Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

artmasını umuyoruz inşallah da artar
ama kullandığımız ilaçların etkisiylede değerde biraz yükselme olabiliyor
çok umutlanma ama dua edelim artsın diğe

starsuzie, eylül 08 güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. bunları duymak bile insana yetiyor asıl test günüm 27si bakalım bekleyecegim ama cokta ümitlendirmiyorum kendimi

beyaz, dondurulmuşlarla tedavide catlatma ignesi olmadığımız için ilaçların yan etkisi demek yanlış olur, keza 2.ve 3. tedavimde betahcg 36 kadar cıkmıstı ama hepsi biokimyasaldı catlatma ignesinin etkisiydi şuan sadece gebelik deilse hipofizer hcg den kaynaklı olabilir.
Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.
inan yaşa başa bakmıyor, ne 20, 22 yasında 5. tedavisini olanlar gördüm tutmayıp, 50 yasında bebeğine kavusanlarda var. allah nezaman isterse ozaman olacak.

olsun suzicim sen benden erken başlada bende sana sevinip başlayayım pozitif sonucuna sevineyim inşallah
hiçbirşey kullanamıyorum işte canım herşey kiste neden oluyor daha öncede bitkisel kullandığım herşey kist yaptı az çok farketmiyor az kullansamda kist yapıyor çok erteledik tedaviyi bu yüzden
ya ben bu ay bayağı kuru incir yedim istanbuldan dönerken yoldaki tesislerde bir sürü şey aldım inciri de bir güzel şekillere sokmuşlar ki bir sürü değişik kuru incirden aldım üstü kakaolu fındıklı çikolatalı vs onlarıda bayağı yedim sonra aklıma geldi acaba o da kist yapar mı şimdi hap kullanıyorum ama kistin geçmesini geciktirir mi aklıma sonradan geldi daha yemiyorum valla gözüm korktu:)
canım senin inşallah problem çıkmazda başlarsın ve herşey güzel geçer

Eylüljim inşallah hep birlikte sıra ile sevinelim..şu sende oluşan kistler gözümü korkuttu ama ben genede bir aktardan aldıgım yumurta geliştirici karışımımı yiyorum buarada soğan suyuda içiyorum:)hani kist olursa temizlesin diye...ayy düştügüm hale bak yıllar önce bu duruma düşecegimi hiçç tahmin edemezdim...nasılsa istedigmde hemen oluverecekti gebelik.hatta riskli ilşkilerden sonra ertesi gün hapı aldığımı hatırlayınca güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum..incir masum gibi gözüksede vucudun vereceği tepki farklı olabiliyor..

önce bir özet yapayım benim yaşım 40 ve 20 ay önce evlendim. hemen hiç regli olmadan evlenir evlenmez hamile kaldım ancak gelişmedi ve kürtaj oldum 8. haftada. ve iki ayda öyle korundum tam 16 aydır hamile kalamıyorum. bir çok bir çok doktora gittim o öyle dedi bu böyle enerjimde tükendi. ve bugün vardığım noktada özet sadece yaşımdan dolayı rezervim düşük yumurtalarım kalitesiz olduğu için olmuyor.:)
ağustosta tüp yaptırdım ve sadece 2 folükülüm vardı. ikisi de 1. kalite 10 hücreli olarak 3. gün transfer edildi.ama olmadı. ama neden olmadı diye düşündüm madem herşey iyiydi. demekki rahimde sorun var dedim. bu arada semra kahraman bana demiştiki sol overde 2 cm çikolata kistin var bunun alınması lazım. kafama koydum o öyle dediyse bunu aldırayım dedim. ve bu sefer memorial e değilde brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman a gittim. hayır dedi 2 cm çikolata kistini biz alınmasını uygun bulmuyoruz ve ayrıca bu çikolata kisti değil dermoid kisti dedi ve ve ama bir kürtaj geçirmişsin madem histereskopi yapalım belki yapışıklık vardır dedi.bu olay 2 ekimde oldu. bende evime çok mutlu döndüm laparoskopiden kurtuldum histereskopiye razı bir şekilde. ve 7 ekimde yücel hoca ya 3 500 lira para verdim histereskopi oldum. rahimde çok çok hafif bir t şekline dönüklük varmış onu düzeltmiş yapışıklık yokmuş.bu hamile kalmaya engel değilmiş ama erken doğum ya da düşük olabilirmi. bu kadar bir açıklama yaptı. ilk reglinde gel tüp başlayalım dedi.
evimize geldik bir hafta hep kanamam sürdü. sonra telefon açtım siz dediniz ki ilk regliyle tüp e başlayalım ama önce bu yaranın iyileşip iyileşmediği ile ilgili bir muayene olmam gerekmiyormu. dedim yok gerek yok iyileşir dedi. benim içim rahat etmedi cuma günü randevusuz gittim merkezine beni muayene etmedi bile iyileşir o gel 2. gün tüp e başlayalım dedi. dosyan yok şimdi dedi. dosyamı ben getirdim dedim ama gene de etmedi muayene. rahatsız oldum.

pilpirikliyim biraz. ayrıca yeniden tüp için merkez ararken dört ayrı merkeze gittim hepsi de ünlü pprof bunların ismini merak eden olursa özelden yazabilirim. ama ayıp olmasın şimdi onlar meslektaş.yani yuh dedi biri hatta rahim filmi ortada bu rahimde ne t var ne yapışıklık yeminle söylüyorum dört doktorun dördüde eleştirdi. biri de dedi meslektaşlarımı asla kötülemem ama buna sessiz kalamayacağım dedi bu rahim filmi üzerine histereskopi ihtiyacını nasıl duymuşta kesmiş dedi.
böyle işte. ben de yücel bey e büyük bir güvenle gittim reglimin 2. günü ve 7.günü histereskopi oldum. en son bugün gittiğim hoca ben olsam bir ay daha beklerim iyice iyileşsin yaran dedi. bu proflardan biri o kesilen yerler tekrar geri yapışır zaten dedi ve belkide bu işlem yapışıklık oluşturabilir dedi. diğer üçü de ne faydası olacak ne de zararı olacak bir işlem ama zaman ve para kaybı dedi.şimdi biz de en son bir ay daha ertelemeye karar verdim. yücel hocaya bakarsan hemen başlayabilirim. ama diğer bir prof şunu dedi rahimin iyileşip iyileşmediğinin kontrolu reglinin 2. günü olacak bir şey değil bunun için 12. gün muayene edilmelisin dedi. ama yücel bey reglinin 2. günü gel muayene eder başlarız dedi:) yorumu size bırakıyorum.
ha muayenemde reglimin 22. günü 5 folükül göründü aslında geçen ay da 5 ti. bu fırsatı kaçırmak istemem belkide önümüzdeki ay bu kadar folükülüm de olmayacak ama napayım iyileşsin iyice madem
sevgiler...

beyazjım
yumurta rezervi yaşla ilgili olabilir ama yaşı çok genç olup tüp bebek şansı bile olmayan kadınlar var.rezerv konusunda aynı sıkıntıyı yaşıyoruz bende de 2 folikül oluştu fakat gelişmedi:/rezerv yüzünden umutsuzluğa kapılma ne olur...Allah nasip ettiyse vakti zamanı gelince olacak.yeter ki o ol dediği zaman biz bunun için hazır olalalım.
pimpirikli olmak araştırmak çok güzel yücel hocayı tanımam hep olumlu şeyler okudum ama işi ticarete döktüyse kınıyorum.kimsenin bu konuda umutlarımız üzerinden kazanç sağlamaya hakkı yok!!!
şimdi başlamaman en doğrusu gibi gözüküyor çünkü rahmin iyileşmesi için süreye ihtiyacın olduğuna ikna olmuşsun..işi sağlama alıp araştırmak en doğrusu galiba.ben körü körüne teslim oldum bu konuda tamamen kader olarak düşünüp ona göre davranıyorum.
ilk denemeni memorialda yapmıştın orda devam etmen belki daha sağlıklı olur.inşallah bu sürede bi mucize haberi duyarız:)

starsuzie, eylül 08 güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. bunları duymak bile insana yetiyor asıl test günüm 27si bakalım bekleyecegim ama cokta ümitlendirmiyorum kendimi

beyaz, dondurulmuşlarla tedavide catlatma ignesi olmadığımız için ilaçların yan etkisi demek yanlış olur, keza 2.ve 3. tedavimde betahcg 36 kadar cıkmıstı ama hepsi biokimyasaldı catlatma ignesinin etkisiydi şuan sadece gebelik deilse hipofizer hcg den kaynaklı olabilir.
Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.
inan yaşa başa bakmıyor, ne 20, 22 yasında 5. tedavisini olanlar gördüm tutmayıp, 50 yasında bebeğine kavusanlarda var. allah nezaman isterse ozaman olacak.

ses çok zor bir süredesin ben transfer sonrasını hiç yaşamadığım için yorum yapamıyorum.inşallah iyi olacak.yaş konusunda sana katılıyorum 43 yaşında bir bayan doğal yolla hamile kalmış.bugün ögrendim:)

--------------------------------------------------------------------------------

KİRSHAZEL canım hayırlı olsun hamileliğin inşşş. rabbim kucağınada almayı nasip eder.senin yaşın kaçtı canım.benimde yumurtam hiç yok.merak ettim neler yaptın uyguladın ayrıntılı yazabilir misin canım.9 folüküle kadar nasıl çoğalttın yumoşları.ayrıntılı yazarsan sevinirim.kendin regl oluyor muydun sen.sorunun neydi canım

ses canım yarın tekrar mı test yaptırıcan

yatmadan önce meryem suresini oku canım rahatlarsın hayırlı olur insallah sonucun

benim fsh 11 lerde çikolata kistinden dolayı birinci tüp bebek denememden sonra yükselmişti.şimdi 2. yi denedim acaba yinemi yükseldi.bu yükselip çok aşağılara inan arkadaşlar için bu normalmi yükselip alçalma.tüp bebekte zati yeterince kaliteli yumurta elde edilmiyor benden.orta kalitede oluyor.kadın omlak gerçekten çok zorrr.anne olmak sahip olunduğunda en mütiş duygu sahip olunamadığında ise en büyük yıkımlardanmışş.Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

KİRSHAZEL CANIM HERHALDE SORUMU GÖRMEDİN. BİRKAÇ DEFA YAZDIM hamileliğin hayırlı olsun canım inşşş. rabbim kucağınada almayı nasip eder.senin yaşın kaçtı canım.benimde yumurtam hiç yok.merak ettim neler yaptın uyguladın ayrıntılı yazabilir misin canım.9 folüküle kadar nasıl çoğalttın yumoşları.ayrıntılı yazarsan sevinirim.kendin regl oluyor muydun sen.sorunun neydi canım

KİRSHAZEL CANIM HERHALDE SORUMU GÖRMEDİN. BİRKAÇ DEFA YAZDIM hamileliğin hayırlı olsun canım inşşş. rabbim kucağınada almayı nasip eder.senin yaşın kaçtı canım.benimde yumurtam hiç yok.merak ettim neler yaptın uyguladın ayrıntılı yazabilir misin canım.9 folüküle kadar nasıl çoğalttın yumoşları.ayrıntılı yazarsan sevinirim.kendin regl oluyor muydun sen.sorunun neydi canım

Canım Merhaba ben kademi.Bende yazdım ama cevap alamadım.Son zamanlarda dus adlı arkadaşomda gelişmeler var.Bende de olumlu gelişme var.Ben de rezerv azlığı var yaş 37 . Nisan ayında 1. denemem de 2 yumurtam vardı ama onlar yüksek doza karşı gelişmedi tedavim yarım kaldı.1. denememden 3 yıl önce doğal yoldan ikiz hamilelik yaşadım ama 11 haftalıkken anne karnında öldüler.2. deneme öncesi dr dhea,gnc den antioksidan ve folic asit kullanmamı istedi.En az 3 ay kullanmamı istedi.Zor süreçte olduğumu biliyordum.Önce kabullenmek zor geldi ama 15 günde kendimi topladım.Mutlu olduğum ve enerji aldığım arkadaşlarımla görüştüm,beni üzen ortamlardan uzak kaldım,kafama göre takıldım,öğretmenim yaz tatilinde eşimle uzun bir Ege,Akdeniz turuna arabamız ile çıktık .Ayrıca tatil dönüşü yaşadığım ev ortamında olmak istemedim yeni bir ev almak kısmet oldu ve onun hazırlığı ile uğraştı,beslenmeme özellikle hindi eti,dana eti,yeşil sebze,meyve,kuru incir,yaban mersini,dadem,fındık,bal kullandım.Şimdide hurma,bal,arı sütü,polen ile devam ediyorum.Kafama göre takıldım anlıyacağın.3 ayda 3 folikül oldu dr hemen başlayalım dedi ama acil bel fıtık amaliyatı oldum.Malesef 1 aydır ancak kendimi topladım.Kısmet olursa Ocak şubat gibi tekrar başlıyacağız.Birde umudumu,inanacımı ve Duamı hiç eksik etmiyorum.Hiç olmuyan foliküllerim olmaya başladı Allahın izni ile dahada gelişecek.Canım özellikle imkanlarının ölçüsünde mutlu olacağın işlerle ugraş sitres yapma,bizlerin işi kolay değil zor,zahmetli ve sabır istiyor.Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı evlatlar versin.

Canım Merhaba ben kademi.Bende yazdım ama cevap alamadım.Son zamanlarda dus adlı arkadaşomda gelişmeler var.Bende de olumlu gelişme var.Ben de rezerv azlığı var yaş 37 . Nisan ayında 1. denemem de 2 yumurtam vardı ama onlar yüksek doza karşı gelişmedi tedavim yarım kaldı.1. denememden 3 yıl önce doğal yoldan ikiz hamilelik yaşadım ama 11 haftalıkken anne karnında öldüler.2. deneme öncesi dr dhea,gnc den antioksidan ve folic asit kullanmamı istedi.En az 3 ay kullanmamı istedi.Zor süreçte olduğumu biliyordum.Önce kabullenmek zor geldi ama 15 günde kendimi topladım.Mutlu olduğum ve enerji aldığım arkadaşlarımla görüştüm,beni üzen ortamlardan uzak kaldım,kafama göre takıldım,öğretmenim yaz tatilinde eşimle uzun bir Ege,Akdeniz turuna arabamız ile çıktık .Ayrıca tatil dönüşü yaşadığım ev ortamında olmak istemedim yeni bir ev almak kısmet oldu ve onun hazırlığı ile uğraştı,beslenmeme özellikle hindi eti,dana eti,yeşil sebze,meyve,kuru incir,yaban mersini,dadem,fındık,bal kullandım.Şimdide hurma,bal,arı sütü,polen ile devam ediyorum.Kafama göre takıldım anlıyacağın.3 ayda 3 folikül oldu dr hemen başlayalım dedi ama acil bel fıtık amaliyatı oldum.Malesef 1 aydır ancak kendimi topladım.Kısmet olursa Ocak şubat gibi tekrar başlıyacağız.Birde umudumu,inanacımı ve Duamı hiç eksik etmiyorum.Hiç olmuyan foliküllerim olmaya başladı Allahın izni ile dahada gelişecek.Canım özellikle imkanlarının ölçüsünde mutlu olacağın işlerle ugraş sitres yapma,bizlerin işi kolay değil zor,zahmetli ve sabır istiyor.Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı evlatlar versin.

Arkadaslar cok ozur dilerim hepinizden cevaplari geciktirdim . Doktorum dusuk tehliken var dedi cok uzuldum korktum ondan dalginim cok .
Dun riskli gebelik uzmanina gittim cok sukur sorun yokmus hersey yolundaymis .
Yasim 31 , ilk tup bebek denememde 2 yumurtam vardi 1 i dollendi oda tutmadi
FSH im ondan sonra dahada yukselmeye basladi
Hayat tarzimizi degistirdik yedigimize ictigime cok dikkat ettim. Bayagi spor yaptim yuruyus pilates yoga vs. Incir kuru ve sogan kuru yaptim. Multuvitamin , q enzyme 10 , balik yagi ictim. ari sutu bal polen yedim. saglikli beslendim bol meyve sebze yedim.
Hamile kaldigimda sogan kurune devam ediyordum.
Insallah sizlerde en kisa zamanda hamile kalirsiniz . hepiniz icin dua ediyorum . Buyuk Allahim hepinizin yuzunu guldursun.
Tekrar ozur diliyorum.

semos bilmiyorum etkisi oldumu ama ben önceden yediklerime pek dikkat etmezdim abur cubur felan cok tüketirdim simdi hepsini bırakdım .bol bol sebze meyve tüketiyorum.süt hayatta içmezdim simdi yatmadan önce ısıtıyorum icine rusym atıp iciyorum .spor plates yapıyorum 2 aydır bol bol yürüyorum kendine biraz dikkat et insallah saglıklı embryoların olusur canım .

Arkadaslar cok ozur dilerim hepinizden cevaplari geciktirdim . Doktorum dusuk tehliken var dedi cok uzuldum korktum ondan dalginim cok .
Hayat tarzimizi degistirdik yedigimize ictigime cok dikkat ettim. Bayagi spor yaptim yuruyus pilates yoga vs. Incir kuru ve sogan kuru yaptim. Multuvitamin , q enzyme 10 , balik yagi ictim. ari sutu bal polen yedim. saglikli beslendim bol meyve sebze yedim.
Insallah sizlerde en kisa zamanda hamile kalirsiniz . hepiniz icin dua ediyorum . Buyuk Allahim hepinizin yuzunu guldursun.
Tekrar ozur diliyorum.

amin sagol allah tamamına erdirsin bebegini insallah.sogan kürü hic yapmadım ne ise yarıyo

Tekrar ozur diliyorum.
şu incir kürü ve soğan kürünü adetin kaçıncı gün yapıyorsunuz arkadaşlar ve kaç gün sürüyor bir bilgi verirseniz çok memnun olurum...

Back
X