Defneciğim, alınma... Bu topiktekiler o dediğin koltuktan hiç inmedikleri için komik geldi bana sorun
Dilerim senin hiç ihtiyacın olmasın bu muayenelere
amin insallah tatlım...siz de tez zamanda kurtulursunuz insallah...
duscum nşallah yarın herşey yolunda gider 3 kaliteli yumurta toplanr ve döllenirler. maceran başlaamış olur. allah yardımcın olsun..güzel haberlerle dön.
sevgiler..
testlerinde anarmallik gözükmüyor. ama rezervin konusunda alarm çalıyor bence. acele et canım...arkadaşlar ben testleri yaptırdım ama sonuçları doktora göstermek için hafta başını beklemem gerekiyor acaba bilginiz varsa testler hakkında yorum yapabilirmisiniz
tsh 0.39
anti tpo 2.61
fsh 11.37
lh 6.56
prolaktin 7.47
şimdiden teşekkürler
süpersin vallahi:)))eda jjjjjanimmm nasilsinn :)
dun ogrendim ki demir, cinko ve bakir fazlasi varmis benim idrarimda yani anlayacaginiz hurdaciiii geldiiii haniiiimmmm :))))
pantolonda giysem belden aşağısı çıkıyor etekte giysen ama en iyisi pantolon çorap derdin olmuyıor bari:))) daha bunları yeni öğreniyorsun he ne güzel işallah öğrenmene gerek kalamdan bebeğin gelirde :)iyi akşamlar....kızlar çok saçma gelebilir ama birşey sorıcam.. yarın dr. gidicem..ve eğer alttan muayne ederse diye etek mi giyeyim...pantolon giyersem tamamen çıkarmak bana garip gelicek... biliyorum şaka gibi ..ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum.. heycan bastı valla... ne zormuş yavv...:83:
inan ben tam olarak arasındaki farkı anlamıyorum.fsh ım yüksek, aml ise düşük çıktı.yumurta olmuyor işte bunları düşünerekten yazdım.bugün yeni bir doktordan randevu alıyorum zaten.biraz daha iyi olacak sanırım.öyle umut ediyorum.semramuscum burada okudugun arkadaslarin hepsinin fsh si yuksek degil? yani seninkinden dusuk olan arkadaslar var.. yumurta rezervi sorunun var sanirim buradaki arkadaslarin iste o sorunu var.. bizlerde birbirimizden umut almaya guzlenmeye calisiyoruz.. neticede hepimzin ayni sorunu.. hepimiz mucadele icerisindeyiz. sende pes etme.. zaten sonra istesekte mucadele edecek durumumuz olmayacak. gardini dusurme... okadar cok olumsuz seyler duyyoruz ki.. yinede sil bastan yapip elimiz mahkum tekrar kalkiyoruz ayaga... insallah hepimizin bebisli gunler hakkinda konustugumuz zamanlarimiz olur...
DUS merhaba, online görünüyorsun.ne yaptın canım merak ettim??
suziscom bügün kontrol gittim canım 3 yumosum büyümüs 18mm 17 mm ve 16 mm olarak digerleri kücük mü kalmıs ne olmus birsey dedi ama anlamadım valla .neyse bu gece 1 30 da ovitrelle yapıcam insallah bitti allahıma sükürler olsun bitti tedavi sürecim rabbim insallah kaliteli olmasını nasip eder kalanların .bugun klinikten cıktıktan sonra indim besiktasa suziskom kızma sakın ne bulursam yedim rahatladım sonra oturdum sahilde nerden baksan 2 saat kendime zaman ayırdım
carsamba günü 12 30 yumoslarım toplanoyo dualarınızı üstümden eksik etmeyin rabbim insallah imtihanımı burada sonlandırır .rabbim hepimize hayırlı sonuclar nasip eder
kızlar bugün tedavim başladı. 20-25 gün sürücekmiş inş. imojenin dediği gibi son olur. allah yardımcımız olsun. dus bol bol dua etmekle en iyisini yapıyosun inasana terapi ibi de geiyor rahatlıyorsun çrş gününü merakla beklyorum 3 de kaliteli olurlar inş.
hepinizi öpüyorum. sevgiler
suziskom ama bana emre bey demisti micronized al diye.. sana baska mi dedi deha markasi?
kızlar sinirlerim çok bozuk.dün doktora gittim yine kist oluşmuş.ilaç verdi 5 günlük bi ilaç.ve sonrası hemen tüpe geçelim tekrar diyor.beni bi panikletiyor anlatamma.iki ayak bir papuçta.rahim yumurta üretmiyo acilen bekleme falan filan.Sol tarafım üretmiyodu.soldan büyüyende kist olmuş.bende doktoruma "aa ne güzel solda oluşmuş dedim ama" doktorum , bu problemi olanların sıkça karşılaştığı sorunların başında da kistler vardır.bu iyi olarak yorumlanamaz dedi.dibe vurdum iyice. adamın ağzından güzel bana dair hiç bişey çıkmıyo.zırlaya zırlaya çıktım yine.iş yerindede gergindim zaten.çatacak adam arar oldum.allahtan eşim nöbetçiydi.herşey belirsizlik üzerine hayatımın.çok sıkıldım çok.
semramuscum burada okudugun arkadaslarin hepsinin fsh si yuksek degil? yani seninkinden dusuk olan arkadaslar var.. yumurta rezervi sorunun var sanirim buradaki arkadaslarin iste o sorunu var.. bizlerde birbirimizden umut almaya guzlenmeye calisiyoruz.. neticede hepimzin ayni sorunu.. hepimiz mucadele icerisindeyiz. sende pes etme.. zaten sonra istesekte mucadele edecek durumumuz olmayacak. gardini dusurme... okadar cok olumsuz seyler duyyoruz ki.. yinede sil bastan yapip elimiz mahkum tekrar kalkiyoruz ayaga... insallah hepimizin bebisli gunler hakkinda konustugumuz zamanlarimiz olur...
kızlar nasılsınız
neredesin suziscom eda semos epeydir sesiniz yok kızıyorum he
Selam yavrulaaaar :87: Nasılsınız bakalımÖperim güzel yanacıklarınızdan
eda jjjjjanimmm nasilsinn :)
dun ogrendim ki demir, cinko ve bakir fazlasi varmis benim idrarimda yani anlayacaginiz hurdaciiii geldiiii haniiiimmmm :))))
İmocuuuuuuum, össsslediiiim
Canım yaaa, biz bu kadar hap almakla hata mı ediyoruz acaba ? Sürekli vitaminler, ek destekler... Ne, nereye, ne yapıyor belli değil :26: Peki ne yapacak doktorun bunları düşürmek için ? Ona da mı hap verecek yoksa ?
Aslında ben çok bunalıyorum bu detaylı tetkiklerden biliyor musun, nereye gitsen bin tahlil yapıyorlar, ıvır zıvır bir sürü şey daha çıkıyor başımıza... Hiç yapmasak daha mı iyi diye düşünmüyor değilim :26: Yapmasan eyvah denemediğim yol mu kaldı diyorsun ! Çok zor iş
bunu idrarimda acu.cu test ettirmisti. dun bakiriminda fazla oldugunu ogrendim.. vallahi acaba dehanin yada vitex in icinde mi var yoksa hani sabahlari ac karina yedigimiz bal,corekotu,tarcinin mi etkisi oldu bilmiyorum ama bu degerleri mutlaka dusurmemiz laizm dedi. acaba demir bakir cinko uclusu mu stress yapiyor bende :)))))) vallahi haklisin neyi yesek baska bir fire veriyoruz.. nekadar sansli hani yumurta toplanip dollenip hemen transferde hamile kalanlar.. bak bizler nelerle mucadele ediyoruz... bana bunlari dengelemek ve yumurta kalitesini yukseltmek icin bitkisel vereceklermis.. cayi ve kahveyi kesinlikle yasakladi.. kafein asla icmiyeceksin bundan sonra dedi (suziskom da demisti) bundan sonra senin icecegin green tea dedi... pregnency tealarda icebilirsind edi ama asla normal cay ve kahve icmeyeceksin dedi.. peki dedim kafeini olmayan kahve icsem dedim yok dedi onlarda da az da olsa bir miktar kafein oluyor icmeyeceksin dedi..
kızlar yarın 11 30 da burda olun dediler 12 30 toplanıcak cok heyecanlıyım sanki ilk kez yumoslaım toplanıyo hepinizden o saatlerde dua bekliyorum hepinizi cok seviyorum
valla muhabbet güzel gidiyor...arada uğrarım tabi...güzel haberlerinizi almaya...
O kadar mı yasak kahve yani ? Ben de günde 1 Türk kahvesi içiyorum, o kadarın bir zararı olmaz diye düşünüyorumAma sana göre hazırlanmış fikri çok doğru bence.. Kafamıza göre aldığımız bu kadar karışık ot, hap ne kadar mantıklı bilmiyorum :26:
Bu konuda bir yerlerde Homöopati konusunu okumuştum, ama daha araştırmaya vakit olmadı, Suzişime de söylemiştim hatta, belki araştırmacı muhabirimiz bulmuştur birşeyler
Defneciğim, alınma... Bu topiktekiler o dediğin koltuktan hiç inmedikleri için komik geldi bana sorun
Dilerim senin hiç ihtiyacın olmasın bu muayenelere
kızlar ya ben çok ümitsizim hiç belirtim yok. bilmiyorum. allahım hakkımda hayırlısını versin. dua ediyorum. hepinizi öpüyorum. sevgiler...
suziscom sagol ama sensiz bu topik olmuyo bizi yanlız bırakma sagolun arkadaslar dualarınızı hissettim cok korktum ama cok sükür bitti .4 tane toplanmıs 1 tanesi minikmis ama onunla dasansımızı deniyelim dediler bugun konusmak icin cok erken yarın ara bilgi verelim dediler 2 ile 3arası gibi insallah hersey yolunda gider hepinize cok tesekkur ederim öpüyorum sizleri
Hoşgeldin canım , gözün aydın.artık bundan sonra şansın bol olsun.dualarımız seninle.Allah sesimizi duysun ve şu garibanların yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?