Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bence fsh ölçtürmek manasız..zaten biliyoruz ki yükseldi bi kere:/

ultrasounda gözüken foliküle göre hareket ediyor doktorum...hiç istemedi hormon tahlili..

edajım doktorun ulun beydi değil mi?

Çok saol tatlım guzel yorumlarınla beni mutlu ettin ki suan okadar keyifsizken, hayır rahîmize güçlendiriyor diye duymuştum ama birakmak faydalı olabilir insaallah süze güzel haberler veririm . Buarada ilk defa akupunktur yaptırdım ve benim 2007 yılından beri çalışmayan yumurtamdan yumurta toplandı ilk kez. Akupunktur etkili oldu diye düşünüyorum en yüksek doz gonalf ilaçlarda bile çalışmamıştı.arkadaslar fsh ara sıra olcturun ama çok takmayın benimle aynı Gùn yumurtaları toPlanan. Bir arkadas vardı fsh 26 idi Dr ilk tedavide 6 yumurta gormuş bunlar boş olabilir istersen bırakalım demiş .arkadas ısrarla devam etti 5 yumurtatoplandi 3 U dollendi 2 transfer yapıldı şimdi beklemede.insaalah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebislere...

Çok saol tatlım guzel yorumlarınla beni mutlu ettin ki suan okadar keyifsizken, hayır rahîmize güçlendiriyor diye duymuştum ama birakmak faydalı olabilir insaallah süze güzel haberler veririm . Buarada ilk defa akupunktur yaptırdım ve benim 2007 yılından beri çalışmayan yumurtamdan yumurta toplandı ilk kez. Akupunktur etkili oldu diye düşünüyorum en yüksek doz gonalf ilaçlarda bile çalışmamıştı.arkadaslar fsh ara sıra olcturun ama çok takmayın benimle aynı Gùn yumurtaları toPlanan. Bir arkadas vardı fsh 26 idi Dr ilk tedavide 6 yumurta gormuş bunlar boş olabilir istersen bırakalım demiş .arkadas ısrarla devam etti 5 yumurtatoplandi 3 U dollendi 2 transfer yapıldı şimdi beklemede.insaalah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebislere...

ses canım senin için kamp sonu:))artık sakin ve sabırlı bir şekilde pozitif haberini bekleyeceksin..inşallah inşallahhh bu defa kavuşacaksın...
akupunktura bende gidiyorum 2 aydır henüz bi değişiklik olmadı ama rahatlatıyor.bu bir süreç diye düşünüyorum bi yerden biri etkileyecek(allahın izni ile)
çimler vitaminler beslenme akupuntur veeee femoral masage ile.

bu femaoral masaja tam olarak başlamadım ama çok faydalıymış bi araştırın üstüne konuşalımmm

edacım hakkımızda hayırlı olsun canım biraz kendine dikkat et suzis ve imoj biraz dınle hersey yoluna girer insallah .pek anlamıyorum bu fsh den felan ben
bende prolaktın felan bende de yüksek cıkmıs

bence fsh ölçtürmek manasız..zaten biliyoruz ki yükseldi bi kere:/

ultrasounda gözüken foliküle göre hareket ediyor doktorum...hiç istemedi hormon tahlili..

edajım doktorun ulun beydi değil mi?

sayin degerli vede cimcime oynakbasim seni cok seviyorum biliyorsun.. amaaaa velakin sana katilmiyorum :))
ses de katilmis evet hormonlarin ne durumda olmadan tedaviye baslamak cok yanlis bence... hakikaten yanlis.. her dr. turkiye olmak uzere buradada fsh amh e2 mutlak suretle istiyor.. ben bir klinikte her ay olcturdum.. en iyi dustugu zamanda tedaviye basliyorsun.. okasi taktirde bosa kurek cekmek gibi bisi bu..
emre bey de bana ilk konustugumuzda fsh dedi? yani sormamasi anormal bence.. sana onerim fsh ile buyuk mucadele veren kadinlarin sitelerine bir goz at... fsh okadar onemliki.. yumurta rezervinin tukendiginde hic yumurta uretemeyen kadinlar yani regl olmayan kadinlarin fsh leri cok yuksek.. bunu bilerek olcturmek vede ONLEMINI is isten gectikten sonra almak bence 'manasiz' :) bu arada seni de yerimbak ona gore :))
edajanim benim kullandigim dong quai markasi Planetary Herbals Women Don Quai Tonifier 900 mg. (gerci reglimin bitmesini bekliyorum baslayacagim)
vitex fruit Nature`s Way Premium Herbal... en azindan yani denemis ve bisi kaybetmemis olursun diye dusunuyorum. bende o sekilde baslamistim. ama sana siddetli bri sekilde acupunckture oneriyorum. ben o hamile kalan 41 yasindaki arkadasimizin onerdigi yere pazartesi icin randevu aldim. bende testler yapacakmis dr. oranin dr. si varmis sasirdim. ve ona gore bana bitkisel vereceklermis vay canina dedim.. haftada iki gun diye tayin etmisler... pazartesi gunu size yazacagim. sormak istediginiz bisi olursa o merkeze soracagim tatlilarim?

Son düzenleme:
Sağol Duşcuğum...Doktorum Ulun Bey... Ama bugün görüştüğüm o değil, Haydarpaşa'da bir doktor yumurtaları deneme öncesi kontrol etmek isteyen... Suzişkom, Ulun Bey de senin gibi düşünüyor aslında, ama benim kafam iyice karıştı... Bugünkü doktor da böyle söyleyince iyice karıştı tabii... Yoksa klomenle 2-3 folikül vardı geçen ay, hiç yok değildi... Ama ne bileyim o zamanda kalitelerinde mi problem oluyor kimbilir..

oynakbaşı yer seni:21: bende seni çok severimmm pek çok severim:34:

tedaviye başlayabilemk için emre bey mesela hep ultrason görüntüleri ciddiye alıyor...sonuçta fsh üstüne düşen görevi yaptı dediki (yumurta rezervi azalıyor)

zaten bi kez ükselmeye başladımı pek inmiyormuş..dalgalanmalar olabiliyormuş..ben düşmesine bekleyene kadar yımırtalar çoktan biter onu diyorum.acele edilmesi gerek sonuçta...fsh alarm verdi bi kere..

edajım ultrason görümntüsüne göre doktorunla beraber karar verin .sırf fsh yüksek diye ymırtaları heba etme.bekle lüksümüz yok...

seni tenhada kıstırırım imojanımmm..kaderdaşım...:54:

Edacanim vallahi fsh hormonunu dusurup hamile kalan cok kadin var hemde cok... lutfen benim icin vitex ve dong quai yi duzenli olarak en azindan iki ay kullan ve fsh ni olctur tatlim lutfen... dene ne kaybedeceksin... pes etme benim 41 yasindaki arkadasim 20 olan fsh sini dusurdu ve hamile dogal yolla ustelik... seni cok iyi anliyoabiliyorum. ama lutfen pes etme... DON`T GIVE UPPPP......

Eda im sonuna kadar savasacagiz fsh dusecerek yola dvam edeceğiz bak 26 fsh ile 2 yumurta transfer edildi arkadasıma sonucu bildireceğim. Kamphayatina devam akupuntur homeopati kendine yakın bulduğun bir destek mutlaka al derim.ben kendimde akupunkturu faydalı buldum.bırakmak yok 5. Tedavimdeyim bebislere olana kadar devam

suziskommmmmmm nasillll bagira bagira guldum anlatamam yaaaaa cokkkk tatlisin coook :))) tenhalar da dikkat edeyim oyleyse :)))))
hem senin 10 yuksek degilki ama 10 bile olsa tenhalarda kistirisin sen beni :)))))))))))))

Femoral masaj adetliyken başlayıp ovulasyon kadar devam efiliomus. Transferden sonra yapılmamalı diye okudum yumurtalik ve Rahime giden kan akısını duzenlio sanırım

Beyazzzzzz neredeeeeeeeeeeeeeeee :) goreniniz duyaniniaz var miiii :) kokusunu aliyorum buralarda hiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

Susizko sen telefonuna arada bir bakiyor musun yoksa sus olsun diye mi aldin telefonu :) hehehhehehhehe

suziskommmmmmm nasillll bagira bagira guldum anlatamam yaaaaa cokkkk tatlisin coook :))) tenhalar da dikkat edeyim oyleyse :)))))
hem senin 10 yuksek degilki ama 10 bile olsa tenhalarda kistirisin sen beni :)))))))))))))

Hahahahaaa, delisiniz yaaaa, bugün de güldürdünüz ya beni :60::60: Suzişim, imocanı sıkıitıracağına tenhada benim yumurtaları sıkıitır canım yaaaa, belki adam olur namıssızlar :52::52:

:))))))))))) bizler yimirta kardesligi yapiyoruz burada :) amannn hep stres hep kotu haberler aliyoruz azicikta tenhalarda SIKISTIRALIM BIRBIRIMIZI :))) okadar cok gulmeye ihtiyacimiz varki. hem bilgi alisverisi yapiyoruz hem dertlesiyoruz hemde kakara kikiri :)))

Eda im sonuna kadar savasacagiz fsh dusecerek yola dvam edeceğiz bak 26 fsh ile 2 yumurta transfer edildi arkadasıma sonucu bildireceğim. Kamphayatina devam akupuntur homeopati kendine yakın bulduğun bir destek mutlaka al derim.ben kendimde akupunkturu faydalı buldum.bırakmak yok 5. Tedavimdeyim bebislere olana kadar devam

Sağol canım ya, herhalde girişeceğiz yine bu işlere, Ulun Bey akupunktur önermişti aslında ama ben yorgunluktan istememiştim, araştırayım bakayım..... İnşallah senden alacağız güzel haberi yakında canım :61:

Aranızda kaldım üleeeeeeeyyyn :37:, bir karar verin hele, yumurtalarım ne yöne gideceklerini şaşırdılar :64::64:

senin yımırtalar bne yapacagını bilir...kaybedecek zaman yok ...her adet döneminde kaybettiğimiz yumurtaların yenisi gelmiyor.stokta olanı kullanıyoruz..bitincede bitiyor.doktorunla konuşmadan karar vermeeeee:34:

ses canım femoral masaj sana uygun degil.dediğin gibi adetten ovulasyon dönemi kadar yapılıyor.işe yarayabilir

mantıklı geldi bana...

:60:yumurta kardeşliğimi:)))kop kop kop hakkaten kıstırcam ben seni:70:çok tatlısın bak bizim yımırtalar sağlam

olsaydı birbirimizi bulamayacaktık. şimdi hepimiz birer polyanayız..ve herşeyden bir mutluluk çıkartıyor

kendimize..yoksa sıyırırız ben sölimm:27:

edajanımm seni yımırtaların kıstırmak daha sert muameleye ihtiyacı var.onları sıkıştırcam:60:

elbet yola gelcek bunlar...çimle aran nasıl?iç iç bitmiyo 10 tane:32:

inşallah yeşermeyiz:51:

Back
X