklemek lazım.
cnm inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ..rabbim sıra ile hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.

suzimmm tatlim benimmm dr nin artik senin icin ozel bisiler yapmasi gerekmiyor mu? yani okadar cok ilac protokolleri varki ozellikle Turkiyede... yani bence artik baslamalisiniz diyorum? ben tr de olsaydim yemin ediyorum bastirirdim sunu kullanlim bu nasil olur felan diye? burada bile lupron diye israr ettim dusun.. sende bisiler de cok teslimiyetlikte iyi degil bence tatlim... ignelere basla yada ne bileyim bisiler yapilsin. oyle yumurtam buyumemis felan diye ilacsiz cok baglama bebegim.. yanlis anlamadin degilmi biliyorsun seni cok severim... ama simdi savasma zamani.. zaten sonra istesekte savas yapamicagiz.. bence hemen sen istemesende fsh ve amh testlerini yapin.. amh dustukce daha kotu oluyor.. hemen onlemini al.. ot cop de cok karistirmak iyi degilmis biliyorsun... seni sevdigim icin sadece nacizhane fikirlerim bunlar... hepimiz ayni durumdayiz her gun neredeyse goz yaslarim akiyor. artik aglamaktan makyaj yapmicam dermisimmm :)))

buarada beyazımız transferin 4.gününde.dua ediyorum inşallah sıra ile kavuşalım bebeklerimize:)
beyazımın :49: haberini kutlarız inşallah..
sonra sırda düş var:)

ses ,ses ver..bizi habersiz bırakma.seni seviyoruz toparlayıp devam edeceksin

imojummmm nasılsın?
ben bugün kendimi kuaföre attım nerdeyse 4 saate yakın kaldım.o kadar mutsuzum ki kendimi oyalamam lazımdı:/
boya balyaj aklınıza ne gelirse yaptırdım:52:

ama hala iyi değilim:50:

yok boyle bisi dun varya bende kuafore gittimmm :)) burada iyi kuafor bulmak cok fazla zor.. esim internetten bulmus gittim kafam dagildi bende rofle yaptirdim :) moralim duzelsin diye mutlaka git dedi esim.. son bir haftadir bende iyi degildim agla agllaa gzolerim sisti... dun biraz daha iyiydim...
havalardan da kaynaklaniyor tabi.. az yagmur yagdi ama benim icim karardi hemencik :)))

Back
X