Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol tatlım guzel yorumlarınla beni mutlu ettin ki suan okadar keyifsizken, hayır rahîmize güçlendiriyor diye duymuştum ama birakmak faydalı olabilir insaallah süze güzel haberler veririm . Buarada ilk defa akupunktur yaptırdım ve benim 2007 yılından beri çalışmayan yumurtamdan yumurta toplandı ilk kez. Akupunktur etkili oldu diye düşünüyorum en yüksek doz gonalf ilaçlarda bile çalışmamıştı.arkadaslar fsh ara sıra olcturun ama çok takmayın benimle aynı Gùn yumurtaları toPlanan. Bir arkadas vardı fsh 26 idi Dr ilk tedavide 6 yumurta gormuş bunlar boş olabilir istersen bırakalım demiş .arkadas ısrarla devam etti 5 yumurtatoplandi 3 U dollendi 2 transfer yapıldı şimdi beklemede.insaalah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebislere...
bence fsh ölçtürmek manasız..zaten biliyoruz ki yükseldi bi kere:/
ultrasounda gözüken foliküle göre hareket ediyor doktorum...hiç istemedi hormon tahlili..
edajım doktorun ulun beydi değil mi?
sayin degerli vede cimcime oynakbasim seni cok seviyorum biliyorsun.. amaaaa velakin sana katilmiyorum :))
Edacanim vallahi fsh hormonunu dusurup hamile kalan cok kadin var hemde cok... lutfen benim icin vitex ve dong quai yi duzenli olarak en azindan iki ay kullan ve fsh ni olctur tatlim lutfen... dene ne kaybedeceksin... pes etme benim 41 yasindaki arkadasim 20 olan fsh sini dusurdu ve hamile dogal yolla ustelik... seni cok iyi anliyoabiliyorum. ama lutfen pes etme... DON`T GIVE UPPPP......
suziskommmmmmm nasillll bagira bagira guldum anlatamam yaaaaa cokkkk tatlisin coook :))) tenhalar da dikkat edeyim oyleyse :)))))
hem senin 10 yuksek degilki ama 10 bile olsa tenhalarda kistirisin sen beni :)))))))))))))
Eda im sonuna kadar savasacagiz fsh dusecerek yola dvam edeceğiz bak 26 fsh ile 2 yumurta transfer edildi arkadasıma sonucu bildireceğim. Kamphayatina devam akupuntur homeopati kendine yakın bulduğun bir destek mutlaka al derim.ben kendimde akupunkturu faydalı buldum.bırakmak yok 5. Tedavimdeyim bebislere olana kadar devam
Aranızda kaldım üleeeeeeeyyyn, bir karar verin hele, yumurtalarım ne yöne gideceklerini şaşırdılar
![]()