Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

suziskom ama bana emre bey demisti micronized al diye.. sana baska mi dedi deha markasi?

duscugum insallah Rabbim kaliteli kaliteli yumoslar nasib eder de hepsi yada sadece bir tanesi cok kaliteli olurda bebegin gobusune konar... neticede oyle degil mi bir tane kaliteli yumurta ve bir sperme ihtiyacimiz var... temmenimmm bu sefer anne olman tatlim benim...

en buyugu 18 mm se her bir gunde 2 mm buyuyorlarmis.. ozamana kadar 20 miyi gecer.. olcusu buda iyi.. benim yumoslarimda 22 mm olduklarinda toplanmisti.. insallah son tedavin olur seninde tatlim...

kızlar merhaba benim geçen sefer nisan ayında 6 yumurtam oluştu 3 döllendi tek yumurta ile pozitif oldu. 4 aylık kaybettim kasımda 2. tedavi 7 yumurta sadece 4 olgun ama yine de pozitif oldu. benim de çok az yumurtam oluyor yaşım da 27 hem de 300 mg puregon kullandım bir hafta boyunca yani gerekli olan tek yumurta rabbim dilerse. inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

kızlar sinirlerim çok bozuk.dün doktora gittim yine kist oluşmuş.ilaç verdi 5 günlük bi ilaç.ve sonrası hemen tüpe geçelim tekrar diyor.beni bi panikletiyor anlatamma.iki ayak bir papuçta.rahim yumurta üretmiyo acilen bekleme falan filan.Sol tarafım üretmiyodu.soldan büyüyende kist olmuş.bende doktoruma "aa ne güzel solda oluşmuş dedim ama" doktorum , bu problemi olanların sıkça karşılaştığı sorunların başında da kistler vardır.bu iyi olarak yorumlanamaz dedi.dibe vurdum iyice. adamın ağzından güzel bana dair hiç bişey çıkmıyo.zırlaya zırlaya çıktım yine.iş yerindede gergindim zaten.çatacak adam arar oldum.allahtan eşim nöbetçiydi.herşey belirsizlik üzerine hayatımın.çok sıkıldım çok.

canım bence sakin ol duacı ol. neden umutsuz oluyorsun doktorun umudu olmasa tüp bebek yapalım demez ki.

canım bence sakin ol duacı ol. neden umutsuz oluyorsun doktorun umudu olmasa tüp bebek yapalım demez ki.
BURDA okuduğum arkadaşların fsh benden çok yüksek ama benden umutlular.beni doktorum dibe çekiyo.kabus gibi geliyo muayeneleri.zaten asker kökenli doktor.sabit mimikli.ben iyice umutsuzluğa kapılıyorumişte.bende ilk denememde 5 yumurta oluştu.375 lik gnofenn mi neydi kullanarak.şimdi 450 ve üstü deniyeceğiz diyor.ben se gidip gitmemekte karasız kalıyorum işte.

kızlar kist için bana bir ilaç verdi 5 günlük.sonrası 2-3 günde adet görecekmişim.ben bu ay soğan ve incir kürüne başalamk istiyorum.ne vakit nasıl başlayacağım.yardımcı olursanız sevinirim.

Semramus arkadaşım bence dr'unu değiştir canım.Bu tedavilerde moral çok önemli.Neden senin moralini bozuyor ki.Sonra yüksek doz yumurtanın kalitesini düşürüyor sayı önemli değil ki bir tanesi sağlıklı döllensin hayırlısıyla transfer edilsin yeter zaten.

canım üzülme insallah hersey yoluna girer bende moralmen diplerdeydim cok sükür iyiyim simdi
doktorun kim senin ?benimde ilk denemede sol da 2 tane cıkmıstı simdi cıkmadı sagdan da 3 tane büyüdü ne yapalım rabbim nasip edicekse olucak insallah ama benim doktor olumsuz konusmuyo hatta gereginden fazla olumlu

öyle yapacak gibiyim zaten.bir yıldır aidat öder gibi ödüyorum her ay.bir gıdım ilerleme yok.moralimse diplerde.

sanada tavsiye ederim son ana kadar yumurta sayısını bile söylemedi

Ben ankara güven hastanesinde yaptırmıştım.doktorum gatanın doktoryu.

DUS canım sana allah emeklerini boşa çıkarmasın diyorum.moral kalmadıki sana da moral vereyim.cumaya ozaman transferinde yapılır senin.gözün aydın.öyle böyle yaklaştın artık.2.denemen sanırım.herhangi bir tetkik yapıldı mı.neden tutmadığına dair.yaşın kaç ayrıca? kaç yıldır olmuyo.

amin canım sagolasın valla iyi geliyo bana sizlerle yazısmak bu ikinci denemem olucak ilkinde hicbir sey istemedi doktorum tahlil falan hemen yaptık adet ikinci günü 5 yumurta cıktı 2 döllendi dediler gittigimde teke düsmüstü son anda bozulmus teki 1 7 hücreli transfer edildi olmadı ikincisinde bahceci klinigine gittim agustos sonuydu bir suru tahlil iistedi genetik analizi kardiyovaskuler risk paneli rahim filmi bir suru tahliller felan aklıma gelenler bunlar neyse iste sadece heterozidod tasıyıcısı oldugumu ögrendim .3 ay antibiyotık tedavisi b 12 yüklendi yumurta rezerve falan baktı hersey güzel gidiyo dedi ne bilim hep olumlu konustu .bend e dün kontrol icin ordaydım halit hocam sansım nedir diye sordum .o da dedi hayatta oldugun sürece sans her zaman var .bilmiyorum artık
ne yasacagım rabbim nasip edecekse zaten olucak rabbim sana emanetiz diyorum doktor hastane felan hepsi bos canım ama burda ki ilgi güzel en azından cok moral veriyolar sana da tavsiye ederim doktrumu gercekten cok seviyorum iyi niyetlı bir insan .bu arada 28 yasındayım senin ilk miydi canım

BENİM EVET İLK TÜP DENEMESİYDİ.daha öncesi bir dış gebelik oldu .yaşım 33 bitti.1 yıldır düşünüyoruz.daha çok yeni idik ama doktor acil davranmamızı öneriyor.fsh bi 13 bi 7,5 çıkıyo anlamadım.ben ankaradayım.ist.da yapma olasılığım çok düşük.benim raporsuz yapıyorum zaten.ilki 7 yi buldu.şimdi kaç olacak hiç bilmiyorum.doktor daha yüksek dozda ipğne diyor.2 bin tutmuştu şimdi 3 ü bulacak gibi.

semramuscum burada okudugun arkadaslarin hepsinin fsh si yuksek degil? yani seninkinden dusuk olan arkadaslar var.. yumurta rezervi sorunun var sanirim buradaki arkadaslarin iste o sorunu var.. bizlerde birbirimizden umut almaya guzlenmeye calisiyoruz.. neticede hepimzin ayni sorunu.. hepimiz mucadele icerisindeyiz. sende pes etme.. zaten sonra istesekte mucadele edecek durumumuz olmayacak. gardini dusurme... okadar cok olumsuz seyler duyyoruz ki.. yinede sil bastan yapip elimiz mahkum tekrar kalkiyoruz ayaga... insallah hepimizin bebisli gunler hakkinda konustugumuz zamanlarimiz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…