Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yatıyorum uykum geldi sabah 7 de uyandım:) yarın yumoşlarımı kontrol ettircem:) görüşürüz ...
cip mi yiyosun...kampımızın yaramaz çocuuuu:))
nassı yani yaaaa?
disiplin kuruluna sevk ediyorum..kurulda beyaz,imoje ve düş olsun..onlar gereken uyarıyı yapsınlar artık![]()
herkeste kişisel reçetelerini paylaşmasını duyur Edajan,
seninle sonra halleşcez![]()
hERKES UYUDUMU :)yat borusunu8 çaldımı edacım
beni merak edenlere tatliskolarim misafirlerim vardi gelemedim :) ama sizleri cok ozledim...
disiplin kurulundaki imoje simdilik edajanimi affediyor :) ammmmaaa velakin bir daha kacak olayi olursa tek ayak uzerinde transfere kadar bekletileceksin.. hatta transferinide ayakta yapacaklar :) hehhehehhe
beyazim bu sigara olayini konustukca canin ceker senin o nedenle bence konusmayalim.. her an aklina geliyor hatirlatmis oluyoruz bir de boyle deneyelim. ama yumoslarina yazik.. bak bebeciklerini tertemiz cigerlerinle karsila.. eminim sen birakacaksin bundan eminim ben....
suziskommm yerim ben seniiiii... merhametli oynak basim benim edajani affedelim olar mi :)
gulcum bu elevit dr. ler mi veriyor nedir bu?
duscugum ben bisi anlamadim yada kacirdim.. senin tedavin baslamamismiydi?
kislar bende bugun regl oldum gibi karnim agriyor ama hareket sanirim yarin baslayacak :) bu arada regl olurkan o bal tarcin corek oturun yiyormuyduk?
vitex, deha, folic asid, flex (keten tohumlu) omega 3,6,9 iciyorum....
hepinizi de kocaman opuyorum..
bu arada nurtam hosgeldin aramizaaa.. topigimiz hareketlenmeye basladi.. yakindir hamis haberlerini duyuracagimiz :) hehehhe