imojum iyi günler:))kuşummmmm
zaten asıl olan kişiye özel tedavi..biz ne bulsak zıplıyoruz bakalım bu kadar ot çöp vitamin.ateş basıyo ara ara vitamin fazlam var..hapçı geldi hanımmmm
dilara tebrikler nasıl başardın?
ses doğal siklusta denedin arka arkaya devam edebiliyorsun...ara vermesen iyi olmaz mı???
düşş nasıl geçti kontrol?
kızlar bende dheaya başlamaya karar verdim .kullanmıştım bıraktım bi degişiklik olmadı diye .ama zaten uzun vadede etkisini gösteriyormuş.
filo evet biosteron 25mg günde 3x25=75 mg alınıyor.fiyatı 60tl doğrudur.
biçok marka varmış ama bu sağlık bakanlığından onay almış....
kızlar sinirlerim çok bozuk.dün doktora gittim yine kist oluşmuş.ilaç verdi 5 günlük bi ilaç.ve sonrası hemen tüpe geçelim tekrar diyor.beni bi panikletiyor anlatamma.iki ayak bir papuçta.rahim yumurta üretmiyo acilen bekleme falan filan.Sol tarafım üretmiyodu.soldan büyüyende kist olmuş.bende doktoruma "aa ne güzel solda oluşmuş dedim ama" doktorum , bu problemi olanların sıkça karşılaştığı sorunların başında da kistler vardır.bu iyi olarak yorumlanamaz dedi.dibe vurdum iyice. adamın ağzından güzel bana dair hiç bişey çıkmıyo.zırlaya zırlaya çıktım yine.iş yerindede gergindim zaten.çatacak adam arar oldum.allahtan eşim nöbetçiydi.herşey belirsizlik üzerine hayatımın.çok sıkıldım çok.
BURDA okuduğum arkadaşların fsh benden çok yüksek ama benden umutlular.beni doktorum dibe çekiyo.kabus gibi geliyo muayeneleri.zaten asker kökenli doktor.sabit mimikli.ben iyice umutsuzluğa kapılıyorumişte.bende ilk denememde 5 yumurta oluştu.375 lik gnofenn mi neydi kullanarak.şimdi 450 ve üstü deniyeceğiz diyor.ben se gidip gitmemekte karasız kalıyorum işte.canım bence sakin ol duacı ol. neden umutsuz oluyorsun doktorun umudu olmasa tüp bebek yapalım demez ki.
BURDA okuduğum arkadaşların fsh benden çok yüksek ama benden umutlular.beni doktorum dibe çekiyo.kabus gibi geliyo muayeneleri.zaten asker kökenli doktor.sabit mimikli.ben iyice umutsuzluğa kapılıyorumişte.bende ilk denememde 5 yumurta oluştu.375 lik gnofenn mi neydi kullanarak.şimdi 450 ve üstü deniyeceğiz diyor.ben se gidip gitmemekte karasız kalıyorum işte.
kızlar sinirlerim çok bozuk.dün doktora gittim yine kist oluşmuş.ilaç verdi 5 günlük bi ilaç.ve sonrası hemen tüpe geçelim tekrar diyor.beni bi panikletiyor anlatamma.iki ayak bir papuçta.rahim yumurta üretmiyo acilen bekleme falan filan.Sol tarafım üretmiyodu.soldan büyüyende kist olmuş.bende doktoruma "aa ne güzel solda oluşmuş dedim ama" doktorum , bu problemi olanların sıkça karşılaştığı sorunların başında da kistler vardır.bu iyi olarak yorumlanamaz dedi.dibe vurdum iyice. adamın ağzından güzel bana dair hiç bişey çıkmıyo.zırlaya zırlaya çıktım yine.iş yerindede gergindim zaten.çatacak adam arar oldum.allahtan eşim nöbetçiydi.herşey belirsizlik üzerine hayatımın.çok sıkıldım çok.
semramus arkadaşım bence dr'unu değiştir canım.bu tedavilerde moral çok önemli.neden senin moralini bozuyor ki.sonra yüksek doz yumurtanın kalitesini düşürüyor sayı önemli değil ki bir tanesi sağlıklı döllensin hayırlısıyla transfer edilsin yeter zaten.
canım üzülme insallah hersey yoluna girer bende moralmen diplerdeydim cok sükür iyiyim simdi
doktorun kim senin ?benimde ilk denemede sol da 2 tane cıkmıstı simdi cıkmadı sagdan da 3 tane büyüdü ne yapalım rabbim nasip edicekse olucak insallah ama benim doktor olumsuz konusmuyo hatta gereginden fazla olumlu
DUS canım sana allah emeklerini boşa çıkarmasın diyorum.moral kalmadıki sana da moral vereyim.cumaya ozaman transferinde yapılır senin.gözün aydın.öyle böyle yaklaştın artık.2.denemen sanırım.herhangi bir tetkik yapıldı mı.neden tutmadığına dair.yaşın kaç ayrıca? kaç yıldır olmuyo.
BENİM EVET İLK TÜP DENEMESİYDİ.daha öncesi bir dış gebelik oldu .yaşım 33 bitti.1 yıldır düşünüyoruz.daha çok yeni idik ama doktor acil davranmamızı öneriyor.fsh bi 13 bi 7,5 çıkıyo anlamadım.ben ankaradayım.ist.da yapma olasılığım çok düşük.benim raporsuz yapıyorum zaten.ilki 7 yi buldu.şimdi kaç olacak hiç bilmiyorum.doktor daha yüksek dozda ipğne diyor.2 bin tutmuştu şimdi 3 ü bulacak gibi.amin canım sagolasın valla iyi geliyo bana sizlerle yazısmak bu ikinci denemem olucak ilkinde hicbir sey istemedi doktorum tahlil falan hemen yaptık adet ikinci günü 5 yumurta cıktı 2 döllendi dediler gittigimde teke düsmüstü son anda bozulmus teki 1 7 hücreli transfer edildi olmadı ikincisinde bahceci klinigine gittim agustos sonuydu bir suru tahlil iistedi genetik analizi kardiyovaskuler risk paneli rahim filmi bir suru tahliller felan aklıma gelenler bunlar neyse iste sadece heterozidod tasıyıcısı oldugumu ögrendim .3 ay antibiyotık tedavisi b 12 yüklendi yumurta rezerve falan baktı hersey güzel gidiyo dedi ne bilim hep olumlu konustu .bend e dün kontrol icin ordaydım halit hocam sansım nedir diye sordum .o da dedi hayatta oldugun sürece sans her zaman var .bilmiyorum artık
ne yasacagım rabbim nasip edecekse zaten olucak rabbim sana emanetiz diyorum doktor hastane felan hepsi bos canım ama burda ki ilgi güzel en azından cok moral veriyolar sana da tavsiye ederim doktrumu gercekten cok seviyorum iyi niyetlı bir insan .bu arada 28 yasındayım senin ilk miydi canım
BURDA okuduğum arkadaşların fsh benden çok yüksek ama benden umutlular.beni doktorum dibe çekiyo.kabus gibi geliyo muayeneleri.zaten asker kökenli doktor.sabit mimikli.ben iyice umutsuzluğa kapılıyorumişte.bende ilk denememde 5 yumurta oluştu.375 lik gnofenn mi neydi kullanarak.şimdi 450 ve üstü deniyeceğiz diyor.ben se gidip gitmemekte karasız kalıyorum işte.
Arkadaşlar kür hakkında yardımcı olan yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?